אובחן אצלי מונו-ארתריטיס בברך שמאל שהתאפיין בנפיחות חוזרת בברך אחת לחודש
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אובחן אצלי מונו-ארתריטיס בברך שמאל שהתאפיין בנפיחות חוזרת בברך אחת לחודש לערך. לאחרונה המצב החמיר ועבר גם לברך השנייה והנפיחות חוזרת בתדירות של כשבוע שבועיים. הרופאים במכבי לא עוזרים. רציתי לדעת אילו רופאים מתמחים בנושא ואילו תרופות מומלצות. אודה

תשובה:
עליך לפנות לרופא ראומטולוג ולבצע בירור מקיף הכולל תשאול, בדיקה קלינית ובדיקות דם, שכן המחלה אינה מונוארתריטיס כבר, אלא מערבת שני מפרקים גדולים לפחות והאבחנה המבדלת רחבה, וממנה נגזר גם הטיפול ששונה ממקרה למקרה.