פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 202
פרופ' שלומית יוסט-כץ פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
מכה בראש בצד שמאל מאחורה עדידוש 24/02/2014 | 13:24לום, חטפתי מכה בראש מאחורה בצד שמאל כשיישבתי לפני חלון ברזל ונשענתי אחורה במהירות וקיבלתי מכה מהברזל בראש מאחורה.. היו לי כאבים במשך הערב אבל ביום למחרת- היום- לא כאב בכלל עד הצהריים אבל אז חזרו הכאבים בעוצמה דיי חזקה.. יש סיבה לדאגה? לפנות לרופא?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חבלת ראש ד"ר דניאל עובד 24/02/2014 | 15:49בוודאי, כדאי לפנות בהקדם לרופא או לחדר מיון...הוסף תגובה
הריון שבוע 33 אירה 23/02/2014 | 11:25שלום רב, אני נמצאת בהריון שבוע 33, כל הבדיקות תקינות. בשליש הראשון סבלתי מכאבי ראש ממושכים והקאות. בשליש השני הכל עבר מעצמו. בימים האחרונים התחלתי לסבול מכאבי ראש בשעות הבוקר עם התעוררות ובחילות. לחץ דם תקין, בדיקות שתן תקינות. חשוב לציין שאני כבר שש שנים סובלת מהפעת היפוכונדריה קשה ומטופלת בויפאקס 150 מג. אני ממש מפחדת מגידול במוח, והבנתי מהמידע באינטרנט שכאבי ראש עם בחילות בבוקר מצביעות על גידולים אלו. לפני כמעט שנה עקב כאבים בעין ביצעתי MRI מוח שיצא תקין לחלוטין. האם בשנה היה משתנה משהו? האם אני צריכה mri חוזר? כמו כן לפני כ9 חודשים בוצע סי טי מוח ללא חומר ניגוד, גם כן תקין. אני ממש לחוצה, פשוט לא מתפקדת, כל המידע באינטרנט מאוד מלחיץ. תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הריון שבוע 33 ד"ר דניאל עובד 23/02/2014 | 14:51כדאי להיבדק ע״י הנוירולוג, כי הבדיקה הנוירלוגית מוסיפה אינפורמציה רבה, ואפשר לשלול במידה רבה את האפשרות שהעלת אם הבדיקה לרבות בדיקת פונדוס תהיה. תקינה.הוסף תגובה
מין סוג של נימול בצד ימין בראש מעל העין ש 20/02/2014 | 09:19זה מקרין לאזור העין , אני אדם בריא ולא מעשן אין לי כאב ראש ואין לי כאב אחר , אני רק מרגיש כאילו זמרת הדם שם לא תקינה ויש לפעמיים לחץ קטן ודפיקות מהירות בצד זה כאילו הכל נרדם שם אבל בעצם הכל זז , אולי זה קשור לבלוטת התריס ?? מה זה יכול להיות ?? זה דלקת או משהו חמור ? או שזה כלום ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נימול בצד ימין ד"ר דניאל עובד 20/02/2014 | 12:32קשה לומר על פי התיאור, כדאי לפנות לרופא נוירולוג או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
רק רציתי לדעת ..ג 20/02/2014 | 13:36אם זה לא משהו חמור ,, במידה וזה היה חמור הייתי צריך להרגיש עוד דברים ??הוסף תגובה
רק רציתי לדעתג 20/02/2014 | 13:42אם זה לא משהו רציני או חמור , מה אני אמור להרגיש במצב חמור ??הוסף תגובה
תשובת מומחה חמור ד"ר דניאל עובד 20/02/2014 | 15:14זהו שקשה לומר, על פניו זה לא נראה חמור אבל צריך לעבור בדיקה נוירולוגית מקיפה...הוסף תגובה
תשובת מומחה חמור ד"ר דניאל עובד 20/02/2014 | 15:14זהו שקשה לומר, על פניו זה לא נראה חמור אבל צריך לעבור בדיקה נוירולוגית מקיפה...הוסף תגובה
רופא אמר לי כנראה בשריר ה SCMג 20/02/2014 | 16:29זה משהו שחולף לבד או שצריך לעשות טיפול בכדורים ? כי חוץ מהנימול מעל העין כאילו זה נרדם הכל תקין אצלי אני רואה מצויין , נושם טוב אין לי שום כאב או כאב ראש ,הוסף תגובה
תשובת מומחה SCM ד"ר דניאל עובד 20/02/2014 | 21:20אני חוזר ואומר שקשה לומר מהפורום, וכדאי להיבדק ע״י נוירולוג או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
קרינה מבדיקה ct lala 20/02/2014 | 17:16שלום עברתי בחיי ב6 שנים האחרונות 4 בדיקות ct אחת רגילה מוח, שניה של סינוסים ,ו2 נוספות לפני מספר ימים עם יוד ובלי יוד.מהי הסכנה הכרוכה בכך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה קרינה מבדיקת ct ד"ר דניאל עובד 20/02/2014 | 21:14כדאי לשאול בפורום רנטגן, או רופא רדיולוג...הוסף תגובה
מין סוג של נימול בצד ימין בראש מעל העין ש 20/02/2014 | 09:18זה מקרין לאזור העין , אני אדם בריא ולא מעשן אין לי כאב ראש ואין לי כאב אחר , אני רק מרגיש כאילו זמרת הדם שם לא תקינה ויש לפעמיים לחץ קטן ודפיקות מהירות בצד זה כאילו הכל נרדם שם אבל בעצם הכל זז , אולי זה קשור לבלוטת התריס ?? מה זה יכול להיות ?? זה דלקת או משהו חמור ? או שזה כלום ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נימול בצד ימין בראש מעל העין ד"ר דניאל עובד 20/02/2014 | 12:31קשה לומר על פי התיאור, כדאי לפנות לרופא נוירולוג או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
כאב ראש רןראשון 18/02/2014 | 08:37היי, כבר תקופה לא קצרה שיש לי כאבי ראש עם דפיקות לב כאלה בצד שמאל של הראש ושנרגעים רק עם כדורים, אך לאחרונה יש לי כאב נוסף ולא מוסבר בצד שמאל של המצח בצמוד לאונה השמאלית כאב חד מאוד שמגיע לשתי שניות ונעלם והוא מגיע כל כמה דקות, כאב חד שמעוצמת הכאב משתק אותי לשתי שניות האלה. מה זה יכול להיות? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב ראש ד"ר דניאל עובד 18/02/2014 | 08:58קיימות מס׳ אפשרויות, קשה להתרשם בפורום, כדאי לפנות לנוירולוג או מרפאת כאבי ראשהוסף תגובה
כאבי ראש רןראשון 18/02/2014 | 08:41היי, כבר תקופה שיש לי כאבי ראש עם דפיקות לב בצד שמאל של הראש שנעלמים רק עם כדורים, אך לאחרונה יש לי כאב ראש לא מוסבר במצח בצד שמאל ליד האונה כאב חד מאוד שמגיע לשתיים שלוש שניות שמעוצמת הכאב הוא משתק אותי, כאב שמגיע כל כמה דקות. מה זה יכול להיות? ממה זה נובע? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב ראש ד"ר דניאל עובד 18/02/2014 | 08:57קיימות מס׳ אפשרויות, קשה להתרשם בפורום, כדאי לפנות לנוירולוג או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
כאבי ראש רןראשון 18/02/2014 | 08:41היי, כבר תקופה שיש לי כאבי ראש עם דפיקות לב בצד שמאל של הראש שנעלמים רק עם כדורים, אך לאחרונה יש לי כאב ראש לא מוסבר במצח בצד שמאל ליד האונה כאב חד מאוד שמגיע לשתיים שלוש שניות שמעוצמת הכאב הוא משתק אותי, כאב שמגיע כל כמה דקות. מה זה יכול להיות? ממה זה נובע? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב ראש ד"ר דניאל עובד 18/02/2014 | 08:57קיימות מס׳ אפשרויות, קשה להתרשם בפורום, כדאי לפנות לנוירולוג או מרפאת כאבי ראשהוסף תגובה
כאב ראש בצד שמאל גלי 16/02/2014 | 09:31שלום, אני חווה כאב ראש בצד שמאל, שמרגיש כמו דקירה חזקה בליווי הרגשה של בעירה. ומשיכות לכיוון הצוואר והכתף.הכאב ממושך ואין הקלה גם לאחר נטילת משככי כאבים. הכאב חזק מאוד ולא נותן מנוח. אודה לתשובתך גליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב ראש בצד שמאל ד"ר דניאל עובד 16/02/2014 | 14:22גלי שלום, התיאור שלך יכול להתאים לסוגים שונים של כאבי ראש שלהם טיפול שונה. כדאי לפנות לרופא נוירולוג או מרפאת כאבי ראש. בהצלחה...הוסף תגובה
פרימולוט נור רוט רחל 14/02/2014 | 19:49בשבועיים האחרונים נטלתי פרימלוט נור לצורך דחיית המחזור ולמרות הלחץ הרב שהייתי נתונה בו [נשואי בתי] גיליתי להפתעתי שאין מיגרנות באופן רגיל אני מקבלת ריזלט וטופלתי באמצעות זריקות לעורף אחת ל3 חדשים האם ידוע על קשר בין פרימולוט נור להפחתה בתדירות המיגרנות לצורך קבלת תמונה מלאה אני בריאה לחלוטין למעט המיגרנות ובת 54הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה גלולות הורמונים ומיגרנה ד"ר דניאל עובד 14/02/2014 | 21:54הקשר מוכר וידוע. ידוע שהנסיגה של רמת האסטרוגן בדם לקראת הוסת הינה טריגר להיווצרות התקפים במיגרנה. גלולות הורמונליות לעיתים מונעות היווצרות ההתקפים...הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
מיאסטניה גרביס
-
דלקת קרום המוח
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
-
חומצה מנדלית בשתן
תרופות קשורות
-
פירידוסטיגמין
-
אלטריפטאן
מונחים קשורים
-
CBD קנאבידיול
-
איבר קורטי
רופאים בתחום

פרופ' הדסה גולדברג שטרן נוירולוגיה
מנהלת היחידה לאפילפסיה ומכון ה EEG, מרכז שניידר, פתח תקווה

ד"ר רני ברנע נוירולוגיה
5 ( 37 חוות דעת )
"ד״ר ברנע טיפל באבי בסבלנות, ברגישות וענייניות. הוא היה מאוד מקצועי וענה על כל השאלות שעלו בעקבות מצבו המורכב של אבי. תודה 🙏🏻"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה