פורום רפואה סינית - עמוד 25
אבנר מן
עייפות באמצע היום ליאת 25/12/2015 | 13:31שבת שלום.מה עושים לפי הרפואה הסינית כדי למנוע עייפות באמצע היום? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול בעייפות באמצע היום M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 25/12/2015 | 15:27שלום לך ליאת ברפואה הסינית וברפואה המשלימה בכלל מטפלים בבעיה / סימפטום רק לאחר אבחון מדויק ממה היא נובעת. האבחנה המבדלת כמובן רחבה וישנן אופציות רבות: תזונה לא מתאימה חסרים תזונתיים שעות שינה לא מתאימות בעיות הורמונליות רגשיות פעילות יתר ועוד על פי האבחנה המדוייקת ניתן יהיה להתאים לך טיפול מדויק ומועיל. כל עוד לא תעשה אבחנה לא ניתן לקבל טיפול שיהיה גם מועיל, ממליצה לפנות לטיפול. אשמח לסייע לך מוזמנת להתקשר אלי מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
לייכן סקלרוזיס מרווה 20/12/2015 | 08:44שלום, מחלת העור הכרונית בשם לייכן סקלרוזיס הנחשבת מחלה אוטואימונית.אני מטופלת בקרם דרמובט שהיא סטרואידית. האם יש לך ניסיון מוצלח בטיפול במחלה זו ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה לייכן סקלרוזיס M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 21/12/2015 | 00:39שלום לך מרווה ברפואה הסינית נהוג לומר - מחלה אחת - טיפולים שונים טיפולים שונים - מחלה אחת. הכוונה היא לכך שגם אם אנשים שונים סובלים ממחלה דומה לא בהכרח יהיה טיפול דומה ו/או מחלות שונות יקבלו טיפול דומה. יש לי נסיון טיפולי רב ומוצלח בטיפול ,הקלה ואף ריפוי במחלות עור שונות - אטופיק דרמטיטיס, פסוריאזיס, אורטיקריה ׁ(סרפדת) ועוד... ההתיחסות היא תמיד על פי סיבת השורש. כך שגם אם טיפלנו בעבר במחלה מסויימת ההצלחה הטיפולית נובעת מאבחון מדוייק במקרה שלך (: הטיפול הוא שילוב של תזונה + דיקור + אני משלבת גם פורמולה הומוטוקסיקולוגית ומשחות טבעיות + התיחסות מאוד גדולה לסיבות גופנפש. קונפליקטים בלתי פתורים (ברמת התת מודע בד"כ) הינם סיבה מרכזית למחלות שונות וטיפול טוב ומועיל מכוון למציאת סיבת השורש. אשמח לסייע לךהוסף תגובה
מחלה אוטואימונית שירה 15/12/2015 | 11:16שלום חליתי לצערי במחלה מאוד נדירה. אני מטופלת בהמון כדורים וכימותרפיה. אני משתוקקת ללכת לעוד כיוונים וביניהם רפואה סינית, אולם אני חוששת שזה לא יעורר משהו בגוף... נניח דיקור עלול לעורר את הוסקוליטיס שיש לי ושאלתי-האם יש רופאים שהם מומחים במחלות אוטואימניות? ראיתי שיש מומחים בפריון למשל -ומכאן השאלה. רוב תודותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פריון ורפואה סינית Dip.Ac דרור וייסר 15/12/2015 | 12:51שלום שירה טיפול באמצעות הרפואה הסינית , אינו מעורר תופעות בלתי רצויות , רק יכול להועיל בברכה דרור וייסרהוסף תגובה
תשובת מומחה טיפול במחלה אוטואימונית - רפואה סינית M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 15/12/2015 | 16:58שלום לך שירה יקרה אני פוגשת מטופלים רבים שאובחנו כסובלים ממחלות כרוניות ומחלות קשות כאלו ואחרות. כולנו יודעים כיום כי הטיפולים והתרופות ברפואה המערבית במרבית המקרים נועדו רק להרגיע סימפטומים. דווקא טיפול משולב של רפואה סינית + תוזנה יחד עם כלים נוספים מתחום הגופנפש (אייפק, ביואורגונומי, אקסס, פרחי באך , הומוטוקסיקולוגיה ועוד...) יכולה מאוד להועיל ואף לשפר את המצב במידה רבה. הידע הרב בשיטות הנפלאות הללו והנסיון הרב עם מאות מטופלים עד היום הוא שמאפשר לי לסייע לשיפור המצב הבריאותי וכמובן איכות החיים של הפונים אלי. את מוזמנת לקרוא עוד על שיטות הטיפול שלי. והמלצות של מטופלים שטופלו אצלי והשיגו שיפור נפלא במחלות רבות. המטרה להביא את הגוף לאיזון ומשם מתחילה להפתח הפתח לשיפור, לבריאות ואף להחלמה. WWW.HEALTHYU.CO.IL חייבת רק לציין שטיפלתי במטופלת שהאבחנה הרפואית היתה וסקוליטיס - קיבלה גם טיפול רפואי מתאים - ללא שיפור משמעותי. כאשר שילבתי דיקור יחד עם תזונה + גופנפש- הבעיה נפתרה. אשמח מאוד לסייע לך . מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
מבולבלת.. ענת 08/12/2015 | 14:56שלום, מזה 3 חודשים שאני בטיפולי דיקור סיני לחיזוק פוריות. מאז הטיפולים, הופיע המחזור לאחר 28 יום בדיוק. בבדיקות מקלוני הביוץ, הופיע הביוץ בדיוק 14 יום לאחר המחזור. החודש, ביצעתי בדיקת ביוץ החל מהיום ה 12 למחזור. בימים ה 12 וה 13 לאחר המחזור, הופיע פס יחסית חזק לעומת פס הביקורת (בבדיקות בחודשים הקודמים, הפס הסמוך לפס הביקורת, היה ממש חזק וחד משמעי) ובבדיקות שבימים שלאחר מכן, הפס לא נראה (היה ממש ממש בהיר). לפי הפסים בבדיקות שביצעתי בימים ה 12 וה 13, ובהנחה שאלה היו ימי הביוץ, הייתי אמורה לקבל מחזור ביום רביעי או חמישי בשבוע שעבר. לפי 14 יום מהביוץ (ובהנחה שגם המחזור הפעם הינו 28 יום) הייתי אמורה לקבל שילשום. במקביל, כבר משבת שלפני שבוע וחצי היו התכווצויות דמוי קדם מחזור (אין רגישות בשדיים ואין שום זכר לדימום) קניתי בדיקת הריון שילשום והתשובה הייתה שלילית. את ההריון הראשון השגנו באמצעות 5 הזרעות והריון שני הזרקתי פרגונל אך לא הגעתי להזרעה היות ונקלטתי בנס מיחסי מין שקיימנו בימי הביוץ. כעת, בגיל 41 וחצי ועם היסטורית טיפולים, אני לא רוצה להשלות את עצמי שארע נס נוסף ושנקלטתי, מצד שני, עד לרגע זה, טרם הגיע המחזור. מה דעתך? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הריון כן /לא M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 08/12/2015 | 22:08שלום לך ענת כמו שאומרים "אין חצי הריון" (: או שאת בהריון / או שלא. פשוט המתיני עוד מספר ימים. אם בדיקת הריון בעוד שבוע נוסף תצא שלילית אז יתכן שמדובר בחוסר איזון הורמונלי. בכל מקרה מומלץ מאד לשלב בטיפול פוריות מעבר לדיקור גם צמחים + תזונה מאוד מדוייקת ומותאמת אישית. בהצלחה בשורות טובותהוסף תגובה
שלשול מימי נעמה 05/12/2015 | 09:42שלשול מימי מאוד בצבע ירוק בהיר עם ריח נורא הילד מתלונן על כאבי בטן ולאחר מכן משלשל. נ.ב. ילד בן 3.5 ממתינה לתשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלשול מימי אקוטי ילד בן 3.5 M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/12/2015 | 15:28שלום לך חשוב לקחת אותו בהקדם לבדיקה רפואית . הרבה בריאות והחלמה מהירההוסף תגובה
remannia l 28/11/2015 | 18:28שלום. אני מחפשת בית מרקחת שמוכר את זה ומתעניינת אם יש בזה סכנות או תופעות לוואי תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה צמח הרמניה REMANIA M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/12/2015 | 15:27הרמניה הינה אחד מהצמחים השכיחים בשימוש ברפואה הסינית המסורתית. מבדילים בין השורש המיובש (Sheng di huang), לו מיוחסת השפעה מצננת מעט, לבין השורש המבושל (Shu di huang), הנחשב לחמים ולמזין יותר. על פי הרפואה הסינית פועלת הרימניה על מרידאני הלב, הכבד והכליות. אדפטוגן (מחזק) , מוריד חום, מוריד רמות סוכר בדם, ממריץ מרה, משלשל עדין, משקם אדרנל, נוגד דלקת, עוצר דימום . מתי להזהר: הצמח אסור לסובלים משלשולים; לפי הרפואה הסינית המסורתית הצמח אסור לשימוש במצבים של חולשה מתמשכת. שאלת לגבי השימוש בצמח הספציפי הזה, אבל כמטפלת והרבליסטית סינית עלי להדגיש שברפואה הסינית נעשה שימוש מצומצם ביותר בצמחים "בודדים" . מרבית השימוש המקובל ברפואה הסינית הינו בצמח כחלק מפורמולה. כאשר הצמח מגיע כפורמולה יש מחד, השפעה סינרגיסטית של כל הצמחים, מאידך - מצומצמות תופעות הלוואי ונעשה איזון אנרגטי של הצמחים זה עם זה . פחות מומלץ להשתמש בצמח כבודד. ניתן להשיג צמחים סיניים בראן צמחים / ברא צמחים. בד"כ רק על פי מרשם של מטפלים. הרבה בריאותהוסף תגובה
סידן חני 23/11/2015 | 23:15שלום, האם ידוע איזו צורה של סידן ניתן לקחת כתוסף מבלי להסתכן בהסתיידות עורקים? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תוסף סידן מומלץ M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 23/11/2015 | 23:21שלום חני הסידן המומלץ הינו מסוג ציטרט. מומלץ ליטול גם ויטמין D' , מגנזיום, בורון שחיוניים גם הם לבניית העצמות. בד"כ המינרלים הללו מגיעים בפורמולה משולבת. את הסידן רצוי ליטול בערב על קיבה ריקה לפני השינה. הרבה בריאותהוסף תגובה
כאבי ראש כרוניים ודיקור / 03/11/2015 | 03:31שלום רב,סובלת די הרבה זמן מכאבי ראש כרוניים יומיים בעוצמה קלה עד בינונית שלפעמים מתפתחת להתקף מיגרנה חד וחזק.סובלת מכך קרוב לחודשיים. האם יש טיפול מיוחד ברפואה הסינית שיכול לעזור למצב? אבל חייבת להודות שפונה קצת בחוסר אמונה,לאחר שאפילו תרופות לא עזרו קשה להאמין כי דיקור יעזור.אולי בכל זאת יש איזה טיפול להציע שיכול להקל או להעלים(אם נתקלתם בדבר כזה) כאבי ראש כרוניים יומיים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבי ראש ודיקור סיני Dip.Ac דרור וייסר 03/11/2015 | 23:43שלום טיפול באמצעות רפואה סינית בדגש על דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים הינו טיפול יעיל מאוד הן לתסמינים והן לשורש הבעייה. למעשה אחד הטיפולים היעילים ביותר של הרפואה הסינית הוא בטיפול בכאבי ראש. להלן קישור על מאמר בנושא http://www.drclinic.co.il/index-10.html לפאטים נוספים מוזמנת ליצור קשר בברכה דרור וייסרהוסף תגובה
המשךהמשך 17/11/2015 | 11:52אוקי והאם נתקלתם כבר בדבר דומה כאבי ראש מתמשכים יומיומיים ופתרתם את המצב? אני בן אדם מאוד סקפטי וקטן אמונה קשה לי לסמוך על כך שהדיקור סיני יועיל או ירפא את כאביי האם תוכל להסביר מה בעצם הדיקור עונ לכאבי הראש האם הוא נעשה בראש עצמו וכמה איפולים להערכתך מצריכים כאביי?ושאלה אחרונה,איך הדקירות בגוף בדיוק עוזרות לכאבים באופן כללי??הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש מתמשכים - טיפול בדיקור סיני M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 17/11/2015 | 13:45שלום לך בהחלט כן - פתרתי ופותרת גם מצבים של כאבים כרוניים. אבל במקרה שלי אני חייבת לחדד ולומר שאני משלבת לצד הדיקור שיטות עוצמתיות שהופכות את כל הטיפול להרבה יותר הוליסטי ואפקטיבי . לא תמיד טיפול בדיקור או שיטות סיניות מספיק ולכן משלבת עוד שיטות שמעלות את היעילות הטיפולית שלי באופן משמעותי - משלבת תזונה מותאמת אישית (תזונה על פי סוג דם + דגשים מעולם הרפואה הסינית) + טיפולי גופנפש : אייפק, ביואורגונומי,NLP ועוד. חשוב לי מאוד לסייע למטופל למצוא את השורש של הכאב - ומנסיוני בד"כ זה לא רק משהו פיזי - אלא פעמים רבות קונפליקטים רגשיים מודעים / או שאינם מודעים. אשמח לסייע לך ולוות אותך בדרך להחלמה. לגבי מחטים, דיקור - המחטים הן מחטים סטריליות, חד פעמיות ודקיקות ביותר שמוחדרות לנקודות אסטרטגיות בגוף (נקודות טסובו - הצטברות של אנרגיה) ומעצם הנחתן שם הן "מניעות צ'י ודם" (פותחות חסימות אנרגטיות שונות) וכך מסייעות לריפוי. מצ"ב מה שמטופלים מספרים על טיפול שעברו אצלי לכאבי ראש: http://www.healthyu.co.il/headaches-and-migraines-testimonials רפואה שלמה מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
עייפות יתר ורד 02/11/2015 | 12:48הי מיכל ודרור.אני כתבתי לכם לא מזמן על העייפות שלי והכאבי גב,הבעיה שלי שאני נרדמת הרבה באמצע היום דווקא כל פעם אחרי ארוחת צהריים,ואני ישנה איזה שעתיים.אשמח לעצה קטנה עם אפשר,איך לשמור על עירנות,ובקשר לארוחת צהריים אני אוכלת הרבה שומנים ורציתי לדעת עם העייפות קשורה לזה.אני מודה לכם,יום מקסים שיהיה לכם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלום ורד M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 03/11/2015 | 00:43יש הרבה סיבות לעייפות. חשוב כמובן לערוך בדיקות דם ולראות האם יש חסרים של מינרלים / ויטמינים/ אולי חוסר איזון של בלוטת התריס? גם מצבים מעוררי מתח יכולים לגרום לעייפות. שנת לילה שאינה מספקת כמובן גם גורמת לעייפות לגבי תזונה- שומנים לא בהכרח יגרמו לעייפות. תלוי בסוג השומן? תלוי בסוג הפחמימה וכו'. כאשר אני מתאימה למטופלים את התזונה שלהם יש שומנים שמתאימים ויש שומנים שלא. למשל לסוג דם O- לא מתאים אבוקדו. לסוג דם B - לא מתאימה טחינה וכיו"ב.... אני מתאימה למטופלים תזונה אישית משולבת על פי סוג דם ועקרונות מהרפואה הסינית. באמצעות השילוב אני מצליחה לסייע להם לשפר את בריאותם ואת האנרגיה היומיומית שלהם. אשמח לסייע לך. הרבה בריאות מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
דלקת בצוואר הרחם אפרת 31/10/2015 | 07:57שלום , רופא הנשים שלי אמר לי שיש לי דלקת בצוואר הרחם, אני מסתייגת מאנטיביוטיקה כי יש לי תופעות לוואי קשות בקיבה ולא משנה מאיזה סוג (מיסיון). האם ניתן לרפא באמצעות דיקור? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול טבעי בדלקת בצוואר הרחם M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 31/10/2015 | 16:24שלום לך אפרת ניתן לשלב טיפול בדיקור אבל זה לא מספיק לצורך טיפול בדלקת חובה לשלב גם צמחים, תזונה מתאימה ומנסיוני גם טיפול גופנפש כדי לעלות על סיבות השורש לבעיה ולטפל בהן. חשוב מאוד לפנות למטפל שמשלב בעבודתו גם התיחסות וטיפול גופנית - נפשית כי אם לא תהיה התיחסות לשורש הבעיה, אז היא עלולה לשוב ולהופיע שנית ויותר. לעיתים אין מנוס מלהשתמש באנטיביוטיקה תוך כדי מתן תמיכה למערכת העיכול... אבל כפי שציינתי , בכל מקרה חובה לתקוף את הנושא מכל הכיוונים - פיזי ורגשי. רפואה שלמה לך יקרה מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש 052-8728526 WWW.HEALTHYU.CO.ILהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
עיסוי רפואי
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
דיקור (אקופונקטורה)
-
מיינדפולנס

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס