פורום טיפולי פוריות - עמוד 1976
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
כאבים שונים לאחר הזרעות
נינה 05/07/2015 | 08:32שלום כשנקלטתי בהזרעה קודמת עם אוביטרל היו לי כאבי ביוץ חזקים ו 3 ימים אחר כך תופעות של גירוי יתר. הפעם היו לי כאבי ביוץ הרבה יותר חזקים אבל אין גירוי יתר. האם ככל שכאבי הביוץ חזקים יותר הסיכויים גבוהים יותר להיקלט או שזה פשוט תגובה של אוביטרל? האם זה שאז היו תופעות של גירוי יתר (שאולי הצביעו על תהליך השרשה ) והפעם אין יכולה לרמז שההזרעה הזו לא הצליחה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סיכויי היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/07/2015 | 10:32לא ניתן לנבא כניסה להיריון לאחר הזרעות על סמך מידת הכאבים,אם כי תופעת גירוי היתר קשורה יותר בכניסה להיריון בגלל הפרשת הורמון ה-HCG ,אולם לא הייתי סומך על נתונים אלוהוסף תגובה
-
זאת אומרת
נינה 05/07/2015 | 10:39גם בהריון שנקלט היה גירוי יתר ובהזרעה הזו אין (שותה יותר אבל לא נראה לי שזה מונע ) וגם גירוי יתר בדרך כלל קשור לכניסה להריון... האם זה לא אומר שהגוף שלי בדרך כלל מגיב ככה בכניסה להריון וכנראה שהפעם זה לא זה? (בהזרעה הקודמת שנכשלה גם לא היה גירוי ). מלחיץ אותי שהיו כאבי ביוץ ועכשיו 3 ימים אחרי שום דבר כשבפעם שהצליחה היו בשלב הזה כבר כל מיני תופעות למשל (סליחה על התיאור ) פטמות זקורות מאדהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניבוי היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/07/2015 | 10:13הייתי מציע לא לבצע כל ספקולציות לגבי היריון לפי סממנים קלינים,ולהמתין בסבלנות לבדיקה הייעודית במועדהוסף תגובה
-
-
HCG
נינה 05/07/2015 | 14:13שלום אני מבינה שגירוי יתר בין היתר נוצר בגלל הורמון HCG שעולה גם בגלל הריון אך גירוי יתר מופיע בד"כ ביום 4 אחרי הזרעה ואילו הבנתי שהבטא עולה רק 8-10 ימים אחרי ההפרייה. אני טועה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
גירוי יתר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/07/2015 | 10:11קיימים שני צורות של גירוי יתר-האחד מספרימים לאחר הזרקת האוביטרל,הנובע בד"כ בגלל ריבוי זקיקים בעיקר קטנים ובינוניים,וגירוי יתר מאוחר המופיע מעל 9 ימים ממועד הביוץ הצפוי ונובע בגלל השתרשותופעילות היריוניתהוסף תגובה
-
-
ערכי הבטא
נתי 05/07/2015 | 18:48שלום, בבדיקת דם ראשונה 14יום לאחר החזרת שני עוברים התוצאה היתה בטא 332 ושלושה ימים אחרי 1359. האם תקין? האם יכול להעיד על כך ששני העוברים נקלטו? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת ביטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/07/2015 | 10:05התוצאות תקינות לחלוטין,האפשרות של היריון תאומים קיימת ,אולם לא בהכרחהוסף תגובה
-
-
צילום רחם
חלי 28/01/2013 | 23:06היי... צריכה לעבור צילום רחם אך מעוניינת בהרדמה ? איפה ? אצל איזה רופא ? ומה העליות? מישהי שיודעת אשמח לעזרה !!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
צילום רחם בהרדמה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 28/01/2013 | 23:43ד״ר טוגנדרייך מבצע את הצילומים בהרדמה באסותא ת״א בהצלחה רבה טל 0505323357הוסף תגובה
-
צילום רחם
נקודה למחשבה 29/01/2013 | 08:43רק שתדעי במהלך הצילום צריך להתהפך על הבטן וחזרה לגב. אני לא רציתי שיסובבו אותי כשאני רדומה והמוליך של החומר בתוכי. לשיקולך... בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צילום רחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/01/2013 | 10:10שלום,בעת ביצוע צילום רחם לא נדרשת שכיבה על הבטן ,אלה רק על הגבהוסף תגובה
-
צילום רחם - כדאי לדעת
אורית 30/01/2013 | 12:55בתור אחת שעברה צילום רחם מאוד מאוד מכאיב! (ויש לי סף כאב גבוה), ממליצה לך לעבור צילום עם הרדמה כלשהי (אולי מקומית) בהצלחה :-)הוסף תגובה
-
תצילי אוצי
דנה 29/07/2013 | 16:49יואוו איפה עשית ביקשו ממני לא פחות מ4000 ואני מפחדת פחד מוות חייבת לעשות מחכה כבר שנתיים ...הוסף תגובה
-
היי דנה
אניטה 29/07/2013 | 23:27בבית חולים לניאדו דרך קופת חולים כללית אני פשוט דרשתי בהרדמה מלאה כי ממש פחדתי אחרי התגובות וממש שווה להתעקש :-)הוסף תגובה
-
האם התעקשת על זה מראש או במקום?
יפעת 27/06/2015 | 11:31האם פנית לקופת חולים מראש להסדיר את ענין ההרדמה וקיבלת התחייבות על כך מראש או שביקשת במקום ביום הבדיקה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צילום רחם בהרדמה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/06/2015 | 13:11מיותר לחלוטין ,מהומה רבה על לא דבר,אחת הפעולות הפשוטות ביותר הדומה להיך הזרעההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
האדרה של פרוצדורה הכי פשוטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/06/2015 | 13:22לדאבוני קיימת בתקשורת האדרה של אחת הפרוצדורות הפשוטות ביותר,שבד"כ ניתנת במחלקות הציבוריות לרופאים המתמחים בגלל פשטותה ומיעוט הסיבוכים,וזאת מטעמים מובנים...הוסף תגובה
-
פרופסור אשכנזי אולי לא הבנתי את תגובתך
מבולבלת 28/06/2015 | 12:45האם התכוונת לומר שהפרוצדורה פשוטה ולכן אין צורך בהרדמה? אם כן רק אומר שלעוצמת כאב אין כל קשר לפשטות הפרוצדורה ולמיעוט הסיבוכים ומי זו בעצם התקשורת הזו אליה אתה מתכוון שמעצימה את התגובות? האם הכוונה לכל התגובות של נשים שעברו את הבדיקה ומלינות על כאב רב? אם כן, זו לא "תקשורת" אלא יותר ציבור של נשים שהתנסו בבדיקה ואין להם מילים חמות לומר על כל הפרוצדורה "הפשוטה ונטולת הסיבוכים" אתה בוודאייודע שלמשל בארצות הברית מקובל לעבור שאיבת ביציות ללא הרדמה. כאן בארץ מקובל להרדים. גם שאיבת ביציות היא פרוצדורה פשוטה לכאורה. מדוע החליטו שהיא ראויה להרדמה ואילו צילום רחם לא? לאלוהים פתרונים. או אולי לגברים שקובעים על גופן של אישה, על איברים שכלל אין להם, מה כואב וגורם לסבל ומה לא, כשלכולנו ידוע שכאב וסבל הם תחושה סובייקטיבית שלא ניתנת למדידה . אם מישהו אומר לי שכואב לו, אני פשוט מאמינההוסף תגובה
-
מבולבלת יקרה
שירי 28/06/2015 | 14:53פרופסור אשכנזי עושה עבודת קודש במענה יומיומי לנשים שעוברות תהליכים מאוד קשים ומעצם היותו זמין ואמפתי מגיע לו הכבוד הראוי. זהו לא פורום פתוח של בנות שמשוחחות על נושאים שונים וחוות דעתן של נשים אחרות, זהו פורום למענה מקצועי של רופא. את צודקת, כאב הוא אינדווידואלי ולא ניתן לחלוק על דבר סובייקטיבי שכזה אבל הכוונה היתה שהפעולה היא פעולה קצרה ופשוטה ואולי בשיקול של הסיכונים הכרוכים בהרדמה, בפעולה שכזו ההמלצה היא להמנע מהרדמה. ולכן, לא נראה לי שתגובתך הולמת ופרופורציונלית למה שכתב. הרשי לי לתרום תגובה קצת יותר אופטימית מאלו שקיבלת מעלה ולומר לך שאני ביצעתי צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך עליו המליץ הפרופסור(שאגב מקבל גם דרך כללית מושלם אבל בדרך זו קצת יותר קשה להשיג תורים מאשר בפרטי), לקחתי שני נורופן כשעה לפני, זה היה על הגב בלבד ולא על הבטן, זה כאב מאוד למשך 5 דקות בדיוק ולאחר מכן עבר כאילו לא היה (אפילו הלכתי אחר כך לעבודה). אני מקווה שלא תהיי חרדה ושזה יעבור בשלום.בהצלחה.הוסף תגובה
-
אוקיי... יקירה...
קצת פחות מבולבלת 28/06/2015 | 15:49אם בתגובות חסרות פרופרוציות עסקינן,טלי קורה מבין עיניך. אין דבר בתגובתי שאינו מכבד את הפרופסור אך יש הרבה מאד בתגובתך שאינו מכבד אותי. תגובתך גסה ולא נעימה ואינני מבינה מדוע חשת צורך להתערב, אני בטוחה שאם הנמען היה מוצא לנכון הוא היה מתיחס, אני בטוחה שאין לו בעיה בכושר הביטוי. אגב, לא ציפיתי מהפרופסור להתיחס אלא רק לקרוא ולהקשיב. הצורך "לחנך" ולכתוב שלא מדובר בפורום פתוח של "בנות", הוא לא ראוי. כללי הקבוצה הזו ברורים וידועים ולפיכך בחרתי להתיחס לדבריו באופן ענייני. לסיכום, אני בטוחה שהפרופסור אינו זקוק לשומרת סףהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צילום רחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 28/06/2015 | 18:12איני מבקש לקחת מונופול על הכאב או מידת הכאב,ואיני מזלזל בתחושות של האישה מעצם היותי גבר,אולם מנסיוני רב השנים לאחר שיקלול היתרונות מול החסרונות של ביצוע הרדמה -דעתי היא שעדיף לבצע זאת ללא הרדמה,וזאת למרות קיומו של כאב מסוים לזמן קצר-רופא מנוסה יכול להקטין במידה רבה את הכאב בהזרקה איטית ובהכוונה ראויה של זרימת חומר הניגוד מהמזרק למיתקן הביצוע של צילום הרחם,תוך ישור מסוים של הרחם באמצעות התופסן המיוחד,דבר המקטין דרמתית את תחושת אי הנוחות-אם למרות הסבר זה האישה מעדיפה לבצע זאת בהרדמה הרי שזו בחירתה ואנחנו כרופאים מצווים לפעול באופן המסב לפציינט את הטיפול המירביהוסף תגובה
-
תודה רבה על ההסבר המפורט
קצת פחות מבולבלת 29/06/2015 | 15:28אני מבינה מכך שיש טעם לעבור את הבדיקה אצל רופא מנוסה ודווקא לא אצל מתמחה על אף שהפרוצדורה יחסית פשוטה תודה רבה על ההסבר המפורטהוסף תגובה
-
צילום רחם
נתי 05/07/2015 | 19:34ממש אין צורך בהרדמה. זה קצת לא נעים אבל ממש לא כאב שאי אפשר לעמוד בו וממש לא מצדיק את ההוצאה הנוספת. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צילום רחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/07/2015 | 10:03תודה על התרומה מנסיונךהוסף תגובה
-
-
שאלה חשובה בהמשך לשאלה האחרונה ששאלתי
nili 29/06/2015 | 20:14שלום דר אשכנזי.כתבתי לך אתמול בנוגע להחזרת המוקפא שכשלה.. בהמשך לשאלתי הקודמת , ובחידוד השאלה, כוונתי היא בנוגע להחזרת 2 עוברים טריים או אחד(מזכירה: טיפול ראשון שצלח שהיה החזרת טריים שלישייה שדוללה לאחד עקב מונוכוריאלים , טיפול שני החזרת מוקפא 1 ).הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
החזרת עוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/06/2015 | 10:17במצבך הייתי שוקל אחת משתי אפשרויות: החזרת עובר טרי אחד בלבד בשלב של בלסטוציסט,או החזרץ שתי עוברים בשלבי התחלקות יום 2 או 3הוסף תגובה
-
שאלה אחרונה בהחלט
nili 30/06/2015 | 19:26תודה לך על תשובותיך..לסיום שאלה אחרונה: בעית הפוריות אצלי היא עקב פקטור זכרי..אני מנסה להבין כיצד בהחזרה הראשונה נקלטתי ובמוקפאים לא? הרי העובר שרד את ההפשרה ומכאן לא ברור לי מדוע לא נקלט..מה ההבדל בין המוקפאים ל"טריים" ומדוע , אם שרד המוקפא את ההפשרה לא נשרש? לתשובותיך אודה מקרב ליבי..הוסף תגובה
-
אנא!
nili 02/07/2015 | 19:52ד"ר אשכנזי, אודה לתשובותיך בהמשך לשאלותיי הקודמות!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עוברים מוקפאים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/07/2015 | 21:51שיעור ההשתרשות של עוברים מוקפאים הינו נמוך מעוברים טריים בעקבות נזקי הקפאה הפוגעים באולטרסטרוקטורות (אברונים מיקרוסקופים)של העובר העלולים לשבש את המשך התפתחותו והשתרשותו של העוברהוסף תגובה
-
מוקפאים
nili 04/07/2015 | 02:59סליחה על השאלות הרבות..מדוע אם כך מקפיאים עוברים? באם יודעים שיכול להיות נזקים עקב ההקפאה? כיצד בחלק מהמקרים העובר משתרש?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עוברים מוקפאים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/07/2015 | 10:39התופעה אינה גורפת ואינה פוגעת בכל העוברים,ומלבד זאת לעיתים העוברים עשויים לתקן את ה"קלקולים" שנגרמו עקב ההקפאההוסף תגובה
-
-
תוצאות בדיקות דם
אני 30/06/2015 | 12:24מקבלת כל 25. בדיקת דם ביום ה 26 בטא 284 פרוגסטרון 115 אני מבינה שיש היריון. מבחינת הפרוגסטרון אני גם מבינה שתקין - הייתי שמחה לדעת מה באמת הערכים שאמורים להיות בשלב זה, האם התוצאה מעידה על היריון תקין (לא כימי, מחוץ לרחם). תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
יומיים אחרי
אני 01/07/2015 | 14:38בטא 982.8 פרוגסטרון 111 הבטא יותר מהכפילה את עצמה... מה זה אומר? ושוב - איך הפרוגסטרון? לפני יומיים התחלתי טיפול בפרגניל אחרי שהיו לי 3 הפלות. אז קיבלתי זריקה ראשונה. מחר שניה (יום כן יומיים לא). האם זה משפיע על התוצאות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/07/2015 | 21:56מתקבל הרושם שההיריון תקין,הזרקת הפריגניל משפיעה על תןצאת הביטההוסף תגובה
-
פרגניל
אני 04/07/2015 | 08:05באיזה אופן משפיע? על התוצאה? זאת אומרת שהתוצאה השנייה יותר מהכפילה את עצמה בגלל הפרגניל? אני לוקחת יום כן יומיים לא לאחר 3 הפלות... ככל הנראה הגוף שלי דוחה את העובר כמו שדוחים השתלות. טיפול הגיוני? מקווה שהפעם יצליח!!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פריגניל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/07/2015 | 10:38בהחלט עקבות הפריגניל עשויים להשפיע על הבדיקה,בגלל שהתרופה מכילה את הורמון ההיריון -HCG(בעטה)הוסף תגובה
-
-
בחילות
ח 04/07/2015 | 19:32שלום פרופ׳ יקר .. הריון שני .. בשבוע 7 ויש לי בחילות .. שמקשה לי בתפקוד היומיומי .. בהריון הראשון זה היה נסבל .. יש משהו שאני יכולה לקחת נגד בחילות .. אשמח לדעת שבוע טוב :)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בחילות בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/07/2015 | 10:36ניתן לתת ויטמין B6 ,ושימוש בפרמין לפי הוראת הרופא המטפלהוסף תגובה
-
-
הפסקתי טיפול הכנה להחזרה בשל רירית שלא התעבתה
חגית 01/07/2015 | 09:05אני בת 44. בחודש שעבר עשיתי שאיבה ראשונה, והחזרה שנכשלה. החודש התחלתי ליטול (ביום 2 לווסת) פרוגנובה (3 ביום במטרה להכין את עצמי להחזרה נוספת. המעקב (מיום 9) הראה רירית של 7 שהלכה וירדה. גם עליה ל 4 פרוגנובה לא עזרה. ביום ה 15 הפסקתי. ההורמונים עלו (אבל לא היו בשמים). האם ליטול מחדש בחודש הבא? האם יש בבדיקות שכדאי לבצע? האם מומלץ לעבור דיקור סיני?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 02/07/2015 | 22:05יש לשקול להתחיל בחודש הבא את הטיפול עם 4כדורים ליום על ההתחלההוסף תגובה
-
המשך טיפול להחזרת עובר קפוא
חגית 04/07/2015 | 11:28תודה רבה על תשובתך. האם ישנה בדיקה שעלי לבצע? אני מוטרדת קצת מזה שהרירית לא עלתה (כאשר כל המעקבים הקודמים, ללא הורמונים - הראו רירית טובה יותר). יש מקום לשקול מחזור טיפול ללא הורמונים? ובנוסף: מה דעתך על תמיכה ע"י דיקור למטרה זו?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/07/2015 | 16:38אם למרות הנסיון להעלות את המינון במחזור הבא לא תתקבל רירית ראויה,יש בהחלט מקום לנסות החזרה במחזור טבעיהוסף תגובה
-
-
synarel
דנה 04/07/2015 | 16:09שלום לך מאז המחזור האחרון אני נוטלת שלוש שאיפות בבוקר ובערב synarel 3 לדחיית הטיפול. אתמול התחלתי להזריק gonalf 300 יחידות ואני אמורה להמשיך synarel. להפתעתי היום בבוקר גילתי שאזל לי... האם אני הורסת את הטיפול? תודה דנההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/07/2015 | 16:36המשיכי מחר בטיפור כרגיל,קרוב לודאי שלעניין תהיה השפעה מזעריתהוסף תגובה
-
-
קלקסן ואספירין והמטומה ברחם
נעמה 03/07/2015 | 11:17מטופלת ivf היסטוריה של הפלות חוזרות ( בעברי 5 הריוניות ברצף לא תקינים שבתוכם 3 בתוך הרחם). בהחזרת מוקפאים בסבב האחרון נקלטתי להריון שישי בו לקחתי מיום ההחזרה קלקסן 40 ואספירין . השבוע התבשרתי שיש דופק (שבוע 6) מה שעד היום לא היה . בנוסף נראה המטומה קטנה . האם זה לא מסוכן המטומה לנוכח מדללי הדם שאני נוטלת ? תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המטומה ונוגדי קרישה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/07/2015 | 20:18המלצתי היא לעקוב אחרי ההמטומה ובכל דינמיקה לרעה יהיה צורך לשקול את הפסקת הטיפול בנוגדי הקרישההוסף תגובה
-
תודה על המענה מקווה שיעבור בשלום.
נעמה 03/07/2015 | 22:39.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
הפלות חוזרות
-
איטמות הנרתיק
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
קשירת חצוצרות, עיקור חצוצרות
-
כריתת פות
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת DNA עוברי
-
מוקופוליסכרידים בשתן
-
תרופות קשורות
-
ברומוקריפטין
-
פתידין
-
מונחים קשורים
-
אי-ספיקה שלייתית
-
דימום יתר בווסת
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםאורטיקריה (סרפדת)
בפורום אורטיקריה (סרפדת) ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטיקריה (סרפדת)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
ד"ר רמית מעוז-סגל