פורום רפואה סינית - עמוד 28
אבנר מן
-
עייפות ותשישות
לירית 03/10/2015 | 16:21איזה כלים ניתן לטיפול דרך רפואה סינית בעייפות ותשישות? חג שמח.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
עייפות ותשישיות
Dip.Ac דרור וייסר 03/10/2015 | 21:40שלום לירית הכלים שמשתמשים ברפואה הסינית לטיפול בעייפות הם : דיקור סיני , צמחי מרפא סיניים , המלצות תזונתיות וטיפולים נוספים בהתאם לאבחנה. בברכה דרור וייסר http://www.drclinic.co.il/index-48.htmlהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול בעייפות ותשישות ברפואה סינית
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 04/10/2015 | 05:45שלום לך לירית יקרה כמובן שחשוב לברר מהן הסיבות לעייפות והתשישות. הייחוד ברפואה סינית וברפואה משלימה בפרט היא התאמת הטיפול למטופל הספציפי. מטפל ברפואה סינית בוחן בכלים של הרפואה הסינית מהן הסיבות לתחושת העייפות: חוסר איזון של איברים ו/או חומרים, סטגנציה וכו'. המטפל בוחן זאת באמצעות אבחנת דופק סינית - האיברים ה"משמעותיים" מיוצגים בדופק, ישנם מיקומים שונים שמייצגים את האיברים הללו על האמות, וכן התבוננות בלשון ואף בדיקת רגישות בבטן ורגישות מרידיאנים שונים לאורך הגוף. כל אלו , בצירוף בדיקות דם מערביות מסייעות למטפל לאבחן את הסיבות לתשישות ולהעניק טיפול מדוייק למטופל. מוסיפה כאן ציטוט מתוך תשובה שנתתי כאן לגבי שאלה דומה לפני מספר ימים: " יש לבחון מהן שעות השינה שלך, אורח החיים, תזונה, מצבים רגשיים, מתח, בדיקות דם - אולי חסרים ויטמינים / מינרלים שונים בתזונה שלך. ב. כמובן שגם היום שאליו את מתעוררת מאוד משמעותי - האם את אוהבת את מה שאת עושה??? או בפשטות - "האם כיף לך...?" ממליצה לפנות לטיפול אצל מטפל שמשלב גופנפש שיסייע לך למצוא את הסיבות לעייפות הבוקר ולסייע לך לשנות את המצב. חג שמח לך ליריתהוסף תגובה
-
בתשובה לשאלה ששאלת אותי
לירית 04/10/2015 | 10:00בקשר לאורח חיים,לפעמים אני מרגישה שאני יושבת יותר מדי מדי בבית אני מרגישה מתחים מסויימים זה מוביל אותי למחשבות לא נעימות.לא חס וחלילה מחשבות אובדניות.חס ושלום.אלא מחשבות של עצבות.בנוסף אני די שמנה ואני גם אוכלת הרבה ויש לי בעיות עם ההורים בגלל זה.זה גם מה שמוביל אותי למצב הזה.הוסף תגובה
-
עוד דבר קטן יש לי לומר לך:
לירית 04/10/2015 | 10:08אני מאוד רוצה למלא את החיים שלי ואני לא יודעת איך.חברה שלי הלכה לעולמה לפני חודשיים אותה חברה היא זאת שהיתה מארגנת את היציאות והמסיבות ואחרי שהיא נפתרה לצערי,החברים התפזרו ומאז אני יושבת הרבה בבית זה כבר לא אותו דבר ואני הרגשתי איזה משבר מסויים.וזאת גם הסיבה שאני יושבת בבית ומרגישה שאין לי חיים מלאים אני הולכת למקרר וכל הזמן אוכלת.הוסף תגובה
-
מיכל
לירית 04/10/2015 | 10:29איזה פיתרון אני יכולה לקבל? אני גרה עם ההורים אני לא עצמאית.לטיפול אני לא רוצה ללכת,טיפול נפשי.אבל מה אני יכולה לעשות כדי למלא את עצמי? ולא ללכת למקרר לחפש אוכל? כי זה מה שמפריע לי ובגלל זה יש לי בעיות עם ההורים.אני ממש אשמח עם תעני לי ותוכלי לייעץ לי. תודה רבה,ושיהיה לך חג שמח.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חוסר איזון נפשי ואכילה רגשית
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/10/2015 | 09:49שלום לך לירית צר לי אבל אין דרך לטפל ב"שלט רחוק" תצטרכי לפנות למטפל שיאבחן ויתאים טיפול מדויק עבורך. הרבה בריאותהוסף תגובה
-
תודה רבה
לירית 05/10/2015 | 10:37חג שמח.הוסף תגובה
-
-
חום גוף משתנה
דפנה 05/10/2015 | 08:48שלום לך, בת 60,בדיקות דם ושתן מהשבוע שעבר תקינות לגמרי. במשך כשבועיים יש לי חום ,עד 37.5 בשעות אחה"צ-ערב,מלווה בכאב ראש חזק. אחרי שאני אוכלת ,נכנסת למיטה ומפעילה מאוורר,החום וכאב הראש נעלמים (ללא שום טיפול) ואני ישנה טוב. הרופאה טוענת "וירוס" כי לא נמצא שום סימן לדלקת. האם ישנו הסבר אחר? האם הרפואה הסינית יכולה להקל עלי? (לעיתים קרובות יש ליכאבי ראש ומיגרנות,סובלת מאד כשחם בחוץ,הרבה יותר מאנשים אחרים.) תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חום גוף משתנה
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/10/2015 | 09:53שלום לך דפנה ממליצה מאוד שתמשיכי לבדיקות נוספות כדי לשלול בוודאות שאין שום גורם שעדיין לא עלו עליו לחום שאת חווה. טיפול ברפואה סינית בהחלט יכול להועיל. המטפל יבחן מהו חוסר האיזון המדויק ממנו את סובלת ויתאים טיפול של דיקור וצמחים. אני תמיד ממליצה (ומשלבת בעצמי בטיפול) שילוב של טיפול גופנפש - לבחון מהן הסיבות (קונפליקטים רגשיים, קשיים וכו') שגורמים לחולי. אשמח לסייע לך רפואה שלמההוסף תגובה
-
-
שאלה
סימה 21/09/2015 | 22:44אני בת 45 ואני מעוניינת לדעת מהו טיפול אנרגטי מה עושים בטיפול? האם זה שייך לרפואה סינית? תודה רבה גמר חתימה טובה ושנה נפלאה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפול אנרגטי
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 21/09/2015 | 22:52שלום לך סימה. הרפואה הסינית לא מוגדרת כ"רפואת אנרגיה". אני משלבת "טיפולים אנרגטיים" לצד הטיפול ברפואה סינית - ביואורגונומי, תטא הילינג, אייפק וכיו"ב. בטיפול אנרגטי נעשית "סריקה" של השדה האנרגטי של המטופל וכן לגבי מחשבות, רמות עמוקות של תת המודע , השפעות שונות וכו'. שילוב הטיפולים מעצים את הטיפול בעשרות אחוזים. למשל במצבים של כאב - אפילו כאבים כרוניים של שנים ניתן לראות הקלה כבר אחרי טיפול אחד... זה מפתיע אותי בכל פעם מחדש ! מומלץ !! למשל - מטופלת שסובלת מכאבי ראש מיגרנוטיים לאורך שנים - וכאשר אני מסייעת לה להגיע לתובנה של מקור הכאב , יותר לא סבלה מכאבים אלו... או מטופל בן 39 שסבל מגיל 10 מכאבים בשכמה - והסתבר שזה היה קשור להתעללות שעבר מדי בן כתתו...בתהליך אנרגטי עוצמתי הוא הצליח להפטר מן הכאב לתמיד !! אני מאוד אוהבת את השילוב הטיפולי העוצמתי הזה. ולכן כל הזמן "מחדדת" את הכלים הטיפוליים שלי. כדי להיות מטפלת עוצמתית ומדוייקת. לא סתם המטופלים שלי מכנים אותי "הקוסמת" (:הוסף תגובה
-
תודה רבה
סימה 25/09/2015 | 16:30יש לי עוד שאלה קטנה,אשמח עם תוכלי לתת לי הצעה איך לקום אנרגטית בבוקר,עם את יכולה.אני מודה לך שיהיה לך חג שמח.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איך לקום בבוקר אנרגטית?
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 26/09/2015 | 06:48שלום סימה שאלת שאלה מאוד גדולה ומורכבת. א. חשוב לדעת מדוע את מתעוררת חסרת אנרגיות- לבחון מהן שעות השינה שלך, אורח החיים, תזונה, מצבים רגשיים, מתח, בדיקות דם - אולי חסרים ויטמינים / מינרלים שונים בתזונה שלך. ב. כמובן שגם היום שאליו את מתעוררת מאוד משמעותי - האם את אוהבת את מה שאת עושה??? או בפשטות - "האם כיף לך...?" ממליצה לפנות לטיפול אצל מטפל שמשלב גופנפש שיסייע לך למצוא את הסיבות לעייפות הבוקר ולסייע לך לשנות את המצב. הרבה בריאות מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
-
תודה רבה
סימה 26/09/2015 | 10:08נתת לי ראיון שיהיה לך חג שמח.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איך לקום אנרגטית בבוקר
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 27/09/2015 | 02:39שלום סימה שמחה שעזרתי... אשמח לשמוע מהן התובנות שלך. חג שמח מיכל שלזינגרהוסף תגובה
-
-
כאב גב
אנ 25/09/2015 | 17:45שאלתי קשורה לשיאצו במידה ואוכל לקבל מענה- אודה. מזה חצי שנה סובלת מגב תחתון בצד אחד בלבד. מטופלת בשיאצו אך לעתים מרגישה כי הכאב מתחזק יותר באופן מתמשך, לא ישר אחרי הטיפול. האם שיאצו עשוי לגרום לנזק? ( עי מטפל מוסמך כמובן)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
.כאב גב שמחמיר פרק זמן מסויים אחרי טיפול בשיאצו האם יכול להיות קשור לטיפול?
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 26/09/2015 | 07:02שלום לך אן כפי שציינת כאב הגב אינו מחמיר אחרי הטיפול אלא זמן מסויים לאחריו. אני מניחה שפנית למטפל שאת סומכת עליו והוכשר באחד מבתי הספר הידועים בתחום. ישנן מכללות פחות מוכרות ו/או מטפלים שעברו הכשרות מאוד קצרות בתחום וכמובן מטיפול כזה ממליצה מאוד להזהר. במקרה שהמטפל עבר הכשרה מתאימה, ויש לו ידע ונסיון רב ואת יודעת שאת בידיים טובות - חשבי על האופציה הזו: שכיח מאוד שאנשים שסובלים מכאב אורתופדי מרגישים נפלא אחרי טיפול, הגוף כולו רפוי, השרירים נינוחים ו"ההתכווצות הרגילה" שכאילו מחזיקה את הכל במקום לא קיימת. התחושה היא נפלאה, אבל גורמת לכך שמבצעים פעולות ותנועות שונות עם טווח תנועה שבד"כ אינם מבצעים... ומכיוון שהכל רפוי ונינוח ( שזה בעצם נפלא) קיים סיכוי לתפיסות וכאב אחרי הפעולות הללו. אני תמיד ממליצה לא להתעמל /או לעשות יוגה ועוד פעילויות ביום שאחרי עיסוי אלא לתת לגוף קצת לחזור למצב הטבעי שלו. כי אנשים באמת נוטים להתפס במצבים אלו. כדאי מאוד לשלב דיקור לצד השיאצו ולבחון גם את הקשר של גופנפש לכאב. מנסיוני - אין כאב בגוף שאין לו גם סיבה / או קונפליקט רגשי בבסיסו. לכן - אני תמיד משלבת בטיפול בקליניקה - דיקור , טיפול מגע וכן שיטות גופנפש עוצמתיות ויעילות וכך אני מסייעת למטופלים שלי לעבור ריפוי אמיתי ולהפטר מן הכאב . כמובן שטיפול שכזה הוא הרבה יותר תכליתי וקצר גם מבחינת מספר הטיפולים הנדרשים, כיוון שטיפול בשיאצו / דיקור בלבד הוא יותר "טכני" / פיזי ולא פותר את הבעיה מן השורש. חובה להגיע לשורש הבעיה כדי להיטיב לאורך זמן. אשמח לסייע לך להחזיר את תחושת הקלילות והבריאות בגב שלך חג שמח WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
-
תודה רבה על המענה המפורט והמהיר
אן 26/09/2015 | 21:43שאלתי אם כך, האם במידה וכאבי אינו אורטופדי מובהק (שכן עדיין לא מוצו כלל הבדיקות), האם שיאצו ודיקור כפי שהצעת, יסייעו או שמא יפיגו לחץ ותהיה זו הרגשה מדומה כביכול. כלומר האם טיפול מסוג זה הוא מומלץ רק נניח למשהו שכבר יודעים בוודאות ממה נובע. מסכימה לחלוטין על המצב הרגשי גם כן.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול משולב גופנפש למצב של כאב מסיבה שאינה ידועה
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 27/09/2015 | 02:37שלום לך אן כפי שציינתי זוהי בדיוק הסיבה שאני משלבת בטיפול שיטות גופנפש וכן בשיטות אנרגטיות (למשל - אייפק, ביואורגונומי, תטא הילינג וכו') כמובן לצד הדיקור , על מנת לטפל באופן יעיל ולקבל תוצאות בכל מקרה. בעצמך ציינת שישנן סיבות רגשיות ברקע, תפקידי כמטפלת הינו לסייע לך "לזקק" ולדייק אותן ולפתור את הסימפטומים. את בטח מכירה את המשפט: "אין לשום דבר משמעות מעבר למה שאתה מייחס לו" (: ממליצה גם לקרוא את המאמרים שלי כך שתוכלי לקבל מידע נוסף על שיטת הטיפול שלי: http://www.healthyu.co.il/body-mind-medicine http://www.healthyu.co.il/treating-inflammation-natuarlly-and-effectively אשמח לסייע לך חג שמח מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
-
-
שלום
מאי 21/09/2015 | 14:52האם יש דרך לטפל במעט נימים מתחת לעיניים? האם יש באמת דרך לגרום לכיווצם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נימים מתחת לעין
Dip.Ac דרור וייסר 21/09/2015 | 17:17שלום במידה והנימים נמצאים מתחת לעין ולא באזור העור הרגיש שמתחת לעין אפשר לנסות באמצעות רולר מחטים לטפל בבעייה, בברכה דרור וייסרהוסף תגובה
-
-
שאלה לגבי יציאות
משולם 21/09/2015 | 12:52שלום, אני נמצא בסרי לנקה כבר יומיים וסובל משלשול מאוד מוזר הנראה כמו מים- ללא צבע או ריח. זה התחיל כבר בטיסה מהארץ ככה שזה לא משהו שקיבלתי כאן אלא בארץ. מה זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
חשוב לציין
משולם 21/09/2015 | 12:55בנוסף, זה ללא כאבים או חוםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשול מימי
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 21/09/2015 | 13:09שלום משולם יכול להיות שיש לך איזשהו וירוס - נקווה שזה וירוס ולא חיידק. נסה לבדוק האם אתה יכול לרכוש מוצר פרויבוטי איכותי. כדאי לאכול אורז מבושל בכמות של לפחות פי 6 מים - מאוד רטוב...ולאכול את האורז + המים. בשלב זה לא לצרוך פירות או ירקות שאינם מבושלים. רצוי לאכול ירקות כתומים - בטטה, גזר, דלעת וכו' - מבושלים רפואה שלמההוסף תגובה
-
-
עזרה
ליאן 21/09/2015 | 06:00בת 24..בשבועות האחרונים צץ לי פתאום וריד בפנים באיזור הרקה בין העין למצח..הוא לא בולט החוצא אבל רואים אותו..הוא מאוד מפריע לי..האם יש סיכוי לפיתרון? באמצעות ויטמינים מסויימים או צחי מרפא מסויימים..או שהפיתרון היחידי זה טיפולים פוללשניים ואין סיכוי באמצעות שמנים וויטמינים לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
וריד בולט בפנים - טיפול בדיקור
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 21/09/2015 | 13:01שלום לך ליאן וריד שכזה מעיד על סטזיס דם, תקיעות. עקרונית ניתן לטפל בדיקור על מנת לפתוח סטזיס שכזה. השאלה אם זה יחזיק לאורך זמן. חולשת טחול של הכבד היא בד"כ מצב שגם מעורב בסימפטומים שכאלו - ולכן חובה לטפל במצב השורש של המטופל. אני לא יודעת עד כמה הטיפול בדיקור יהיה יעיל לאורך זמן לבעיה שכזו, אבל כדאי לטפל כדי למנוע מורידים נוספים שכאלו להופיע . לגבי לייזר - גם לא בטוח שללא טיפול בשורש הבעיה תהיה הטבה לאורך זמן. כאשר לא מטפלים בסיבת שורש - הסימפטומים מוצאים דרך להמשיך ולהופיע. הרבה בריאות גמר חתימה טובההוסף תגובה
-
-
איזון פיזי ורגשי
דנה 14/09/2015 | 19:58חג שמח.השאלה שלי איך אפשר להתאזן רגשית ופיזית דרך רפואה סינית?אני מרגישה חולשה בגוף אין לי כוח לשום דבר.אשמח לתשובתכם איך להתמודד,תודה רבה ושנה טובה.אגב אני בת 41.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
איזון באמצעות רפואה סינית
Dip.Ac דרור וייסר 14/09/2015 | 21:52שלום דנה וחג שמח בשביל להביא לאיזון צריך להבין מהם הגורמים לחוסר האיזון, את האבחנה מבצעים ע"י תשאול, בדיקת דופק והסתכלות על הלשון ולאחר שהבנו את הבעיה מטפלים ע"י אחד או יותר משיטות הטיפול הבאות: דיקור סיני, צמחי מרפא סיניים , המלצות תזונתיות... בברכה דרור וייסרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איזון פיזי ורגשי - שילוב טיפול ברפואה סינית עם שיטות נוספות
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 15/09/2015 | 23:37שלום לך קודם כל חשוב כמובן לעשות גם בדיקות מעבדה. יתכן שחסרים לך למשל ויטמינים מקבוצה B דוגמת ויטמיני B 12 לבדוק מה מצב בלוטת התריס TSH' TH4 המוגלובין, פריטין. -- במקרים כאלו אני בוחנת יחד עם המטופל את התזונה - האם מכילה מספיק חלבון? האם התזונה איכותית ומסודרת? טיפול טוב הינו טיפול שמתייחס באופן הוליסטי למטופל - תזונה, אורח חיים וכמובן דגש על הפן הרגשי -נפשי - רוחני. כמטפלת אני מתייחסת לבריאות באופן שלם. ומתייחסת לכל ההיבטים בחייו של המטופל. לעיתים חוסר באחד הרכיבים שהזכרתי יכול לגרום לתחושות שאת מתארת. במקביל להשלמות רצויות של תוספים / צמחים וכו' - אני מלווה את המטופל במציאת סיבת השורש לבעיה ופתרונה בכלים של גופנפש - אייפק, ביואורגונומי, ריגול הילינג ועוד (שיטות גופנפש אנרגטיות). אשמח לסייע לך מיכל שלזינגר 052-8728526הוסף תגובה
-
-
שלשול
רחל 11/09/2015 | 15:30אני בת58 סובלת 3 ימים משלשול מימי. כל שעתיים אני משלשלת . יש לי צליאק מה עושים.תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שלשול
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 15/09/2015 | 23:31שלום לך מציעה להוסיף פרוביוטיקה איכותית כתוסף וכן להמנע לגמרי ממוצרי חלב במשך מספר ימים - עד חלוף זעם... מאוד מועיל למצבי שלשול - אורז שבושל במים בכמות של לפחות פי 4 יחס של אורז ומים - ולאכול את האורז עם המים. מאוד מועיל לשלשול. חשוב מאוד גם ליטול תוסף מלחים בבית המרקחת כדי שלא יהיה שיבוש של איזון המלחים בגופך. אם לא תראי שיפור תוך יום- יומיים - חשוב לעשות בדיקות מעבדה לראות האם יש פרזיטים / חיידקים. רפואה שלמההוסף תגובה
-
-
שיפור מצב הרוח
רינת 28/08/2015 | 18:20שבת שלום מיכל יש לי שאלה מאוד חשובה שהייתי מעוניינת לדעת אני סובלת ממצבי רוח משתנים איך אפשר בעזרת אייפק לשפר את מצב הרוח? אני מבינה שאת מטפלת באייפק.אודה לך על תשובתך,שתהיה לך שבת נפלאה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפול אייפק למצבי רוח משתנים
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 30/08/2015 | 23:10שלום לך רינת אני אכן משתמשת באייפק כחלק משיטות הטיפול המגוונות שבהן אני משתמשת בקליניקה שלי. איפק היא שיטה אנרגטית גופנית-רגשית- אנרגטית שמסייעת לאבחן ולטפל במצבים פיזיים ורגשיים שונים ולטפל בהתאם. מצורף קישור להסבר על מהות הטיפול בשיטת אייפק: http://www.healthyu.co.il/portfolio/ipec מצורף גם ההסבר: אייפק IPEC שיטת אייפק – ניקוי פיזי רגשי משולב. Integrated Physical Emotional Clearing זוהי שיטת טיפול טבעית שפותחה עלי ידי ד"ר אורי קניג ומשמשת לאבחון וטיפול בקשיים פיזיים ורגשיים. האבחון והטיפול בשיטת אייפק מתבסס על תגובת השריר של המטופל. הטיפול מתבסס על כך שהגופנפש מהווים יחידה אחת שלמה. לכל איבר ומערכת פיזיולוגית בגוף תפקודים ספציפיים, פיזיים ו/או רגשיים. כאשר אחת המערכות יוצאת מאיזון הדבר משפיע על הגוף כולו ומתבטא בסימפטומים שונים: רגשיים , פיזיולוגיים או גם וגם. בחברה המערבית כיום נפוץ בחלקים רחבים הרעיון שהגוף והנפש הן שתי ישויות נפרדות, רופאים עוסקים כיום קיים ידע ההולך ומתפתח והמראה בברור שהגוף והנפש משתלבים ביניהם בהשפעה הדדית עמוקה ; מצבים פיזיולוגיים יכולים להשפיע על הדרך בה אנחנו חושבים, מרגישים ומתנהגים. מצבים פסיכולוגיים יכולים להוות סיבות מכריעות בהיווצרות סינדרומים פיזיים" ( ד"ר אורי קניג- מפתח שיטת אייפק). אנרגיית החיים שמכונה על ידי בשם: צ'י = QI זורמת בכל מערך אנרגטי ביולוגי, הצ'י זורם דרך עוצים ומגיע לכל חלקי הגוף: לכל תא, רקמה ואיבר. כאשר ישנן חסימות, חסרים או עודפים של אנרגיה באיבר מסויים הדבר יתבטא בסימפטומים ובמחלות שונות. הבריאות הפיזית והרגשית מושפעת מאיכותה של אנרגיה זו. אנרגית הצ'י אינה מבחינה בין גוף ונפש היא משפיעה על שתיהן כיישות אחת. כל מחשבה , רגש, התנהגות ומצב פיזי הינם תולדה של אנרגיה זו. דוגמא: כשאדם מצוי במתח רב, מערכת העיכול שלו נחלשת. הדבר יכול להתבטא בכאבי בטן, גזים, נפיחות, יציאות רכות או עצירות. או כשאדם נושא כעס רב בתוכו, אפילו כעס מוכחש, הכבד שלו יושפע מכך והדבר עלול להתבטא כבעיות פיזיות בכבד, או בצורה אנרגטית שתגרום להופעת סימפטומים שונים ביניהם: מתח קדם ווסתי אצל נשים, מיגרנות וכאבי ראש, כאבים במקומות שונים בגוף, בעיות שינה ועוד. כל הפרעה בזרימה תקינה של אנרגית הצ'י בגופנו תפר את האיזון ויופיעו סימפטומים שונים, פיזיים, רגשיים או גם וגם. במרפאה שלי אני משתמש באייפק ככלי תקשורתי מאוד מדוייק שמצביע על המקורות לחוסר האיזון הבריאותי שממנו סובל המטופל. את הטיפול באייפק אני משלבת כמעט בכל טיפול במרפאה מכיוון שהאייפק מאוד מסייע לי באבחון ובטיפול. באמצעות תגובת השריר, ניתן להגיע לנסיבות וגורמים שנמצאים אף ברמות עמוקות של תת המודע ומשפיעים על המטופל. ניתן באמצעות האייפק לברר אמונות מגבילות, חסמים רגשיים, פחדים שונים, רגישויות ולטפל בהם ביעילות ודיוק. שיטת הטיפול משתלבת בצורה נפלאה והרמונית עם יתר שיטות הטיפול המגוונות שבאמצעותן אני מלווה את מטופלי. --- כפי שציינתי אייפק הינו אחד הכלים היעילים והנפלאים שבאמצעותם אני מסייעת למטופלים שלי בדרך להחלמה. אשמח לסייע לך. אם יש לך שאלות נוספות - את מוזמנת !!!הוסף תגובה
-
תודה רבה
רינת 30/08/2015 | 23:40אשמח לעזרה.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
דמיון מודרך
-
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
-
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
-
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
דיקור (אקופונקטורה)
פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס