דלג לתוכן

חזרה של זיהום עם הליקובקטר פילורי

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 25/03/2008 תאריך עדכון: 28/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

סבלתי בעבר מכיב פפטי והיה לי החיידק הליקובקטר פילורי. סבלתי מגיל קטן, 12-11, מכאבי בטן בלילה, ולא כל כך התייחסו לזה. רק בגיל 16-15 התחלתי לבדוק לעומק מה קורה לי, ובגיל 16, אחרי הרבה בדיקות דם וצילומים לא מצאו מה יש לי, עד שהרופא החליט לעשות לי אנדוסק

תשובה:

המחלה אינה כרונית, אך זיהום של הקיבה בחיידק הליקובקטר פילורי יכול לחזור על עצמו. כלומר, אם טיפלת בו, הוא יכול לחזור בשנית. הליקובקטר הוא גורם להתפתחות כיב בקיבה. למונח פפטי אין הרבה להוסיף על האמור - פפטי זה כיב עיכולי, של מערכת העיכול. אני ממליצה לך לקרוא על כך באתר: http://www.infomed.co.il/ulcer.asp
רופאים בתחום
ד"ר איתמר בוצר
ד"ר איתמר בוצר אורתופדיה
ד"ר גבי וינשטיין
ד"ר גבי וינשטיין נוירולוגיה
ד"ר שמעון שטורך
ד"ר שמעון שטורך נפרולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו