הפלה בכדורים
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

חברה שלי, בת 19, עברה הפלה באמצעות כדורים. אם ההפלה לא הצליחה, האם זה אומר שהעובר עדיין חי ובריא או שהיא תהיה חייבת לעבור גרידה? מה תפקיד הכדורים? להרוג את העובר או רק להוציאו מהרחם?

תשובה:
כאשר אומרים שהפלה באמצעות כדורים לא הצליחה, זה אומר שעדיין נשארה רקמת הריון ברחם. הגרידה מתבצעת על מנת להוציא את רקמת ההריון שנותרה. בשלב זה של הגרידה כבר אין עובר חי ברחם. תפקיד הכדורים הוא להפסיק את ההריון, על כל מה שמשתמע מכך. ד"ר נעמה ורבין - אינפומד