פורום טיפולי פוריות - עמוד 1963
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
החזרת עוברים בביוץ טבעי
מאיה 03/08/2015 | 18:21שלום! אלו תוצאות הבדיקה שלי מהיום, 3.8, מתי אמורה להתבצע החזרת עוברים?(שהוקפאו ביום השלישי). E2-233.00 Fsh-9.99 Lh-20.67 Progesterone-10.06 Luteal phash- 16.0 (היה כתוב גם mol/l 60-). Post menopausal<150 mol/l תודה לך!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
החזרת עוברים במחזור טבעי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/08/2015 | 10:20לטעמי ההחזרה צריכה להתבצע ב-7/8הוסף תגובה
-
החזרת עוברים
מאיה 04/08/2015 | 10:47יש טווח של זמן שבו אפשר להחזיר העוברים? מכיוון שהרופא המטפל נתן לי לעבור את הבדיקה ב-2.8 ואז שוב ב-3.8 ואלו התוצאות שהעברתי לך,והוא החליט שיש להחזיר את העוברים ב- 6.8, האם זה יהיה נכון? (עברתי גם פיפל בחודש שעבר, לא יודעת אם יש קשר בין הדברים). תודה!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מועד היחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/08/2015 | 17:20להערכתי ב-3/8 היית 24 שעות לפני הביוץ(L.H גבוה),כל שביוץ ב-4/8,ואם הביוץ תואם ליום השאיבה הרי שהחזרת עובר בין 3 ימים אמור להעשות ב-7/8הוסף תגובה
-
-
שבוע 26 - התכופפות
דניאל 04/08/2015 | 14:07שלום רב, היום בעבודה התכופפתי והרגשתי כמו קנאק בבטן בצד ימין למעלה, כאילו איבר של העובר נשבר. האם זה ייתכן??? אני בלחץ היסטריהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
התכופפות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/08/2015 | 17:09אין שום סיכוי שהדבר יכול להתרחש בעקבות הצכופפותהוסף תגובה
-
-
לקראת החזרת מוקפאים סבב 7
גליה 04/08/2015 | 16:46פרופסור שלום, בת 27 יש לי ילד בן שנתיים לאחר Ivf עקב בעיית זרע, הצלחה בסבב ראשון. נשארו 10 עוברים מהם הוחזרו 3 ב-3 סבבים שונים) היה הריון אחד והפלה. לאחר מכן הוחזר עובר שהוקפא שנית ולא הצליח. שוב שאיבה הוחזר עובר אחד שלא נקלט והוקפאו 8. הוחזר שוב 1 ולא נקלט. מקבלת תמיכה 3 פרוגינובה ביום, אוטרוגסטן 3*300 ופרוגסטרון ריטארד כל 3 ימים. (לא בכל ההחזרות רק באחרונה) האם להמשיך לסבב 7 או שיש בדיקות שכדאי לבצע לפני? תודה, גליההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך בירור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/08/2015 | 17:08המלצתי לפני כל ניסיון היזרה נוסף לבצע היסטרוסקופיה אבחנתיתהוסף תגובה
-
-
דימום לאחר וסת
ויקי 03/08/2015 | 17:18שלום רב, התחיל לי הוסת החודשי ב20.7 ונגמר סופית ב27.7. ב29.7 ערכתי בדיקת ביוץ ביתית שמשום מה שהראה שני פסים (כלומר הביוץ בעוד 24-36 שעות). אפילו שזה לא היה נשמע הגיוני, אני ובעלי קיימנו יחסי מין 3 ימים ברצף. וביום הרביעי בצהריים (5-6 ימים לאחר סיום הוסת) התחיל לי דימום שנמשך כבר 3 ימים, מדי פעם עם כאבים שמזכירים וסת אבל לא באותה עוצמה. אני מודאגת ולא מבינה ממה זה קרה משום שלעולם לא היה לי דימום בן וסתי. וזה נפל על היום ה14 למחזור כך שאני מפספסת את הביוץ החודשי. מה לעשות? וממה זה נובע? בברכה,הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שיבוש במחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/08/2015 | 10:23ללא ספק המחזור השתבש מסיבה כלשהי המצריכה בירור במידה והדמם ימשךהוסף תגובה
-
-
שאלה לגבי IVF
שלום 03/08/2015 | 20:05אנחנו זוג שצריך לעבור IVF + דיקור להוצאת זרע בתחילת ספט' יהיו לנו את כל הבדיקות הנדרשות האם יש סיכוי לבצע שאיבה והפריה חוץ גופנית כבר באמצע ספט'? (לפי וסת של אשתי) , כי הבנתי שצריך לעבור ועדות ואישורים תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/08/2015 | 10:11ללא ספק בהתחשב בנתונים (אזוספרמיה אצל הגבר)האישור ינתן מיידית ,וניתן יהיה לתכנן טיפול בתאריך המדוברהוסף תגובה
-
-
בדיקות
דנה 04/08/2015 | 08:14שלום פרופסור, בת 44. ילד מהריון ספוטאני נולד לפני שנתיים. נמצאת בטיפולי פוריות מחזור סדיר כל חודש עם זקיק מוביל שמתפתח טוב ורירית טובה בביוץ. החודש תוצאות משונות בבדיקת הדם. ביום השני למחזור: אסטרדיול - 79 פרוגסטרון - 0.5 lh - 7.33 fsh - 19 אחרי שבוע: אסטרדיול - קטן מ 37 פרוגסטרון - קטן מ 0.3 lh - 11.33 מעולם לא היו לי תוצאות כאלה. קראתי שזה מתאים לפוסטמנפאוז. האם ייתכן? הרי יש לי כל חודש מחזור וביוץ טוב. לפני כמה ימים היו תוצאות אחרות לגמרי. אשמח לתשובתך. הרופא שלי בחו"ל כרגע ואני בלחץ. דנההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סטטוס הורמונלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/08/2015 | 10:09ללא ספק הינך בעלת רזרבה שחלתית נמוכה(FSH-19 )וגיל מתקדם,יחד עם זאת השחלה עשויה להניב זקיק בשלב יותר מאוחר,בצעי בדיקה עוד 5 ימים כדי לבחון את התאוששות השחלההוסף תגובה
-
-
דימום קל
שרית ל 01/08/2015 | 20:37שלום . אני בשבוע החמישי להריון אחרי החזרת מוקפאים..בצהריים היה כאב בטן תחתונה לא מתמשך ...בערב התחיל דימום קל ורוד..האם זה מצביע על בעיה בהמשך התפתחות העוברים ... אני עם תמיכה אסטרופים 3 היום ונרות 4 ביום ...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
דימום קל
שרית ל 01/08/2015 | 21:25הייתה הכתמה ולא ממש דימום .כאב הבטן בא והולך . יש הפרשות חומות . אני מתה מפחד על ההריון היקר שליהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הפרשה חומה בתחילת היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/08/2015 | 10:22בהחלט נדרש המשך מעקב כדי לבחון את המשך התפתחות ההיריון שעלולה להפגע בעקבות דמם בשלבים מוקדמים אלו של ההיריוןהוסף תגובה
-
דימום קל
שרית ל 02/08/2015 | 15:59עבר ..קמתי בבוקר כאילו לא היה הכאב חלף . התקשרתי ליחידה בה אני מטופלת לא הקדימו את הבדיקה ביום רביעי . תמיכת הנרות 6 ביום . האחות אמרה שתוספת תמיכה לא מזיקה האם זה נכון ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תמיכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/08/2015 | 16:21אם ההיריון לא תקין זה מיותר,ואם יס וחלילה מחוץ לרחם עוד יותר מיותרהוסף תגובה
-
דימום קל
שרית ל 02/08/2015 | 19:16אבל עדיין יש סיכוי שההריון ימשיך בסדר נכון? ...החזירו לי שלושה מוקפאים שניים B אחד פחות טוב ..התחלתי עם הנרות ארבע ימים לפני ולא כנהוג שלושה ימיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכויי השתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/08/2015 | 09:55בהחלט עדיין קיימים סיכויי השתרשותהוסף תגובה
-
-
המטומה
חלי 02/08/2015 | 00:28היי אני בשבוע 7 עם תאומים..בשבוע 5 התחילו לי דימומים אחרי בדיקה מקיפה שעשתה לי הרופאה יש לי המטומה בגודל 0.95 ובקישה שאפסיק אם הקלקסן ואמשיך אם אסטרופם וגסטון ולנוח..אני כבר שבוע שוב עם הפרשות וכתמים..השאלה שלי זה מסוכן להריון?? ומתי זה יסתיים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המטומה בהיריון צעיר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/08/2015 | 10:19בד"כ המטומות נוצרות בעקבות הפרעה בהליך ההשתרשות דבר העלול לסכן את ההיריון ולהביא להפלה,נקיטת הצעדים ע"י הרופאה שלך היתה במקומה ,כמובן שיש להמשיך במעקב ולתת את הטיפול הייעודי המתאים -תמיכה הורמונלית,הפסקת נוגדי הקרישה,מנוחה ,ומעקבהוסף תגובה
-
המטומה
חלי 03/08/2015 | 01:20תודה על המענה...הייתי שוב בבדיקה הרופאה נתנה לי עוד שבוע להיות במנוחה שזה כבר 3 שבועות שאני בבית ורשמה שאני בהריון בסיכון גבוה האם כדאי כבר להוציא שמירת הריון??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מנוחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/08/2015 | 09:54בשלב כל כך מוקדם של היריון אין כל משמעות לשמירת ההיריוןהוסף תגובה
-
-
רירית דקה
סיגל 14/08/2014 | 21:43שלום, אני בטיפולי פוריות כבר שנתיים וחצי בגלל רירית דקה. לאחרונה גיליתי שלאמא שלי יש מחלת השימוטו האם יכול להיות קשר בין הדברים? בנוסף נאמר לי מספר פעמים שהרפואה לא יודעת יותר מידי על רירית רחם דקה האם יש סיבה שהנושא אינו נחקר ובמידה ונחקר האם יש צפי לטיפול עתידי בבעיה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפול עתידי ברירית רחם דקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 15/08/2014 | 19:51מתחילים להצטבר עדויות שטיפול בתאי אב עשוי שפר את רירית הרחם ולעבות אותה באותם המקרים שאינה מגיבה להורמונים בעקבותטראומה שהיא עברה-להלן מאמר המקדיש לנושא מקום מכובד במאמר חדשני שהופיע לאחרונה: Curr Opin Obstet Gynecol. 2013 Jun;25(3):193-200. doi: 10.1097/GCO.0b013e32836024e7. Regenerating endometrium from stem/progenitor cells: is it abnormal in endometriosis, Asherman's syndrome and infertility? Deane JA1, Gualano RC, Gargett CE. Author information Abstract PURPOSE OF REVIEW: Stem/progenitor cells are present in human and rodent endometrium and have a key role in endometrial regeneration in normal cycling and after parturition. We review emerging evidence of multiple types of endometrial stem/progenitor cells, and that abnormalities in their location and function may contribute to endometriosis. RECENT FINDINGS: Candidate human endometrial stem/progenitors have been identified as clonogenic, Side Population and possessing tissue reconstitution activity. Markers have been identified for human endometrial mesenchymal stem cells, showing their perivascular location in functionalis and basalis endometrium. Human embryonic stem cells can be induced to develop endometrial epithelium, recapitulating endometrial development. In rodent studies, endometrial stem/progenitor cells were identified as label-retaining cells and their role in endometrial repair and regeneration revealed, perhaps via mesenchymal to epithelial transition. Studies of Wnt signalling in the regulation of endometrial stem/progenitor cells may yield insights into their function in endometrial regeneration. Stem/progenitor cells can be isolated from endometrial biopsy or menstrual blood and may be used autologously to regenerate endometrium in Asherman's syndrome. SUMMARY: There is much to be learnt about endometrial stem/progenitor cell biology and their role in endometriosis. Endometrial stem/progenitor cells hold great promise for new treatments for infertility associated disorders, including thin dysfunctional endometrium and Asherman's syndromeהוסף תגובה
-
סיגל 16/08/2014 | 22:51ראשית תודה רבה על המידע, האם מדובר על משהו שצפוי להיות מיושם בשנים הקרובות? האם נעשה ניסיון על נשים? יש מישהו בארץ שמתעניין בקידום הנושא של טיפול ברירית רחם דקה?הוסף תגובה
-
שלום סיגל שולחת לך לינק על תאי גזע לרירית רחם דקה בארץ
מטופלת פוריות 17/08/2014 | 08:01זה ניסוי שנעשה בארץ בהצלחה על ידי ד"ר איליה בר ממליצה לך לקרוא http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/542/719.html בהצלחההוסף תגובה
-
סיגל 17/08/2014 | 09:56תודה רבה על המאמר אני מכירה אותו, בעבר התייעצתי ונאמר לי שהנ״ל מסוכן עדיין לא נבדק על נשים ולכן מסוכן לנסות זאת. כמו כן, שלא מבצעים זאת בארץ. שאלתי לפרופסור האם ישנה התקדמות בנושא? האם נוסה על נשים? והאם מיושם כבר בארץ? מה עמדתך בנושא והאם זה צפוי להיות מיושם בקרוב (שווה להמתין)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רירית רחם דקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/08/2014 | 11:02ישנם מספר הודעות על הצלחה בטיפול בטכניקה זו ,אם כי עדיין הדבר מצוי בשלב מחקרי,ולא ברור אם התוצאות המשופרות הושגו באמצעות הטכניקה הזו או מעצם פעולת גירוי הרחם בעת ביצוע הפעולה העשוי לשפר את התוצאות כמו בעת ביצוע פיפלהוסף תגובה
-
רירית רחם דקה
סיגל 17/08/2014 | 11:12תודה, סליחה שאני שואלת שוב... האם מישהו בארץ מבצע זאת? האם מומלץ לנסות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רירית רחם דקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/08/2014 | 12:48למיטב ידיעתי עדיין הפרוצדורה הזו לא נעשית בארץ,אני מאמין שאם הפרוצדורה החשובה הזו היתה נעשית בפועל באחת מהיחידות כולם הייתנו מודעים לזה ,באותה מידה כשהפיפל בוצע כטיפול בבעיה זו בטווח זמו קצר כולם החלו לטפל ולבצע פיפל כפתרון נוסף בבעיה כאובה זו,לא הייתי מתפתה מפרסום בודד כזה או אחר עד שהדברים יהיו בבחינת evidence base medicineהוסף תגובה
-
ד'ר בר אליה
שיר 17/08/2014 | 22:52מצטערת לכתוב אבל לא כדאי להתקרב לדר בר אליה,רופא לא אמין רודף כסף ואנטיפטהוסף תגובה
-
סליחה אבל את טועה בגדול לגבי ד"ר בר איליה
מיקה 01/08/2015 | 11:18הרופא האחרון שאפשר לומר עליו אנטיפט ורודף כסף ד"ר בר איליה מקצועי אנושי יצרתי ופגשתי שרופאים שהיו ממש לא קשובים וזילזלו בדעותיי לד"ר בר איליה יש המון הצלחות ואני לא חושבת שיר שחוויתי אולי אכזבה לומר דברים על רופא לא נעימים אני הייתי אצל פרופ' לב רן שהיה ממש רודף כסף ולא ייצרתי בהצלחה זה יבוא גם ליהוסף תגובה
-
בנוסף חושבת שכל רופא מעוניין בהצלחה של מטופלת שלו
מיקה 01/08/2015 | 11:22וגם לפרופ' לב רן יש הצלחות בטוחה ואותו הדבר לגביי ד"ר בר איליה זה יבוא אמן לכולנוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהצלחה לכל הנשים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/08/2015 | 10:57הרופאים שעליהם מדובר הינם עתירי נסיון,וכולם דבקים במטרה להשגת היריון בדרך הטובה ביותרהוסף תגובה
-
כל הכבוד פרופ' אשכנזי
מיקה 02/08/2015 | 12:25ואכן כולם דבקים במטרה להשגת היריון בריא ותקין בקרוב אצלי ולכל הנשים בהצלחה תודה לך שחיזקת את דבריי ראוי לשבחהוסף תגובה
-
-
שאלה לפני הזרעה- דחוף
timi 02/08/2015 | 10:26שלום , יש לי שחלות פוליציסטיות , לאחר זריקות גונאל 50 ביצעתי מעקב זקיקים יום 11 למחזור: שחלה ימנית זקיק אחד 10 מ"מ וזקיק נוסף 12 מ"מ שחלה שמאלית :זקיק אחד 10 עובי רירית 5.5 יום 13 למחזור שחלה ימנית: 3 זקיקים 11 מ"מ ואחד נוסף 10 מ"מ , שחלה שמאלית 2 זקיקים גודל 11 ו- 12 עובי רירית 7.3 מעט נוזל בחלל שאלתי היא זה לא מוזר שהזקיקים לא גודלים ? והאם זה לא יותר מדי זקיקים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/08/2015 | 10:44במקרה הנדון מתחייבת מידת הזהירות עקב שחלות פוליציסטיות ,יתכן שהרופא שלך ישקול להעלות את מינון התרופה כדי לשפר את מערך הביציות והבשלתן,יש להמתין לבאותהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
תסמונת אשרמן - מהי המחלה והשלכותיה
-
הריון מדומה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
שאיבת ביציות
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת קריוטיפ
-
בדיקת לחץ דם
-
תרופות קשורות
-
בלאומיצין PFI
-
נפארלין
-
מונחים קשורים
-
ביצית
-
ביוץ
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםאורטיקריה (סרפדת)
בפורום אורטיקריה (סרפדת) ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטיקריה (סרפדת)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
ד"ר רמית מעוז-סגל