פורום טיפולי פוריות - עמוד 1679
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
אבעבועות רוח
אני 04/05/2017 | 23:29שלום פרופ׳ גם אני וגם הבת שלי בת השנה וחצי מחוסנות לאבעבועות רוח. אני חליתי כשהייתי קטנה והתינוקת שלי קיבלה את החיסון. התגלה לנו שילד בגן שלה חלה באבעבועות וכבר כמה ימים היה בגן עד שגילו. אני אחרי החזרה. האם מצב זה יכול לסכן במידה וחס וחלילה אדבק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לא סביר את מחוסנת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/05/2017 | 23:44הוסף תגובה
-
-
חודש ללא ביוץ
סא 05/05/2017 | 10:00פרופ' שלום, בחודש שעבר טופלתי בגונל 150 לצורך הזרעה, מה שהוביל לריבוי זקיקים והפסקת הטיפול. קיבלתי באותו חודש ביום ה18 למחזור. כרגע אני בחודש לאחר מכן והחלטתי על חודש ללא טיפולים אך במעקב זקיקים ובדעקות הדם נראה שלא הולך להיןת ביוץ הזקיק לא התפתח והlh לא עלה יש לציין שמעולם לא היה לי חודש ללא ביוץ. 1. האם אין ביוץ עקב הטיפול שנכשל? 2. האם אקבל מחזור באופן טבעי? כבר היום ה28 ולא קיבלתי..יש אפשרות לגרום להבאת המחזור? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
יתכן שהשיבוש החודש נבע מהטיפול הקודם בכל מקרה ניתן לגרום להופעת מחזור באמצעות מתן תכשיר פרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/05/2017 | 23:43הוסף תגובה
-
-
הזרעה
ילנה 05/05/2017 | 16:54אני אחרי הזרעה כמעט שבועיים יש הפרשות חומות באות ונעלמות לי .1האם האנדומטרין דוחה מחזור עשיתי הזרעה 21.4 לחודש שעבר ביום ראשון אני אמורה לבציע בדיקת דם האם סיכוי שזה היה השתרשות או שאין סיכוי הריוןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הסיכוי אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/05/2017 | 23:40הוסף תגובה
-
-
לפני הזרעה
נטלי 03/05/2017 | 19:19שלום רב לפני הזרעה מטופלת בגונל היום בבדיקה זקיק בגודל 17*16 בדיקות דם E2 907 Lh 3.5 פרוג 0.78 מתי לדעתך תהיה ההזרעה? דאגתי היא שהיא תפול על שישי כי בשישי לא מבצעים דרך הקופה הזרעות מה הסיכוי שזה ידחה לראשון? אם לא אזריק היום גונל זה יכול לדחות זאת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בשבת -ראשון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/05/2017 | 23:21הוסף תגובה
-
-
פרופיל
שני 03/05/2017 | 14:44שלום פרופ', בת 40 פרופיל יום שלוש לווסת Fsh 11.7 , E2 515 ,lh 4.8 , פרוגסטרון 5.5 האם תקין? פרוקסטרון גבוה מידי? האם הפרופיל אכן מתאים ליום שלוש לווסת? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
במקומך הייתי חוזר על הבדיקה היות ויתכן ונעשתה בעיתוי של דמם טרום ויסתי(ערך פרוגסטרון גבוהה)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/05/2017 | 17:34הוסף תגובה
-
-
שאלה
ילנה 30/04/2017 | 09:24שלום בעלי עשה בדיקת זרע אני יודעת שבדיקה לא תקינה האם זה עד כדי כך גרוע ?? האם עדין יש תקווה להריון?? אני בת 30 אצלי הכול תקין ובעלי בן 31 צבע אפור PH-8.5 צמיגות - לא צמיג ריכוז - 4.5 מליון סהכ - 9 מליון % תנועה - 11 סוג תנועה % - מקומית 43 סיבובית 15 פרוגרסיבית 42 מהירות פרוגריסיבית ממוצעת 36 % הורמליים 1 לפי KRUGER ריכוז תאים עגולים / סמק 2.5 מליון תיאור - בעורב בגדלים שונים אגלוטינציה - אין תיאור N/A חשד לחיידקים אין בזרעונים התפולוגים הראשיים מוערכים ובחלקם פיריפורמים או אמורפים ברובם אקרוזום קטן מאוד או חסר בחלקם וגם ואקואלות בראש וזירעון בחלק צוואר לא סדיר או מעורב - + , שייר ציטופסמה בצוואר , במיעוטם הצוואר מכופף חלק מהתאים עגולים המבנה דומה לספרמטוציטיםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת הזרע מחייבת בירור הכולל פרופיל הורמונאלי,סונר אשכים,ותרבית זרע,בכל מקרה טכניקות העזר של הרביה בהחלט יסיעו חכם להשיג היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/04/2017 | 10:01הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המצב מצריך בירור לגבי רקע אפשרי לפגיעה החמורה בכל מדדי הזרע,בתנאים אלו תידרש הפריה חוץ גופית עם ביצוע ICSI כדי להשיג הפריה ועוברים לצורך היזרה לרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/05/2017 | 17:31הוסף תגובה
-
-
השמנת יתר השפעות על הפוריות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/05/2017 | 12:29מה הקשר בין השמנת יתר לבעיות פוריות וכיצד זה משפיע על נשים, גברים וצאצאיהם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
השמנת יתר -פוריות הגבר והאישה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/05/2017 | 12:31השמנת יתר הפכה לאחת הבעיות המרכזיות בחברה המערבית המשפיעה על היבטים שונים של חיינו. אחת הפגיעות המהותיות של מגפת ההשמנה הינה הירידה בפוריות הן של האישה והן של ההגבר, המתבטאת בירידה בשיעור ההריונות והילודה. מחקרים מצאו: קשר ישיר בין השמנת יתר לבעיות פוריות כבר במאה החמישית לפני הספירה, הצביע סוקרטס על קשר אפשרי בין בעיות פוריות לעודף משקל. מאז מחקרים רבים חיזקו השערה זו והצביעו על רקע פתו-פיסיולוגי, פסיכולוגי וסוציולוגי לקוי במצב של השמנת יתר, המוביל לבעיות פוריות. ואכן, הוכח כי לנשים עם עודף משקל יש פי שלוש יותר הפרעות במחזורי הווסת וכי משך הזמן הנדרש להשגת הריון בקרב נשים אלה רב יותר מאשר לנשים בעלות משקל תקין. מחקר אוסטרלי גדול אף הצביע על כך שהירידה במשקל מסייעת להשבת מחזורים תקינים ולתגובה טובה יותר לטיפול בתכשירים להשראת ביוץ. עודף המשקל אינו משפיע על הפריון בלבד, אלא גם על המהלך התקין של ההיריון עצמו ואף על הבריאות של העובר. בקרב נשים עם עודף משקל ישנה תחלואה גבוהה יותר בזמן ההיריון, שיעור גבוה יותר של סיבוכי הריון כגון רעלת הריון, סכרת הריונית, ניתוחים קיסריים, הפלות עצמוניות, כמו גם תחלואה סביב ולאחר הלידה. יתר על כן, מחקרים הצביעו על שיעור כפול של הפלות בקרב נשים שסובלות הן מהשמנת יתר והן משחלות פוליציסטיות (כשני שליש מהנשים עם שחלות פוליציסטיות סובלות גם ממשקל עודף), וזקוקות לטיפול בהשראת ביוץ או הפריה חוץ גופית. בנוסף, במצבים אלו קיים שיעור גבוה יותר של מומים מולדים, בייחוד על רקע נוירולוגי. משפיע על המנגנון ההורמונלי: כך עודף משקל גורם לבעיות פוריות לאור העובדה כי שיעור ההריונות ולידות של תינוק חי נמוך יותר בקרב נשים עם עודף משקל, נושא זה עדיין מהווה מוקד עניין עבור חוקרם רבים. מחקרים בוחנים את האפשרות שלעודף משקל ישנה השפעה שלילית על רירית הרחם, מסיבות שונות כגון רמות גבוהות של אסטרוגן בדם (היפראסטרוגנמיה), ירידה ברמות הורמון הגדילה או נוכחות של גורמים דלקתיים הפוגעים בהשתרשות הביצית המופרית ברירית הרחם. עודף המשקל גורם לבעיות פוריות משום שהוא משפיע על המנגנון ההורמונלי השחלתי ועל רירית הרחם. פעילותם של ההורמונים לפטין, אינסולין ואדיפוקינים, המופרשים במצב של עודף משקל, עלולה לשבש את הפרשת הורמוני המין ופעילותם ובכך לפגוע בפוריות: 1. הורמוני המין רקמת השומן הינה אתר חשוב ליצירה של הורמוני מין, קרי הפיכת אנדרוגנים לאסטרוגנים. ההנחה היא שעודף משקל גורם לפגיעה במנגנון הפיקוח האנדוגני על הביוץ, דבר העלול לפגוע באיכות הביציות והעוברים המתקבלים, ובו זמנית גם באיכות רירית הרחם, בהשתרשות ובכך להעלות את שיעור ההפלות. כמו כן, רקמת השומן משפיעה על יצירת חלבונים הקושרים את הורמוני המין (שרמתם יורדת בקרב נשים עם עודף משקל) וכך משתבשת פעילות ההורמון הפעיל בפועל. לרקמת השומן יש גם את היכולת לאגור כמות ניכרת של הורמוני מין, לכן היא עלולה לשבש את הפעילות ההורמונלית התקינה. 2. האינסולין לרוב, רמת האינסולין המוגברת בקרב נשים עם עודף משקל גורמת לירידה ביצירת החלבונים הקושרים את הורמוני המין ולעלייה ברמת ההורמונים החופשיים בדם, עם הדגש על ההורמונים הזכריים (היפראנדרוגניזם), ובשל כך מתערער האיזון ההורמונלי התקין. נשים רבות עם שחלות פובליציסטיות ומשקל עודף מפתחות אי סבילות לאינסולין, דבר שמשבש את האיזון ההורמונלי וגורם להפרעות בביוץ. ירידה במשקל עשויה לתקן את העיוות ההורמונלי. 3. לפטין לפטין הוא חלבון המופרש מתאי השומן, שרמתו עולה בזמן האכילה ויורדת בעת מצב של רעב. כשרמת הלפטין חורגת ועולה, כמו במצבים של עודף משקל, נוצר אפקט דיכוי על מערכת הרבייה וההורמונים האחראים להבשלת הזקיקים. חריגה ברמות לפטין, כפי כנראה קורה במצב של עודף משקל, אף עלולה להשפיע על רירית הרחם ולשבש את השתרשות העובר. השפעת עודף המשקל על הפריה חוץ גופית לא רק שנשים עם עודף משקל סובלות מפגיעה בפריון, הרי שגם טיפולי ההפריה שנועדו לסייע להרות – פחות יעילים עבורן. עודף משקל גורם לירידה במספר ובאיכות הביציות שמתקבלות לאחר השאיבה, כך ששיעור ההפריה ואיכות העוברים נמוכים יותר. מה הסיבה לכך? נשים הסובלות מהשמנת יתר זקוקות לכמות גדולה יותר של הורמונים לצורך הפקת תגובה הורמונלית הולמת, אך המינון המוגבר של ההורמונים פוגע באיכות הביציות, העוברים ושיעור ההריונות. הפתרון: הורדה במשקל האישה משפרת את הפריון הירידה במשקל לקראת טיפולי פוריות היא חיונית עד כדי כך שהאגודה האנגלית לפוריות ממליצה לדחות את תחילת הטיפולים לנשים הסובלות מהשמנה עד להשגת BMIהקטן מ-35. לפני טיפולי פוריות, יש לבצע שינויים מתאימים באורח החיים, בתזונה ובפעילות גופנית. לעתים, יתכן שבשלבים הראשונים יהיה צורך במתן תרופות להרזיה בנוסף לשינוי הרגלי החיים והדיאטה המתאימה. הליך זה צריך להיעשות תחת מעקב קפדני וחשוב להפסיק את תכשירי ההרזיה בעת השגת הריון. במקרים של השמנת יתר חמורה (השמנה מורבידית, BMI מעל 40), יתכן שיהיה צורך בניתוח בריאטרי, המוכר יותר כניתוח לקיצור קיבה. הליך זה עשוי להביא לתוצאות מצוינות בפריון משום שהוא גורם לירידה בייצור מוגבר של ההורמון הזכרי, הופעת מחזורי ווסת סדירים, שיפור בסימפטומים של תסמונת השחלות הפוליציסטיות והשגת הריונות עם שיעור נמוך יותר של סיבוכים במהלך ההיריון. משפיע גם על הצאצאים: עודף משקל בטווח הרחוק מחקר חדש הצביע על האפשרות כי השמנת היתר של הורים השפיעה על הגנים של ילדיהם, לדוגמה, כתוצאה משיבוש דפוס המתילציה של גנים שונים (מתילציה - תגובה כימית המתרחשת ב- DNA וגורמת לכך שחלק הגן לא יתורגם לחלבון), במיוחד של גנים רבים הקשורים לגדילה ולהתפתחות של התינוקות. משפיע גם על הגברים: כך משקל עודף פוגע בפריון הגבר מחקר זה מאותת על קשר אפשרי בין אורח חיים ותזונה של שני ההורים לבין שינויים אפשריים בגנים של תאי ביצית וזרע, שאחראים על גדילה והתפתחות תקינות. המחקר אף הצביע על כך שהשמנת יתר של האב לפני התעברות משפיעה על פרופיל המתילציה של ה-DNA של גנים רבים המצויים בתא הזרע, שעלולים לעבור לדור הבא ולגרום למחלות כרוניות בגיל מבוגר יותר. מדענים צרפתיים מצאו שקיים קשר בין השמנה בקרב גברים לממצאים המצביעים על הפרעות בספירת הזרע כגון אזוספרמיה (חוסר תאי זרע) ואוליגוספרמיה (מיעוט תאי זרע), כנראה על רקע של שיבושים הורמונליים כמו, למשל, פגיעה בייצור טסטוסטרון והפיכה מוגברת של טסטוסטרון לאסטרוגן ברקמת השומן. ירידה ברמות הטסטוסטרון הכללי והחופשי הפוגעת בהליך יצירת הזרע ובאיכות שלו, כפי שנמדדת על פי שיעור השברים ב-DNA של תאי הזרע בעקבות העלייה בטמפרטורה באשכים. המסקנה שבעיות פוריות יכולות להתפתח גם אצל גברים עולה בקנה אחד עם העובדה שהחל משנות השבעים קיימים דיווחים על ירידה מתמשכת בספירת הזרע של גברים, שבחלקה יוחסה למגפה העולמית של עליה במשקל בקרב גברים. עם זאת, עדיין לא ברור אם המצב הפיך באמצעות ירידה במשקל, במיוחד לאור הדיווחים על ירידה בספירת הזרע בעקבות ניתוחים בריאטרים לטיפול בעודף המשקל.הוסף תגובה
-
-
תוצאות בדיקת דם ואיחור במחזור
אפרת 26/04/2017 | 22:05בת 46,עד ההריון ב- 18.8 מתרומת ביצית המחזור היה סדיר. מחזור אחרון 2.3 ומאז לא קבלתי. אסטרודיול: 183 LH 7.40 FSH: 10.10 פרוגסטרון קטן מ- 2 מתי אני אמורה לקבל מחזור?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
לא ענית לי....
אפרת 30/04/2017 | 15:06ראה תוצאות בדיקות דם מעלה:הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא במועד קרוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/04/2017 | 16:55הוסף תגובה
-
מתי להערכתך? ומה הסיבה לאיחור?
אפרת 30/04/2017 | 17:05אפרתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
להערכתי בעקבות ההיריון המחזור שלך השתבש,והווסת צפויה לפחות בעוד שלושה שבועות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 01/05/2017 | 09:37הוסף תגובה
-
קבלתי ממש עכשיו מחזור....
אפרת 01/05/2017 | 09:56לאור תוצאות בדיקת הדם... קבלתי ממש עכשיו מחזור.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדובר בדמם לידני המדמה מחזור ערב הדיבוש במחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/05/2017 | 18:40הוסף תגובה
-
בהמשך: דמם לידני
אפרת 02/05/2017 | 22:46אכן, הדימום מאוד מועט ולא כשל מחזור רגיל. בבדיקת סונר שעשיתי למחרת בדיקת הדם שציינתי נצפה זקיק 10 מ"מ. מדוע יש דמם לידני ולא דימום של מחזור רגיל?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיבוש הורמונאלי לאחר ההיריון,ובנסיבות הגיל המתקדם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/05/2017 | 09:19הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בגלל שהדמם נובע מהשיבוש ההורמונאלי שחווית עד להתאפסות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/05/2017 | 09:23הוסף תגובה
-
בהמשך
אפרת 03/05/2017 | 09:30אם זה לא ממש מחזור, האם יש לבצע סונר ובדיקת הורמונים ביום א' , או לחכות לקבלת מחזור? אני אמורה להחזיר עוברים מוקפאים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אין מניעה שהרופא שלך יתחיל בטיפול הורמונאלי תחליפי לצורך החזרת העוברים המוקפאים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/05/2017 | 11:21הוסף תגובה
-
על בסיס מחזור טבעי
אפרת 03/05/2017 | 11:51האם על בסיס מחזור טבעי או הדמם הנוכחי זה אפשרי? עם הורמונלים לא הצליח בעבר.הוסף תגובה
-
-
אפידורל
נטע 02/05/2017 | 20:54פרופסור שלום, בעקבות hcg גבולי -3.36 בהוראת רופא היריון בסיכון אני נוטלת פעם ביום מיקרופירין 100. האם זה ימנע ממני לקבל אפידורל ובמידה וכן באיזה שבוע להמלצך כדי להפסיק לקחת את הכדור? כעת אני בשבוע 21 דבר נוסף- אני סובלת מעקמת קלה בגב.. זה יכול למנוע ממני לקבל אפידורל? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כדאי להפסיק לקחת את האספירין כ5-6 ימים לפני החידה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/05/2017 | 11:20הוסף תגובה
-
-
בטא עולה בקושי
קרן 01/09/2016 | 20:53שלום פרופ' עשיתי ביום האיחור בדיקת בטא ויצא 26 זה היה שבועיים בדיוק מהביוץ(מעקב זקיקים) אחרי 4 ימים עשיתי שוב בטא ויצא 34. אני אחרי 7 הפלות ודבר כזה עדיין לא קרה לי. האם יכול להיות הריון מחוץ לרחם? או משהו אחר לא תקין? אני בשבוע 4 וחצי בערך תודה על המענה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
עוד פרט חשוב
קרן 01/09/2016 | 20:56רק היום התחלתי קלקסן הרופא ההמוטולוג אמר לי להתחיל(60 מג) אני שוקלת 94 וגם נתן לי פרדניזון כבר מיום הביוץ. אני הומוזיגוטית לmthfr בעבר היה לי אפלה וכיום היא שלילית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ההיריון אינו תקין,האפשרות של היריון מחוץ לרחם צריכה בבהחלט להילקח בחשבון אם ערכי הביטה לא יתאפסו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/09/2016 | 09:22הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לאור נתוני הביטה הייתי ממליץ לך להמנע בשלב זה לקחת קליקסן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/09/2016 | 09:23הוסף תגובה
-
עדכון בטא עלתה
קרן 02/09/2016 | 10:31כרגע אני בשערי צדק ועשו לי בטא שיצאה 54. ואתמול היה בטא 33 לא רואים כלום בusהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כנ״ל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/09/2016 | 13:05הוסף תגובה
-
רק רציתי לבשר
קרן 18/09/2016 | 13:09שנצפה היום עובר 5 ממ עם דופק. והבטא 5500 . מקווה להמשך הריון תקין. תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/09/2016 | 14:35הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עליית הביטה אינה תקינה לא מדובר בהיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/09/2016 | 18:16הוסף תגובה
-
אז איך יש עובר עם דופק?
קרן 18/09/2016 | 18:48ושחררו אותי מבי"ח ואמרו שזה הריון תקין . מה אני עושה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ממשיכה מעקב אצל הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/09/2016 | 12:37הוסף תגובה
-
ב"ה
אודל קרן 26/11/2016 | 18:26אני בשבוע 16 לקראת סקירה מוקדמת והכל מצוין. תודההוסף תגובה
-
רק רציתי לבשר שילדתי בת מושלמת ובריאה
קרן 27/04/2017 | 12:26רק רציתי לבשר שילדתי בת מושלמת ובריאההוסף תגובה
-
מדהים!
מזל טוב!!! 27/04/2017 | 13:05תודה ששיתפת!!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מזל טוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 28/04/2017 | 13:21הוסף תגובה
-
איזה יופי!!!
שירוש 30/04/2017 | 10:45המשכת עם הקלסקן מההתחלה וההריון החזיק? אני לאחר שתי הפלות וגם לי המליצו להתחיל בטיפול קלקסן...הוסף תגובה
-
תכתבי לי בפרטי
קרן 30/04/2017 | 11:15odelten@gmail.comהוסף תגובה
-
טוב שלא הרמת ידיים ....
אפרת 01/05/2017 | 10:47מזל טוב!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהצלחה לכולן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/05/2017 | 18:37הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
וסטיבוליטיס
-
ריבוי מי שפיר ומיעוט מי שפיר
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הקפאת ביציות
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
בדיקות קשורות
-
סיסי שליה
-
בדיקת מי שפיר
-
תרופות קשורות
-
טרימתופרים
-
מטנאמין היפוראט
-
מונחים קשורים
-
אל-וסת (אמנוריאה)
-
דיספראוניה
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
גב' יאנה - בדיקה קורן