פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 19
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
כאב חד בכתף
אייל מרעננה 10/02/2024 | 11:19שלום. בן 50. בגלל בעיה במערכת העיכול ירדתי ב 4 שנים בחדות במשקל מ 65 ל 42 קג על גובה 1.80 מאוד רזה. בחודשים האחרונים שיפור באמצעות פורמולת מזון והמשקל התייצב ואפילו עליתי קצת ויש אופטימיות. ספירת דם תקינה CRP תקין. לא מטופל כעת בכדורים פרט לפמוטידין. מאסת השריר שלי ירודה בגלל המשקל. לפני כמה חודשים כנראה עשיתי תנועה חדה במאמץ עם זרוע שמאל. מאז החל איזה כאב מסוים בכתף שמופיע רק בתנועה מסוימת. כמו כן אם מחזיק הרבה את הטלפון ביד שמאל בשיחה אז יש כאב. לפני כחודש חלה החמרה משמעותית. ישבתי ושמתי את יד שמאל על הראש. המרפק מורם וכף יד שמאל נוגעת בראש. זה לא היה לי נוח אבל התעקשתי להשאר ככה כמה דקות. מאז כל פעם שעושה תנועה מסוימת מופיע כאב חזק מאוד. עבר חודש והכאב בזמן התנועה הזאת הולך ומתגבר להיות חזק יותר. אין כאב במנוחה אבל תנועה בעיקר לכיוון שמאל או שמאל אחורה ( למשל הכנסת היד השמאלית לחולצה מכופתרת ) גורמת לכאב עז לכמה שניות. אני מעדיף לא להגיע למרפאה כדי לא להדבק במשהו ( כשהיה לי קורונה אושפזתי וירדתי בחדות במשקל ) ולא מכיר אורטופד שמגיע הביתה. לכן רציתי לשאול. ראיתי שיש בדיקת US כתף בבית. האם בדיקה כזאת רלוונטית ויכולה לסייע להבין במה מדובר? ואז עם התוצאות להתייעץ עם אורטופד / פיזיותרפיסט מה לעשות? או שרוב הסיכוי שזה משהו שלא קשור לUS אלא יראו רק בצילום או הדמיה אחרת? אציין שוב שאין כאב כל הזמן אלא כאב חזק מאוד רק בתנועה מסוימת אבל הוא הולך ומחמיר תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב חד בכתף
ד"ר ירון סלע 15/02/2024 | 10:49שלום רב אייל ותודה על פנייתך המפורטת. אינני יכול להתייחס לשירות US בבית, אך בהחלט ראוי לבצע בדיקה גופנית יסודית לכתף שלך על ידי מומחה כתף. מומלץ לבצע צילום רנטגן ואולטרסאונד לכתף. כמו כן , בהתאם לממצאי הבדיקה הגופנית, אשר עליך לבצע, יוחלט האם יש צורך בבירור הדמייתי נוסף (לדוגמה לצוואר או אזורים אחרים). בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כתף, צוואר
ליאת 10/02/2024 | 16:55שלום אני בת 58. יש מגיל 45 כאבי צוואר משמעותיים מעת לעת והוא רוב הזמן די תפוס. מזה כחודש יש לי כאב חזק בכתף ימין כשמזיזה אותה בזוית מסוימת. מעבר לזה הכתף לא כואבת. נניח מבצעת תנועה מסוימת שנמשכת שניה, אז הכאב מגיע עם התנועה והוא חזק ואחרי כ 10 שניות הוא נעלם. האם כאב חזק בכתף שמופיע בתנועה מסוימת בזווית מסוימת של הזרוע מתאים להקרנה ממשהו צווארי או יותר מתאים לבעיה בכתף עצמה? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כתף וצוואר
ד"ר ירון סלע 15/02/2024 | 10:46שלום רב ליאת, ותודה על פנייתך ! שאלת שאלה חשובה. ברור לך, שללא בדיקתך וללא מעבר על חומר רפואי הנמצא ברשותך, אינני יכול ברצינות ובמקצועיות לספק לך מענה. יתכן בעיה צוארית מקרינה לכתף ויתכן בעיה בכתף ויתכן גם וגם. טוב, את זה את כבר יודעת. יש לבצע בירור הדמייתי כמו צילום רנטגן לצוואר ולכתף ובירור עם אולטרסאונד לכתף , ויש לבצע בירור אצל מומחה כתף. אני זמין בעבורך מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
שבר ראש הומרוס בכתף
חן 10/02/2024 | 19:44שלום.אני בת 65 והחלקתי בחצר ביתי.נמצא שנגרם שבר מרוסק בראש הומרוס בכתף. ניתחו אותי לפני מספר ימים עם רדוקציה וקיבוע חיצוני בכתף.הקיבוע מפחיד עם כל מיני ברגים ותחבושות משתחלות בין הברגים.האחות אמרה שלושה ימים לאחר הניתוח צריך להןריד את התחבושת ולשטוף ולחטא בין הברגים.האם באמת צריך להחליף את התחבושות המגולגלות שם ולרחוץ את הקיבוע ובאיזו תדירות?תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שבר ראש הומרוס בכתף
ד"ר ירון סלע 15/02/2024 | 10:44שלום רב חן ותודה על פנייתך ! אאחל לך החלמה מהירה ובריאות שלמה ! כל מקרה לגופו. לכל מנתח יד מדיניות שיקום שונה וטיפול פצע ניתוחי שונה. מאד חשוב להיצמד להנחיות של המנתח שלך. מסוכן לשמוע חוות דעת מרופאים שלא מכירים אותך , על מנת לא לפגוע בתהליך השיקומי. במידה ויש לך שאלות - כמו בנוגע למשככי כאב או אופן חבישה, עלייך לפנות מידית למנתח שלך על מנת לקבל ממנו הסבר והמשך הנחיות. שוב, בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
ממצאים US צוואר
ניר 11/02/2024 | 19:42שלום בן 37. סובל מכאב מאוד חזק! בכתף שמאל רק בתנועה מסוימת. החל לפני כשבועיים והתגבר. מעבר לזה בשתי הכתפיים יש קצת אי נוחות ורגישות. ביצעתי לפני כמה ימים US כתפיים הכל תקין פרוט לשני דברים. שמאל - גיד הביצפס נראה בעובי הדיות ומהלך תקינים. מיקומו בתעלה תקין , הודגם סביבו נוזל בכמות קטנה. גיד הסובסקפלוריס נראה בעובי הדיות ומהלך תקינים, מודגם ממצא אקוגני מזערי, יתכן הסתיידויות בתוכו בגודל כ 0.4 סמ. ימין= גיד הבייצפס נראה בעובי הדיות מהלך תקינים. מיקומו בתעלה תקין, הודגם סביבו נוזל בכמות בינונית גידה הסופרה ספינטוס נראה בעובי הדיות ומהלך תקינים, מודגם ממצא אקוגני, יתכן הסתיידות בתוכו בגודל כ 0.4 סמ. כל היתר רשום כתקין. לסיכום - משמאל - נוזל בכמות קטנה מסביב לגיד הבייספס והסתיידות פוקלית בגיד הסובסקפולריס. מימין - נוזל בכמות בינונית מסביב לגיד הבייספס והסתיידות פוקלית בגיד הסופרה ספינטוס. אשמח לעזרתכם. 1. מה הממצאים אומרים ומה הטיפול המומלץ 2. לאור הכאב העז בכתף שמאל רק בתנועה מסוימת, האם זה משהו שכנראה לא נראה בUS ואז צריך לחפש אותו בדרך אחרת? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ממצאי US לכתף
ד"ר ירון סלע 15/02/2024 | 10:36שלום רב ניר ותודה על פנייתך ! יש רושם לדלקתיות בכתף. האם ביצעת גם צילום רנטגן או רק US ? האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? מה ממצאי הבדיקה הגופנית ? מה הטיפול שבוצע עד כה? אלו רק חלק מהשאלות הבסיסיות שחסר מידע עליהן, במטרה לנסות ולענות על שאלתך החשובה. באשר לשאלה השנייה, כמו בשאלה הראשונה, יש הכרח בביצוע בדיקה גופנית על מנת לנסות ולעזור. אני זמין בעבורך מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאב לאחר ניתוח שבר בהומרוס
חן 12/02/2024 | 17:10שלום.עברתי לפני כשבוע ניתוח לתיקון שבר בעצם ההומרוס.נוטלת מאז אופטלגין 40 טיפות עד כשלוש פעמים ביום או רוקסט פלוס כדור אחד בלבד עד שלוש פעמים ביום.לא רוקסט או אופטלגין ביחד אלא או זה או זה.זה לא ממש עוזר לי והרופא משפחה נתן לי zaldiar מג 37.5 טבליה שלוש פעמים ביום.האם כדור סה חזק מהאופטלגין והרוקסט והוא בטוח לכמה ימים?תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב לאחר ניתוח שבר בהומרוס
ד"ר ירון סלע 15/02/2024 | 09:56שלום רב חן ותודה על פנייתך ! שאלתך קשורה לנושא פרמקולוגי. עלייך לבדוק זאת בפורום העוסק בתרופות באתר זה או בתחום רופאי המשפחה. הפורום הזה עוסק בכתף זרוע ומרפק (בהיבט האורתופדי), שזו בעייתך הרפואית, אולם שאלתך, אינה קשורה לבעיה הרפואית, אלא לנושא השפעה תרופתית, סיכונים/סיכויים ותופעות לוואי של טיפול בתרופות שונות. נא לפנות לפורום המתאים. בריאות שלמה .הוסף תגובה
-
-
כתף
עמרם 05/02/2024 | 01:22יש לי כאבים חזקים בכתף שמאל בעיקר בתנועות חדות וסיבובים - הכתף משתתקת לחצי דקה ואני מרגיש שמישהו מעקם לי אותה . אולטרסאונד כתף גיד סופרספינטוס לא אחיד עם קרעים קטנים. גיד סובסקפולריס הסתיידות גיד ביספס נצפה נוזל בשרוול הגיד . האם משהו מהממצאים באולטרסאונד יכול להסביר את הכאבים האלו ? האם מומלץ לבצע mri או סיטי כדי לאבחן את הכאב ? בשינה כל תזוזה גורמת לכאבים חזקים . ובנוסף האם זריקת סטרואידים תעזור ? ( כדורי ארקוקסיה ורוקסט לא הועילו)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כתף
ד"ר ירון סלע 07/02/2024 | 09:56שלום רב עמרם, ותודה על פנייתך ! כמובן , ויש צורך לבדוק את הכתף, ולא להסתמך רק על ממצאי ה US. בדיקה זו מהווה רק אמצעי עזר. אשמח לסייע באופן ישיר על מנת לענות ביסודיות על כל שאלותיך. ללא בדיקתך, אין לי יכולת לספק תשובה ישירה. באופן כללי, כן, ממצאי ה US בהחלט עלולים לגרום לתלונותיך. באשר לבדיקה נוספת כמו MRI, עלי לבדוק אותך בטרם מענה. האם נבדקת בעבר על ידי מומחה כתף ? במידה וטרם, בהחלט הגיעה העת. בבדיקה נוכל לדון על השלכות טיפול בזריקה לכתף. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאב בכתף ואיבחון ב mri
שרלי מויאל 20/01/2024 | 21:11דר שלום הופניתי לmri כתף משולב זריקת חומר ניגוד ולהלן ממצאים : קרע בידית הדלי גג לברום קדמי אחורי מערב גיד הבייספס שאר גיד הביייספס שמור אשמח להכוונה והאם מחייב ניתוחהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בכתף ואיבחון ב mri
ד"ר ירון סלע 24/01/2024 | 09:31שלום רב, שירלי ותודה על פנייתך ! הממצאים ב MRI מחייבים בדיקה גופנית יסודית של הכתף, על מנת להבין המשמעות שלהם, ולקבל החלטה האם יש צורך בניתוח. האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? מה הטיפול שבוצע עד כה ? מה הסיבה לכאב ? כמה זמן הוא קיים ? יש שלל שאלות חשובות שיש לברר, בטרם עונים על שאלתך - "האם מחייב ניתוח". אשמח לסייע, באופן ישיר, מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
השפעת הזריקה
ירון 17/07/2019 | 10:41שלום ד"ר אם קיבלתי זריקה לכתף לכמה זמן הזריקה משפיעה ? ותוך כמה זמן יודעים אם הכן הזריקה משפיעה עלי או לא האם צריך ללכת לביקור אצל הרופא? גם אם הכאבים עוברים ? או לא?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
השפעת הזריקה
דר' ירון סלע 17/07/2019 | 11:00שלום רב ירון, ותודה על פנייתך ! אשמח לדעת באיזה זריקה מדובר, על מנת לסייע. ישנן זריקות שונות ולכל אחת השפעה אחרת. מה הבעיה הרפואית אשר הצריכה זריקה ? מי הזריק? מומחה כתף או אחות או רופא משפחה (לדוגמה). נא ספק לי את מרב המידע האפשרי אודותיך, ועל מצבך הרפואי, על מנת שאבין את הסיטואציה טוב יותר. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
VNAL
ירון 17/07/2019 | 11:08זריקה דיפרוספן לידוקאין כאבים חזקים בכתף ומומחה כתף הזריק תזריקה הייתי שמח גם לדעת האם הזריקה זאת חזקה או לא הכי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זריקה לכתף
דר' ירון סלע 17/07/2019 | 11:38תודה על העדכון. אינני יכול להתייחס למקרה שלך ספציפית כי אינני יודע מה הבעיה הרפואית ללא בדיקתך. באופן תאורטי, זריקה זו עוזרת לאחר כיום או יומיים ממועד ההזרקה, ומשך ההשפעה משתנה מאדם לאדם. אחוז ההצלחה, תלוי בפרמטרים רבים. במידת הצורך, ניתן לחזור על ביצוע הזריקה לאחר 3-4 חודשים, למרות שיש לנסות להפחית בכמות ההזרקות במידת האפשר... במידה ויש ברקע סכרת, יש לעקוב אחר רמות הסוכר בימים הראשונים לאחר הזריקה כי היא גורמת לעלייה בערכי הסוכר. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
האם זה עזר או לא?
ירון 18/07/2019 | 09:29אם אחרי כמה ימים עדיין יש כאבים זה אומר שזה עזר או לא ? או שצריך לתת לזה יותר מ4 ימים? ואם זה לא עוזר מה צריך לעשות? ותודה רבה על כל העזרההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השפעת זריקת דיפרוספאן לכתף
דר' ירון סלע 19/07/2019 | 17:51לרוב, הזריקה מתחילה להשפיע לאחר זמן קצר יחסית. כל אדם שונה ממשנהו, ולכל אחד יש בעיה רפואית בחומרה שונה, לכן אין חוקים ברורים. זו רפואה, לא מדע מדויק. לרוב, אם אין הטבה, אחרי שבוע עד שבועיים, סבירות גבוהה, שלאחר מכן, לא תבוא לפתע ההקלה... במידה ואין הטבה, יש לקחת צעד אחורה, ולעשות בקרה של המצב. בירור האם יש אבחנה מדויקת, ומה הסיבה שלא התרחשה הקלה בסימפטומים. יש לבצע בדיקה גופנית מדוקדקת על ידי מומחה כתף ! בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
כאב במקום הזריקה
שני 06/01/2024 | 10:17אתמול הזריק לי האורתופד דפו מדרול והיום לא יכולה להזיז את הרגל מרוב כאב האם זה הגיוני? מוכר? מתי עובר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב במקום הזרקה
ד"ר ירון סלע 18/01/2024 | 09:43שלום רב ותודה על פנייתך ! יש צורך לבדוק את אזור ההזרקה. יש לדון על מקרה כף רגל בפורום הנכון באתר זה, לא בפורום כתף ומרפק. לא לגופו של מקרה, אך יתכן לאחר זריקה של החומר שציינת, כאבים לתקופה מסוימת לאחר ההזרקה. אני זמין מחוץ לפורום לבדיקתך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כתף שמאל - MRI פעם שנייה
כתף שמאל :) 15/01/2024 | 18:09היי ד"ר. בMRI שביצעתי בשבוע שעבר לכתף שמאל אלו התוצאות ואשמח לדעת מה זה אומר: בגומחההספינו-גלנואידית מודגם תהליך אליפטי במראהו בקוטר 4 מ"מ בציר הסגיטלי ובגובה 8 מ"מ, בעל אותות נמוכים בסדרת 1T, אותות גבוהים בסדרת 2T( חתך 35 סדרה ,4 חתך 14 סדרה 6( אשר לא נצפה בבדיקת ה MRI הקודמת, שנראהמשיק עצב הסופרה-סקפולרי, ייתכן כלי דם מורחב, ציסטה פאראלברלית מנורתקת? אך לא ניתן לשלול תהליך תופס מקוםשלמעטפת העצב. דרושה קורלציה קלינית ובהתאם לכך לשקול ביקורת MRI כולל עם הזרקת גדוליניום. מפרקה-C/A מודגם תקין. הבורסההסוב-אקרומיאלית הודגמה שמורה. הגידיםהמסובבים הודגמו תקינים. גידהביצפס הודגם שמור. מודגם נזקSLAP דרגה 1 מינימאלי. הלברום התחתון מודגם תקין. הקפסולה הודגמה שמורה. הודגמואותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים או בצקות. ללא עדות לנזק היל-זקס. בMRI שביצעתי לפני 3 שנים אלו היו התוצאות: מפרקה-C/A מודגם תקין. מודגם נוזל בכמות מינימאלית בבורסה הסוב-אקרומיאלית. הגידיםהמסובבים הודגמו תקינים. גידהביצפס הודגם שמור. מודגם נזקSLAP דרגה .2 הלברום הקדמי תחתון מודגם תקין. מודגמת אחיזה דרגה 3 של הקפסולה הקדמית. הודגמו אותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים או בצקות. אין עדותלנזק היל-זקס.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כתף שמאל - MRI פעם שנייה
ד"ר ירון סלע 18/01/2024 | 09:41שלום רב, ותודה על פנייתך ! אני צריך לראות את 2 הבדיקות בעיניים שלי ולבדוק את הכתף שלך, בטרם אוכל להתייחס לגופו של מקרה. אני זמין מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
חשש לקרע גיד במרפק
אורח 15/01/2024 | 21:59קרא לי מקרה בעבודה שפתאום הרגשתי כאב במרפק לאחר שחזרתי לבית הכאבים פשוט התעצמו והתחזקו הלכתי למיון שם אמרו שכנראה יש תלישה חלקית בגיד במרפק שמאל והכאבים לא הפסיקו עד כדי כך שלא יכולתי לנשום הביאו שתי זריקות מאחורה וכדור יום לאחר מכן אני קמתי עם כאבים עוד יותר חזקים הפנו אותי ישירות לאורטופד והאורטופד הפנה אותי לאולטרהסאונד באולטרסאונד הוא כתב בדוח : "נבדק איזור היפואקגני במיקום אחיזה של cet לאפיקונדיל חיצוני עם קרע שמערב יותר מ59 אחוז מסיבים מדובר בHIGH GRADE TEAR עם המטומה בתוך הקרע וסיני בצקת מסביב לקרע שמקשה לדון האם מדובר בקרע מלא ולכן יש לפנות לMRI " אציין שבמהלך כל הזמן הזה קיבלתי מרשם לפרוקסט וארקוקסיה להרגעת הכאבים שבוע לאחר מכן לאט לאט אני מרגיש שאני מצליח להזיז אתהיד עד למצב שאין לי שום כאב אלא רק כאב קטן בזרוע אוסיף ואומר שהכאבים בהתחלה היו חזקים באמה של היד ובמרפק והיה לי כמו שטף דם קטן כזה על המרפק עצמו בצבע כחול ולא יכולתי להזיז את האצבעות ועכשיו לאחר שבוע וחצי כאילו כלום השאלה שלי מה זה יכול להיות אם היה לי קרע מלא ? הגיד התאחה מעצמו ? בנוסף אציין שיש לי כרגע כאב קטן בזרוע אבל לא כמו הכאב החזק והעצום שהיה לי במרפק ובאמה שלא יכולתי להזיז את היד אשמח לתשובה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חשש לקרע גיד במרפק
ד"ר ירון סלע 18/01/2024 | 09:36שלום רב ותודה על פנייתך המפורטת. לאור מורכות המצב, אין מנוס מבדיקה גופנית, בטרם זורקים לאוויר אבחנות על דפי האינטרנט. אשמח לסייע מחוץ לפורום. נא להביא לפגישה את כל החומר הרפואי שצברת עד כה. לאחר מעבר על בדיקת ה MRI ולאחר בדיקה גופנית, ניתן לדון על אבחנה ודרכי הטיפול. מוזמן לפנות אלי ישירות מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פריקה, נקע
-
בלט דיסק
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
איחוי מפרק
-
בדיקות קשורות
-
אנדוסקופיה
-
בדיקת ויטמין D
-
מונחים קשורים
-
שלד
-
דיסק, דיסק בין חולייתי
רופאים בתחום
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג