דלג לתוכן
ספקות לגבי קיום הריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 27/12/2007 תאריך עדכון: 23/09/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

קיבלתי וסת אחרונה לפני מעט יותר מחודש. אני מנסה להכנס להריון וקיימתי יחסי מין בתקופת הביוץ. לדעתי, המחזור שלי היה אמור להופיע לפני כשבוע, מאחר שחמישה ימים לפני הופעתו הופיעו הפרשות דמיות קלות מאוד שנמשכו כיומיים. מעט לפני תאריך המחזור הצפוי ביצעתי

תשובה:
אני נוטה להסכים עם הרופא שלך. בטא בערכים כאלה בדרך כלל לא מצביעים על הריון. וגם רמת הפרוגסטרון שלך נמוכה מהמצופה בהריון. הדימום כנראה באמת היה מחזור, ולגבי דלקת בדרכי השתן - עלייך לבצע בדיקת שתן כדי לדעת אם זה נכון. התייחסי לדימום כאל מחזור, ונסי שוב בחודש הבא. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר מיכאל פרומר
ד"ר מיכאל פרומר ברית מילה
5
( 19 חוות דעת )
"מוהל שהוא גם אורולוג מומחה הכי טוב שנתקלתי בו! מקצועי, אמין והכי הכי הכי חשוב, באמת זמין כשצריך! אתחיל מזה שהגעתי אליו בהמלצה של חברה שהוא עשה לבן שלה את ברית המילה באופן מאוד מקצועי והיא נשארה מאוד מאוד מרוצה ממנו והמליצה בחום! לצערי, עשינו ברית מילה בחו״ל עם מוהל מהקהילה היהודית, המוהל שלנו לא היה זמין ברגע האמת כשחשדנו בדימום באמצע הלילה שעות אחרי הברית. ד״ר פרומר עזר וייעץ לנו והיה זמין בכל שעה בכל יום שפניתי אליו, דאג לתת מענה מפורט, ברור מאוד, הדריך אותנו מה לעשות נתן הוראות מדויקות. תודה לאל שהגענו לד״ר פרומר! הברית מילה הבאה שלנו בודאות אך ורק איתו! ולחלוטין אמליץ לכל המשפחה והחברים עליו כמוהל וכאורולוג! אם אתם מתלבטים, ומחפשים מקצוען שידע ללוות אתכם ולתת לכם את המענה הכי טוב שיש, ידריך אתכם בדיוק מה לעשות ואיך ומתי וכמה ולמה, בטוב לב, מקצועיות ואדיבות, יתן לכם ביטחון וראש שקט, בתהליך ברית המילה, ד״ר פרומר הוא הכתובת שלכם!!!"
ד"ר ג'וליה ברדה פישלר
ד"ר ג'וליה ברדה פישלר יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
4.9
( 33 חוות דעת )
"ראשית אני רוצה לציין לטובה את מזכירות הקבלה שקיבלו אותי בנועם. חדר ההמתנה יפהפה, מעוטר ביצירות אומנות כך שממש נעים להמתין בו. ד"ר ג'וליה ברדה פישלר היא רופאה מקצועית נעימה ביותר, נוסכת תחושת ביטחון ואף הצליחה להרגיע אותי. ממליצה מאוד"
פרופ' יצחק ברוורמן
פרופ' יצחק ברוורמן אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
מנהל יחידת אף אוזן גרון וכירורגיה של ראש וצוואר במרכז הרפואי הלל יפה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו