דלג לתוכן

מה גורם חריש של רירית הרחם

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 16/03/2009 תאריך עדכון: 27/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בת 41, לאחר 3 מחזורי IVF ללא הצלחה, וללא הריונות קודמים. בכל מחזור היו מעט הפריות, אבל ללא הריון וללא מוקפאים. בחודש האחרון עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ללא ממצאים לא תקינים, ואחריה בוצע חריש של רירית הרחם בהרדמה מלאה. מאז עברו יותר מ-3 שבועות ומ

תשובה:

חריש של רירית הרחם בעצם גורם לצמיחה "משופרת" של הרירית במחזור הבא, במטרה שתהיה עבה יותר ומוכנה יותר לקליטת עובר. איני יכולה לומר בוודאות מהי הסיבה לאיחור בווסת, אך יכול להיות כי הפרוצדורה עצמה גרמה לכך. אנא פני לרופא מטפל אם הווסת אינה מגיעה בעוד בימים הקרובים. בהצלחה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר סיון שוחר
ד"ר סיון שוחר רפואת שיניים
ד"ר מרק ברזינס
ד"ר מרק ברזינס קרדיולוגיה
ד"ר רם איתן
ד"ר רם איתן יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו