תוצאות בדיקת זרע המצריכות הפריה חוץ-גופית
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 27. להלן תוצאות בדיקת הזרע שביצעתי: liquefaction Normal Viscocity Abnormal+ pH 8.5 Volume 2.1 Concentration 9 Total concentration 22.5 Percent of motile sperm 25 Total motile sperm 5.63 Percent of motile sperm after 4 hours 15 Vita

תשובה:
באופן כללי, כאשר יש פחות מ-4% צורות תקינות (Normal forms), יש חשש שהזרמה אינה פורייה. אני לא מכירה קריטריונים מדויקים שמגדירים מתי יש ללכת ל- IVF לפי איכות הזרע, אבל תוצאות הבדיקה הן כאלו שמצדיקות הפריה חוץ-גופית. מעבר לתשובה שאתה מקבל כאן, רצוי להתייעץ עם מעבדה להפריה חוץ-גופית ולברר מה הם ממליצים לעשות במקרה זה. ד"ר שירי אורי - אינפומד