פורום טיפולי פוריות - עמוד 2506
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
האם מותר?
מטופלת 05/01/2013 | 20:07שלום פרופ', האם מותר לבצע בזמן טיפול IVF שיאצו ודיקור סיני? כתמיכה לקראת החזרת העוברים. מדובר על סדרה של טיפולים כהכנה. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שיאצו,דיקור סיני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/01/2013 | 00:12אינני רואה עם זה כל בעיההוסף תגובה
-
-
תפירת צוור רחם
אילי 03/01/2013 | 13:01צהריים טובים פרופסורים, אני פונה אליכם מיכוון שאני לא יודעת מה כדי ונכון לעשות. אני אחרי טיפול עם הריון שבוע 9 ברוך ה', רופא אחד שהייתי אצלו אומר לי לעשות תפירת צוור ורופא אחר שהייתי אצלו אומר מוקדם לומר ניתן לעקוב ולהחליט. אחד אומר שאי אפשר לבדוק לפני התפירה ואחר אומר שאפשר לבדוק. מה עלי לעשות בדיוק ומה נכון ניתן לבדוק לפני שמגיעם לרגע האמת ועושים תפירה? איך עושים ביכלל תפירה? איזה השלחות יש לזה מה קורה כשמגיע זמן הלידה פותחים את התפרים? אני ממש עובדת עצות לא יודעת מה נכון ומה צריך ההריון הזה יקר לי מידי כדי לקחת סיכונים. בבקשה תעזרו ליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תפירת צואר הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 03/01/2013 | 16:38שלום אילי ,תפירת צואר הרחם נעשית באינדיקציה של אי ספיקה צוארית שאותה ניתן להדגים במצב לא הריוני ע"H צילום רחם המדגים צואר רחם רחב עם התהוות מראה משפכי במעבר בין הרחם לפה הפנימי של צואר הרחם,בנוסףניתן לבצע תבחין הקרוי מבחן הגר שבו מוחדר מרחיב בגודל של 8 מ"מ ללא כל התנגדות דרך הפה הפנימי של צואר הרחם.לעיתים ניתן לאבחן זאת בעת ביצוע היסטרוסקופיה בה מאובחן צואר רחם רחב הגורם לדליפת הנוזל או הגזCO2 דרך הצואר. תפירת צואר הרחם יכולה להתבצע גם עם סיפור המרמז על אפשרות של אי ספיקה צוארית כמו ירידת מיים שהחלה ללא הזהרה מוקדמת וללא כאבים,במצבים של ריבוי הפלות וגרידות אשר עלולות לפגום בעוצמת השוער הפנימי של צואר הרחם,לעיתים המצב מומלץ לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית שהרחיבה את הצואר בשיעור ניכר,לאחר טיפול קוניזציה במצבים טרום סרטניים של צואר הרחם. לעיתים נדירות יותר נאלצים לבצע תפירת צואר דחופה בעקבות דינמיקה צוארית הגורמת להתקצרות הצואר עם היווצרות משפך פנימי וסכנה להפלה מאוחרת,תפר כזה אינו נתול סיכונים רבים לזיהום על כל השלחותיו לגבי ההריון ולכן רצוי לתפור בעוד מועד ולהימנע מתפירה דחופה. ישנם פגמים מולדים של הרחם אשר הולכים ביחד עם אי ספיקה צוארית ,ואז יש לשקול את היתרון שבתפירת צואר הרחם. לדאבוני לא סיפקת מידע על ההיסטוריה הגניקולוגית והמיילדותית שלך לכן הכדור עובר לרופא המטפל שלך שצריך להכריע בשאלה לתפור או לאהוסף תגובה
-
תפירת צואר הרחם
אילי 03/01/2013 | 17:34תודה רבה על ההתיחסות המהירה... זה הריון ראשון שלי העשרת ה' שיהיה מהתחלהועד הסוף עם לידת תינוק בריאה. בהריון קודם שבוע שבע לא היה עובר ודופק ואחרי שהפסקתי את התמיכה זה נפלט הריון לפניו היתה גרדה שלא השתמשו באצות אלה בכדורים (שכחתי את שמם) שמרחיבים את הצוואר. רופא אחד אומר שביגלל הכדורים האלו צריך את התפירה ורופא אחר אומר שבשקיפות העורפית ניתן למדוד את אורך הצוואר ואז לקבוע אז מה נכון לפי איזה רופא להמשיך האם זה נכון שניתן לבדוק? אני ממש עובדת עצות לפי מה שקראתי ישנם סיכונים גדולים בתפירה הזאת. מה נכון לעשות אתם מומחים גדולים ומנוסים תעזרו לי בבקשההוסף תגובה
-
תפירת צואר הרחם
אילי 03/01/2013 | 17:35תודה רבה על ההתיחסות המהירה... זה הריון ראשון שלי העשרת ה' שיהיה מהתחלהועד הסוף עם לידת תינוק בריאה. בהריון קודם שבוע שבע לא היה עובר ודופק ואחרי שהפסקתי את התמיכה זה נפלט הריון לפניו היתה גרדה שלא השתמשו באצות אלה בכדורים (שכחתי את שמם) שמרחיבים את הצוואר. רופא אחד אומר שביגלל הכדורים האלו צריך את התפירה ורופא אחר אומר שבשקיפות העורפית ניתן למדוד את אורך הצוואר ואז לקבוע אז מה נכון לפי איזה רופא להמשיך האם זה נכון שניתן לבדוק? אני ממש עובדת עצות לפי מה שקראתי ישנם סיכונים גדולים בתפירה הזאת. מה נכון לעשות אתם מומחים גדולים ומנוסים תעזרו לי בבקשההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הוראה לתפירת צואר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/01/2013 | 01:11על פניו לא נראית אינדיקציה ברורה לתפירת צואר הרחםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תפירת צואר הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/01/2013 | 13:27שלום,כאמור אינני רואה הוראה לתפירת צואר הרחם,וכפי שהסברתי בתשובתי הקודמת אינך נכללת באינדיקציות לפירה לפי ההתוויות שהעליתי,לכן בשלב זה עמדתי קרובה לזו של הרפא השמרן יותרהוסף תגובה
-
-
פרוגרסטרון
שושי 04/01/2013 | 18:45פרופסורים יקרים שלום רב, עברתי החזרת עוברים ביום שישי שעבר, ביצעתי בדיקת פרוגרסטרון שלושה ימים אחרי פרוגרסטרון 633 וe2-5900. הערך של הםרוגרסטרון נראה לא הגיוני ושלושה ימים אחרי ביצעתי בדיקה נוספת פרוגרסטרון 91 וe2- 2500. אני נוטלת שני קרינון ביום. האם ייתכן מצב ששולשה ימים אחרי ההחזרה פרוג׳ 600+? כי אם היתה ירידה כזאת דרסטית ב3 ימים הטיפול בוודאת כשל, לא? בטיפול קודם - 4 ימים אחרי ההחזרה פרוגרסטרון היה 430 ושלושה ימים לאחר מכן 54, וגם אז רמה של 430 ארבעה ימים אחרי ההחזרה היתה נראת לא הגיונית... אשמח לדעתכם מה ההסתברות לרמות פרוגרסטרון כה גבוהות וירידה דרסטית. שבת שלוםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
רמות פרוגסטרון לאחר החזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/01/2013 | 12:02שלום שושי ,מאחר ובשתי בדיקות לאחר החזרה יצאו ערכי פרוגסטרון גבוהים ,סביר להניח שהתשובה נכונה ,יחד עם זאת אינני רואה כל בעייה עם עודף בפרוגסטרון כתמיכה ,הבעייה בד"כ היא עם חסר בפרוגסטרוןהוסף תגובה
-
ירידה בערכי פרוגרסטרון
שושי 05/01/2013 | 12:24פרופסור אשכנזי היקר תודה רבה על תשובתך. ברשותך שאלה נוספת, אם ערך הפרוגרסטרון ירד מ630 ל91 ב3 ימים זה לא מעיד על כישלון הטיפול? האם היית ממחיץ לבצע בדיקה נוספת טרם הבטא?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ירידת הפרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/01/2013 | 13:21שלום ,אין לראות בירידה של הפרוגסטרון לערך גבוה בפני עצמו סימן לכשלון התהליךהוסף תגובה
-
-
הפלות ונוגדנים למחלה אוטואמונית
קרני 04/01/2013 | 09:03ראיתי באחד הפורומים שרופא אמר שמחלה אוטואמונית יכולה לגרופם להפלות . עברתי שתי הפלות אחד כימי . והשני הפסקת דופק שבוע 9 . ועשו לי בדיקות לקרישיות וגילו שיש לי נוגדנים למחלה אוטואמונית שנקראת (anti la(ss-b positive וראיתי שרשמת למישהי שמחלה אוטואמונית יכולה לגרום להפלות . האם זה יכול להיות קשר להפלות שעברתי .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הפלות ונוגדנים למחלה אאוטואימיונית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/01/2013 | 17:17קרני שלום anti la ssb שייכים לקבוצת הנוגדנים נגד הגרעין - הם קשורים למחלות אאוטואימיונית ובמצבים של קרישיות יתר מצבים הקשורים בין היתר לשיעור הפלות גבוה להלן -נוגדנים כנגד Ro (או SS-A): נוגדנים אלה הם נוגדנים עצמיים המגיבים עם מרכיב בגרעין התא, המופיעים במפגעים אוטו-אימוניים אחדים כגון SLE (ב-30 עד 50% מהמקרים), ב-subacute cutaneous LE (ב-50 עד 60% מהמקרים), ב-neonatal lupus (במחצית המקרים), בצמקת מרתית ראשונית או PBC (ב-30% מהמקרים), בתסמונת Sjögren (ב-70-95% מהמקרים), ובמחלות רקמת החיבור MCTDs (ב-10% מהמקרים). נוכחות נוגדנים אלה בנשים עם SLE בהיריון, כרוכה בסיכון מוגבר להולדת תינוק עם neonatal LE. יחד עם זאת, נוגדנים כנגד SSA/Ro נמצאים לעתים באנשים בריאים ללא כל מפגע רלוונטי, וההערכה היא שעד 0.5% מהאוכלוסייה הכללית חיוביים בבדיקה לנוגדן זה. נוגדנים כנגד La (SS-B): נוגדן עצמי זה נחשב לספציפי ביותר לאבחון תסמונת Sjögren, והוא מובהק משמעותי לתסמונת זו בהשוואה לנוגדן ל-Ro. ב-80 עד 90% מהמאובחנים עם תסמונת זו נמצא נוגדנים ל-La, ואילו במקרי SLE נמצא נוגדן זה רק ב-10 עד 12% מהמקרים. נוגדן זה נמצא רק באחוזים בודדים מחלות אוטואימוניות או ריאומטיות אחרות. תסמונת Sjögren בה בין 40-70% מהמקרים נותנים תוצאת ANA (anti nuclear antibody ) חיובית, אם תוצאה שלילית אינה שוללת אבחון מפגע זה. לאישוש אבחון של Sjögren, ניתן לבצע בדיקת נוגדנים ל-anti-SS-A/Ro ו-anti-SS-B/La, שכן בין 70% עד-90% מאלה עם Sjögren הם בעלי נוגדנים ל-SS-A ו/או SS-B.הוסף תגובה
-
הטיפול שנותנים
קרני 04/01/2013 | 18:38תודה רבה על התשובה המפורתת . מהטיפול שנותנים כדי למנוע הפלותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול למניעת הפלות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/01/2013 | 11:57שלום במצבים אלו ניתן לשקול מתן אספירין וקליקסןהוסף תגובה
-
-
שאלה
מיי 05/01/2013 | 10:39עברתי החזרת עוברים לפני שבועיים .. האם בדיקת היריון ביתית ביום ה 12 היא אמינה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקה ביתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/01/2013 | 11:55הייתי סומך על הבדיקה רק אם התשובה יצאה חיוביתהוסף תגובה
-
-
איזו תרופה טיבעית לעצירות מומלצת ??
כאן בשבילם 05/01/2013 | 10:44אני פונדקאית בחודש שני.. ניסיתי כל מיני סיבים שמנים ירקות פירות יבשים וכו ללא הועיל .. בעבר שהיריון שלי השתמשתי ביובסלקס וזה הורד מהמדפים ...יש איזה תכשיר טבעי שאני יכולה להשתמש ? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תכשיר להקלת עצירות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/01/2013 | 11:54צריך להתעניין בבית טבע ,אחרי שכל המוצרים האחרים לא עזרוהוסף תגובה
-
-
בדיקת דם - ANA
לי 31/12/2012 | 13:58שלום פרופ' ג'קי הנכבד, אני בת 26, בריאה, מקבוצת ה" לא מוסברים". עד כה 4 סבבי ivf שאיבות של ביציות רבות אך כמעט ללא הפירות. רק בטיפול האחרון בו קיבלתי דקסמטזון התקבלו הפריות לראשונה. קיבלתי היום תוצאת בדיקת ANA גבוהה. 1.32 (עד 0.8 נחשב תקין) וקראתי איזשהו מאמר שמדבר על טיפול בפרדניזון (אנגלית: Prednisone). האם להערתך יש בכך ערך מוסף מעבר לדקסמטזון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
Anti nuclear antibodies
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 01/01/2013 | 12:05שלום לי מאמרים רבים שהופיעו כבר בשנות התשעים ומאוחר יותר מישראל מצביעים על יתרון הטיפול בסטרואידים ואספירין במקרים אלו המגדילים את הסיכוי להרותת ומקטינים את הסיכוי להפלה להלן אחד המאמרים החשובים בנושא Fertility and Sterility Volume 70, Issue 6 , Pages 1044-1048, December 1998 .Prednisolone plus low-dose aspirin improves the implantation rate in women with autoimmune conditions who are undergoing in vitro fertilization Isao Hasegawa, M.DReceived 14 May 1998; received in revised form 7 July 1998; accepted 7 July 1998. Abstract Full Text PDFReferences .Abstract Objective: To evaluate the effect of prednisolone plus low-dose aspirin (PSL/LDA) in women with autoimmune conditions who were enrolled in an IVF-ET program. Design: A retrospective clinical study. Setting: In vitro fertilization unit, Niigata University Hospital, Niigata, Japan. Patient(s): Three hundred seven women who underwent IVF-ET between January 1996 and December 1997. Intervention(s): Prednisolone (10 mg/d) and aspirin (81 mg/d) were administered to the women with autoantibodies who chose to participate. Main Outcome Measure(s): Pregnancy and implantation rates with IVF-ET. Result(s): Women undergoing IVF who had positive antinuclear antibodies, with or without antiphospholipid antibodies, had significantly lower pregnancy and implantation rates than did women without autoantibodies (14.8% versus 21.7% and 6.8% versus 10.4%, respectively). The administration of PSL/LDA to women with antinuclear antibodies significantly improved the outcome of IVF-ET (40.6% pregnancy rate and 20.3% implantation rate). Conclusion(s): A high proportion of women who are undergoing IVF-ET have autoantibodies, which are associated with poor IVF outcomes. The administration of PSL/LDA to these women may improve their implantation rateהוסף תגובה
-
המשך שאלה - ערך מוסף לפרדינסולון לעומת דקסמטזון
לי 04/01/2013 | 16:14היי, האם יש ערך מוסף לטיפול באספירין ופרדינסולון לעומת טיפול בדקסמטזון? רקע: בת 26, עד כה טופלתי ב3 סוגי טיפולים שונים בivf. פרוטוקולים קצרים וארוכים. ללא הפריות ככל על רקע בעייה באיכות הביציות (לא בכמות). רק בטיפול הivf האחרון -4, כאשר טופלתי בדקסמטזון ופרגובריס היו הפריות. מה דעתך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מתן סטרואידים ואספירין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/01/2013 | 17:21שלום אינני רואה בעיה בשימוש בכל אחד מהתכשירים האלההוסף תגובה
-
השאלה היא האם יש ערך מוסף בתרופה זו לעומת האחרת מבין שני סוגי הסטרואידים?
לי 04/01/2013 | 20:50וכמובן תודה רבה על התשובה וההתייחסות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ערך מוסף של פרדניסולון לעומת דקסמטזון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/01/2013 | 11:53לא ידוע לי שאחת עדיפה על השנייה במצבים אלוהוסף תגובה
-
-
דימום בהריון
אתי 04/01/2013 | 10:09שלום הריון אחרי טיפולים אני כרגע בשבוע 6 +3ימים. אתמול הייתי במיון בשל דימום חזק (הפעם השלישית שלי כבר במיון בגלל דימומים..). במיון נצפה עובר תקין עם דופק ובבדיקה היה צוואר רחם אחורי וסגור. שוחררתי עם המלצה למנוחה בשכיבה ומעקב. אם צוואר הרחם סגור מאיפה הדימום??? בבדיקה ראו רק שאריות דימום ישן. אני לא מבינה מאיפה מגיע הדימום ובכמות גדולה.. אני בעלת רחם דידלפי . יכול להיות שהדימום מהרחם השני? הרי מעבים את הרירית לקראת טיפול לשני הרחמים, ואם לא נקלט באחד מהם הריון,הרירית לא נושרת?נשאר עבה או נספג? אני לא מצליחה להבין... בבדיקה גם הצווא של רחם ימין,בו לא נקלט הריון, היה סגור. תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דמם בהריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/01/2013 | 17:26אתי שלום ,אין קשר לעובדה שצואר הרחם סגור ויש דמם,הדם הוא נוזלי ויוצא גם מצואר סגור המו למשל במחזור הוסת(סגירת הצואר לעולם אינה הרמטית)בכל מקרה יתכן דימום ממקור שלייתי וגם ממקור רירית הרחם ברחם השני לעיתים בגלל חסך הורמונלי או תנאים מקומיים של הרחם ,או ההריוןהוסף תגובה
-
-
מנוחה..
ל.מ 04/01/2013 | 14:36שלום פרופ גקי. תודה שעניתה על שאלתי למחיקת ההודעות ... יש לי שאלה חשובה, האם לאחר זריקת אובטראל אני צריכה מנוחה כלשהי או לשכב על הגב לפרק זמן מסוים או לא לעשות מאמץ ?? ואותה שאלה גם לגבי נירות האינדומטרין.. אני רוצה לעשות את הטיפול בצורה נכונה ולא לאבד את ההריון במידה ונקלטתי להריון החודש הזה בעזרת השם,,תודה מראש..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מנוחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/01/2013 | 17:22שלום ל.מ היקרה ,שובמצטער על התקלה. באשר לשני המצבים הם אינם מחייבים מנוחההוסף תגובה
-
-
פרוגסטרון נמוך בשבוע ה 5-6
מרגלית 03/01/2013 | 20:14שלום רב ביצעתי בדיקת דם שהצביעה על פרוגסטרון 10.70 ובבדיקת בטה נרשמו 700ml. האם זה מסוכן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ערך פרוגסטרון גבולי,
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/01/2013 | 01:06שלום הייתי ממליץ לשקול טיפול פרוגסטטיבי תמיכתיהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
הפלות חוזרות
-
ריבוי מי שפיר ומיעוט מי שפיר
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפולי פוריות
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
בדיקות קשורות
-
העמסת סוכר
-
אבחון תסמונת ה-X השביר
-
תרופות קשורות
-
פודופילוטוקסין
-
טינידאזול
-
מונחים קשורים
-
איברי מין
-
דלקת וריד פקקתית (תרומבופלביטיס)
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר יוסי הר-טוב