פורום טיפולי פוריות - עמוד 1791
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
בטא ופרוגסטרון
לירז 29/07/2016 | 12:28פרופ שלום 15.7 החזרה 17.7 החזרה נוספת ב-28.7 בטא 109 פרוגסטרון 60 אסטרודיאול 2500 האם הבטא והפרוגסטרון תקנים בשלב זה ? האם צריך זריקות פרוגסטרון עם תוצאה כזאת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
התוצאות תקינות,אולם יהיה צורך בכל מקרה להמשיך בטיפול התמיכתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/07/2016 | 16:53הוסף תגובה
-
תגובה לגבי טיפול תמיכתי
לירז 30/07/2016 | 17:39פרופ תודה על המענה האם צריך בנוסף לפרוגינובה ואנדומטרין תמיכה כגון זריקות פרוגסטרון בגלל שזה הריון מהפרייה והוא בסיכון יותר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יש בהחלט מקום לשקול זאת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 31/07/2016 | 09:44הוסף תגובה
-
-
הקפאת ביציות
שבוע טוב! 30/07/2016 | 17:40הודעה ראשונה שלי כאן, סליחה על ריבוי השאלות אבל אני מאמינה שהתשובות עליהן עשויות להיות מאוד קצרות:) כל השאלות הן לאור העובדה שהתחלתי להתניע תהליך של הקפאת ביציות, וקיבלתי משני רופאים סדרת בדיקות לעבור השבוע. אני בת 39. בריאה, ובמצב גופני מצוין. לא עברתי הריונות עד היום. (בבקשה.. הימנעו מביקורת עליי על שאני עושה את התהליך הזה בגיל מבוגר... עברתי נסיבות חיים יוצאי דופן ולא פשוטים.. וזה רחוק ממושלם אבל זה המצב כרגע..) תודה רבה רבה מראש: 1. קיבלתי דעות סותרות לגבי מתי במהלך החודש צריך/עדיף לעשות את בדיקת האולטרסאונד (נקראת "בדיקת אגן קטן בגישה ווגינלית"). על ההפנייה כתוב לעשות אותה "שבוע מהמחזור" (אם זו התשובה הנכונה: האם סופרים החל מהיום הראשון או האחרון?) לעומת זאת אחד הרופאים טען שהאידאל הוא לבצעה בימים האחרונים של המחזור. (ואם זו התשובה הנכונה: האם ניתן - או מקובל - לעשות בדיקה ווגינלית בזמן מחזור(אמנם סופו)? והרופא השני בכלל אמר שלא משנה מתי בחודש.. אני מניחה שאפשר להבין למה אני מבולבלת סביב הבדיקה הזו:) 2. AMH - שאלה דומה: קיבלתי דעות סותרות מתי במהלך החודש צריך/עדיף לעשות אותה - כמו גם דעות סותרות לגבי האם זה משנה בכלל.. - מה דעתכם? - כמו כן, בתוך כמה זמן מקסימום מתקבלות תשובות? (אני אישית בקופ"ח מכבי) - הרופא אמר/רמז שעדיף לעשותה באופן פרטי, אבל לא פירט למה.. יש לכם השערה מדוע אמר זאת? 3. שאלה שמאוד משמעותית לי: כפחדנית-זריקות ידועה, מאוד רווח לי כששמעתי שיש גם תרסיס אף במקום זריקות. אבל אחד הרופאים (עוד טרם שבדק אותי, או ראה תוצאות מבדיקות קודמות), אמר ש"לפרופיל שלי" עדיף כנראה זריקות. לא היה זמן להיכנס לנושא יותר מזה, לצערי. רציתי לשאול א' מה ההבדל ביניהם? (בפורומים מסוימים ראיתי שזה העדפות של רופאים, פשוט לפי האסכולה הרפואית שלהם?) וב' מה זה אומר "הפרופיל שלי"? אולי הכוונה היא שככל שהגיל מבוגר, הנטייה היא לזריקות כי הן יותר חזקות/יעילות? או שמא משהו אחר? זה הרעיון היחיד שאני חושבת עליו, לאור זה שהוא לא יודע דבר על המצב שלי או הגוף שלי חוץ מזה.. 4. שאלה אחרונה, פחות דחופה אבל אם כבר אני כותבת שאלה בפורום לראשונה בחיי אז.. :) מאז המחזור הראשון שלי בגיל 13.5, הוא היה כל חיי מדויק כמו שעון שווייצרי. אפילו בשנים הראשונות. קיבלתי בכל פעם ביום האחרון של החודש (לא חשוב כמה ימים בחודש היו!! הוא כאילו כיוונן את עצמו). לפני כמה שנים הוא התחיל לזוז. לפעמים מדויק אבל לפעמים התקצר והגיעה ממש לתנודתיות של עד שבועיים לפני התאריך המקורי-מקורי. אני תוהה האם זהו סימן ידוע/שכיח לירידה תלולה בפוריות?.. אציין גם שזה קרה בסמוך למאורע טראומטי.. שגם גרר שינויי הרגלי שינה קיצוניים (כמה חודשים בהם ישנתי המון ולאחריהם תקופה ארוכה בה התעוררתי הרבה בלילות כמו גם ישנתי הרבה פחות ממה שהייתי רגילה בכל לילה. אולי יש קשר גם לזה)? המון המון תודה מראש! וכמובן, לגבי שתי השאלות האחרונות אני לא מצפה לקבל תשובה חד-משמעית *לגביי* אישית, ברור לי שכל תשובה שאקבל כאן היא סטטיסטית, או שכיחה בקרב נשים מסוימות. פשוט עניין אותי לדעת האם אלה תופעות מוכרות באופן כללי, וברור לי שרק סמכות רפואית שתלווה אותי יכולה להתאים לי אישית טיפול/ייעוץ ספציפי עבורי וכו'.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 31/07/2016 | 09:431.רצוי לבצ את הבדיקה לפני קבלת המחזור או בראשיתו על מנת לשלול קיומן של ציסטות שחלתיות,או ממצאים אחרים העלולים להפריע לטיפול 2.בדיקת ה-AMH יכולה להתבצע בכל שלב של המחזור. 3.יתכן שבנסיבות המקרה שלך הרופא שלך שוקל לתת לך פרוטוקול העושה שימוש בתכשיר המכיל רק זריקות כומ למשל פרוטוקול קצר עם אנטגוניסטים העשוי להתאים לך 4.יש לברר זאת האם התופעה נובעת מירידה קיצונית ברזרבה השחלתית או בגלל הפרעה הורמונאלית אחרת,או בגלל אירוע מזדמןהוסף תגובה
-
-
אוביטרל וביוץ
השואלת 31/07/2016 | 05:41שלום קיבלתי אוביטרל ביום ראשון 17/7 בבוקר קיימתי יחסים רק ביום חמישי בצהריים מכיוון שהיי חולה שלושה ימים. האם יתכן הריון ? מתי הכי מאוחר יכל להתרחש הביוץ ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 31/07/2016 | 09:36הוסף תגובה
-
-
מיקרופירין
שני 29/07/2016 | 12:34פרופ אשכנזי שלום יש לי 2 שאלות 1. בטא ראשונה חיובית יש לי פקטור 5 ליידן וצריכה קלקסן כל ההריון הרופא ניתן לי בזמן ההחזרה עד גילוי הבטא מיקרופירין 75 ונתן הוראה לאחר בטא ראשונה חיובית להפסיק מיקרופירין ולהמשיך עם קלקסן מה הסיבה שמפסיקים מיקרופירין לאחר בטא חיובית ורק מזריקים קלקסן? 2. יש לי כאבי גב ורגליים האם זה תקין!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הקליקסן הינה תרופה ייעודית להרעת הקרישה שלך ועשויה למנוע ביתר יעלות אפשרות של הפלה על רקע ההפרעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/07/2016 | 16:52הוסף תגובה
-
קלקסן
שני 30/07/2016 | 17:37פרופ' אשכנזי שלום אז אני מבינה מימך גם הקלקסן כבר עושה את העבודה ולא צריך בנוסף מיקרופירין 75? אז למה נותנים בנוסף מיקרופירין בשלב ההשרשה עד גילוי בטא?הוסף תגובה
-
-
חיסונים לפני טיפולי פיריון
ענת 28/07/2016 | 19:14שלום, אני בת 42. לצורך הכנה לקראת טיפולי פיריון, נתבקשתי להציג כי בגופי נוגדנים של צהבת ואדמת. היות ולגבי צהבת תוצאת הבדיקה הראתה שאין נוגדנים, ביצעתי חיסון ראשון היום ואת השני אבצע בעוד חודש. האם הכרחי לבצע את החיסון השלישי בעוד חצי שנה? האם עליי לדחות את תחילת הטיפולים לאחר קבלת המנה השלישית של החיסון? ולגבי אדמת התוצאה הייתה: RUBELLA Ab lgG חיובית ואילו RUBELLA Ab lgM שלילית. האם עליי לבצע בכל זאת חיסון לאדמת? בנוסף, בעלי ביצע בדיקת HIV בחודש מרץ והתור שלי למרפאת פוריות הוא באוגוסט. האם הבדיקה שלו תהיה בתוקף? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
יכולה להתחיל טיול לאלתר החיסון הנוסף לצהבת אינו אמור להפריע לך להתחיל טיול,באשר לאדמת אין בעיה את מחוסנת,הבדיקה של בעלך אמורה להיות רילוונטית במועד התחלת הטיול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/07/2016 | 10:33הוסף תגובה
-
תודה. האם גם על בעלי להתחסן לצהבת
ענת 29/07/2016 | 18:17אם תוצאת בדיקת הדם שלו הראתה NEGATIVE לצהבת?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/07/2016 | 16:50הוסף תגובה
-
-
זקוקה לדעתך....
מרינה 04/07/2016 | 23:25פרופסור ערב טוב. הייתי רוצה לדעת את דעתך. בת 43.5.אמא ל2 ילדים הריונות טבעיים.בריאה.חצוצרה 1 חסומה אבל חסימה פרוקסיקלית...עכשיו fsh 14.7 , לפני שנה 11.4. בשנה אחרונה 4 טיפולים.כל טיפול 3-5 ביציות, 2-5 עוברים.זרע תקין.בטיפול ראשון הושג הריון אבל שק הריון ללא עובר,גרידה. עכשיו אני בדילמה..האם להמשיך לנסות או להרים ידיים...במחלקה בה אני מטופלת הציעו לי תרומת ביצית אבל כאופציה בעתיד הקרוב אבל אמרו שכדאי עוד לנסות עם ביציות שלי (אמרו ש3-5 ביציות זה לא רע בגילי)...מה דעתך? האם היית מנסה עוד כמה טיפולים? אם כן-כמה? למרות שהקופה אישרה לי עוד 3 טיפולים אני לא רוצה לעשות דברים לא הגיוניים ואני מבינה שאם אין סיכוי אז אין..ואין מה לעשות למרות שקשה להתרגל למחשבה שאני כבר לא יכולה להרות..תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/07/2016 | 12:48ברור לכל שסיכוייך להרות קטנו בהרבה,יחד עם זאת עדיין ישנה תקווה,המלצתי היא שתנצלי את זכויותייך עד תום לפני פניה לטיפול עם תרומת ביציותהוסף תגובה
-
תודה רבה!
מרינה 05/07/2016 | 12:51תודה רבה!הוסף תגובה
-
האם זה תקין
מרינה 10/07/2016 | 09:15בוקר טוב פרופסור.התחלתי טיפול חדש-פרוטוקול ארוך, דקפפטיל ביום ה20 למחזור.הספקתי להזריק רק 4 ימים ואתמול בערב קיבלתי מחזור (ביום ה23)אבל בינתיים המחזור נראה מאוד חלש.בד"כ מחזורים שלי -25-27 יום.בטיפול הקודם להפך היה איחור של שבוע עם דקפפטיל. מחר אעשה בדיקת דם+US. האם זה תקין והאם זה יכול לבטל את הסיבוב? (הזמן יקר לי אני בת 43.5) תודה רבה ויום טוב!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא יבטל,המשיכי כרגיל ,בצעי ביקורת,וקבלי הנחיות בהתאם מהרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 10/07/2016 | 15:54הוסף תגובה
-
מודאגת לגבי פרוגסטרון
מרינה 17/07/2016 | 12:32שלום רב. אני עם פרוטוקול ארוך: 11 יום אני מזריקה דקפפטיל ו5 ימים מנוגון בכמות 5 יח'. בבדיקת דם יצא: E2 418 ופרוגסטרון 3.8. גם בטיפול הקודם E2 לאחר 5 ימים עם מנוגון היה 374 בלבד ואחר-כך עלה טוב, ובסוף היה מעל 9000. אני מקווה שגם הפעם יהיה ככה. אבל למה פרוגסטרון כזה גבוה ? האם הוא לא צריך להיות פחות מ2 בשלב זה? תודה רבההוסף תגובה
-
אשמח לקבל תשובה
מרינה 18/07/2016 | 11:25אשמח לקבל תשובה לגבי פרוגסטרון... כנראה דילגת עליי תודה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חזקה על הרופא שלך שהוא מודע לרקע שלך לסיבות האפשריות של עליית הפרוגסטרון ,אם בגלל תגובה ירודה,אם בגלל שחלתות פוליציסטיות ותגובה עם מספר רב של זקיקים ,אם על רקע הפרעה בקשורה בפעילות יותרת הכליות,לכל אחת מהבעיות ישנו פתרון שעלייך לדון עם הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/07/2016 | 10:49הוסף תגובה
-
המשך שאלה
מרינה 21/07/2016 | 18:58פרופסור היקר.קודם-כל תודה על מענה.אני רוצה להתייעץ איתך שוב. בת 43.5.שני ילדים הריונות טבעיים. כבר שנה בטיפולים. 3 פרוטוקולים קצרים שבהם אחרי 8-9 ימים של מנוגון 4 יח הייתי כבר בשאיבה,1 ארוך שבו אחרי 13 ימים היתה שאיבה. וגם עכשיו פרוטוקול ארוך.בשנה אחרונה fsh עלה מ11.7 ל14.7.בכל הטיפולים היו לי 3-5 ביציות בשלות ו2-4 עוברים.בפרוטוקול ארוך היו עוברים יותר טובים ו100% הפריות. בפרוטוקול נוכחי: הזרקתי 4 ימים דקפפטיל וכבר קיבלתי מחזור.הוא הקדים ב3-4 ימים. אחרי 5 ימים עם מנוגון 5 יחידות אסטרדיול היה 414, פרוג 3.8.זקיקים קטנים. אחרי 7 ימים- אסטרדיול 882, פרוג 3.4 זקיקים עדין קטנים. היום 9 ימים עם מנוגון אסטרדיול כבר 2026, פרוג פחות מ2 זקיקים קצת גדלו. הגדילו לי מינון ל6. 1. כל הטיפולים שחלק מהם עשיתי בבית חולים ציבורי וחלק פרטי כל הרופאים נתנו לי מנוגון (בטיפול ראשון הושג הריון שהסתיים בגרידה.כנראה זו הסיבה).שאלתי היום אולי הגוף שלי כבר התרגל למנוגון וכבר לא מגיב כי התחלתי עם מינון 4 אמפולות. הרופא אמר שאין דבר כזה...שזה פשוט השחלה לא מגיבה..האם זה נכון? אולי הייתי צריכה לדרוש כבר תרופה אחרת בטיפול הנוכחי? 2.האם עליה במינון יכולה לעזור במקרה שלי? 2. בתחילת הטיפול הייתי מודאגת שפרוגסטרון היה 3.8.עכשיו הוא פחות מ2. מה זה אומר והאם זה יכול לעזור? תודה וסליחה על כמות השאלות..הוסף תגובה
-
ועוד שאלה בבקשה
מרינה 21/07/2016 | 21:00כשאני מזריקה 5 אמפ אני שואבת 2 אמפולות של ממס, מחלקת את הנוזל ל5 אמפולות של אבקה 1/5 לכל אבקה ושואבת מ5 אמפולות ,אחת אחרי השנייה ומזריקה. היום קראתי שמזריקים ככה:שואבים את כל הנוזל מ2 אמפולות של ממס . מכניסים כל הנוזל לאמפולה ראשונה עם אבקה, שואבים ממנו, אחר כך מזריקים הכל לאמפולה השניה עם אבקה, שואבים הכל...וככה כל ה5 אמפולות. זאת אומרת שמעבירים הכל מאמפולה לאמפולה. מה נכון? אם שיטה השניה נכונה ואני הזרקתי לפי שיטה לא נכונה, האם זה יכול להשפיע על טיפול? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כל הנתונים שלך תקינים והכול מתנהל כמצופה,הירידה בתגובה הינה בהחלט צפויה וקשורה בגילך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 22/07/2016 | 15:05הוסף תגובה
-
האם יש מקום לדאגה
מרינה 29/07/2016 | 18:52ערב טוב פרופסור.. הגדילו לי מינון מ5 ל6 יח של מנוגון המשכתי את הטיפול, אסטרדיול עלה וגם 6 זקיקים גדלו (בהתחלה מ2000 ל5000)..ב26.7 е2 עלה עד יותר למעל 10000.אחרי בדיקת הדם קיבלתי עוד זריקה של מנוגון 6 יח בבוקר ובערב אוביטרל.אתמול היתה שאיבה.נשאבו 8 ביציות. 7 מתוכן בשלות.6 הופרו.מאתמול הבטן נפוחה.כשאני שוכבת לא כואב לי.אם אני זזה או קמה מהכיסא או מהמיטה כואב לי.ביום ראשון יש לי החזרה.האם מדובר בגירוי יתר ומה עלי לעשות. תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא סביר,בכל מקרה שהתפיחות תגדל יהיה צורך בביקורת רפואית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/07/2016 | 16:49הוסף תגובה
-
-
מים חמים
נ 29/07/2016 | 23:26שלום, האם יש קשר בין אמבטיות/מקלחות חמות במים חמים/רותחים להפלה בשליש הראשון? מה ההמלצות בעיניין? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בהיריון עדיף לבצע מקלחת במיים פושרים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/07/2016 | 16:48הוסף תגובה
-
-
לק בהריון
נ 30/07/2016 | 00:37שלום, האם יש הגבלה בשליש הראשון של ההריון במריחת לק ג׳ל או הדבקת ציפורניים מלאכותיות אצל קוסמטיקאית? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כל עוד החומר לא מכיל אמוניה,אין בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/07/2016 | 16:46הוסף תגובה
-
-
בדיקת בטא מוקדמת?
עדי 27/07/2016 | 12:43דר שלום, אני לאחר טיפול שני באיקקלומין, מעקב זקיקים וזריקת אוביטרול. נתבקשתי לבצע בדיקת בטא שבועיים וחצי לאחר הזריקה(כאשר מדובר בסה"כ ביום 1 של איחור המחזור). התוצאה יצאה קטנה מ-5. ידוע לי שתוצאה שכזו- אינה מצביעה על היריון. א. האם יתכן שביצוע מוקדם מידי של בדיקת הדם לא יראה היריון שכן קיים? ב. המחזור עדיין מאחר (9 ימים). הטיפולים לא אמורים לעזור להסדיר את המחזור? (לאחר הטיפול הראשון הוא היה סדיר ומדויק). אודה לתשובתך..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
איחור במחזור לאחר טיפול בכלומיפן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 28/07/2016 | 09:07איחור במצב זה יכול להיגרם בעקבות היריון -אולם הבדיקה השלילית אינה מאשרת זאת,אלא אם הביוץ בפועל היה מאוחר מהצפוי,אפשרות נוספת שישנה פעילות עודפת של הגופיף הצהוב (ציסטה לוטאלית)הוסף תגובה
-
בדיקה חוזרת?
עדי 28/07/2016 | 09:11יש צורך בבדיקה חוזרת? עדיין ישנו סיכוי(אפילו קטן) להיריון?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אם יהיה עיכוב נוסף של מספר ימים בהופעת המחזור ,לא יזיק לבצע בדיקה חוזרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/07/2016 | 10:38הוסף תגובה
-
-
tsh 5.06 לפני טיפולי פוריות
תהילה 27/07/2016 | 11:48שלום,אני לפני טיפולי פוריות ובדיקת tsh גבוהה מהנורמה 5.06 יש סיבה לדאגה? בנוסף לכל הדאגות...:) בטיפול הקודם לפני כארבע שנים שבו נולד בני , הרופא נתן יוטירוקס וזה הוריד לי את הערך של בלוטת התריס.הפעם הוא אומר שאין צורך תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
T4 - 13.8
תהילה 27/07/2016 | 12:06תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
TSH
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 28/07/2016 | 09:10רצוי לאזן את מצב הבלוטה לפני התחלת הטיפול הפריוניהוסף תגובה
-
תודה רבה,שאלה נוספת...
אני 28/07/2016 | 09:43זה יכול להיגרם מחוסר פעילות גופנית מוחלט? לפני כשנה tsh היה בנורמה כשהייתי פעילה יותר ,ריצות וכוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/07/2016 | 10:37הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סרטן רירית הרחם
-
לידת עכוז
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפולי פוריות
-
התקן תוך רחמי IUD
-
בדיקות קשורות
-
נוגדני אדמת
-
אקו לב עובר
-
תרופות קשורות
-
אתינילאסטראדיול
-
ברומוקריפטין
-
מונחים קשורים
-
גוף צהוב
-
גרד
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר יוסי הר-טוב