דלג לתוכן

האם יתכן שיהיה קיים צורך בביצוע ניתוח להורדת אשך טמיר שלא בתינוקות?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/12/2009 תאריך עדכון: 18/05/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

האם יתכן שיהיה קיים צורך בביצוע ניתוח להורדת אשך טמיר שלא בתינוקות?

תשובה:

בהחלט כן. גם אשכים אשר ממוקמים היטב בשק האשכים בינקות יכולים מסיבה כלשהי לעלות עם הזמן ולתפוס מקום גבוה יותר בתעלת המפשעתית. לעתים הורים מדווחים, כי לילדם מעולם לא הייתה בעיה שכזו כשנולד, ורק בגיל מאוחר יותר- 5-10 התפתחה. במקרה שכזה, יש לטפל, בדיוק באותו אופן ומאותן סיבות שיש צורך לטפל בתינוק שנולד עם אשך טמיר. לאחר ביצוע אבחנה מדויקת, כי אכן מדובר בטמירות, הילד לרוב יישלח לטיפול ניתוחי דומה.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר בועז רפפורט
ד"ר בועז רפפורט הפרעות קשב וריכוז
ד"ר עדי אדר
ד"ר עדי אדר נוירולוגיה
ד"ר פאני בנימיני
ד"ר פאני בנימיני פסיכיאטריה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו