דלג לתוכן

סיכוי להריון ספונטני לאחר תיקון וריקוצלה

פורום פוריות הגבר

למענה מדויק יותר, אם הנכם מנסים להיכנס להריון, אנא השאירו זמן ציפייה לילד ואת גיל בת זוגכן

רופאים בתחום
ד"ר שירה חתומי
ד"ר שירה חתומי אורולוגיה
5
( 36 חוות דעת )
"חווית טיפול טובה מאוד צריך לשמור על רופאים כמוה שימשיכו לעבוד במערכת של קופת חולים כללית היא שילוב מנצח של מקצועיות ואנושיות אשמח שתשתפו אותה בחוות הדעת מגיע לרופאים לשמוע גם דברים טובים יישר כוח על הסקר ורוצה להאמין שתעשו בו שימוש מושכל"
 המרכז לרפואה טבעית - אמיר לוי
המרכז לרפואה טבעית - אמיר לוי רפואה משלימה
5
( 8 חוות דעת )
"הגעת למרכז לרפואה טבעית-אמיר לוי בעקבות המלצה ואני מעבירה את ההמלצה הלאה. לאמיר נסיון וידע רב. הוא נעים הליכות ומקדיש מזמנו למטופלים."
 אפרת אירגאס
אפרת אירגאס רפואה משלימה
5
( 5 חוות דעת )
"הגעתי לאפרת עם הורמונליות גבוהה בהיריון שהתבטאו עם פצעים באזור הסנטר ולחצים וכעסים. אפרת הבינה לליבי, הזדהתה עם מצבי ונתנה לי להרגיש שכל מה שעובר עליי הוא בסדר ןהגיוני למצבי. ושיש דרך לטפל בזה- אפרת דאגה שארגיש בטוחה שיש פתרון למצבי ונתנה לי תחושת ביטחון בידע שלה ובצמחים שהמליצה לי עליהם. ממליצה בחום ! יחס אישי, אכפתי, מסור ומקצועי !! שזה דבר שחסר היום ..."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםפוריות הגבר

בפורום פוריות הגבר ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום פוריות הגבר

פורוםמחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה)

בפורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה) ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה)

פורוםאזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ופריון הגבר

בפורום אזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ופריון הגבר ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ...
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו