לבתי בת ה- 4 יש תופעה של כאבי בטן רק בלילה. עשינו לה בדיקות דם ושתן שי
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לבתי בת ה- 4 יש תופעה של כאבי בטן רק בלילה. עשינו לה בדיקות דם ושתן שיצאו תקינות. כמו כן היא התלוננה במהלך השבוע שהיא לא מצליחה להטיל צואה, למרות שכן הצליחה. בדקתי בלילה את אזור פי הטבעת אך לא ראיתי שרידים של תולעים. מה זה יכול להיות ?

תשובה:
ייתכן שזה קשור לעצירות, לתולעים - ואז ניתן לעשות את מבחן הצלוטייפ (הדבקת צלוטייפ באיזור פי הטבעת ומעקב אחר התולעים שאמורות להידבק בבוקר), או שהדבר נובע מהפרידה מכם בלילה. כמו כן ייתכנו סיבות רבות אחרות. הדבר מצריך בדיקה אצל רופא ילדים או גסטרו ילדים.