תרגילים לכתף לאחר ניתוח
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני עושה פיזיותרפיה לכתף לאחר ניתוח LCP בזרוע שמאל בעקבות שבר פרוקסימלי של הומרוס עם אימפקטציה לראש העצם. סובל מכאבים והגבלה בתנועת הזרוע. ראיתי שאתם ממליצים על תרגילי "Rockwood" לחיזוק הכתף.שאלתי: מהם תרגילים אלה? איך מבצעים אותם? אם אפשר לפרט, בב

תשובה:
לא מצאתי קישור לתרגילי Rockwood. בקש מהמטפל שלך להתאים לך תרגול ספציפי למצבך. התרגילים מעודדים שיפור טווח תנועה וחיזוקי שרירי חגורת הכתפיים. אם אתה רוצה אשלח לך בפקס דוגמה. בינתיים נסה מאלה בתיאום עם המטפל בלבד- http://www.med.umich.edu/1libr/sma/sma_xshldse2_art.htm