דלג לתוכן

שאלה

אני בת 67, מקבלת אמלודיפין בשעה 8 בבוקר (בערך), אחרי ארוחת בוקר, ואטאקאנד 12 בשעות אחה"צ. בשעות הבוקר לחץ הדם שלי גבוה (ערך עליון בסביבות 160-170, ערך תחתון בסביבות 80). בשעות הצהרים הוא יורד לבסביבות 140/78. האם אפשר לקחת אמלודיפין יותר מוק

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/12/2009 תאריך עדכון: 19/05/2013
1 דקות קריאה

תשובה:

את יכולה לקחת את הכדור יותר מוקדם. אין קשר בינו לבין האוכל. עם זאת, אולי כדאי שתפני לרופא המטפל, היות שאת קמה עם לחצי דם גבוהים. אולי כדאי להוסיף כדור אחד גם לפני השינה או בערב. ד"ר שירי אורי - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר פאדל מרזוק
ד"ר פאדל מרזוק עיניים
ד"ר עאוני אליאס
ד"ר עאוני אליאס פנימית
ד"ר אוה ניב
ד"ר אוה ניב חוות דעת משפטית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו