בחודש האחרון הוורידים בשתי הרגליים הפכו בולטים ומופיעים בצבע חום; בשלושת
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

בחודש האחרון הוורידים בשתי הרגליים הפכו בולטים ומופיעים בצבע חום; בשלושת הימים האחרונים מלווה בכאבים ברגל. מה זה יכול להיות ? אני מודאגת.

תשובה:
אולי מדובר בדלקת בוורידים השטחיים ברגליים או אפילו בקריש דם קטן הגורם לכאב, כמו כן ייתכן ומדובר בזיהום בעור הדורש טיפול אנטיביוטי. מומלץ לפנות לרופא המשפחה לבדיקה ואבחון, וובמידת הצורך הפניה לבדיקות נוספות כגון אולטרסאונד.