אגן כליה מורחב בסקירת מערכות של העובר
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בשבוע ה-24.6 של ההריון, והיום עשיתי אולטרסאונד של אגני הכליות. האולטרסאונד הראה שיש לי הרחבה של אגן הכליה השמאלי, 7.6 מ"מ, והרחבה של אגן הכליה הימני, 5.3 מ"מ. אני מאוד מודאגת מהעניין ואינני יודעת מה לעשות. הרופא הציע לי לשוב ולהיבדק ב

תשובה:
לפני הכל, יש לציין שלפעמים ישנם הבדלים בין בדיקה לבדיקה הקשורים למבצע הבדיקה בלבד. לכן, יכול להיות שהיתה טעות במדידה, ובאמת כדאי לבצע את הבדיקה שוב. בנוסף, אני מצרפת קישור לתשובה שכתבתי בעבר, העוסקת בנושא שאלתך. http://www.infomed.co.il/questions/q_090207_11.asp