הסבר על בדיקת EMG
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בשבוע ה-16 להריוני הראשון. אני סובלת מכאבים עזים בירך שמאל. נשלחתי על ידי אורתופד לבדיקת EMG, ואני חוששת מהבדיקה ומהשלכותיה על ההריון. אשמח לקבל הסבר על הבדיקה.

תשובה:
בדיקת EMG היא בדיקה הבודקת את תגובת השרירים לגירוי עצבי. הבדיקה אינה כרוכה בקרינה כלשהי ואינה מהווה איום או נזק לעובר. אך בכל מקרה, עליך להיוועץ ברופא/ת הנשים שלך לפני ביצוע הבדיקה. מידע נוסף על הבדיקה תוכלי למצוא בפורטל אינפומד: http://www.infomed.co.il/questions/q_072102_2.htm