רציתי לברר מהן הסכנות הקיימות בזיהום החיידק טריכומוניאזיס מלבד ההפרשות ו
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

רציתי לברר מהן הסכנות הקיימות בזיהום החיידק טריכומוניאזיס מלבד ההפרשות והריח. האם יש סכנות פוריות או אחרות לגבר או לאישה ?

תשובה:
אין סכנת פוריות, אולם כל תהליך זיהומי במהלך ההריון עשוי לגרום לבעיה של לידה מוקדמת. כמו כן עדיף לטפל אנטיביוטית לפני ההריון, כי התרופה פלג'יל חוצה את השליה.