דלג לתוכן

האם טחורים יכולים לגרום גרד בנרתיק?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 18/04/2009 תאריך עדכון: 02/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בת 27, סובלת מבעיית טחורים קלה, ללא כאבים או דימומים. נבדקתי אצל הרופא והוא המליץ לא לבצע קשירת טחורים, כי המצב לא חמור מאוד. לטענתו, הטחורים יכולים אף לחזור למקומם הטבעי מבלי התערבות כירורגית. הבעיה היא, שהטחורים מציקים לי בעקיפין. למשל, כאשר אי

תשובה:

אין קשר ישיר בין טחורים לבין גירוי באזור הפות. ייתכן שמה שאת מרגישה הוא תוצאה של התלקחות ורגישות באזור כולו. ישיבה ממושכת או עמידה ממושכת בהחלט יכולים להשפיע ולהחמיר את מצב הטחורים. אני מניחה שהרופא שבדק אותך נתן לך "טיפים" וכן משחות להרגעת האזור. אם לא, תוכלי למצוא מידע זה, בתשובה לשאלה דומה שנשאלה כאן בעבר: http://www.infomed.co.il/questions/q_040708_9.asp

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר זמיר בורטמן
ד"ר זמיר בורטמן רפואת שיניים
 אסטרה מדיקל
אסטרה מדיקל כירורגיה פלסטית
ד"ר עיסאם ראבי
ד"ר עיסאם ראבי כירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו