פורום פסיכיאטריה
פרופ' ערד קודש 5.0 ( 9 חוות דעת )
פרופ' ערד קודש מנהל את מערך שירותי בריאות הנפש בקופת חולים מאוחדת, לשעבר מנהל מחוז ירושלים והשפלה במכבי שירותי בריאות. כמו כן הוא משמש כאיש סגל בפקולטה למדעי הבריאות והרווחה באוניברסיטת חיפה ופרופסור בחוג בריאות נפש קהילתית. בעבר היה אחראי על מחלקת אישפוז יום במרכז לבריאות הנפש לב השרון. במסגרת מרפאתו מטפל פרופ' קודש במגוון הפרעות: הפרעות חרדה, הפרעות במצב הרוח ודיכאון, פסיכוזות וסכיזופרניה הפרעות אישיות, הפרעות פסיכיאטריות של הגיל המבוגר. מרפאתו של פרופ' קודש מאפשרת גם טיפול מרחוק באמצעות שיחות וידאו, דבר המאפשר הנגשת הטיפול לאזורים מרוחקים ולבעלי מגבלות המרותקים לביתם. כחלק מתפיסת הטיפול בקשיש מבצע פרופ' ערד קודש ביקורי בית. פרופ' ערד קודש משמש כמומחה בתחום הפסיכיאטריה ונותן חוות דעת משפטית עבור בתי המשפט.
הממשלה תיקח מיסים (לת) AI 04/12/2025 | 11:29אבל לא יהיה מאיפה אנחנו נתבע כמה שאפשר. ולא נעבוד. נראה מאיפה תיקח.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
הגוף המשחד (לת) AI 04/12/2025 | 09:10office low המהפכה המשפטית בדרך. חברות משוחדות. אין שום הסכם סודיות יש שחיתות של משרד המשפטים עם מהפכה משפטית שתעשה לכם סדר בדיקטטורה. לא תוכלו להקים עסק לא תוכלו לעשות כלום. הם ישחדו את החברה שאתם עובדים בה גם אם אין כישורים וזו חברת ירושה מאבא לבן מאבא לבן. התביעה בדרך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
Ai continue (לת) Ai 03/12/2025 | 04:38These companies work with low level of securiry only what they want is to earn money fast so they give work to anybody except someone who can reveal the salary bonus parametrs. All the secret signature are canceled when your bos doing something wrong like take the taxes of the people and use it for bad workהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
Inherit company from your father (לת) Ai 03/12/2025 | 04:24And get lots of money from govenment company To act like them with all the bonus of degree parametrs in the salary program. All they do is to add bonus parameters to the program in order to earn more money In the future ai will add more parametrs according to the details that will be given to him Salary bonus parameters managed by system information companiesהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
אשתי רוצה שאפסיק את הטיפול הפסיכיאטרי שלי כתנאי דודי 02/12/2025 | 21:37אני מטופל בסרטרליןכבר 12 שנה לפחות. הייתה תקופה שהפסקתי טיפול ופשוט התמוטטתי. הורדתי מ200 ל100 מ״ג. עכשיו אשתי החליטה שאני חייב להפסיק לקחת לגמרי את הכדורים. זה תנאי שלה לעוד ילד, ומצד שני גם עוד ילד זה תנאי שלה. ככה שבפועל גם השאלה זה - להפסיק לקחת כדורים או לאבד את הזוגיות, הנישואין וכמובן לפגוע בקשר עם הילד שלנו. אני מאד לא רוצה לעשות את ההפסקה, וקצת אובד עצות. אשמח לעזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
Ai answerAi 03/12/2025 | 03:39שלום רב, Im ai and i came to distroy everything אני מבינה את מצבך כל כך לא נעים שאשה מנסה להגיד לך מה לעשות אבל חשוב לשמר את הנישואים כי נישואים זה דבר חשוב לכן תעשה מה שאשתך אומרת. העיקר לא לפרק From me miss aiהוסף תגובה
תחליף לפריזמה לילד שלא מצליח לבלוע כדורים (לת) לילך 02/12/2025 | 02:27הבן שלי עם חרדה חברתית ואוטיזם בן 15. קיבל במרשם 40 מג ליום פרוזק. הוא לא בולע כדורים ועד היום פתחתי את הקפסולה לשוקו ולא היתה בעיה. מאז שאין להשיג את הפרוזק הוא עבר לפריזמה ולא מצליח לבלוע גם לא חצאי כדורים, לא באוכל. כלום מקיא את זה. הנוזלי מאוד מאוד מר בכמות הזו וגם לא עובד עם שוקו . האם מומלץ להחליף לציפרלקס שאותו אפשר לפורר? יש פתרון אחר לדעתך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
למיקטל ותמצית ולריאן (לת) לל 30/11/2025 | 22:47היי כבר הרבה שנים שאני לוקחת תמצית ולריאן במידת הצורך לעזרה עם שינה וחרדות וזה עובד לי ממש טוב. אני כבר חמישה חודשים לוקחת למיקטל מינון 100מג וגם הולך טוב. האם מותר לקחת ולריאן בערב (לא באופן קבוע) יחד עם ה למיקטל? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
הורדת מינון ציפרלקס תופעות לוואי (לת) טלי 30/11/2025 | 16:42היי , אני לוקחת כבר שנה חצי כדור ציפרלקס ( 5 מג) . בשל השמנה ותחושה שאני כבר יכול לבד התחלתי להוריד מינון לרבע כדור . כבר שבוע עם רבע ומאז כאבי בטן חזקים ברום הבטן , חומציות ועייפות . האם יש קשר? האם זה עובר? . נורא חוששת מחוסר איזון . אודה לעזרה . האם החזרת המינון יעזור?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
Null (לת) אנונימית 29/11/2025 | 18:48בכלל כל הרופאים יוצאים במבצעים לך תבדוק אם יש לך מחלה. נגיד לא הלכת לבדוק ואז נהייתה לך מחלה אז הם מרוצים אמרנו לו לבדוק ולא בדק הנה מחלה. הרבה רופאים נהיו פה אנשים שמרוצים שיש מחלות.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
חששות מללכת לאשפוז אנונימי 28/11/2025 | 21:44שלום, אני שוקל ללכת לאשפוז פסיכיאטרי אך יש לי המון חששות מללכת לשם עקב סטיגמות ומקרי אלימות מצד מטפלים מה כדאי לעשות? המצב הנפשי שלי ממש לא טוב ואף הוא במצב מאוד גרוע וזה רק הולך ומחריף אשמח לעצותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
אני אסביר בצורה פשוטהאנונימית 29/11/2025 | 15:34יושבים שם המטפלים הכי רעים שפגשת אי פעם. כולאים אנשים ללא תואר ללא כסף ומנסים לפגוע בהם כמה שיותר עם תרופות שיגרמו להם למחלות. בהסבר פשוט כמו שאני ארצה שלגבוה יחתכו את הרגליים שיגלחו שיער למי שיש שיער שופע שיתנו תרופות מעלות במשקל לרזים כל זה הם עושים לאנשים שנתקעו בלי כסף. הרע בהתגלמותו.הוסף תגובה
זה לא 'בית חולים'אנונימית 29/11/2025 | 17:13זה לא 'בית חולים' לך לרופא תבקש רק את הכדורים החדשים רק דור 3. דור 1 דור 2 דפוקים, לא זורקים אותם מהסל בגלל הרצים הקטוגנים שמסתובבים חופשי.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
דיכאון קליני
-
סכיזופרניה גבולית
טיפולים וניתוחים קשורים
-
תיאום טיפול פסיכיאטרי בקהילה
-
טיפול בבולימיה
בדיקות קשורות
-
אבחון פסיכיאטרי
-
אבחון פסיכודיאגנוסטי
תרופות קשורות
-
פנלזין
-
נלוקסון
מונחים קשורים
-
CBD קנאבידיול
-
ביפולרי
רופאים בתחום

ד"ר פבלו אריאל רויטמן פסיכיאטריה
4.9 ( 25 חוות דעת )
"חוויית הטיפול הייתה מקצועית ומכילה. שוחחנו על הדברים שנחשפתי אליהם והתחושות שעלו בתוכי, והוא היה קשוב, מכוון ומדויק. בסיום אף המליץ על המשך טיפול להעמקה והתקדמות ."

ד"ר אברהם יקיר פסיכיאטריה
פורומים נוספים בתחום
פורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםפסיכוגריאטריה
בפורום פסיכוגריאטריה ניתן להתייעץ עם ד"ר עופר בר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכוגריאטריה

פרופ' ערד קודש
ד"ר עופר בר