פורום פסיכיאטריה - עמוד 233
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
מחשבות מהירות (לת) רז 30/09/2019 | 13:32כתוצאה מmdma התפתחו אצלי מחשבות מהירות..ככה איבחנו אותי. ניסו על מגוון גדול מאוד של כדורים במשך שנתיים וכלום לא השתנה..אני מיואש ומפחד שזה ישאר תמיד. אני 24/7 במחשבות והם לא עוזבות אותי בכלל. הבנתי שזה דה פרוזליצזיה.פתח בחלון חדש
כדורים: סימבלטה. ציפראלקס, וטמסטה (לת) חי 29/09/2019 | 12:49האם שלושת הכדורים הולכים ביחד כשנוטלים אותם, הסיבה : , השמנה פראית, וחולשה מרובה, והתעוררות בלילהפתח בחלון חדש
ציפרלקס 10 מ"ג עידו 28/09/2019 | 01:29שלום רב התחלתי לקחת ציפרלקס ליפני חודש ההתחלה היתה 4 ימים של רבע כדור ואז 10 ימים של חצי כדור ולאחר מכן כדור שלם כרגע אני עם כדור שלם שבועיים. אני צריך להתחיל ליספור 4 שבועות מהלקיחת כדור שלם? או מהנטילת הרבע כדור? לאחרונה אני מרגיש שהתופעות של הדיכאון והחרדות חוזרות או שמוקדם מידיי כדי לדעת האם הכדור משפיע או להגדיל מינון? בתודה עידופתח בחלון חדש
תגובהתומר 28/09/2019 | 16:44נראה לי לחכות חודש או אולי לא נתנו כדור מתאים מספיק לגבי דיכאון ידוע על מקרים של ריפוי בתזונה מדיכאון ואם לא ריפוי אז שיפור במצב מידע מוכח מדעית היה בטלויזיה
המשךתומר 28/09/2019 | 16:51בכל מקרה להתיעץ עם הרופא לגבי המצב כיום או לקבל חוות דעת שנייה אם רוצה התזונה שפורסמה בטלויזיה נגד דיכאון בשמחה tomer_1968@walla.com
שלום יש לי שאלה (לת) שי יום 27/09/2019 | 18:14מה זה יכול להיות כשאתה מרגיש שאתה מסתכל ואתה כאילו לא רואה ולא מצליח להפריד בין עצמים שונים? ממש כאילו שאתה מסתכל ואתה מרגיש כזה מטושטש ולא רואה טוב. הפסיכיאטרית שלי אמרה לי שזה הפרעה דה ראליזציה. אציין שאני מטופל בפריזמה 90 מ"ג אריפלי 5 מ"ג ופימוזיד 6 מ"ג לפני כן הייתי לוקח פימוזיד 4 מ"ג כדור אחד אבל היא העלתה לי אותו . אני פשוט לא יודע להסביר את המצב שלי פשוט אתה מסתכל והעולם נראה לך מבולבל כזה. מה זה יכול להיות?פתח בחלון חדש
בא לי למות כי התרופה לא עובדת בן 18 14/11/2016 | 03:00בן 18 וסיימתי בית ספר לפני כמה חודשים,בדיקות דם תקינות. חודשיים במינון גבוה של פבוקסיל(200 מ"ג) ביחד עם אנפרניל(75) מ"ג לא מרגיש שיפור או השפעה,אני מרים ידיים ובא לי למות,אין תרופה במדינה הזאת שתציל אותי כל היום בוכה מהדיכאון ועוד יותר עכשיו שהתרופה לא משפיעה ויצאתי בלי תעודת בגרות מהבית ספר,הלוואי ויהיה שינוי,ההורים לא מסכימים לי נזעי חשמל ואני גם חייב מלווה אני כבר מעכשיו חושב פסימי בגלל הדיכאון על הפתרון הכי אחרון וסופי וגרוע שיכול להיות אבל אין לי מה לשקול אותו כי אין תמיכה מהמשפחה ואין מלווה שיקח אותי(אני בן 18),לא יודע לאן ללכת כבר ומרגיש שהפסיכיאטרים לא יכולים לרפא אותי בכלל. עשרות תרופות נכנסו לי לגוף ולא הרגשתי השפעה מאף אחת והפסיכיאטר אומר שזה מהפתרונות היצירתיים האחרונים שיש לו להציע לי מבחינה תרופתית השילוב שהזכרתי,מה יש לעשות עוד ולנסות עוד? מתי יגיעו כבר תרופות חדשות? למה לא מקדמים יבוא של תרופות נוספות לדיכאון. בינתיים אני אוסף כסף לפסיכיאטר פרטי לכמה פגישותפתח בחלון חדש
לבן 18משיב 14/11/2016 | 13:02אולי התקווה שלי ושלך היא שהפסיכיאטרית ציינה שבחו"ל התרופות מתקדמות יותר ונקווה שאולי יגיעו לארץ כל אלו 1. Desvenlafaxine - Pristiq 2. Agomelatine - Valdoxan 3. Vortioxetine - Brintellix (שכבר נמצא בארץ) 4. Vilazodone - Viibryd 5.Levomilnacipram - Fetzima 6.Selegiline patch - Emsam אין לי מושג מתי ואיך אבל אני במצב של דיכאון עמיד וכנראה שגם אתה, תקוותנו האחרונה היא אולי התרופות האלו וגרייה מגנטית
תשובת מומחה תשובה ד"ר קרני רובין 21/11/2016 | 22:00לבן 18 שלום, ראשית, אין דבר כזה שלא נשאר מה להציע. מאוד הייתי ממליצה שתקבל ייעוץ שני. אשר לטיפול של פבוקסיל ואנפרניל, המינון שעוזר הוא 200-250 מ"ג פבוקסיל בשילוב עם 112.5 מ"ג אנפרניל SR. נראה לי שבשילוב זה קבלת תת מינון. במידה והשילוב אינו עוזר, ניתן לנסות אלטרול 100 מ"ג במקום האנפרניל. בשניהם ניתן לנסות להוסיף אביליפיי (אריפליי) 2.5-5 מ"ג בערב ביחד עם לוריבן 1 מ"ג. בנוסף, צריך לדעת את תפקוד בלוטת התריס אצלך. במידה והTSH עולה על 2 והT3 הוא בתחום הנמוך של הנורמה ניתן להוסיף T3. במידה ושילובים אלה אינם עוזרים, ניתן לנסות סימבלטה עם או בלי אביליפיי או ברינטליקס. אנא פנה לייעוץ פסיכאטרי נוסף שאינו חייב להיות פרטי אלא במרכז המתמחה בדיכאון. בברכה, דר' קרני רובין
עצוב למות באמצע התמוזבן 18 23/11/2016 | 22:30דוקטור אני מעיין בפורום וקורא שרשמת שאפשר להוסיף פרוביגיל וt3 איזה אינטראקציה בין תרופות יצא לך לתת למטופל(שילובי קומבינציות ולקבל תוצאות בדיכאון קשה מאוד אחרי ניסיונות שנכשלו הכרתי דרכך את האפשרות של פבוקסיל עם טריציקלית אבל אני לא מכיר עוד אופציות
תשובהדר' קרני רובין 24/11/2016 | 21:21לבן 18 שלום, ניתן לעשות אינטראקציות שונות כמו סימבלטה עם אביליפיי וT3, ניתן לנסות לתת את הברינטליקס ועוד. צריך לזרום עם מטופל. אי אפשר לתת ככה קומבינאציות בחלל הריק. בברכה, דר' קרני רובין
תת מינון מרונילתומר 27/11/2016 | 17:28מה הנוסחה לחשב תת מינון בשילוב תרופתי שהוזכר כאן או ליתר דיוק פבוקסיל עם מרוניל?? ה36 מיליגרם הנוספים דכתיב 75 מג במקום 112.5 באמת חשובים ויוצרים הבדל בין תגובה ללא תגובה בעמידות של דיכאון? נשתמש בהסבר כדי להבין כמו במקרה מכאן כי עדיין לא התחלתי חיזוק בפבוקסיל,הסבר: אם יתנו לי 200 מג פבוקסיל כחיזוק ל75 מג מרוניל זה בעייתי? זה תתן מינון ברמה כזאת שלא אגיב כי זה רק 36 מג חסרים כהשלמה ל112.5. ואיך במקרה של 250 פבוקסיל עם 75 מרוניל? מה אגיד לרופא אם יתן לי תת מינון עם המרוניל?
נדמה לי מינון סביר ממה שהכרתי חכה לרופאהתכף אשוב 27/11/2016 | 17:43לפחות ממה שזכור לי מנקודת מבט ראשונה זה מינון סביר ונפוץ אבל חכה לרופאה לתשובה יותר מעמיקה
תשובת מומחה תשובה ד"ר קרני רובין 27/11/2016 | 19:28לתומר שלום, אין חישובים. מנסיוני, כאשר היו רמות דם של אנפרניל, זה היה המינון המתאים. אינני חושבת שזה מתפקידך להכתיב לרופאים מה לתת. בברכה, דר' קרני רובין
תשובהיעקב חזן 25/09/2019 | 11:08נזעי חשמל הם הכי טובים
מירו 15 מ״ג (לת) טובה 23/09/2019 | 22:14אני לוקחת את המירו 15מ״ג כבר כמעט חודש. האם הכדור יכול לגרום לבצקת בקרסול וכף הרגל? בנוסף המירו גרם לי לתיאבון מוגבר ומן הסתם גם לעלות במשקל. מה עושים?פתח בחלון חדש
שלום לרופא/ה (לת) אסף 23/09/2019 | 15:47התחלתי לקבל וולבטרין 150 מג היות ובר טליקס סרוקסט ציפרמיל וסימבלטה לא עזרו לי השאלה שלי היא האם הכדור הוא גם מקל על חרדות בנוסף? תודה רבה על תשובתךפתח בחלון חדש
מעבר לפרוזאק לוולביוטרין איילת 16/08/2014 | 10:31לפני כ4 חודשים, בהמלצת הפסיכאטר החלפתי את הפרוזאק שלקחת במשך 15 שנה האחרונות לוולביוטרין 150 מ״ל. מאחר והתחלתי להרגיש שוב חרדה הוא הגדיל לי את המינון ל-300 מ״ג. מאותו רגע החריפו התופעות ואני כל הזמן חשה דכאון וחרדה. אמנם אני נעזרת בקסנקס להרגעה, אך אני מרגישה שזה לא עובר. השאלות- 1. האם עשיתי טעות כשהחלפתי את הפרוזאק ( שגרם לי להשמנה ולעייפות) 2. האם אני בדרך הנכונה וזה רק עיניין של זמן עד שהוולביוטרין 300 מג יתחיל להשפיע? 3. האם כדאי לחזור לפרוזאק, ולבטל את לקיחת הוולביוטרן לאלתר? אני חווה דכאון וחרדה שכבר הרבה שנים לא חוויתי ולא נראה לי שאוכל לעמוד בזה שוב אלא אם תגיד לי שאני צריכה עוד קצת סבלנות עד שהוולביוטרין יתחיל להשפיעפתח בחלון חדש
וולבוטריןר.צ. 16/08/2014 | 19:43שלום איילת, בדרך כלל וולבוטרין איננו יעיל לבדו לדיכאון, אבל הוא מצוין כאשר משלבים אותו ליד כדור נוסף הפועל על סרוטונין. הכדור הנוסף יכול להיות פרוזק, לוסטרל, ציפרלקס, אפקסור ונוספים. אפקסור (ויאפקס) פחות גורם להשמנה מהאחרים. לאחר 4 חודשים אין עבור מה להמתין כי לא צפוי לחול שיפור במצבך. גשי לרופא שלך או לרופא אחר ובקשי לשלב כדור נוסף ביחד עם הוולבוטרין. חשוב שהרופא יידע כמה ליטול מכל כדור מאחר וזהו המפתח להצלחת הטיפול.
בנוגע לוולביוטריןאיילת 16/08/2014 | 22:36תודה על תשובתך לשאלתי הקודמת, הגדלת המינון של הוולביוטרין ל300 מ״ג הינה רק מהשבועיים האחרונים, ולכן אני שואלת- האם החמרת המצב מגיעה בעקבות הגדלת המינון ויקח עוד קצת זמן עד שאתייצב? כי הפסיכאטר שלי מתעקש לא לשלב וולביוטרין עם פרוזאק- הוא טוען שזה מגביר את תופעות הלוואי. האם לפי דעתך ההחמרה במצב מרמזת על הטבה בהמשך? שהרי ידוע זהתרופות הללו קודם מחמירות לפני שהן מייטיבות. הפסיכיאטר שלי מדגיש שהנטייה להשתמש בתרופה מסוג אחד (מונו-תראפי) ולא בשילובים
בנוגע לוולביוטריןאיילת 16/08/2014 | 22:36תודה על תשובתך לשאלתי הקודמת, הגדלת המינון של הוולביוטרין ל300 מ״ג הינה רק מהשבועיים האחרונים, ולכן אני שואלת- האם החמרת המצב מגיעה בעקבות הגדלת המינון ויקח עוד קצת זמן עד שאתייצב? כי הפסיכאטר שלי מתעקש לא לשלב וולביוטרין עם פרוזאק- הוא טוען שזה מגביר את תופעות הלוואי. האם לפי דעתך ההחמרה במצב מרמזת על הטבה בהמשך? שהרי ידוע זהתרופות הללו קודם מחמירות לפני שהן מייטיבות. הפסיכיאטר שלי מדגיש שהנטייה להשתמש בתרופה מסוג אחד (מונו-תראפי) ולא בשילובים
תשובהר.צ. 17/08/2014 | 00:55וולבוטרין מעלה את רמת הנוראדרנלין במערכת העצבים (בנוסף לדופאמין) ועלולה לגרום להגברת החרדות אצל חולים הנוטים לחרדה. זה דבר ידוע. מכאן לדעתי תחושת החרדה שאת חשה (בנוסף למחסור בסרוטונין עקב הפסקת הפרוזאק). תוספת של תרופה העובדת על הסרוטונין מבטלת את החרדה הזו באופן די מהיר. הרופא שלך מכיר אותך ויתכן שיש לו סיבה לבחירה בתרופה הזו. לכן אם יש לך יכולת לסבול עוד שבועיים-שלושה אז תתאפקי. תמיד כדאי לתת הזדמנות וללכת לפי עצת הרופא המטפל (כל זמן שזה אפשרי). אם אין לך אפשרות להמשיך, או אם חלפו השבועיים-שלושה ואין שיפור, הייתי מבקש להוסיף ויאפקס ביחד עם הוולבוטרין, באופן איטי ומבוקר, וצפויה הקלה מהירה. מניסיון שלי כחולה, דווקא השילוב בין 2 תרופות הנו מוצלח הרבה יותר מאשר מונו-תראפי. ישנם רבים שאינם מסתדרים עם תופעות הלואי של תרופה אחת, והשילוב מבטל את תופעות הלואי הללו. המפתח הוא לדעת את המינונים מכל תרופה. בהצלחה
תשובת מומחה תשובה ד"ר קרני רובין 19/08/2014 | 20:05לאיילת שלום, 1. מניסיוני האישי, נדיר שוולבוטרין יעבוד כאשר הוא ניתן כמונותרפי. הדבר נכון לגבי 150 ולגבי 300 מ"ג. 2. אני תמיד נגד החלפת סוס מנצח וסוברת שכדאי להמשיך בטיפול שעוזר ולפעמים להוסיף לו דבר מה. 3. האם קיבלת את הפרוזק בגלל דיכאון וחרדה או בגלל OCD? איזה מינון קיבלת? 4. האם בוצעה אצלך בדיקה של תפקודי בלוטת התריס? בדיקות הורמונליות? בת כמה את? 5. מתי התחילה העייפות והעלייה במשקל? אני מוכרחה להגיד שאני בדעתו של ר.צ. שלעיתים ובמיוחד במקרים העמידים עדיף לשלב תרופות. אשמח לנסות לעזור לך יותר במידה ותתני לי יותר מידע. בברכה, דר' קרני רובין
בהמשך לוולביוטרין- בהמשך לשאלות של דר קרניאיילת 19/08/2014 | 22:22לשאלותייך, אני בת 50, ועשיתי בדיקות, כולל בלוטת הטריס ונמצא שהכל תקין. את הפרוזאק בזמנו- לפני 15 שנה- קיבלתי בעקבות דכאון וחרדה וזה עזר לי אך לא באופן מלא.. בעיקר הרים אותי לתפקוד אך עם הרבה נפילות במצב הרוח. המעבר לוולביוטרין היה נסיון שגרם לחרדות להתגבר ולא יכולתי לסבול אותן ( לאחר שעליתי למינון 300). חזרתי לרופא שלי והוא החליף לי את הוולביוטרן לסימבלטה- אני לוקחת כבר 3 ימים סימבלטה יחד עם כדורי הרגעה... בתקווה שיעזור.. לפי דעתך- האם מתאימה ההחלפה? כי סימבלטה מטפלת בסרוטונין גם, וכמה זמן עד שתהיה השפעה מלאה? תודה על עזרתך..
בהמשך לוולביוטרין- בהמשך לשאלות של דר קרניאיילת 19/08/2014 | 22:23לשאלותייך, אני בת 50, ועשיתי בדיקות, כולל בלוטת הטריס ונמצא שהכל תקין. את הפרוזאק בזמנו- לפני 15 שנה- קיבלתי בעקבות דכאון וחרדה וזה עזר לי אך לא באופן מלא.. בעיקר הרים אותי לתפקוד אך עם הרבה נפילות במצב הרוח. המעבר לוולביוטרין היה נסיון שגרם לחרדות להתגבר ולא יכולתי לסבול אותן ( לאחר שעליתי למינון 300). חזרתי לרופא שלי והוא החליף לי את הוולביוטרן לסימבלטה- אני לוקחת כבר 3 ימים סימבלטה יחד עם כדורי הרגעה... בתקווה שיעזור.. לפי דעתך- האם מתאימה ההחלפה? כי סימבלטה מטפלת בסרוטונין גם, וכמה זמן עד שתהיה השפעה מלאה? תודה על עזרתך..
את מלאךזהבית 20/08/2014 | 16:21אין לי דרך אחרת להגדיר זאת. כל כך הרבה אכפתיות ותשומת לב. את עוזרת לנו כל כך הרבה. תודה מכל הלב.
וולבוטרין יכול להגביר חרדהאני 23/08/2014 | 15:07נותנים אותו לעיתים דחופות לבעיות קשב וריכוז מי שריטלין לסוגיו לא הועיל לו
תשובת מומחה תשובה ד"ר קרני רובין 24/08/2014 | 16:10לאיילת שלום אני חושבת שטוב עשה הרופא שהחליף לך את הכדור לסימבלטה שהוא כדור מאוד מאוזן. בדרך כלל על מינון של 90-120 מ"ג מופיע שיפור כשבועיים לאחר העלייה למינון האחרון. יחד עם השיפור נעלמות החרדות. בברכה דר' קרני רובין
תשובת מומחה תשובה חוזרת ד"ר קרני רובין 24/08/2014 | 16:10לאיילת שלום אני חושבת שטוב עשה הרופא שהחליף לך את הכדור לסימבלטה שהוא כדור מאוד מאוזן. בדרך כלל על מינון של 90-120 מ"ג מופיע שיפור כשבועיים לאחר העלייה למינון האחרון. יחד עם השיפור נעלמות החרדות. בברכה דר' קרני רובין
וולבוטריןרונית 04/09/2014 | 12:44שלום דר רובין בהמשך לאיילת אשר כאילו דיברה מגרוני גם אני נוטלת וולבוטרין מזה כחודשיים, תחילה במינון של 150 ולאחר מכן 300 ואולם תופעות החרדה אצלי אינן חולפות כלל ואף מתגברות (מתוך המחשבה של למה זה לא חולף? הרי אני נוטלת כדור לשם כך...) ומלוות בתופעות נוספות כמו חולשה כאבים בגוף כאבי ראש סחרחורות נימולים ועוד. אני גרה ביישוב בדרום ובתחילה האשמתי את המצב בעודף של לחץ וחרדה שחוויתי (ואף התקף חרדה אחד, מזכירה-תוך כדי הוולבוטרין..)שאולי הגוף באמצעות הכדור לא מצליח להתגבר עליו. אולם, תקופת הלחימה עברה אבל החרדות נשארו... הוצע לי על ידי הרופא המטפל בי לעבור מהוולבוטרין ללוסטראל (במקום ולא ביחד). האם כך נכון לנהוג? כי כעת מחילופי הדברים כאן אני מבינה שלמעשה מה שגורם אצלי לחרדה הוא למעשה הכדור...? ושאם אשלב אותו עם דבר נוסף זה יכול לחלוף? אולי בעצם חודשיים הן עוד זמן סביר להרגיש את כל תופעות הלוואי של הוולבוטרין ובעיקר חרדה בלתי פוסקת? לתחושתי משהו כאן לא עובד נכון... אשמח לייעוץ. אציין כי אני בשנות השלושים לחיי. כל בדיקות הדם לרבות בלוטת התריס תקינות. תודה גדולה.
תשובת מומחה תשובה ד"ר קרני רובין 04/09/2014 | 18:18לרונית שלום, קודם כל, כל תופעות הלוואי כולל החרדה יכולים לנבוע מהוולבוטרין עצמו. 6 שבועות הנם זמן מספיק כדי לקבל אפקט מקסימלי. אני נוטה להסכים איתך שעדיף היה לרדת בוולבוטרין ל-150 מ"ג ולשלב אותו עם לוסטרל עד 150-200 מ"ג. במידה והחרדות יתמידו מעבר למספר שבועות הייתי מפסיקה את הוולבוטרין. בברכה, דר' קרני רובין
וולבטרין לחרדותאסף 23/09/2019 | 10:31התחלתי לקבל היום וולבטרין לאחר ניסויים של ssri וsnri אני סובל מאי שקט וחרדות וברצוני לשאול האם הכדור יכול לעזור בחרדות ואי שקט? תודה
פסיכולוג טוב באיזור המרכז לחרדה ודכאון גל 18/04/2012 | 17:33פסיכולוג קליני טוב ומומלץ באיזור המרכז לחרדה ודכאון.פתח בחלון חדש
תגובהשי 18/04/2012 | 20:01אמנם יש רבים וטובים אבל יש לי ניסיון עם פסיכולוג בשם דורי לוי שמקבל בתל אביב שיש לי להמטיר עליו שבחים ,פסיכולוג מצוין ממש קוסם. בהצלחה
תשובת מומחה תשובה דר' קרני רובין 19/04/2012 | 19:10שלום גל, אם אתה מעוניין תתקשר אליי טלפונית - 0503242021, אם לא אענה השאר הודעה ואחזור אליך. מקל עלי שמתקשרים מהמספר אליו אני אמורה לחזור. בברכה, דר' קרני רובין
לירון 21/04/2012 | 16:47ד"ר עמירם שראל - שילוב של מח ולב. מטפל משובח , יושב ברמת חן שזה בר"ג גבול גבעתיים.
מטפל מומלץ - עמירם שראללירון 21/04/2012 | 16:50ד"ר עמירם שראל - שילוב של מח ולב. מטפל משובח , יושב ברמת חן שזה בר"ג גבול גבעתיים.
מטפלת מומחית בOCD- הפרעות חרדהגיל 27/04/2012 | 16:40אני מכיר באופן אישי מטפלת מומחית בטיפול ב OCD הפרעות חרדה . היא נחשבת לאחת הטובות בשוק. הקליניקה שלה באיזור המרכז. יש לה הצלחות מוכחות רבות ואנשים רבים מברכים אותה כל יום על הצלחות אלו. אשמח לעזור. אם אתם רוצים פרטים נוספים אנא פנו אלי במייל ואעביר לכם את הפרטים והטלפון שלה.
אשמח לפרטים על המטפלתאריק 22/09/2019 | 19:07אשמח לפרטים על המטפלת
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד