פורום רפואה סינית - עמוד 35
אבנר מן
עצירות א 04/08/2014 | 10:07שלום, שמעתי הרבה על התוצאות המוצלחות של טיפול ברפואה הסינית בכל מיני בעיות רפואיות. האם יש גם טיפול בטחורים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
ועצירות כמובן...א 04/08/2014 | 10:08ועצירות כמובן...הוסף תגובה
תשובת מומחה טיפול לעצירות וטחורים Dip.Ac דרור וייסר 04/08/2014 | 10:56שלום אכן יש טיפול יעיל ברפואה סינית לעצירות וטחורים. במקרים רבים הם מגיעים כצמד משלים משום שטחורים גורמים להתאפקות, הצואה נהפכת ליבשה ומכאן עצירות. וגם הפוך כמובן . הטיפול מבוסס על המלצות תזונתיות, דיקור סיני ובמקרה הצורך צמחי מרפא סיניים. ישנן סיבות רבות לעצירות, בין השאר : יובש , חוסר דם , תקיעות במעי הגס וכן הלאה. רק לאחר אבחנה ניתן לקבוע את דרך הטיפול. בינתיים תזונה שעשירה בסיבים תזונתיים יכולה לעזור : פירות, ירקות, פירות יבשים , קטניות , דגנים מלאים, סובין...וכמובן להרבות בשתייה בברכת בריאות דרור וייסרהוסף תגובה
הליקובקטור פילורי אדר לוי 02/08/2014 | 10:13היי אני אדר בת 22 מערד, רציתי להתייעץ יש לי חיידק הליקובקטור ניסיתי פעמיים לטפל בו באמצעות אנטיביוטיקה והגוף שלי דוחה את הטיפול. רציתי לשאול אם דיקור סיני מעלים את החיידק? אני ממש סובלת ממנוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפל בהליקובקטר פילורי Dip.Ac דרור וייסר 04/08/2014 | 10:51שלום אדר הליקובקטר פילורי הינו חיידק עמיד, המצליח לשרוד בחומציות הגבוהה בקיבה. החיידק קיים אצל רבים מאיתנו אך רק לחלקנו הוא גורם לתופעות כגון: צרבות, כיב קיבה, אנמיה, גירודים בעור וכן הלאה. במידה והטיפול המערבי ( המשולש או המרובע) נכשל אני ממליץ לא לנסות שוב לקחת אנטיביוטיקה , אלא לנסות לטפל באמצעות הרפואה הסינית טיפול באמצעות צמחי מרפא סיניים, דיקור סיני והמלצות תזונתיות מפחית את התסמינים בטווח הקרוב ומעלים את החיידק לטווח הרחוק בברכת בריאות דרור וייסרהוסף תגובה
(לת) משה 15/07/2014 | 00:51https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=516676538477812&substory_index=0&id=489150404563759הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
יציאות דחופות של כל שעה באטמן 24/02/2014 | 16:04אני סובל מיצאות דחופות בערך כל שעה לפעמים כהפרשה מוגלתית ולפעמים כשילשול מימי ולעתים רחוקות צואה קשיחההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה יציאות דחופות - תשובה Dip.Ac דרור וייסר 14/07/2014 | 12:20שלום, המצב עשוי להתאים לדלקת כרונית של המעי ( קרוהן /קוליטיס) , מעי רגיז, רגישות למזונות מסויימים ועוד . אשמח לקבל פרטים נוספים כגון : כמה זמן סובל ?, האם מחמיר תחת לחץ ? האם יש אבחנה מערבית ? אתה מוזמן ליצור קשרהוסף תגובה
דורבן ורפואה סינית כפיר 13/07/2014 | 09:55יש לי כאבים בעקב רגל ימין , במיוחד כאשר אני מתחיל ללכת הייתי אצל אורטופד שאמר שיש לי דורבן והוא ממליץ על דיקור סיני, פיזיותרפיה וגלי הלם.איך הדיקור יכול לעזור ? כפיר מהמרכזהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תשובה לדורבן Dip.Ac דרור וייסר 14/07/2014 | 11:47שלום כפיר, דורבן הוא בליטה גרמית באזור העקב שגורמת לכאב עז. טיפול בדיקור מסייע להחלמה. מטרת הדיקור הסיני היא לעזור למוסס את הרקמה הקשה שהיא הדורבן. דיקור מקומי משולב בזרם חשמלי נמוך וטווינה ( מכונה פיזיותרפיה סינית) גורם להמרצת דם לאזור הפגוע וכך גורם לריפוי. לפרטים נוספים: http://www.drclinic.co.il/index-35.html בברכת בריאות דרור וייסר,רפואה סיניתהוסף תגובה
מודאג בגלל סוכרת מנשה 14/07/2014 | 11:45שלום, אני גבר כבן 60 , בבדיקת סוכר רגילה הרופא אמר לי שאני במצב טרום סוכרתי. באופן כללי אני בריא עושה ספורט ומרגיש טוב, אני מודאג בגלל הסוכרת ולא רוצה להתחיל לקחת תרופות.שמעתי שניתן לעזור באמצעות רפואה משלימה.. אשמח לפרטים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה סוכרת Dip.Ac דרור וייסר 14/07/2014 | 11:47שלום, ראשית אתה צודק בנוגע לדאגתך, סוכרת היא המגפה הנוכחית ונעוצה בתרבות השפע. אם זאת טיפול מונע בהחלט יכול להוריד את "עננת "המחלה מעל ראשך. הטיפול מבוסס על דיקור סיני וצמחי מרפא שעוזרים לאזן את רמת הסוכר בגוף בשילוב עם המלצות תזונתיות. לפרטים נוספים על מחלת הסוכרת : http://www.drclinic.co.il/%D7%A1%D7%9B%D7%A8%D7%AA.html בברכת בריאות דרור וייסר,רפואה סיניתהוסף תגובה
מה אפשר לעשות עם צרבות והליקובטר פילורי? גדי 09/07/2014 | 12:24שלום. אני גבר בן 40, סובל כבר שנים מצרבות בעבר גם גילו אצלי הליקובקטר פילורי ולקחתי את הטיפול המשולש. אומנם הייתה הקלה ,אך היא לא החזיקה זמן רב, מה אפשר לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תשובה להליקובטר Dip.Ac דרור וייסר 10/07/2014 | 10:11שלום גדי, הליקובקטר פילורי הוא חיידק עקשן ששוכן בקיבה ועצם זה שהוא שורד שם מראה לנו כמה הוא חזק.הטיפול המערבי לרוב רק מחליש את החיידק לפרק זמן מסויים שלאחריו הוא חוזר. בנוסף הטיפול המערבי שמבוסס על אנטיביוטיות וסותר חומצה פוגע ברירית מערכת העיכול. הטיפול שאני מציע מבוסס על דיקור סיני, צמחי מרפא סיניים והמלצות תזונתיות. המטרה של הטיפול היא לחזק את מערכת העיכול ולתת לה כלים לגבור על החיידק בנוסף יש צמחים סיניים שמחלישים את החיידק. מומלץ להימנע ממזונות חומציים כגון: עגבניות, פרי הדר, מזונות מטוגנים וחריפים ולא לאכול לפחות כשעתיים לפני השינה. לפרטים נוספים: http://www.drclinic.co.il/%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%A7%D7%98%D7%A8_%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99.html בברכה בריאות שלמה דרור וייסר,רפואה סיניתהוסף תגובה
קנדידה ענבל 08/07/2014 | 16:43אובחנתי כסובלת מקנדידה , נטורופתית המליצה לי על שלום לך, צמחי מרפא מערביים ודיאטת "רצח" שלא צלחה , בנוסף אני סובלת מנפיחות בבטן, גזים , כאבי ראש ואנרגיות נמוכות. האם יכול להיות שהכל נובע מהקנדידה? ומה אתה מציע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה קנדידה Dip.Ac דרור וייסר 08/07/2014 | 16:49היי ענבל, ראשית, ייתכן מאוד שהתופעות שאת מתארת מקורן בקנדידה , על אחת כמה וכמה שאת כבר מאובחנת. מצד שני יש נטייה להאשים את הקנדידה בכל מה שרע אצלנו בגוף ולא תמיד קנדידה היא הסיבה. יש לערוך אבחון ייסודי ולהבין את שורש הבעייה. במידה והאבחנה היא קנדידה הטיפול שלי מתבסס על דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים בשילוב המלצות תזונתיות. אני נגד דיאטות " הרצח" שאת מתארת. מניסיוני דיאטות אלו רק גורמות להרעבת הקנדידה ובשלב מאוחר יותר הקנדידה פורצת ביתר שאת. לפרטים נוספים : http://www.drclinic.co.il/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%93%D7%94.html בברכת בריאות שלמה דרור וייסר,רפואה סיניתהוסף תגובה
כאבי מחזור קשים מיכל 07/07/2014 | 12:56שלום, אני סובלת מכאבי מחזור קשים לפני קבלת המחזור החודשי, בנוסף יש לי מצבי רוח ותיאבון בלתי נשלט שגורם לי לעלייה במשקל. שמעתי שאולי יש משהו ברפואה סינית שיכול לעזור לי? אני לגמרי מיואשת כבר...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מענה לכאבי מחזור Dip.Ac דרור וייסר 08/07/2014 | 16:49שלום מיכל, התופעה שאת מתארת אופיינית לנשים רבות, מבחינה מערבית הבעיה נובעת משינויים הורמונאליים ומבחינה סינית כתוצאה "מתקיעות דם " ניתן לטפל בה באמצעות שילוב של דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים. לרוב מרגישים את השיפור כבר מקבלת המחזור הראשון לאחר תחילת הטיפולים. לפרטים נוספים את מוזמנת להיכנס לקישור הבא : http://www.drclinic.co.il/index-27.html בברכת בריאות דרור וייסר, רפואה סיניתהוסף תגובה
נדנודי שינה איתמר 06/07/2014 | 11:32שלום , אני בן 55 וסובל מנדודי שינה שנים רבות, אני מצליח לישון רק בעזרת כדורי שינה. מה אתה מציע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נדונדי שינה Dip.Ac דרור וייסר 06/07/2014 | 11:41שלום איתמר, הפרעת שינה היא תופעה נפוצה שמרבית האוכלוסייה נתקלים בה בצורה זו או אחרת במהלך חייהם. על פי הרפואה הסינית ישנם גורמים רבים לבעיות שינה, החל מחוסר דם ועד להפרעות במערכת העיכול. צריך לגשת לאבחון, אבחון סיני מתבסס על תשאול, הסתכלות על הלשון ובדיקת דופק. הטיפול מבוסס על האבחון, לרוב הטיפול נעשה באמצעות שילוב של דיקור סיני, צמחי מרפא סיניים והמלצות תזונתיות. הפרעות שינה הן בעיות עמוקות ויש צורך לעבור תהליך טיפולי יסודי. לפרטים נוספים אתה מוזמן להיכנס לקישור הבא : http://www.drclinic.co.il/index-12.html בברכת רפואה שלמההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
דמיון מודרך
-
הרפיית שרירים הדרגתית
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
פרופוקסיפן
-
נורטריפטילין
מונחים קשורים
-
דיקור (אקופונקטורה)
-
סומטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס