לאחרונה ביצעתי בדיקות דם לאור הפנייה של רופאת הנשים שלי. בבדיקות נמצא כ
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לאחרונה ביצעתי בדיקות דם לאור הפנייה של רופאת הנשים שלי. בבדיקות נמצא כי אני סובלת מתת תפקוד של בלוטת התריס (TSH גבוה מאוד). חשוב לציין שבעבר סבלתי מאנורקסיה נרבוזה במשך 4 שנים. בעלי ואני מתכננים להיכנס להריון, ואני מבקשת לדעת מה ההשפעות של תוצאו

תשובה:
תת פעילות של בלוטת התריס גורמת לעיתים קרובות להפרעות בביוץ, ועקב כך להפרעה בהפריה. מומלץ לטפל בתת הפעילות ע"י תירוקסין, תחליף להורמון התירואיד, ולהגיע לאיזון הורמונלי, דבר שיגביר את הסיכויים לכניסה להריון.