תחושה של ראש כבד, ירידה בשמיעה וחוסר ריכוז
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
תחושה של ראש כבד, ירידה בשמיעה וחוסר ריכוז מיכאל 25/01/2016 | 22:02שלום, אני בן 23, בריא בדרך כלל, לא נוטל תרופות קבועות. בחודש-חודשיים האחרונים שמתי לב לירידה פתאומית בשמיעה. עשיתי בדיקת שמיעה שיצאה תקינה אבל עדיין אני חש בירידה באיכות השמיעה. בשבוע האחרון בנוסף לירידה בשמיעה התחילה לי מעין תחושה מוזרה של "ראש כבד", סוג של לחץ על כל הראש, לא באיזור מסויים. אציין שלא מתלווה חום או כאבי ראש או תחושת נימול. בנוסף אני מרגיש קושי מאוד רב בלהצליח להקשיב ולהתרכז ואני מרגיש שמשהו השתנה בי. לדוגמא, כשמישהו מדבר אני מצליח להבין רק משפט אחד כל פעם וקצת קשה לי לקשר לנושא השלם שהוא מדבר עליו. זה לא היה ככה פעם והייתי מצליח להתרכז ולהבין הכל. אני חושב שהתיאור שלי גם לא הכי מדוייק כי קשה מאוד להסביר את מה שאני מרגיש. בנוסף אני גם מרגיש תחושה מעורפלת, כאילו משהו בראש נאטם והכל מעורפל ומוזר. אציין כי אני עובד במשרה מלאה, 9 שעות ביום מול מסך מחשב. לא משתמש בסמים או באלכוהול אבל האורח חיים שלי לא הכי בריא; אני אוכל הרבה ג'אנק ומאפים ולא מקפיד על תזונה מאוזנת. מבחינת משקל הכל תקין (גובה: 1.80 משקל: 80 קילו). ותוצאות של בדיקת דם שעשיתי לפני חודש גם חזרו תקינות. אשמח מאוד לתשובה כי אני כבר לא יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה!הוסף תגובה
שכחתי לצייןמיכאל 25/01/2016 | 22:09אני עונה על שאלות בצורה עניינית וברורה ומצליח לתפקד כמו שצריך ביום יום.הוסף תגובה
תשובת מומחה תחושה של ראש כבד, ירידה בשמיעה וחוסר ריכוז דר' שלומית יוסט-כץ 25/01/2016 | 22:15מיכאל שלום, אני ממליצה לך ללכת להבדק על ידי נוירולוג אשר לפי הבדיקה יחליט אם יש צורך בהמשך ברור ע"י הדמיה. בהצלחה!הוסף תגובה
תודה על התגובה המהירהמיכאל 25/01/2016 | 23:27תודה על התגובה. רציתי לדעת האם נתקלת בדבר כזה פעם? והאם יכול להגרם נזק מהמצב הזה או שזה משהו קל שניתן לפיתרון?הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך תשובה... דר' שלומית יוסט-כץ 25/01/2016 | 23:30אני נתקלת בתלונות דומות במרפאתי מספר רב של פעמים ובמרבית המקרים הבעיה ניתנת לפתרון. ללא שיחה ובדיקה מקיפה איני יכולה להעריך את המצב לאשורו ולכן אני שוב ממליצה ללכת להבדק על ידי נוירולוג.הוסף תגובה
תודה רבה!מיכאל 25/01/2016 | 23:44תודה רבה דוקטור! המשך לילה טוב :)הוסף תגובה
ראשורד 31/08/2024 | 18:18לפני 7חודשים היה לי דיכאון יבחנו אותי בדכאון קלני לוקחת סרקאול וסררקס לוריין יש תחושה של כובד ראש קשה לי להתרכז ולפעמים גם תחושה ריקנותהוסף תגובה
ראש כבדהילה 14/09/2024 | 18:58אני סובלת מדיכאון 7חודשים אני היום מרגישה הרבה יותר טוב רק תחושה של אי שוי מישקל ראש כבד מרגיז כי התחלתי לעשות דברים רק קשה לי לצאת מהבית אשמח לקבל תשובההוסף תגובה
ראש כבדהילה 14/09/2024 | 19:01האם פה בפורום עבר לו אני נואשת זה עושה לי עצבים רוצה לתפקד כמו פעם וגם יש תחושה מוזרה במוח כי גם יש לי אי שוי מישקל פחד לצאת איך יוצאים מיזהאשמח לקבל תשובההוסף תגובה
כובד ראש דחכאוןהילה 05/10/2024 | 20:39היי ורד האם את בטוב אם תוכלי ליתקשר אלי 0549470632הוסף תגובה
תשובת מומחה דיכאון פרופ' שלומית יוסט-כץ 05/10/2024 | 22:02מציעה לפנות ליעוץ פסיכאטריהוסף תגובה
כובד בראשהילה 21/10/2024 | 20:33יש לי כובד בראש לפני 8חודשים לא היה לי למרות שהיתי בדחכאון היתי עצובה אבל כובד בראש לא היה לי גם סחרחות על הבוקר כל היום בוכה אני שואלת האם זה מהתקופות אני נואשתהוסף תגובה
פסכיטר לא יודעים מה זה אין להם תשובההילה 21/10/2024 | 20:35כובד בראש פסכיטר לא יודעים מה זההוסף תגובה
לכל הרופאה פההילה 21/10/2024 | 20:38פסכיטר נותן כדורים לא עונה לשאלה שלי למה יש לי כובד בראש המחשבות לא מאורגנות זה מתיש אותיתעני לי בבקשה איזה טיפול לדיכאון טוב הכדורים לא עוסריםהוסף תגובה
כובד ,הילה 02/11/2024 | 18:15אוף למה זה לא עובר הכובד בראש קשה זה מהתקופות נמאס לי כבר הדיכאון לא עובר אני נואשת לא יודעת מה לעשות אכשיו עוברת טיפולים פולסים מגמתי מקוה לטוב בע השםהוסף תגובה
כאבי ראש במצחאסתרה 26/05/2025 | 02:50סובלת מספר ימים בכאבי ראש שמקרין מהמצח לאיזור הפנים עיניים,או בעורףאסתיהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
טרשת נפוצה
-
דלקת קרום המוח
בדיקות קשורות
-
קובלט בשתן
-
אנטיגנים לויקוציטיים אנושיים HLA-DR-DQ
תרופות קשורות
-
אוזנימוד (זפוסיה)
-
ארגוטאמין
מונחים קשורים
-
אונה קודקודית
-
אטרופיה
רופאים בתחום

ד"ר מוחמד הוארי נוירולוגיה
5 ( 13 חוות דעת )
"ד״ר הווארי רופא קשוב, סבלני ומקצועי - ממליצה עליו בחום:)"

ד"ר סלים מנסור נוירולוגיה
4.7 ( 6 חוות דעת )
"ד"ר סּלים מנסור הוא רופא מקסים ומיוחד . המון תודה על היחס וחום והסבלנות . ממליץ בחום 🙏🙏🙏💕"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה