פורום רפואה סינית - עמוד 24
אבנר מן
גלי חום אורלי 11/02/2016 | 06:00אני סובלת מגלי חום שנה שלישית ממש בלתי נסבל הזעות עצבים חוסר סבלנות איני רוצה להשתמש בהורמונים מה עליי לעשות תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה גלי חום Dip.Ac דרור וייסר 11/02/2016 | 13:09שלום אורלי לא ציינת , אבל נשמע שאת בגיל המעבר , רפואה סינית באמצעות דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים יכולה לתת מענה להלן קישור :http://www.drclinic.co.il/index-16.html בברכה דרור ויסרהוסף תגובה
תשובת מומחה גיל מעבר - גלי חום , הזעה - מעוניינת בטיפול טבעי M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 07/03/2016 | 00:29שלום לך אורלי אני מבינה את החשש שלך להשתמש בהורמונים. מחקרים רבים שעקבו אחר טיפול הורמונלי לגיל מעבר הופסקו לאחר שהנשים שאצל הנשים שטופלו בהורמונים חלו תופעות מסכנות חיים: הגברת נטיה לסרטנים הורמונליים ועוד... יש לי נסיון רב בטיפול בנשים במעגל הנשים בכלל ובגיל מעבר בפרט. מטפלת באופן הוליסטי גופנפש: מתאימה תזונה אישית, דיקור, צמחים ו/או תוספים וכן טיפול עם דגש רגשי - נפשי. חשוב לדעת שלא כל הנשים סובלות מתופעות לוואי ואי נוחות גדולה כאשר מתחיל גיל המעבר. מנסיוני - ככל שלאשה יש יותר קונפליקטים לא פתורים ונושאים מטרידים בחייה (לעיתים רבות מודחקים) - כך בהתאמה תופעות הלוואי קשות ומטרידות יותר וכמובן איכות החיים נפגעת יותר. אשמח לסייע לך מצ"ב קישור ל מאמר שלי בנושא. http://www.healthyu.co.il/treating-menopause-naturally-integrative-chinese-medicine מוזמנת ליצור קשר. M.A.DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
כאבים אחרי לידה קוקי 77 05/03/2016 | 20:46שלום. אני 4 חודשים אחרי לידה ומרגישה לא טוב. יש לי כאבים בכפות הרגליים וקשה לי לעבור ממצב מנוחה לעמידה והליכה. כאבים בברכיים וחולשה, קשה לי ממש להתרומם ואני עושה זאת הרבה עם התינוקת. שמתי לב שאחרי המחזור הגוף כואב לי הרבה יותר, בעיקר בזמן הביוץ. הייתי בטיפול טווינה והייתה הקלה, אבל לא מספיק. מרגישה חוסר אונים בעיקר כי הרפואה המערבית לא יודעת להסביר את הכאבים. קשה לי להתנהל באופן יומיומי עם התינוקת. מה עלי לעשות? תודה מראש על העזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים אחרי לידה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 07/03/2016 | 00:21שלום לך . מזל טוב ! האבחנה המבדלת (אפשרויות שונות שעשויות להסביר את התופעה) לחולשה שאת מתארת יכולה להיות רחבה . כמובן חשוב לערוך בדיקות דם ולבחון האם יש אנמיה: פריטין טרנספרין המוגלובין B12 חומצה פולית. וכן תפקודי בלוטת תריס. במקביל כדאי מאוד לפנות למטפל. לצערי איני יכולה לסייע לך ברשת - חייבת לפגוש אותך על מנת לאבחן את הסיבה לחוסר הנוחות והחולשה. רק לאחר אבחון אוכל להתאים לך טיפול מתאים. טווינא הינו טיפול שפחות מותאם למצבי חולשה - יותר למצבים סטגנטיביים (תקיעות). אשמח מאוד לסייע לך . אני מטפלת באופן הוליסטי - משלבת דיקור יחד צמחים, תזונה ושיטות גופנפש שונות. מוזמנת ליצור קשר M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש. WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
טיפים לשיפור העלאת אנרגיה בגוף לירן 20/02/2016 | 16:20אני סובל מחולשה פיזית מאוד גדולה הייתי עושה ספורט והפסקתי עקב החולשה שלי.מה הסיבה שיכולה להיות לי ומה אני יכול לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפים לשיפור האנרגיה - המרץ. M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 20/02/2016 | 16:57שלום לירן ישנן המון סיבות אפשריות לחולשה פיזית. האבחנה המבדלת רחבה ביותר. א. כדאי לבצע קודם כל בדיקות דם: רמות המוגלובין פריטין TSH - בלוטת תריס B12 ב. במקביל לפנות למטפל ולהתיחס לאורח חיים ותזונה. המטפל ברפואה סינית יבחן על פי סימנים מעולם הרפואה הסינית: דופק, לשון , אבחנת גוף ותשאול. ויוכל להתאים טיפול מדויק. אין אפשרות לענות על שאלה כל כך רחבה ומהותית כמו זו ששאלת בתשובה פשטנית . ממליצה לערוך את הבדיקות הרלבנטיות וכפי שהצעתי לפנות גם לטיפול אישי אצל מטפל ברפואה סינית. אשמח לסייע לך. הטיפול אצלי הוליסטי ומשלב התיחסות רחבה ביותר לגופנפש. דגשים על תזונה מדויקת, המלצות לאורח חיים שילוב של דיקור וטיפולים נוספים שמועילים לשיפור עצום ומהותי באיכות החיים . מומלץ לפנות אלי. M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
תשובת מומחה חולשה אנרגטית Dip.Ac דרור וייסר 20/02/2016 | 22:10שלום לירן יכולים להיות גורמים רבים לחולשה כפי שאת מתארת, ראי קישור http://www.drclinic.co.il/index-48.html הייתי מתחיל בבדיקת דם כללית ורואה אם יש חוסרים כלשהם לאחר שמבינים את סיבת החולשה , דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים בדר"כ יכולים להוות פתרון בברכה דרור וייסרהוסף תגובה
קנדידה קליר אנת 02/02/2016 | 10:50שלום, קניתי את המוצר ובפעם הרשונה שהשתמשתי הקאתי טעם מגעיל,ניסיתי לשתות ביחד עם תה וזה לא הצליח. כיצד ניתן לקחת או מוצר אחר עם אפקט דומה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
טיפול טבעי בקנדידהמיכל שלזינגר 02/02/2016 | 16:46שלום לך ענת הטעם של המוצר הוא טעם של צמחים באלכוהול - ישנם מוצרים שמגיעים בצורת כדורים. אבל הספיגה שלהם כמובן פחות טובה. בזמנו ניתן היה להשיג בארץ כמוסות מסוג קולורקס . אישית כמטפלת אני ממליצה בעיקר על מוצרים שמגיעים בצורה נוזלית. ספיגה הרבה יותר טובה. לגבי הטעם של המוצר הספציפי לצערי אין הרבה מה לעשות. אפשר כמובן לסתום את האף ולבלוע מיד אחר כך לשתות כוס מים. מעבר לכך אני מקווה שעל מנת לקבל תוצאות מיטביות פנית גם למטפל כדי לקבל הנחיות מדויקות. חשוב גם לתמוך בכבד תוך כדי טיפול כי פירוק הקנדידה משחרר רעלנים - תופעה בשם רקסהיימר. וחשוב לכן גם לתמוך בכבד ובאברי הפינוי. חשוב גם ללוות אותך מבחינה תזונתית כדי לקבל תוצאות יעילות שיחזיקו לאורך זמן. בהצלחה מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
תשובהאני 02/02/2016 | 21:48מטופלת אצל נטורופתהוסף תגובה
דיקור גוי 31/01/2016 | 12:55מזה שנה אני בטיפול סיני ונוטל תרופה נגד חרדה אפקסור 150xr יום שישי עשה לי טיפול ואמר לי הוא יהיה עמוק מאוד למרות הרגשתי שהאפקט של התרופות נכד חרדה כבר לא משפיע ואני סובל מתופעות גמילה קשים ממה זה יכול אני לא יודע מה לעשות יש לי זרמים חזקים בראש ואי שקטהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
טיפול ברפואה סינית - לחרדהמיכל שלזינגר 01/02/2016 | 00:40שלום לך ג'וי. לא הצלחתי להבין האם אתה עדיין נוטל את האפקסור או שהפסקת כי אתה מדווח על תופעות גמילה. זרמים חזקים בראש ואי שקט - אני מבינה שאת האפקסור רשם לך פסיכיאטר - אז כמובן שחשוב שתתייעץ איתו. חלק גדול מהמטופלים שלי בקליניקה סובלים מחרדות - אני מתאימה להם טיפול משולב - דיקור תזונה - מאוד משמעותי כדי לסייע לגוף להגיע לאיזון. משלבת צמחים / או הומוטוקסיקולוגיה - כמובן שמטופלים שכבר נוטלים תרופות - אני משלבת תרופות שאפשר לשלב עמן. וכמובן משלבת טיפול רגשי. השילוב הטיפול מאוד יעיל וניתן להגיע לתוצאות מצוינות. מצ"ב קישור למאמר שלי בנושא http://www.healthyu.co.il/treating-anxiety-naturally אשמח לסייע לך M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
שמרים וקנדידה ירון 30/01/2016 | 02:51שלום לכם ידידה שלי אמרה לי שהיא לא מישתמשת בשמרים טריים באפיה, כי הדבר יגרום לה לקנדידה בנרתיק, בשמיעה ראשונית זה נשמע לי לא מחובר, לא הבנתי מה הקשר לפטריה [שמרים] באפיה לבין פטריה בנרתיק, הקנדידה ,אני לא בקיא בנושא ,אבל זה נשמע לי הזוי, האם תוכלו להשכיל אותי, ולומר האם שימוש בשמרים טריים באפיה יגרום לאישה קנדידה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שמרים וקנדידה Dip.Ac דרור וייסר 30/01/2016 | 13:33שלום בשני המקרים מדובר על שמרים ( פטריות ) שמרי האפייה מזינים את הקנדידה בגוף האדם להלן ציטוטים מויקיפדיה : שמר האפייה Postscript-viewer-shaded.png שמר האפייה (Saccharomyces cerevisiae) הנו מין של שמרים הנמצא בשימוש לצורך התפחת בצק וייצור משקאות אלכוהוליים כמו בירה ויין. שמרי אפייה היו התאים האאוקריוטים הראשונים שמופה להם הגנום (הגנום פורסם בשנת 1996). לשמרים אלה יש 16 כרומוזומים, ובתוכם מ-200 עד 2,200 אלפי נוקלאוטידים בכל כרומוזום, ובסך הכול כ-13 מיליון זוגות נוקלאוטידים. אורכו ורוחבו של שמר אפייה הוא כ-5 ו-4 מיקרומטר בהתאמה. כיום משתמשים בתאי השמר אלה למטרות אפייה, להכנת יין ומשקאות אלכוהוליים אחרים, למחקר, וכתוספי מזון. קנדידה אלביקנס Postscript-viewer-shaded.png בניגוד לשמר האפייה, קנדידה אלביקנס (Candida albicans) הנו מין תאי שמר פתוגניים הנפוצים בבני אדם והמסוגלים לגרום לזיהומים בפה ובנרתיק ולפטרת. הגנום של התאים ההפלואידים מופה בשנת 1998 ונתגלה כי יש להם כ-16 מיליון נוקלאוטידים. קנדידה אלביקנס משמש למחקר על תאים פתוגניים. בברכה דרור וייסרהוסף תגובה
ניקוי רעלים יעל 26/01/2016 | 14:55שלום.רציתי לדעת מה זה ניקוי רעלים? מה עושים בניקוי רעלים? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
ניקוי רעלים - למה וכיצד?מיכל שלזינגר 29/01/2016 | 14:30שלום תהליך של ניקוי רעלים (דיטוקס) מתרחש בגוף כל הזמן באופן טבעי. אך כמות הרעלנים העצומה שנוצרת כתוצאה מההתמודדות עם החיים המודרנים דורשת פעולה אקטיבית נוספת של דיטוקסיפיקציה (ניקוי) מעבר למה שהגוף עושה באופן טבעי. מרביתנו חווים לחץ ומתח, עובדים שעות רבות, נוטלים תרופות שונות / או חומרים כימיים שונים. כאשר הגוף צעיר וגם חשוף פחות לכל אלו קל לו יותר לבצע את העבודה באופן טבעי, אבלל ככל שחולפות השנים ואנו חשופים יותר למצבי מתח ולחומרים שונים כך היכולת הטבעית של הגוף אינה מספקת להתמודדות זאת. אנו חשופים למתכות כבדות, חומרי שימור במזון, הורמונים, זיהום אויר ועוד. הצטברות הרעלנים היא אחת הסיבות למחלות וסימפטומים שונים ויש אנשים שמבצעים זאת על בסיס קבוע. אני מנחה את המטופלים שלי לערוך ניקוי לפחות פעם בשנה ולעיתים פעמיים ומכיוון שאני כל כך מאמינה בחשיבות הניקוי אני מנחה גם צומות מיצים מספר פעמים בשנה, במסגרת "צום קורן". כאשר מדובר בצום מאורגן דוגמת "צום קורן" - מדובר על 4 ימים של שתיית מיצים שמקלים על מערכת העיכול ומסייעים לה להתחיל תהליך של ניקוי, שאותו כמובן יש להמשיך. אבל הצום בפירוש נותן ריסטרט - כי האדם נמצא בסביבה מרגיעה, המיצים מוגשים לו כשהם מוכנים וטריים לשתיה מיידית, והסביבה כולה תומכת בתהליך: שיעורי יוגה, מדיטציה, הליכות בסביבה רגועה ונינוחה (צום קורן נערך בעין כרם הקסומה). מטופלים שאינם מגיעים לצומות המיצים מקבלים הנחיה לנטילת תערובת צמחים שמשפיעה על הכבד, הכליות, כיס המרה ומערכת העיכול בכללה - שהם האיברים המשמעותיים בניקוי. זאת לצד תזונה לניקוי. למעשה כ - 75% מתהליכי הניקוי מתרחשים בתוך הכבד ולכן מאוד חשוב לשמור על בריאותו וחיוניותו. אנשים רבים נוטלים תרופות ואלו כמובן מעמיסות על הכבד. על הניקוי ניתן לכתוב בהרחבה רבה. הידע רב ומרתק. מצרפת עבורך קישור לאתר "צום קורן" שם תוכלי לקרוא בהרחבה על יתרונות הצום, על המנגנון הפיזיולוגי וגם לקבל טיפים רבים ומעניינים אפילו לצום ניקוי ביתי. http://www.zom.co.il/ מקווה שעניתי לשאלתך. הרבה בריאות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינגטרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
אני מודה לךיעל 29/01/2016 | 17:27שבת שלוםהוסף תגובה
כאבי גב וחולשה שרית 29/01/2016 | 09:57בוקר טוב.אני סובלת מכאבי גב וחולשה אני בת 48 מה הפתרון ברפואה סינית בנושא? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
כאבי גב וחולשה - פתרון טבעי, רפואה סיניתמיכל שלזינגר 29/01/2016 | 14:36שלום לך שרית הרפואה הסינית היא רפואה הוליסטית ואכן המטפלים הטובים באמת משלבים בהתייחסות שלהם את כל מה שהמטופל מביא עימו לטיפול. במקרה שלך עייפות לצד כאבי גב וחולשה. יכולות להיות סיבות רבות לעייפות: כמטפלת ברפואה סינית אינטגרטיבית אני מתייחסת אל האדם באופן הוליסטי. בגישה של הרפואה הסינית אני בוחנת למה קשורים הסימפטומים, מהי האבחנה המבדלת: חולשת טחול, כליות, חוסר צ'י, תקיעות של צ'י , חולשת ריאות ועוד. כמובן שמתייחסת גם לבדיקות דם- יתכן חוסר של B 12, ברזל, חומצה פולית, תזונה שאינה מתאימה ועוד. הרפואה הסינית קושרת בין חולשת כליות (אנרגטית) לכאבי גב. חשוב לי מאוד לשלב גם התיחסות רגשית וסיבות שורש רגשיות - נפשיות. מהשילוב של כל מה שציינתי אני מאבחנת ועל פי האבחנה גם בונה טיפול מתאים ויעיל. משלבת בין דיקור, צמחים, תזונה ו...גופנפש. אשמח מאוד לסייע לך שרית. הרבה בריאות שבת שלום מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
איך ניתן לאזן את הנפש דרך רפואה סינית דנה 24/01/2016 | 17:02שלום.אני לוקחת כדור נגד דיכאון.אני טופלתי המון שנים אצל רופא פסיכיאטר וראיתי שהטיפול הזה לא מתאים לי.הייתי מעוניינת להחליף את הטיפול בטיפול ברפואה סינית.האם אפשר להפסיק את התרופות נגד דיכאון דרך רפואה סינית?אשמח גם לדעת מה עושים כדי לאזן את הנפש.זה מאוד חשוב לי כדי לראות עם הטיפול מתאים לי.תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה איזון נפש Dip.Ac דרור וייסר 24/01/2016 | 18:00שלום דנה ניתן לטפל בדיכאון באמצעות הרפואה הסינית , מחליטים על דרך הטיפול לאחר אבחון ולרוב הטיפול מתבסס על דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים . את ההורדה של התרופה הפסיכיאטרית עושים בהדרגה , לאחר שמגיעים לאיזון , תוך כדי התייעצות. בברכה דרור וייסר http://www.drclinic.co.il/%D7%93%D7%99%D7%9B%D7%90%D7%95%D7%9F.html לפרטים נוספים מוזמנת ליצור קשרהוסף תגובה
טיפול בדכאון באמצעות רפואה סיניתמיכל שלזינגר 25/01/2016 | 00:10שלום דנה כפי שדרור ציין את התרופה הפסיכיאטרית אם מפסיקים אז כמובן בהדרגה. לא תמיד מפסיקים את הטיפול התרופתי לעיתים יש צורך להמשיך בו אבל ניתן לשלבו עם טיפולים נוספים: צמחים / תוספים מתאימים, דיקור ועוד. בטיפול אצלי במרפאה אני שמה דגש על טיפול בסיבות השורש שהובילו לבעיה ולכן חוץ מן הדיקור הסיני משלבת כלים יעילים לצד הטיפול הסיני. כלים שמסייעים לאבחון וטיפול פיזי ורגשי . מזמינה אותך לאתר שלי לקרוא עוד על שיטות הטיפול היעילות והמגוונות שבאמצעותן אני מסייעת למטופלים שלי. WWW.HEALTHYU.CO.IL אשמח לסייע לך מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
דלקות עיניים אור 09/01/2016 | 07:47אילו צמחים מועילים לדלקות עיניים חוזרות? בנוסף אני כבר כל החודש מקוררת עם כאבי גרון מדי פעם אף סתם ונזלת מציקה(סמיכה ובעלת צבע מוזר) שמעתי על הצמח עלקלוק אופרזיה ..האם הוא יעיל והיכן ניתן להשיג אותו בארץ? האם יש משהו אחר יותר אפקטיבי? תודה:)אילו צמחים מועילים לדלקות עיניים חוזרות? בנוסף אני כבר כל החודש מקוררת עם כאבי גרון מדי פעם אף סתם ונזלת מציקה(סמיכה ובעלת צבע מוזר) שמעתי על הצמח עלקלוק אופרזיה ..האם הוא יעיל והיכן ניתן להשיג אותו בארץ? האם יש משהו אחר יותר אפקטיבי? תודה:)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה דלקות עיניים חוזרות - טיפול טבעי M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 12/01/2016 | 01:15שלום לך אור א. לגבי דלקות העיניים החוזרות שלך - האופרזיה ידועה כצמח מאוד מועיל לבעיות עיניים , אבל לא הייתי ממליצה להשתמש בצמחים ללא הכוונה מקצועית. בכל מקרה מנסיוני, דלקות חוזרות מעידות על בעיה עמוקה וסיסטמית יותר מאשר בעית עיניים מקומית. עיניים על פי הרפואה הסינית משוייכות לכבד ולכן חשוב מאוד לפנות למטפל שיאבחן את סיבת השורש לדלקות. מעבר לכך כמטפלת אני תמיד מייחסת משמעות רבה לחיבור שבין גוף ונפש . ב. לגבי כאבי הגרון והקירור - כמובן שניתן להשתמש בסמבוק שחור, ויטמין C במינון מוגבר - אבל גם כאן מומלץ לפנות למטפל. בד"כ התקררות פשוטה אמורה לחלוף תוך שבוע לכל המאוחר. מטפל יאבחן במדויק את מצבך ויתאים לך טיפול מדויק כולל תזונה, תוספים וכל שנדרש. טיפול בצמחים בלבד ללא התיחסות תזונתית לא ישיג תוצאות וחבל. אשמח לסייע לך רפואה שלמה מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
הרפיית שרירים הדרגתית
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
סומטי
-
מיינדפולנס

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס