החזרת בלוציסטים
פורום טיפולי פוריות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ. פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב. כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו. במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה. עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם). את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע: אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד. הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות. בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF. פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית. מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית. ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות > כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר קבלת קהל: יום שני וחמישי 15:30-20:00 יום שלישי 17:30-20:00 אפשרויות חניה: כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף יש הנחה לתושבי תל אביב
החזרת בלוציסטים ניקי 27/01/2016 | 14:16מתרומת ביצית ומתרומת זרע ,החזרת 2 בלוצ׳יסטים סוג A , רירית רחם 10 מ״מ תקינה הכל תקין ! בדיקת הריון שלילית לצערי ! רציתי לשאול אם יתכן ולא השתרשו העוברים מאחר והנהג מונית שאסף אותי לאחר ההחזרה ,עשה כמעט תאונה בדרך וממש נבהלתי ! או שזאת לא הסיבה ? יש לציין שחצי שעה לאחר ההחזרה לקחתי את המונית . ממש תודה על תשובתך .הוסף תגובה
תשובת מומחה לא סביר שהאירוע עם המונית אחראי לכשלון פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 28/01/2016 | 10:09הוסף תגובה
החזרת בלוציסטיםניקי 28/01/2016 | 10:18האם יכול להיות שבגלל שהייתי באותו שבוע מאד עצבנית זה השפיע על כשלון הטיפול או שאין קשר?הוסף תגובה
תשובת מומחה הקשר בין מצב נפשי והשתרשות אפשרי,יחד עם זאת לא ניתן9 להוכיח את הקשר בצורה הישירה פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/01/2016 | 10:45הוסף תגובה
החזרת בלוצ׳יסטיםניקי 29/01/2016 | 11:28תודה רבה על תשובותיך דוקטור ג׳קי היקר! רציתי לעדכן אותך שעשיתי PGS לעוברים ואף בדיקות דם גם לנוגדנים לראות שאין שום דבר שמתקיף את העוברים והכל יצא נורמלי , כעת לפני ההחזרה השנייה , הרופא אמר לי שהפעם לפני ההחזרה נעשה ביום החמישי של המחזור , פציעת רחם ובנוסף במועד ההחזרה טיפול בעירוי של חומצות אמינו - Intralipids במשך שעה וחצי , האם שמעת על טיפול זה והאם זה עשוי לעבוד הפעם ? אם כן מה הסיכויים שלי להיכנס להריון מהעוברים הם רמה A ונעשה גם icsi וגם PGS , בתודה ובברכה , ניקיהוסף תגובה
החזרת בלוצ׳יסטיםניקי 29/01/2016 | 12:57תודה רבה על תשובותיך דוקטור ג׳קי היקר! רציתי לעדכן אותך שעשיתי PGS לעוברים ואף בדיקות דם גם לנוגדנים לראות שאין שום דבר שמתקיף את העוברים והכל יצא נורמלי , כעת לפני ההחזרה השנייה , הרופא אמר לי שהפעם לפני ההחזרה נעשה ביום החמישי של המחזור , פציעת רחם ובנוסף במועד ההחזרה טיפול בעירוי של חומצות אמינו - Intralipids במשך שעה וחצי , האם שמעת על טיפול זה והאם זה עשוי לעבוד הפעם ? אם כן מה הסיכויים שלי להיכנס להריון מהעוברים הם רמה A ונעשה גם icsi וגם PGS , בתודה ובברכה , ניקיהוסף תגובה
תשובת מומחה ביצוע endometrial stimulation,intralipid infusions במקרים של כשלון חוזר בטיפול הפריה חוץ גופית פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/01/2016 | 12:15שתי הפרוצדורות נעשות כחלק מאסטרטגיה של כישלון חוזר בטיפול הפריה,אולם נדרש עדיין מחקר מבוקר שיאשר את הערך המוסף של טיפולים אלו.. להלן מאמר מסכם על עירוי תוך ורידי עם הזנת יתר עם שומנים שונים לשיפור התוצאות והרציונל לטיולים אלו . MENU Intralipid infusions during IVF: hype or help? Intralipid Infusions During IVF, Hype Or Help Are intralipid infusions really needed during IVF treatment? Hot topic. Or lukewarm, if you believe fertility guru Robert Winston. In 2012 he tweeted: ‘Intralipids are peddled for so-called immune infertility. Yet another remedy being used without real evidence it works.’ Is he right? Let’s take a close look at intralipids and whether they work for fertility patients or not. First off, intralipid infusion therapy isn’t new. Since the 1960s, intralipids have been fed intravenously to patients to boost nutrition after operations. Premature babies get them too. A blend of soya bean oil, egg yolk, glycerin and water, intralipids infuse your body with calories. You might not make these essential fatty acids yourself – or at least not in the quantity given. In 2011, UK researchers gave intralipid infusions to 50 women. All had endured numerous unsuccessful IVF cycles. Half of them got pregnant after taking the intralipids. The miscarriage rate was higher for another group who weren’t given intralipids. Small study, but an interesting one. So what’s going on? Well, some doctors think natural killer (NK) cells in the body attack embryos and that intralipids stop that happening. But larger randomized trials into IVF and intralipids are needed to really prove this. Which is Lord Winston’s point. Many so-called IVF breakthroughs, often heavily marketed by fertility clinics, need large-scale trials. Little ones lack credibility. Some say it’s irresponsible to market new treatments and technologies that don’t have meaty evidence to back them up. But clinics hold the trump card. Anxious IVF patients are soft targets for hard marketers. In consulting rooms and online, they’re told their bodies may be sabotaging their pregnancies because their embryos are perceived as infections. This ‘NK’ scare may be completely unfounded. Natural killer cells: you have to hand it to the person who coined that phrase. It’s a mortifying description for vulnerable IVF patients willing to try anything to improve their chances. The truth is, intralipids might help. Might. Not will. If you’ve had miscarriages, repeated implantation failure and have elevated NK levels, intralipid infusion therapy will be on your clinic’s price list. As will a steroid like Prednisolone, sometimes called Prednisone. Or Clexane, a blood thinner that reputedly guards against uterine clots. The jury’s out on all three. A typical course of IVF intralipid treatment is two infusions: the first one 7 to 10 days before your scheduled egg retrieval; the second on your embryo transfer day. Some clinics propose a third infusion after a positive pregnancy test and monthly ones till the 20-week mark. They’ll charge you for them too. How much do intralipid infusions cost? In the UK, it’s a minefield. Some fertility clinics will only do them if you’re having treatment with them. Expect to pay £500 or more for two treatments. You may be charged a consultation fee and/or a booking fee. Nursing services will even come to your home, but you’ll need a prescription, which you may only get after paying for a private consultation. While intralipids are an expensive add-on in the UK, they’re often cheaper abroad. The price at our Czech IVF clinic is 100 euros. Enough said. Our verdict on intralipids during IVF? Be wary. Don’t expect miracles. Don’t have them at all if you’ve got an egg or soy allergy or might react badly to a cannula in your arm. And read what Robert Winston has to say about natural killer cells. To say he’s sceptical would be the understatement of the year. For now, we’re with him. Want to know more about natural killer cells and fertility? Read our opinion here. Leave a comment Name* Email(will not be published)* Website Your comment* SUBMIT COMMENT CAPTCHA Image Refresh Image CAPTCHA Code* FOLLOW US Facebook Twitter YouTube RECENT ARTICLES Top 10 causes of female infertility Introducing our new Reprofit daughter! Natural killer (NK) cells – fertility fraud? The Harmony Test (NIPT): should you have it? Hydrosalpinx – does it reduce fertility? ARTICLE CATEGORIES Article Categories RECENT POSTS Top 10 causes of female infertility Introducing our new Reprofit daughter! Natural killer (NK) cells – fertility fraud? The Harmony Test (NIPT): should you have it? Hydrosalpinx – does it reduce fertility? LATEST TWEETS Can soy help infertility patients? https://t.co/DqsvWHE8Ki #soy #infertility https://t.co/1jxYOP0Nhe about 23 hours ago Air pollution linked to premature birth https://t.co/sZnIBL4m1x #pregnancy #pollution https://t.co/XxHlCGVUOj 28 January 2016 FOLLOW US Facebook Twitter YouTube GET IN TOUCH Address Your IVF Journey Ltd 29 Arboretum Street Nottingham NG1 4JA United Kingdom Telephone +44 (0)115 822 0325 Email info@yourivfjourney.com Sitemap Website Terms of Use Copyright ©2012 Your IVF Journey Ltdהוסף תגובה
Scratching and Intralipidsניקי 04/02/2016 | 11:58תודה על תשובתך דוקטור ג׳קי היקר . רציתי לעדכן שעשיתי את הscratching ולא כאב בכלל , וביקשתי שישלחו לביופסיה , אך הודיעו לי שלא היה מספיק תאים שנאספו לבדיקה . האם ניתן להסיק מכך ,שלא נעשה scratching כהלכה ? כי גם לא כאב וגם לא ירד לי דם בשום שלב , אך לאחר יומיים היו לי הפרשות חומות , אין לי מושג מה ההפרשות שהיו לי , אך הן חלפו לאחר יום או יומיים . כמו כן עשיתי בדיקת דם rip שנשלחה למעבדה בבוסטון על מנת לבדוק אם יש לי את הNK שמהם אולי לא השתרשו העוברים . בכל אופן הרופא שלי מעוניין שאעשה את הטיפול של Intralipids בין 10 ימים ליום של ההחזרה עצמה אפילו אם עדיין לא הגיעו תשובות כי זה לוקח זמן , בכל אופן הוא אומר אם לא יועיל לא יזיק הטיפול ושווה לקחת את הצ'אנס , מה דעתך בנושא ? בתודה מראש ניקיהוסף תגובה
תשובת מומחה Endometrial stimulation פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/02/2016 | 12:58גם אם לא נתקבל חומר לאחר גירוי רירית הרחם,יש לקוות שלפעולה יהיה אפקט חיובי על גורמי הגדילה ובעיקר LIF(leuococyte inhibitory factor שישפיע על הליך ההשתרשות,באשר לטיפול בהזנה התוך ורידית כאמור אם לא יעזור לא יזיק,טיפול כזה למרות היותו עדיין במחלוקת ידוע כמפחית את שיעור ה -NK cellsהוסף תגובה
Medrol , לפני החזרת בלוצ׳יסטים קפואים .ניקי 17/02/2016 | 12:55שלום דוקטור ג׳קי היקר , ובכן אתמול עשיתי החזרה שניה ,שני בלצ׳וסטים דרגה A והשני A- ולפני 11 ימים עשיתי Intralipids, היום בטיסה שלי חזרה הבייתה , אני מסתכלת בפרוטוקול וחשכו עיניי , כתוב לי לקחת ביום שישי ,שבת ,ראשון ,שני ( אגב יום שני 15/02/2016 הייתה ההחזרה) 4 מדרול ,כל אחד 4 מיליגרם ,סה״כ 16 מיליגרם בכל ערב ולאחר מכן להמשיך כל יום אחד עד לבדיקת דם של ההריון ואני בשיא טיפשותי לצערי לא הבחנתי ולקחתי רק כדור אחד כל יום ,4 מיליגרם . האם זה יכול לשבש לי את ההריון או את ההשרשה ? או שבגלל שלקחתי אינטרליפידס אז לא ? אגב בבדיקת דם של ה NK הכל יצא בטווח הנורמלי , אך הרופא בכל זאת רצה שאקח את האינטרליפידס , רק כעת גיליתי את כל הנושא של המדרול וזה אומר שגם בהחזרה הראשונה שהייתה בינואר לקחתי רק 4 מיליגרם מדרול במשך חמישה ימים , לדעתך זאת הייתה הבעיה שלא נקלטתי בחודש ינואר ? אם כך אולי אני בכלל לא צריכה אינטרליפידס , כי עשיתי טעות בפרוטוקול . מעבר לכך הכל עשיתי בסדר , זריקת פרוגסטרון כל ערב , אסטרס פעמיים ביום כל אחד , 2 מיליגרם . בברכה מראש , ניקי !הוסף תגובה
דילגת עליי 😳ניקי 19/02/2016 | 12:45אגב אני ממשיכה לקחת כדור אחד של מדרול בכל יום (4 מיליגרם) וגם ממשיכה לקחת אספירין 81 , זריקות פרוגסטרון ואסטרס ומולטי ויטמין , בבקשה תגיד לי אם זאת לדעתך הסיבה שלא נקלטתי בינואר ? מאד מקווה שאקלט הפעם 😊הוסף תגובה
תשובת מומחה מדרול IVF פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/02/2016 | 17:14אני בספק אם הכישלון להרות נובע מאי נטילת המדרול במינון המתאים, הערך המוסף של נטילת סטרואידים בטיפולי הפריה הינו נושא השנוי במחלוקתהוסף תגובה
דם בשירותיםניקי 21/02/2016 | 08:08השלום והברכה לדוקטור ג׳קי היקר , תודה רבה על תשובתך , רופא יקר . ובכן שלושה ימים לא היה לי קיבה ובדרך כלל לפני שהתחלתי את הזריקות של הפרוגסטרון היתה לי קיבה נורמלית כל יום. ובכן היום יום שבת ממש כאבה לי הבטן , הלכתי לשירותים והייתה לי עצירות לא יכולתי לעשות כלום רק להתאמץ , ניסיתי לא להתאמץ כדי לא להזיק לעוברים חלילה , אבל זה הגיע לרמה שממש נאלצתי להתאמץ אבל ממש ורק ככה יכולתי להתגבר על העצירות . הלכתי לנוח לאחר מכן וממש היו לי כאבי בטן כמו של מחזור , קמתי אחרי שעה לשירותים וכאשר עשיתי פיפי , האסלה היתה עם דם ניכר אולי כמו רבע כוס , האם גרמתי נזק לדעתך בכך שהתאמצתי לעשות קיבה ? אינני בטוחה מאיפה יצא הדם אם מפי הטבעת או גם מהנרתיק , או משניהם , כי כשניגבתי משניהם יצא דם . חוץ מזה רציתי לשאול אותך יש לי כבר מאתמול כאבים ברגליים כמו לפני שמקבלים מחזור ,וקשה לי לעמוד הרבה זמן בעקבות כך גם כשאני במיטה כואבים לי שרירי הרגליים , האם זה סימן לקבלת מחזור או שזה סימן להריון ? ההחזרה של העוברים בני החמישה ימים היתה ב-15 לפברואר תודה רבה רבה , ג׳קי , הרופא היקר .הוסף תגובה
תשובת מומחה הערכתי היא שמדובר בדמם מפי הטבעת הנובע ממאמץ העצירות,בשלב זה עדיין לא ניתן לבצע ספקולציה באשר למצבך פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/02/2016 | 14:51הוסף תגובה
פרוגסטרוןניקי 06/03/2016 | 09:38לדוקטור ג׳קי היקר ,השלום והברכה ,רציתי לעדכן אותך שביום ה9 לאחר החזרת 2 עוברים קפואים בני 5 ימים הבטא ראשונה 207 ,ביום ה11 בטא 772 פרוגסטרון 79 ,ביום ה14 בטא 2451 ,ביום ה18 בטא 6544 ופרוגסטרון 55 , האם התוצאות טובות לדעתך ? האם זה יכול לרמז על ההמשך אם זה הריון תקין והאם המספרים הללו הם בדרך כלל של עובר 1 או שניים ? לדעתך עליי להמשיך לעקוב על הפרוגסטרון כי הוא ירד והבטא לא עלתה באותו קצב של כמעט פי 4 כמו בהתחלה ? אני קצת דואגת שהפרוגסטרון ירד מ79 ל 55 ,מה זה אומר ? כי הבנתי שבהריון תקין כל יום הוא צריך לעלות,האם זה בגלל שיום אחד לקחתי את הסריקה באיחור של 3 וחצי שעות ? מעט דואגת ,אשמח שתענה לי ,בברכה ,ניקיהוסף תגובה
פרוגסטרוןניקי 06/03/2016 | 09:46*זריקה ,בטעות רשמתי סריקה 😊הוסף תגובה
תשובת מומחה הערכים תקינים,ואין מקום לדאגה בעקבות התנודתיות בערכיהפרוגסטרון,בהחלט קיימת אפשרות גם של היריון תאומים פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/03/2016 | 15:39הוסף תגובה
תשובת מומחה ראי תשובתי להלן פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/03/2016 | 15:41הוסף תגובה
סימפטומיםניקי 06/03/2016 | 16:14תודה רבה רבה על תשובתך ,דוקטור ג׳קי היקר ! רציתי לעדכן אותך שגם אין לי סימפטומים ,לא עייפות ולא בחילות ולא כאבי בטן יש לי רק עצירות ובמקום ללכת פעם פעמיים ביום כפי שהייתי הולכת לפני אני הולכת פעמיים בשבוע בלבד אך לעומת זאת שתן יש לי המון ,אני כמה בלילה לפחות פעמיים ,ומרגישה את החזה לעיתים כואב במגע. האם זה לא אמור לעורר דאגה שאין לי סימפטומים ,של בחילות ועייפות ,זה נורמלי היום אני שבוע 5 ו 3 ימים להריון ?הוסף תגובה
סימפטומיםניקי 06/03/2016 | 16:24*קמה , מתעוררת בלילה לעשות שתן 😊הוסף תגובה
הפרשות חומותניקי 08/03/2016 | 11:13שלום וברכה דוקטור ג׳קי היקר , רציתי לעדכן אותך שהיום בעבודה היו לי כמו כאבי מחזור קלים וכשחזרתי מהעבודה נכנסתי לשירותים וראיתי שהפד לא לבן כמו תמיד אלא עם הפרשות חומות כהות , בניגוב גם יש הפרשה חומה ? כמה לדאוג ? ומה לעשות ? היום אני 21dp5dt ורק ביום שישי אמורה לעשות אולטראסאונדהוסף תגובה
תשובת מומחה התופעות שאת חשה תקינות,בכל מקרה בגלל ההפרשות החומות נדרשת ביקורת אולטרסאונד פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 08/03/2016 | 23:00הוסף תגובה
תקין ?ניקי 09/03/2016 | 04:25תודה דוקטור ג׳קי היקר , ובכן ההפרשות עדיין חומות אך לא על הפד רק בניגוב וממש מעט , אז הבוקר עשיתי בדיקות דם (אולטראסאונד ביום שישי) והתוצאות היום 22 ימים לאחר ההחזרה של העוברים בני החמישה ימים : פרוגסטרון 71 והבטא 16,181 ,האם זה טוב ? האם עדיין בשלב זה אולי תאומים ? תודה רבה על ההתייחסות , אתה איש יקר ומדהים 😊הוסף תגובה
תשובת מומחה בשלב זה נראה הכול תקין,איני שולל אפשרות גם של תאומים-יש להמשיך במעקב פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 10/03/2016 | 11:25הוסף תגובה
תקין ?ניקי 14/03/2016 | 11:38דוקטור ג׳קי היקר ,ברוך השם , באולטראסאונד ראו דופק של 118 , עובר בגודל 4.1 מ״מ , והיה כתוב גיל 6 שבועות ויום אחד , על אף שבאותו היום הייתי 6 שבועות ויומיים . רציתי להתייעץ איתך אם זה תקין ? מה בדרכ לזמן שעשיתי את האולטראסאונד הטווח דופק התקין ? ורציתי לברר למה לא ראו את הגיל המדוייק ? אומנם יום אחד הפרש , אך בכל זאת רציתי לדעת ,כמו כן רציתי לשאול אם הכל תקין אצלי שאין לי בחילות או שאתה חושב שזה מוקדם מידי ואין לי מה לחשוש ? ממש תודה על תשומת הלב , ניקיהוסף תגובה
דילגת עליי 😳ניקי 15/03/2016 | 11:16ורציתי גם לברר מה גיל ההריון שלי נכון להיום ? ההחזרה של מוקפאים בני 5 ימים בתאריך 15 לפברואר ? אני מתגוררת בארה״ב אז אצלנו השעה 11:15 בלילה יום שני בלילה עדיין אצלכם כבר יום שלישי בבוקרהוסף תגובה
תשובת מומחה מתקבל הרושם שהכול תקין,בשלב זה אין מקום לחשש פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 16/03/2016 | 15:01הוסף תגובה
תשובת מומחה הנך בשבוע 7+1 פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/03/2016 | 11:40הוסף תגובה
תודה רבה דוקטור ג׳קי היקרניקי 17/03/2016 | 11:44תודה רבה דוקטור ג׳קי היקר 🙏🙏🙏הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
לידה שקטה
-
הפלות חוזרות
טיפולים וניתוחים קשורים
-
כריתת קרום בתולים
-
קשירת חצוצרות, עיקור חצוצרות
בדיקות קשורות
-
אולטרסאונד תלת-מימד במיילדות ובגינקולוגיה
-
אולטרסאונד
תרופות קשורות
-
נפארלין
-
ניטרופוראנטואין
מונחים קשורים
-
דירוג פיגו (FIGO)
-
גונדוטרופין כוריוני אנושי (HCG)

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר יוסי הר-טוב