פורום טיפולי פוריות - עמוד 1941
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
בטא חיובית
שקד 21/09/2015 | 11:32שלום פרופ' אשכנזי בת 44, בהריון שני (ילדה בת 2.5), לאחר 7 טיפולי פוריות. הוחזר עובר אחד ביום השלישי בן 9 תאים, לאחר הנצה. בטא ראשונה 294 (10.9) שעלתה לאחר 3 ימים ל-809. חלפו 10 ימים ללא הפרשות או דימומים. 1. מתי אתה ממליץ לבצע בדיקת אולטרסאונד ראשונה, לאיתור דופק ? 2. אני מקבלת תמיכה של קרינון פעמיים ביום (בוקר + ערב), עד מתי עלי להמשיך עם הקרינון ? 3. האם מפאת גילי, ההריון נחשב כהריון בסיכון ? 4. האם עליית הבטא יכולה להצביע על תקינות ההריון ? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המלצות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/09/2015 | 12:321.ביצוע אולטר סאונד כחודש לאחר ההחזרה-כדי לאתר דופק עוברי 2.בהחלט 3.לא בהכרחהוסף תגובה
-
קרינון
שקד 21/09/2015 | 12:37עד לאיזה שבוע אתה ממליץ להמשיך עם תמיכת הקרינון ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תמיכה הורמונלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/09/2015 | 23:00עד שבוע 8-9הוסף תגובה
-
-
תאומים
אוראל 21/09/2015 | 15:24הייי אני לאחר IVF עם 2 שקי הריון. שנצפה בהם דופק בשבוע 6 בשניהם. וגם בשבוע 7. אתמול עשיתי U.S שרק בשק עליון יש דופק ותואם לשבוע שאני נמצאת בו 9 והשק ה2 תואם פחות 2 ימים . ללא דופק. מה יכולה להיות הסיבה? ושאלתי היא בעיקר מה ההשלכות של זה על ההמשך? ועל העובר ה2? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ספיגת עובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/09/2015 | 22:59תהליך של הפלה עצמונית וספיגת עובר מתרחשת לעיתים קרובות בהיריונות מרובה עוברים,ונובעת בד״כ מפגם גנטי של העובר שעובר את תהליך הספיגההוסף תגובה
-
-
התייעצות
נופר 21/09/2015 | 16:08היי פרופסור ראשית נקלטתי להריון מטיפולי ivf החזרת עובר מוקפא כיום שבוע 6+4 גיליתי הבוקר לצערי הרבה שעברתי הפלה טבעית רציתי לשאול האם יש סיכוי שלמרות טיפולי הפוריות ייתכן שאכנס להריון באופן טבעי? ובכלל מתי הסיכוי הכי טוב להקלט מיד אחרי הפלה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
היריון ספונטני (טבעי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/09/2015 | 22:57האפשרות הזו בהחלט ריליוונטית,יש לקחת בחשבון את גילך ונתוני הבסיס ולשקול אם לאפשר לך מספר חודשים לנסות להרות באופן טבעיהוסף תגובה
-
-
שאלה לאחר החזרה
יפעת 21/09/2015 | 17:49שלום, לאחר החזרת עובר מוקפא... לוקחת לתמיכה קרינון. כ 3 ימים לפני ההחזרה הזרקתי אוביטרל. הוראות בשחרור שקיבלתי הן קרינון פעמים ביום ובעוד 4 ימים להזריק דקפפטיל. (מדובר בביוץ טבעי אם זה משנה...). לא ברור לי לשם מה דקפפטיל? אשמח לתשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דקפפטיל בשלב הלוטאלי חאחר החזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/09/2015 | 22:54מספר עבודותהמביעו על עליה בשיעור ההשתרשות במתן דקפפטיל בשלב לאחר ההחזרה בעקבות ההשפעה העעקיפה על הגופיף הצהוב ואולי השפעה על ההשתרשות ?הוסף תגובה
-
-
כתמים חומים לאחר טיפול ראשון
רותם 11 21/09/2015 | 19:15שלום לך, פרופ' יעקב ג'קי, לאחר התכתבות איתך אני אחרי חודש ללא טיפול וללא תמיכה - אחרי הפריה ראשונה שלא צלחה. (חודש נקייה מטיפולים / הורמונים) התיאור הוא כזה... מה - 09/09/2015 התחילו כתמים חומים (שבוע יצא לי להיות נקייה מהווסת שלפניו- זו היתה ווסת של הפסקת תמיכה ) הכתמים מיום ליום הלכו וגברו עדדד ש.. 13/09 - 19/09/2015 קיבלתי ווסת. הווסת יש לציין הייתה 3 ימים מסיבית ואח"כ הלכה ופחתה. השאלה היא כזאת. אני כבר יומיים אחרי ווסת, עדיין עם כתמים חומים,כמו 'שוקו' / מעט בהיר. מדוע אני לא מצליחה להתנקות לגמרי.. זה מאוד מתיש.. גם לפני הווסת הנ"ל הייתי שבוע וחצי עם כתמים עד שקיבלתי ווסת. מדוע זה ככה? האם זה בגלל שהגוף קיבל 'טראומה' מזריקות הורמונים ונרות תמיכה מהפרייה הראשונה. תודה על עזרתך, מודאגת שהגוף השתגע! וכמה זמן הוא אמור להתאזן? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הכתמה טרום מחזורית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/09/2015 | 22:48יש לבדוק האם הרקע הינו הורמונלי(אי ספיקה של הגופיף הצהוב) ממקור רחמי(פוליפ ברחם או בצואר הרחם) או בגלל אנדומטריוזיס-את המענה מריך לספק הרופא המטפלהוסף תגובה
-
-
שחלות מוגדלות
טולי 21/09/2015 | 20:12שלום פרופסור אשכנזי, שבוע 13+3 לאחר טיפול IVF שני נקלטתי. בכל בדיקת אולטראסאונד שעברתי עד כה נאמר לי בכל פעם שחלות מוגדלות . האם יש לבקש התייחסות רפואית לכך? האם זה עלול להגביל אותי כאשר העובר יגדל ויתפתח ? או לאחר שאלד השחלות עשויות לחזור למצב תקין בשלל איזון הורמנלי שיחזור לתקין ? בברכת גמר חתימה טובה והמשך עשייה מבורכת !!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שחלות מוגדלות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/09/2015 | 22:40יתכן כתוצאה מקיומן של שחלות פוליציסטיות,או בעקבות טיפול הורמונלי לקראת הכניסה להיריון-בד״כ המצב מתייצב עם הזמןהוסף תגובה
-
-
גלולות סרזט ודימום
שואלת 20/09/2015 | 11:23כבר שבוע שאני נוטלת את הגלולות הנ"ל(בגלל הנקה) סובלת מידי פעם מהכתמה דמית , יש ימים שאין בכלל דימום ויש שכן האם זאת תופעה חולפת? (כי זה מפריע מאד ליחסי מין) או שזה המצב כל עוד נוטלים את הגלולות האלו , זאת פעם ראשונה שאני משתמשת בהם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
גלולות סרזט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/09/2015 | 14:48הכתמה דמית מהסוג המתואר בזמן הנקה ונטילת גלולת סרזט אפשריים בהחלטהוסף תגובה
-
וזה יהיה ככה כל עוד שאני נוטלת אותם
שואלת 20/09/2015 | 16:22או שזאת תופעה חולפת? ואם אני מפסיקה להניק יש טעם להחליף גלולות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סרזט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/09/2015 | 12:36יש בהחלט סיכוי התופעה תחלוףהוסף תגובה
-
-
שאלה דחופה
אריקה 09/09/2015 | 12:48ב2/9 הוחזרו לי 3 עוברים מוקפאים והיום הופיעה לי דימום ממש אדום לא הפרשה חומה אלה ממש דם מאין רירי כזה רציתי לדעת מה זה אומר בעוד שבוע רק יש לי בדיקת בטא ואני אם תמיכה של אסטרופם×3 ואנדומטרין×3הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הכתמה דמית לאחר החזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 09/09/2015 | 16:11הכתמה דמית אפשרית לאחר החזרה ויכולה לנבוע בין היתר בעקבות גירוי מקומי של צואר הרחם ע"י הנרותהוסף תגובה
-
המשך לשאלה
אריקה 09/09/2015 | 16:31זה היה כמה שעות אחרי שהחדרתי את הנר זה אולי יכול להיות השתרשות העוברים או שזה עדיין מוקדם?הוסף תגובה
-
המשך
אריקה 10/09/2015 | 07:28בוקר טוב פרופסור אתמול הדימום פסק והבוקר שוב חזר במחלקה שאני מטופלת אומרים שזה נורמלי האים זה באמת נורמלי שפוסק לכמה שעות וחוזר שוב איך אפשר לדעת שזה באמת לא מחזור ואם בכלל באמצע טיפול תמיכתי המחזור יכול להופיע פיתאום תודה לך ויום טובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הכתמה דמית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 10/09/2015 | 11:56כנראה שההשערה שלי בדבר גירוי מקומי נכונה,ובמובן זה תופעה זו אינה הדירההוסף תגובה
-
המשך
אריקה 10/09/2015 | 13:05קודם כל תודה לך על כל התשובות אבל לדעתי זה נכון כי ניבדקתי הבוקר באולטראסאונד והרופא לא ראה שזה מחזור ולדעתו הכל תקין הוא לא ראה משהו חריג תודה בכל זאת על הייעוץ ושתיהיה שנה טובההוסף תגובה
-
המשך
אריקה 11/09/2015 | 14:30צהריים טובים לך הדימום ממש מוזר במשך הלילה אין כלום ורק למשל כמה שעות בבוקר מופיע שוב העבודה שלי היא סוג של עבודה פיזית לא מרימה דברים כבדים אבל רוב שעות היום על הרגליים מקווה שאין בניהם קשר לדימום ולדעתי זה באמת לא מחזור כי מחזור זה לא בא לסירוגיןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אין קשר לטיב עבודתך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 11/09/2015 | 14:50הוסף תגובה
-
המשך
אריקה 11/09/2015 | 15:05אני מאוד מבולבלת זה מחזור או לא???הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/09/2015 | 09:56הוסף תגובה
-
המשך
אריקה 12/09/2015 | 19:38שבוע טוב פרופסור גם היום זה ממשיך (הדימום)אולי זה תגובה של השרשת העוברים ביום רביעי יש לי בדיקת דם להריוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיהיה בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/09/2015 | 09:58הוסף תגובה
-
המשך
אריקה 15/09/2015 | 19:35שנה טובה פרופסור הדימום שהיה ניהיה הפרשות ריריות חומות הייתכן שיש לי הריון מחוץ לרחם???הוסף תגובה
-
שוב תשובה שלילית
אריקה 16/09/2015 | 13:16שלום פרופסור היום עשיתי בדיקת בטא ויצאה שלילית הרופא אמר שאני יתחיל גלולות הרמונט יום למחרת קבלת המחזור ועד לתאריך 27/9 מה הסיבה לכך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 16/09/2015 | 13:22לגלולות תפקיד על מנת לאפס את השחלה לאחר גירוי הורמונלי,ליצור מירווח זמן כדי לחדש את הטיפול,ושליטה על מועד תחילת הטיפול הבא.במידה רבה הוא יוצר הליך הורמונלי מתאים לקראת טיפול נוסףהוסף תגובה
-
המשך
אריקה 16/09/2015 | 14:34צהריים טובים קודם כל תודה לך על כל התשובות והמידע שאתה נותן ודבר שני הרופא אמר שאני אמורה לקבל מחזור אחרי הפסקת התמיכה השאלה שלי היא אני עדיין אם דימומים והפרשות אז איך אני אמורה לדעת מתי זה באמת המחזור כדי להתחיל את הגלולות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/09/2015 | 15:31המאפיינים של הדימום בעת המחזור שונים מהכתמה המדוברת ותוכלי לאתר את המועד שקבליהוסף תגובה
-
המשך
אריקה 17/09/2015 | 15:42לפי הבנתי זה אמור לקרות לפני הפסקת הדימום פשוט יהיה משהו חזק יותר??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהחלט סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/09/2015 | 07:54הוסף תגובה
-
המשך
אריקה 18/09/2015 | 09:27בוקר טוב הדימום אתמול ניחלש ולפנות בוקר התחזק וכאבי בטן זה הגיוני שזה כבר מחזור? ואפשר להתחיל גלולות כפי שאמרו לי במחלקה שבה אני מטופלת?ומתי אמור להיפסק לגמרי בגלל הגלולות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/09/2015 | 13:19בהחלט סביר להתחיל עם הגלולות לאלתר,והדימום עשוי חהעלם לגמרי תוך יומיים שלושההוסף תגובה
-
המשך
אריקה 18/09/2015 | 14:26צהריים טובים אז זאת אומרת שהיום זה ניחשב להתחלת המחזור ורק מחר להתחיל לקחת את הגלולות כי לפנות בוקר התחזק הדימום או להתחיל כבר היום בערב?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שנה טובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/09/2015 | 12:14הוסף תגובה
-
המשך
אריקה 20/09/2015 | 07:17בוקר טוב פרופסור יכול להיות שהמחזור התחיל ביום חמישי בלילה וניגמר ביום שבת? אולי זה מהגלולות שהתחלתי?תודה ושבוע טובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
להתחיל לאלתר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/09/2015 | 14:49הוסף תגובה
-
המשך
אריקה 20/09/2015 | 17:09לא הבנתי בדיוק זה עוד אמור להתחיל או שזה הסתיים בעקבות הגלולות?הוסף תגובה
-
המשך
אריקה 20/09/2015 | 17:21כי כבר התחלתי את הגלולותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מצויין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/09/2015 | 12:35הוסף תגובה
-
-
גירוי יתר
בהצלחה 19/09/2015 | 12:37שלום , האם תמיד כשיש גירוי יתר ונקלט ההיריון ימשיך הגירוי ? אני 11 ימים אחרי החזרה התחלתי בגירוי יתר אבל עכשיו יותר טוב והבטן כבר לא נפוחה האם זה מעיד על כישלון ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
גירוי יתר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/09/2015 | 15:04לא הייתי סומך על התופעות הבטניות כחלק מגירוי השחלה כמדד להיריון אפשרי או לאהוסף תגובה
-
-
הריון מתרומת ביצית
אביב 19/09/2015 | 15:32ב 3/8 שאיבה מתורמת , ב6/8 החזרת 2 עוברים, אסטרופם 3 ביום, נרות אוטרגסטן 3 ביום, .בטא עולה פי 1.5 כל יומיים, ב26/7 דימום מסיבי חזק (דם שחור כמו נהר), ב27/7 בדיקת אולטרסאונד. נמצא רק שק אחד מתאים לשבוע 5 עם חלמון, העלאת מינון של 4 אסטרופם ליום + 4 אוטרוגסטן ליום +זריקה של פרוגסטרון 500 , כל 5 ימים נכון עד לתאריך 18/9 , הבעיה היא שבתאריך 16/9 עשיתי שוב אולטרסאונד, הרופא ראה שק וחלמון ומשהו לא ברור על פי דבריו ואמר להפסיק תמיכה, שאין התפתחות לדעתו, ..... המשכתי תמיכה עד 17/9 והלכתי לעשות אולטרסאונד במקום ששם יש אולטרסאונד חדיש, נצפה שק הריון חלמון ורוטב עוברי מתאים לשבוע 6, אמר לי הרופא שם להמשיך תמיכה עד 24/9 לראות אם יש גדילה של העובר או כמו שאמר הרופא הקודם שזה נעצר בשבוע 6. (כי כבר הייתי לפי החישוב בשבוע 8), ובמקביל לבדוק בטא שנכון ל17/9 הייתה 37,100, אני בפרנויה מרגישה וכנראה יודעת שיש מצב שזה אבוד, ואם כן איך אפשר להימנע מפעולה כירורגית?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המשך לשאלה בבקשה...
אביב 19/09/2015 | 15:55התורמת קיבלה מחזור ב23/7 ליולי , אני הייתי בחול ולכן דחו לי את הכנת הרירית בשבוע זא שהתחלתי לקחת כדורים ונרות רק ב 29/7הוסף תגובה
-
תיקון תאריך
אביב 19/09/2015 | 15:57אולטרסאונד לא 27/7 כמו שנרשם בטעות, אלא 27/8הוסף תגובה
-
תיקון תאריך - ( מצטערת )
אביב 19/09/2015 | 16:09דימום מסיבי ב 26/8 לא כפי שנרשם ב26/7הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הפלה נדחית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/09/2015 | 15:03חבל שלא נקטת עמדה לפי המלצת הרופא המטפל הראשון שאבחן היריון לא תקין הפלה נדחית,התמיכה הנוספת יתכן ושיבשה את מנגנון ההפלה הטבעי,יתכן ותצטרכי להעזר בתרפות לכיווץ הרחם,ובסבירות גבוהה תאלצי לעשות פעולה כירורגית לריקון הרחם כדי למנוע נזק לרירית הרחםהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
הפלות חוזרות
-
לידה שקטה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
התקן תוך רחמי IUD
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
בדיקות קשורות
-
אבחון גושה
-
בדיקת מי שפיר
-
תרופות קשורות
-
נונוקסינול 9 + חומצה רצינולית
-
קלומיפן (איקקלומין)
-
מונחים קשורים
-
אורגזמה
-
גוף צהוב
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
גב' יאנה - בדיקה קורן