טיפול באיקאקלומין לגרימת ביוץ
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

זה כמה חודשים שהמחזורים שלי אינם סדירים. הרופא החליט לתת לי פרוברה על מנת לקבל מחזור, ולעשות בדיקת הורמונים בדם ביום השלישי למחזור. רציתי לדעת אם ערך אסטרדיול של 521 הוא תקין. הבנתי שהערך שנמדד אצלי גבוה, אך מהי הסיבה? האם מפרוברה שנטלתי? האם יש לז

תשובה:
מטרת האיקאקלומין היא לגרום לביוץ. לעיתים נחוצה העלאת המינון של האיקאקלומין ושילוב שלו עם תרופות אחרות, אך בשלב זה, ועל פי הנתונים שציינת, אני לא יכולה לדעת אם יהיה ביוץ או לא. לגבי האסטרדיול, לא כתבת באילו יחידות הוא נמדד, ולכן לא אוכל לומר לך אם הערך גבוה או לא. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד