פורום טיפולי פוריות - עמוד 2362
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
בירור
אני 26/08/2013 | 10:50אני אחרי איקקלומין+הזרעה+זריקת אוביטרל +כרגע עם נרות אנדומטרין .. התחילו לי מאתמול כאבים בחזה כמו שתמיד יש לי לפני בוא המחזור...האם גם עכשיו זה מסמל שזהו הלך החודש??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תסמינים קלינים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 26/08/2013 | 12:00אין לסמוך על תסמינים שונים כמנבאי הריון או לאהוסף תגובה
-
-
בחירת תורם
דליה 18/08/2013 | 18:11מדוע בארה"ב מציינים CMV בפרופיל התורם? האם יש לזה משמעות? אם אני CMV שלילי, האם זו בעיה לבחור תורם שהוא חיובי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת CMV לתורמים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/08/2013 | 09:38בדיקת ה-CMV היא בדיקה זיהומית הנעשית לתורמים כדי לדעת שהם אינם בסטטוס העלול להדביק את הנתרמת ולסכן את ההריון,לכן ההתייחסות היא בהתאם לסוג הנוגדנים IGG או IGM וה-AVIDITY המבדילה בין הדבקה טרייה המסכנת את הנתרמת להדבקה בעבר ומצב חיסוני שאינו מסכן את הנתרמתהוסף תגובה
-
המשך CMV
דליה 25/08/2013 | 15:08לא כל כך הבנתי את התשובה. האם בנקי זרע ייקחו מתורמים בעלי הדבקה טריה זרע (igm חיובי)?? אם לא מדוע חשוב להם לציין שיש לתורם IGG חיובי. במה זה חשוב? האם זה קריטריון שצריך לקחת בחשבון בבחירת תורם?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת CMV לתורמים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 25/08/2013 | 17:24אכן נעשית בדיקה כדי לאשר שהתורם לא נחשף להדבקה טרייההוסף תגובה
-
אז מדוע מציינים CMV חיובי?
דליה 25/08/2013 | 20:20סליחה אך לא מצליחה להבין מהתכתובת את התשובה לשאלתי. מדוע מציינים אם התורם נחשף בעבר או לא נחשף ל-CMV ? מה זה חשוב אם יש או אין לו נוגדנים לצורך קריטריון בבחירתו? במה זה משפיע על האישה או על העובר (בהנחה שלא קיבלו תורם במחלה פעילה אלא רק כזה שיש לו נוגדנים כלומר חלה בעבר). האם יש מניעה לבחור תורם שחלה בעבר (iGg positive) אם האישה היא נגטיב.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 26/08/2013 | 09:45תורם שחלה בעבר או אינו עם מחלה פעילה בהווה בעת קבלת דגימת הזרע להקפאה ושימור ראויים לתרומההוסף תגובה
-
-
בהמשך לחלבון עוברי פתולוגי
מאמינה 23/08/2013 | 16:37פרופסור, בהמשך לשאלתי, עוד כמה נתונים: בתבחין המשולש הסיכון לתסמונת דאון הינו 1:35, עם HCG מוגבר. AFP 0.98 MOM, 34NG HCG 3.91 MOM, 71.5 U/ML UE3 0.53 MOM, 0.8 ML כמו שציינתי קודם, ספק שק הריון נוסף נצפה בשבוע 6, וזאת בדק הרופא בבי"ח לאחר שדיממתי. ההמטומה נמשכה, והדימום פחת עד לרמת הפרשות חומות. העובר השני התפתח כראוי עד כה. בנוסף- בדיקת טרימסטר ראשון- שקיפות עורפית+ בדיקת דם הראו תוצאות של 1:1200. בסקירת מערכות ראשונה, הממצא היחיד שנמצא: 2 נקודות אקוגניות צמודות בחדר שמאל. הרופא הסביר שזו כנראה הסתיידות, אך בעבר הצביע על סיכוי לפגם בכרומוזומים. בכל אופן, אהיה בייעוץ גנטי ביום שלישי הקרוב. קרוב לוודאי שימליץ על מי שפיר, כמובן מה שירגיע אותי. כרגע, העובר מתפתח בהתאם לשבוע. כמו כן, ההמטומה נספגה. הטיפול נעשה בהזרעה, בתמיכת הורמונים- פירגיון+ אוביטרל, ותמיכת אנדומטרין עד השבוע ה12. האם לדעתך יש מקום לדאגה רבה לאור הכתוב?? האם יתכן שמה שהוסיף לסטטיסטיקה היא המסמך המצורף של הרופא שמפרט על ההמטומה שנספגה, הנקודות האקוגניות, והעובדה שמדובר הזרעה? אני בת 33. תודה על ההתייחסות.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אשמח אם תתייחס לכתוב
מאמינה 24/08/2013 | 16:28דעתך חשובה לי מאוד, אשמח אם תתייחס לכתוב. תודה מראש!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נתוני מעקב ההריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 26/08/2013 | 09:41הנתונים הסטטיסטים שנצברו מצביעים על סיכון מוגבר לתסמונת כרומוזומלית,לכן בתנאים אלו קרוב לוודאי שהיעוץ הגנטי יכוון אותך לאפשרות של ביצוע בדיקת מי שפיר כדי לקבל את המידע המדויק לגבי ההריון.הוסף תגובה
-
-
הזרעה
נורה 25/08/2013 | 23:47שלום רב. שאלה לגבי תהליך הזרעה. לפי הסימנים המקדימים, אקבל מחזור מחר (יום שני). נאמר לי להזריק אוביטרל שלושה ימים אחרי (יום חמישי). אם כך, מתי יתבצע תהליך ההזרעה?(נופל על סופ"ש). בברכה ותודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
השראת ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 26/08/2013 | 09:36הגישה הטיפולית ללא מעקב או טיפול מקדים אינה ברורה וחסרים נתוניםהוסף תגובה
-
-
דימום בשבוע ארבע+5
שיר 25/08/2013 | 07:36דר אשכנזי היקר בדיוק חודש לאחר שביצעתי צילום רחם בהמלצתך ובוצע צינתור ולאחר טיפול באיקקלמין קיבלתי ביון חמישי תשובה בבדיקת דם עם בטא 14 המחזור האחרון היה ב22 ליולי הבוקר קמתי וגיליתי כתם דם בזמן ניגוב מה עלי לעשות? אני בת 39 חצי שנה לאחר גרידה בשל הפלה נדחיתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 25/08/2013 | 08:51נדרשת ביקורת רפואית ובדיקת ביטה חוזרת -אםתקינה יש לשקול מתן טיפול הורמונלי תומךהוסף תגובה
-
בטא ירדה
שיר 25/08/2013 | 13:17לצערי התשובה בטא 6 כלומר ההריון נפל , האם כדאי לעשות עוד בדיקות אולי בדיקת זרע של הבעל?הוסף תגובה
-
המשך
שיר 25/08/2013 | 14:08הדימום התחזק בשעה האחרונה איך אדע מתי זה מחזורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דמם /מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 25/08/2013 | 17:25למעשה בפועל דמם ההפלה הכימית נחשב בהתאמה למחזורהוסף תגובה
-
עוד שאלה קטנה
שיר 25/08/2013 | 22:59ניתן לנסות שוב החודש או שצריך לחכות חודש נוסף?הוסף תגובה
-
שאלה קטנה
שיר 25/08/2013 | 23:03ניתן לנסות שוב החודש או שצריך לחכות חודש נוסף? לא ענית לי אם אתה חושב שכדאי שבעלי יעשה בדיקת זרע?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 26/08/2013 | 09:32ניתן בהחלט לנסות החודש לנסות להרות בשנית,בהחלט רצוי שבעלך יבצע בדיקת זרעהוסף תגובה
-
-
תזמון טיפול
שני 20/08/2013 | 18:58פרופ אשכנזי שלום, הנני בעיצומו של טיפול הפרייה, קרובה כבר יותר לשאיבה .ידוע לנו על בעיית זרע שכנראה יותר חמורה ממה שחושבים. חשוב לציין שיש לנו ילד אחד שבא הכי טיבעי שבעולם. כבר 4 שנים שאנחנו מנסים בכל דרך אפשרית. תמיד עוברים איכותיים כולל בלסט' אבל רוב הטיפולים והנסיונות הטיבעיים הסתיימו בהפלות- הריונות כימיים. לאחר הפסקה ובירור יותר מעמיק מצידו של בן זוגי, שניה לפני שבן זוגי יעבור ניתוח, החלטנו לנסות נסיון נוסף , אבל הפעם עם מעבדת ברטוב. לפי הבדיקות היום אני חוששת שהטיפול יפול על יום שבת והמעבדה סגורה בשבת. האם אפשר לכוון זאת כך שנוכל בכל זאת להעזר במעבדת ברטוב? לצורך התרשמות,e2-4700. p-2.4. יש המון זקיקים המובילים בגודל 17 מ"מ. אני בת 34.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מועד שאיבת ביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/08/2013 | 08:54יתכן ויש לשקול ביצוע שאיבת הזקיקים ביום שישי -היינו האוביטרל צריך להינתן ביום ד בנוכחות זקיקים שיהיו בגדלים מעל 18 מ"מ מצב המתאים לטיפולי הפריה ומצדיק מתן אוביטרל-העבירי את חששותייך לרופא המטפל שיקח זאת במסגרת השיקולים שלו למתן האוביטרלהוסף תגובה
-
המשך מועד שאיבת ביציות
שנ 21/08/2013 | 13:02פרופ אשכנזי שלום, בהמשך לתשובתך, מאחר ואני מכירה את תגובת הגוף שלי....בחרתי ללכת להיבדק גם היום. אתמול e2-4700 p-2.4. והיום e2-7400 p-3.1. עד עכשיו אחרי סינרל וגונל 75 כ-9 ימים ובתכנית יש גם לובריס אבל לא נתבקשתי להוסיף בינתיים. באולטר' יש הרבה זקיקים מעל 10 ,3 מהם 17-18 כל השאר 10-15. נראה כאילו יש חוסר התאמה בין רמת ההורמונים לגודל הזקיקים. האם הינך חושב שיהיה אפשר למשוך עד יום א, או לחילופין האם שאיבה ביום שישי לא מוקדמת מידי? כדי להישאב ביום שישי אני צריכה לקחת אוביטרל היום כשרוב הזקיקים עוד מתחת ל18. זה נראה כאילו אין ברירה והשאיבה תצטרך להלקיים בשבת וזה אומר שלא נוכל להעזר במעבדת ברטוב..... אוף, מה דעתך? מה עדיף? לקחת סיכון שרוב הביציות לא יהיו בשלות מספיק ולהעזא בברטוב או להשלים את הטיפול ללא ברטוב ולהסתכן בהריון כימי נוסף+הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עדיף ציפור ביד משתיים על העץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/08/2013 | 23:13אני הייתי בוחר לבצע את הטיפול ביום ו ,זקיקים בגדלים 17-18 מספיקים הזקיקים מובילים ועדיף לבצע את הטיפול הייעודי עם IMSI כדי להשיג איכות עוברים טובה יותר שלפחות אחד עשוי להיות המנצחהוסף תגובה
-
המשך
שני 22/08/2013 | 15:24פרופ אשכנזי שלום, קודם כל תודה על התייחסותך. שבדרכ מרגיעה :). אחרי כל כך הרבה טיפולים חשבתי שכבר אין הפתעות....הגוף הפעם מגיב בצורה שונה....כדי להבשיל עוד ביציות ולהעזר בברטוב, אתמול הציע הרופא להוריד את מינוני הגונל 75 ל62.5 יח ולא לשלב בכלל את הלובריס כפי שתוכנן. היום חזרתי על הבדיקות. הזקיקים הצעירים יותר המשיכו לגדול, שהמובילים ביותר בגודל 18מ"מ. E2-9260. p-2.8. היום נאמר לי לקחת רק סינרל בלבד ללא גונל בכלל וגם לא לובריס. מחר לחזור על הבדיקות. אני מניחה שמחר אקבל הורטה להזריק אוביטרל והשאיבה תהיה ביום א'.השאלה שלי, האם הורדת המינון אתמול ואי קבלת גונל היום בכלל, יכולה לגרום נזק לאיכות הביציות? שכן מאתמול להיום הזקיקים שהיו 18 נשארו 18, נוספו להם עוד כמה שגדלו ל18. כלומר האם הניסיון לדחות את השאיבה ליום א בדרך זו יכולה לפגום באיכות הביציות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/08/2013 | 10:30ההוראה שקיבלת קרויה COASTING ,ואי מתן הגונל מיועד למנוע ערכים אקססיביים של האסטרוגן כדי להימנע מגירוי יתר שחלתי ,COASTING של יום אחד בד"כ לא פוגע באיכות הביציותהוסף תגובה
-
coasting
שני 24/08/2013 | 19:05פרופ אשכנזי, בהמשך לתשובתך, ביום חמישי לא קיבלתי הורמונים. בשישי בבוקר עשיתי בדיקות הזקיקים המשיכו לגדול וגם האסטרדיול המשיך לעלות מעט...גם אתמול לא הזרקתי הורמונים אבל קיבלתי אוביטרל. קראתי בפורומים שcoasting לפעמים הורס את הביציות. יוצא שבמקרה שלי הcoasting נמשך יומיים. אני תוהה...אנחנו הולכים להוציא הרבה כסף על מעבדת ברטוב, אני תוהה אם יש טעם? אוף מאוד מאכזב לסיים כך טיפול כל כך ארוך...הוסף תגובה
-
coasting
שני 24/08/2013 | 19:07פרופ אשכנזי, בהמשך לתשובתך, ביום חמישי לא קיבלתי הורמונים. בשישי בבוקר עשיתי בדיקות הזקיקים המשיכו לגדול וגם האסטרדיול המשיך לעלות מעט...גם אתמול לא הזרקתי הורמונים אבל קיבלתי אוביטרל. קראתי בפורומים שcoasting לפעמים הורס את הביציות. יוצא שבמקרה שלי הcoasting נמשך יומיים. אני תוהה...אנחנו הולכים להוציא הרבה כסף על מעבדת ברטוב, אני תוהה אם יש טעם? אוף מאוד מאכזב לסיים כך טיפול כל כך ארוך...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
coasting
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 25/08/2013 | 08:54יום האוביטרל(שישי) לא נחשב כיום של coasting לכן מדובר ביום 1 בלבד שהמשמעות שלו היא זניחה לגבי איכות העובריםהוסף תגובה
-
-
אוביטרל
נירית 24/08/2013 | 14:27כמה זמן אפשר להחזיק אוביטרל במקרר ללא שימוש? עד תאריך פג תוקפו או כמו שכתוב על אריזת לאחר 30 יום ללא שימוש לזרוק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/08/2013 | 15:46לטעמי הוראות היצרן מחיבותהוסף תגובה
-
-
לאחר הפלה בציטוטק ב- 15.7 ולקראת שימור פוריות
אפרת 23/08/2013 | 19:08בת 42 ללא ילדים, לאחר הפלה בציטוטק שבוע 8+ ב- 15.7 מהריון טבעי ראשון לאחר 5 חודשי ניסיון להרות. (עמדתי לקראת שימור פוריות עם פאמרה) בסונר ב- 15.8 תוכן 12 מ"מ קבלתי מחזור ב-18.8 לאחר כחודש מהציטוטק. אני אמורה לבצע סונר מיד לאחר המחזור, בשל השאריות שנותרו. במידה ואין שאריות - האם ניתן לנסות להרות בינתיים עד המחזור הבא שבו אני אמורה להתחיל טיפול שימור פוריות? הזמן דוחק....הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שימור פוריות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/08/2013 | 10:23את הסוגיה הזו עלייך לפתור עם הרופא המטפל שלך שהיפנה אותך לשמר פוריות לעל מנת להרות בשלב מאוחר יותר לאחר שתצאי מהסכנה של המחלה שלשמה הופנית לשימור פוריותהוסף תגובה
-
-
לפרופסור אשכנזי הנכבד
עצוב לי 22/08/2013 | 09:48מחר יש לי בדיקה דם לאחר החזרת עוברים שהייתה ב11.8 הכל היה בסדר , אני ממשיכה עם תמיכה רגיל, היום בבוקר ראיתי כתם קטן ורוד , אני נורא מודאגת .הכל היה בסדר, רק בביקור אצלך אמרת לי שיש לי צ'יסטה לא גדולה וזה לא אמור להפריע להתפתחות. אם יש מקום לדאגה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הכתמה דמית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 22/08/2013 | 11:19הכתמה דמית לפני ביצוע בדיקת ההריון אין פירושה בהכרח תשובה שלילית ,יש להמתין עד לתשובה מחר. הממצא הציסטי אינו אמור לשבש את ההליך ולפגוע בסיכוייך בשלב זההוסף תגובה
-
מצטערת על פרטים אבל יצאה
עצוב לי 22/08/2013 | 11:24גם חתיכה קטנה של רירית (כבר אין לסיכוי להריון הזה?) אני על קרשים. הכל הלך כל טוב.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
VNAL
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/08/2013 | 10:32כל עוד לא קיבלת ווסת של ממש עדיין קיימת תקווההוסף תגובה
-
-
בדיקת ביוץ חיובית 3 ימים ברצף
הילה 22/08/2013 | 16:04שלום רב, אני בת 28, פעם שנייה מטופלת באיקקלומין. ביום 16 למחזור נצפה באולטראסאונד זקיק מוביל של 24*17.5 מ"מ,רירית 6.5. לדברי הרופא הביוץ בדרך תוך מספר ימים. העניין הוא - מיום 15 למחזור (כשלושה ימים רצוף - ביתיים) בדיקת הביוץ הביתית נתנה תשובה חיובית - מה פירוש הדבר? האם זה אומר שיש לגוף קושי לבייץ? או שהביוץ בדרך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 23/08/2013 | 10:42הנתונים מרמזים שבפועל התרחש כבר ביוץ ,הפשוט ביותר היה ביום ה-16 למצחזור לתת זריקת אוביטרל המכתיבה ביוץ בעיתוי הנדרשהוסף תגובה
-
בהמשך לשאלה
הילה 23/08/2013 | 11:07אז מה ניתן לעשות עכשיו? אני ביום 18 למחזור ולא קיבלתי זריקה. האם זה אומר שביצית לא השתחררה? היו לי אתמול הפרשות מימיות מעט יותר מהרגיל, כאבה לי הבטן התחתונה מצד ימין כאב עמום למשך כמה דקות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/08/2013 | 10:26קיימי יחסים לפחות לא להחמיץ אפשרות שבכל זאת יתרחש ביוץהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
הפלות חוזרות
-
ריבוי מי שפיר ומיעוט מי שפיר
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
כריתת קרום בתולים
-
תחליף אסטרוגן
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת דופלר
-
אקו לב עובר
-
תרופות קשורות
-
פולימיקסין B סולפאט
-
נונוקסינול 9 + חומצה רצינולית
-
מונחים קשורים
-
גינקולוגיה
-
גוף צהוב
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר יוסי הר-טוב