פורום הפרעות קשב וריכוז, ADHD - עמוד 152
ד"ר גלעד חבצלת
-
תשישות כרונית add וocd (מיזופוניה)
בראל 12/06/2017 | 04:13ד"ר בועז שלום רב. אני בראל בן 25 סטודנט במסלול משולב מדעי המוח ומדעי המחשב באוניברסיטה. לקראת תום שירותי הצבאי התחלתי להשתמש בריטלין (ללא איבחון והתאמה אך בידיעת רופא משפחה).נהגתי ליטול את התרופה בזמנים לא מסודרים לילות שרציתי לנצל, למשל. עם תום שירותי הצבאי (לא קרבי) החמירו תסמיני ocd שמתבטאים אצלי ברגישות לצלילים מסוימים. נועצתי בפסיכיאטר.(מציין כי גם קיימת נטייה למצבי רוח ומחשבות חרדתיות וטורדניות). התחלתי טיפול בפבוקסיל. עברתי בתקופה זו אבחון שגרס "הפרעות קשב חמורות" ודגש על זמני תגובה. חוויתי עייפות כרונית ותחושה של קהות חושים. קושי בתפקוד יומיומי. יחד עם הפסיכיאטר החלפתי את הטיפול לויפאקס 70 מג וכעת 150 מג. בו בזמן עברתי מנטילת קונצרטה 54 לויואנס 30 בשל תופעות לוואי לא נעימות ובינהן נשירת שיער מאסיבית ולא רק מהקרקפת. (עם תקופת הפסקת הקונסרטה חדלה הנשירה). כעת אני שוב בתקופה של חוסר תפקוד ושינה מרובה. גם לאחר מספיק שעות שינה אני תשוש כל כך. אני לא מצליח לממש את הפוטנציאל שלי ובדרך לנשירה מהתואר שאני כל כך אוהב. הפרעות הקשב בשיא "תפארתן" ועושה רושם שהויואנס לא עובד/מחמיר את התופעות. אני נוטל את הויואנס במשך שבועיים פעם בכמה ימים כי עד שאני מתעורר אני לא יכול לקחת את התרופה מחשש לשיבוש מחזור השינה (שמשובש ממילא..). אני בעיקר מרגיש חסימה מחשבתית. כאילו מידע לא מצליח לעבור בין תאי העצב. הקונסרטה הייתה מעולה מהבחינה הזו אך הרגשתי שבנוסף לתופעות לוואי, גופי החל לפתח תלות מסויימת (נטילת קונסרטה שניות לפני הירדמות כדי שאוכל להתעורר כשאצטרך). אני משתדל לעשות ספורט תדיר אך לרוב - חוסר התפקוד והתעדוף מכניעים אותי. לעיתים אני חווה רעידות. יש לי התכווצויות שרירים בחילות סחרחורות וכאבי ראש שמתגברים בערב. בדיקות דם תקינות. התופעות מופיעות כבר קרוב לשנה. האם אתה מכיר את התופעה? אני מאמין שאת האיזון התרופתי במוקדם או במאוחר אמצא. אך כיצד אתן מענה לתשישות הפיזית הנוראה הזו? אני באמת מרגיש ככדור שלג במדרון. אני לא מכיר את עצמי כבר. מתנצל מראש על העמסת המידע אך חשוב לי לשקף תמונה מלאה וכרונולוגית (אולי נגרם לי נזק קוגניטיבי לטווח הארוך מכל התרופות שניסיתי?). אני בקשר עם פסיכיאטר אך בשלב זה חייב דעה נוספת. אודה להתייחסותך. כל טוב.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשישות כרונית
ד"ר בועז רפפורט 13/06/2017 | 22:04שלום בראל, אתה מציג תמונה מורכבת ובצדק אתה מחפש מענה ורוצה חוות דעת נוספת. אבל הכתובת היא לא הפורום , הפורום לא נועד להחליף חוות דעת רפואית רצינית ומעמיקה כפי שדרושה לך. אוכל לומר כמה דברים כלליים: לפני שמדברים על איזון תרופתי יש להשלים את תהליך האבחנות שלך. בין היתר, אם עוד לא נעשה, אני ממליץ לעניין את רופא המשפחה במצבך הכללי ולבצע גם בדיקות ם כלליות וגם בירור של מומחה להפרעות שינה. אני מניח שיש עוד דברים לעשות אבל הייתי מתחיל מזה. עד אשר לא תיפתר בעיית העייפות הקשה לא נראה לי שתוכל להתקדם עם כל השאר. בהצלחה,הוסף תגובה
-
תודה רבה - הנחתי שזה מורכב מידי, אמשיך בבירור.
בראל 13/06/2017 | 22:18תודה!הוסף תגובה
-
-
דפאלפט עם ריטלין la 40
מור 12/06/2017 | 19:55שלום אני שותה ריטלין la 40 ולוקח דפאלפט האם יש אינטרקציה שלילית ביחד ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שילוב דפלפט
ד"ר בועז רפפורט 13/06/2017 | 21:54שלום, אין התווית נגד לשילוב שתי התרופות. צריך רק לבדוק שהסיבה עבורה לוקחים את הדפלפט נשארת מאוזנת בזמן לקיחת הריטלין. בברכה,הוסף תגובה
-
-
ריטלין והפסקת מחזור
אניי 13/06/2017 | 13:04היי,בשנה האחרונה התחלתי להעלות את המינון של הריטלין בעקבות הבחינות, היו למ פה ושם תופעות לוואי של אי שקט וחרדות אבל הם עברו מהר. כרגע הפסיק לי המחזור, הוא יחסית סדיר. ביצעת בדיקת הריון והיא הייתה שלילית,יש קשר בין מחזור לריטלין?תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מחזור חדשי
ד"ר בועז רפפורט 13/06/2017 | 21:53שלום, מבחינה פורמאלית אין קשר כזה. בפועל אני פה ושם שומע מנשים על השפעת הריטלין על המחזור שלהם, עד כה התלונות (הבודדות) היו על הגברת הדימומים וקיצור המחזור ולא על הפסקתו. בכל מקרה כדי להוכיח קשר של תופעה כל שהיא לתרופה יש להפסיקה ולראות שהתופעה חולפת ואז לחדש את הטיפול ולראות שהתופעה חוזרת. אם אכן תוכיחי את הקשר , מומלץ יהיה להחליף לתכשיר אחר. בברכה,הוסף תגובה
-
-
מינון רטלין
רינת 11/06/2017 | 23:56שלום, כסטודנטית התחלתי לקחת לאחרונה (במרשם רופא קשב) רטלין. הקשיים מלווים אותי ביום יום אבל אני מתמודדת. לקראת המבחנים חשוב לי להיות ממוקדת ומרוכזת לכן לא חשוב לי שההשפעה תהייה ארוכה אבל שיהיו לי לפחות 3-4 שעות ביום של ריכוז מלא בתקופה זו. בהתחלה ניתן לי רטלין רגיל 20 מ"ג שמלבד תחושה של חשק לישון ואולי מעט רוגע לא ממש עזר לי להתרכז או להיות ממוקדת. ואז ניתן לי רטלין SR 20 מ"ג שהתגובה אליו היתה אותו דבר. האם במצב כזה יש טעם להעלות מינון של רטלין רגיל ל- 25 מ"ג או ל- 30 מ"ג והאם זה יכול לשנות משהו (אני שוקלת סביב 50 ק"ג)? אם זה לא יכול לשנות האם יש אפשרויות אחרות? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מינון
ד"ר בועז רפפורט 13/06/2017 | 21:49שלום, לא ניתן לכוון אותך למינון זה או אחר במסגרת הפורום. יש הרבה שאלות שצריך לשאול אודות המצב הקיים כדי לדעת מה להמליץ. זה תפקידו של "רופא הקשב" . פרט לכך, ברוב המקרים הפרעת הקשב לא פוגעת רק בלימודים, כך שגם מבחינת הכיסוי הטיפולי וגם מבחינת הבנת ההתנהלות שלך , כדאי להמשיך ולהתייעץ לא רק לגבי איכות ההשפעה התרופתית אלא גם על תדירות הלקיחה וטווח ההשפעה שבאמת דרוש. וגם לחשוב על אימון המיועד לקשב וריכוז ADHD COACHING. בהצלחה,הוסף תגובה
-
-
ריטלין ורגישות יתר
נתי 08/06/2017 | 14:48שלום רב בני בן 9 החל ליטול ריטלין la30 משקלו 32 קג. יש השפעה דרמתית על היפראקטיביות ,אימפולסיביות, וכן הוא מקשיב יותר . העניין הוא שתחת השפעה הילד נעשה מאד רגיש. (לא בוכה) אבל סגנון הדיבור הופך להיות רגשני ,אפילו נראה כאילו לא מרגיש טוב למרות שהוא טוען שהוא מרגיש בסדר.האם התופעה מוכרת ? למה ניתן לייחס אותה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ריטלין ורגישות
ד"ר בועז רפפורט 11/06/2017 | 10:15שלום, אם התופעה לא משתפרת לאחר כמה ימי טיפול ברצף, צריך לשנות את המינון (אותי להוריד ) או להחליף את התכשיר. בברכה,הוסף תגובה
-
-
קשב וריכוז פתרון זמני או טיפול מתמשך
דוד 09/06/2017 | 07:57אני בן 23 הרופא רשמה לי אטנט לבעיות קשב וריכוז עקב תופעות לוואי קשות של רטלין וקונצטרה... רציתי לשאול האם התרופה בטוחה לשימוש ודבר שני האם התרופה משפיע לטווח הארוך או שזה רק פיתרון זמני לבעיה. יש לציין שההפרעה פוגעת בי בכל תחומי החיים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פיתרון זמני או קבוע
ד"ר בועז רפפורט 11/06/2017 | 10:13שלום, הפרעת הקשב שייכת ל"אופי" ולכן יש לה נטייה להישאר. עד כמה היא מפריעה (או עוזרת) זה תלוי ב- מה עושים. חשוב גם לקבל אימון אישי המתמחה בהפרעת קשב כדי ללמוד לנהל אותה במקום שהיא תנהל אותך. לגבי התרופה, היא לא מרפאת אותך כי אתה לא חולה. היא יכולה לפתור בעיה (אם מתאימה ) אבל בהיעדרה , הדברים עלולים לחזור. לכן כל עוד אתה מתפקד במציאות שהפרעת הקשב יותר מפריעה מאשר עוזרת, מומלץ להתמיד בטיפול התרופתי. האטנט בטוחה לשימוש כאשר נמצאים במעקב רפואי (אצל רופא המתמחה בתחום). בהצלחההוסף תגובה
-
-
בעיות שינה והפרעת קשב(24)
On 11/06/2017 | 03:03שלום ד"ר, בתקופת התיכון אובחנתי כadd. לא הצלחתי להקשיב בכיתה מאז שאני זוכר את עצמי אך בתיכון עצם ההישארות בכיתה גרם לי לחוות קשיים עצומים ברמה שלא הרגשתי לפני, כמו כן התחלתי לסבול בצורה רציפה מנדודי שינה כך שלא הייתי נרדם לפני 2.30 3.00 בלילה.. ולא מצליח להתעורר למרות כל נסיונות רבים להעיר אותי. נשלחתי למעבדות שינה והתוצאות היו תקינות. לקחתי לפני בגרויות ולפרקי זמן קצרים בלבד קונצרטה (54). בתקופת הצבא בעיות השינה החמירו אף יותר.. לאחר השחרור התחלתי לשפר בגרויות וקיבלתי קונצרטה התלוננתי לנוירולוג שאני מרגיש פגיעה בשינה והוא החליף לאטנט. הפגישה הבאה תהיה עוד השלושה חודשיים ואני עכשיו חווה כבר שבוע וחצי שאני לא מצליח להירדם לפני השעה 05.00. למי אני צריך לפנות? הדבר פוגע בי קשות ואם זה ימשיך אני אנשור מהלימודים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המשך
On 11/06/2017 | 03:06את האטנט אני לוקח כבר מס חודשים ולכן לא יודע אם לקשר את החמרה לתרופה. בכל מקרה אני מרגיש שיש קשר בין הפרעת קשב להפרעות שינה. תודה על העזרה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שינה
ד"ר בועז רפפורט 11/06/2017 | 10:09שלום, ישנו קשר הדוק בין הפרעת הקשב לבין השינה וגם בין התרופות הממריצות לשינה. לכן צריך לעשות סדר. מהדיווח אני מבין שהפרעה בהירדמות היתה גם בנערותך. ללא שיפור בשינה לא יהיה שיפור בתפקוד היומי. בכל אופן, אם הבעיה היא מהתרופה, ביום ללא תרופה אתה אמור להירדם טוב. אם זה לא קשור, ההמלצה היא לקחת מלטונין (מרשם והנחיות מהרופא שמטפל בהפרעת הקשב שלך). בברכה,הוסף תגובה
-
-
חשוב מאוד
Lior 06/06/2017 | 19:59שלום, אני בן 30 וסטודנט, אני משתמש בויואנס 90 מג של שלוש כדורים של 30 שזה שילוב שעובד טוב עבורי גם בלימודים, אבל לצערי לאחרונה התחילו לי סימני חרדות,הרופא נתן לי את התרופה פבוקסיל פעמיים ביום, השאלה והפחד הגדול שלי, זה לא ינטרל את ההשפעה הטובה של הויואנס? האם זה לא יגרום לי לבעיות קשב, ריכוז וקליטה, וכך הציונים ירדו משמעותית ואכשל? אני ממש חושש מהשילוב של השניים כי הצלחתי בלימודים היא בראש מעייניהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אני מוסיף
Lior 06/06/2017 | 21:55אני מעדכן שאחרי כדור ראשון של פבוקסיל יש לי כל היום התכווצויות שרירים, עכשיו כאבי שרירים לסקים מאוד ברגליים, והרגשה מוזרה, מעופפת, וסחרחורת בראש, מה לגביי זה גם בנוסף למה ששאלתי בשאלה בהודעה הקודמת?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מינון יתר של ויואנס
ד"ר בועז רפפורט 07/06/2017 | 08:39שלום, עצם הרעיון של שילוב ויואנס-פבוקסיל הוא לא בעייתי. הבעייה הגדולה בדיווח שלך היא מינון יתר של ויואנס ! כדי לקחת מינון מעל 70 מג' צריך אישור מיוחד . לכן הרופא שאחראי על הטיפול בך אמור להיות מודע למינונים שאתה לוקח ולאשר אותם. בברכה,הוסף תגובה
-
תשובה
Lior 07/06/2017 | 22:40אבל העובדה היא ש 60 מג ויואנס היה חלש מדי בשבילי ולא הרגשתי אותו, אפילו הייתי מפהק בכיתה,אז ניסיתי 90 במשך חודש והיה מעולה, עירנות, ריכוזהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ויואנס
ד"ר בועז רפפורט 07/06/2017 | 23:10עדיין, מינון מקסימאלי מאושר בארץ הינו 70 מג'. מעבר לכך יש צורך באישור מיוחד. נסתפק בזאת,הוסף תגובה
-
-
אטנט ועייפות
מיכל 06/06/2017 | 21:14שלום ד״ר רפפורט ביתי בת 7 מקבלת 10 מג אטנט . לא ראינו תופעות לוואי משמעותיות מלבד עייפות לא אופיינית ושזה מחזיק 4 שעות בלבד.האם להמתין וזה יעבור או שזה סימן לתת מינון? אטנט אמור להיות מספיק ל5-6 שעות? אגב מהם הסימנים לתת מינון ומינון יתר באטנט? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מינון אטנט
ד"ר בועז רפפורט 07/06/2017 | 08:35שלום, תת מינון יכול לגרום לעייפות, לתגובת ריבאונד , לטווח השפעה קצר מידי. יתר מינון יכול לגרום לעוררות יתר ,לעצבנות, לדופר חזק/מהיר, לחוסר אכילה ממושך וחוסר שינה. לא תמיד קל לומר אם תת או יתר וצריך לשמוע את כל הפרטים. וגם כשיש תת מינון לא תמיד הדברים נפתרים על ידי העלאתו. במקרה המתואר אני מניח שהרופא, המנהל את הטיפול, ישקול להעלות מעט את המינון, זאת בהנחה בהנחה שיתר הפרמטרים יאפשרו זאת. מכיוון שהשיקול תמיד מורכב , כל שינוי ייעשה דרך הרופא. בברכה,הוסף תגובה
-
-
מינון אטנט
מתייעצת 06/03/2017 | 10:59שלום. איך אני יכולה לדעת האם המינון של האטנט מספיק האטנט משפיע ואני מרוכזת? יש איזה דרך לבדוק? אני לוקחת אטנט 20 מ"ג.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
יעילות הטיפול
ד"ר בועז רפפורט 06/03/2017 | 11:15שלום, התשובה הפשטנית היא : כמו שידענו שיש בעיה, באותה מידה צריך לראות אם נעלמה. לגופו של עניין, תחפשי יעילות תפקודית, השאלות שכדאי לשאול: האם המחשבה בהירה, עקבית, רציפה. האם את קוראת ומבינה מהר, האם את זוכרת את מה שרצית, האם תהליך קבלת ההחלטות בזמן ההשפעה טוב יותר. האם את יותר שקטה מבפנים. ומאידך- האם יש תופעות לואי שמעיבות על איוכות החיים. בברכה,הוסף תגובה
-
המשך
מתייעצת 06/03/2017 | 11:18אוקיי. מותר עם האטנט לשתות קפה או קולה?הוסף תגובה
-
המשך
מתייעצת 06/03/2017 | 11:24ועוד שאלה, האם מותר לחצות את הכדור ל4 או שרק ל2? תודה מראש!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך, אטנט
ד"ר בועז רפפורט 06/03/2017 | 21:48מותר לחצות ל 4 . נושא הקופאין עם התרופה (בבליעה או בזמן השפעתה) אינו אסור אבל עלול להגביר את ההשפעה (גם הקופאין הוא סטימולנט, ממריץ) , זה מאוד אישי, יש כאלה שזה מאוד משנה להם ויש כאלה שלא.הוסף תגובה
-
המשך
מתייעצת 07/03/2017 | 22:40תודה רבה!!!! בקשר לחציה של הכדור לא הבנתי האם מותר לחצות ל4 ולבלוע 3/4???הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כן
ד"ר בועז רפפורט 08/03/2017 | 11:55הוסף תגובה
-
אטנט
אתי 22/04/2017 | 08:46שלום האם המינון של 10 מג עבור ילדה בת 11.5 במשקל 31 נשמע הגיוני?הוסף תגובה
-
אטנט
אתי 22/04/2017 | 08:48שלום האם המינון של 10 מג עבור ילדה בת 11.5 במשקל 31 נשמע הגיוני?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 24/04/2017 | 23:18אפשר לחלק ל 4 חלקים, הכדור יחסית פריך. כדא להיעזר במחלק כדורים שניתן להשיג בכל בית מרקחת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כן
ד"ר בועז רפפורט 24/04/2017 | 23:19הוסף תגובה
-
המשך
מתייעצת 06/06/2017 | 16:41אני לוקחת אטנט (רגיל)ויש שיפור עצום. אבל שמתי לב בזמן ההשפעה של האטנט אם אני שקועה במשהו ופתאום מישהו בא ומדבר איתי אז לוקח לי זמן לשים לב שהוא מדבר אלי בדרך כלל אני גם שואלת "מה"? ויש אפילו פעמים שאנשים מסבים את תשומת ליבי שאנשים מדברים איתי,ברגיל זה לא קורה לי. האם זו תופעה מוכרת? למה זה קורה? יכול להיות שזה נובע ממינון יתר? אם כן מהם הסימנים לכך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 06/06/2017 | 17:10תנסי , זה סטימולנט עם סטימולנט, יכול להגדיל את ההשפעה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כן
ד"ר בועז רפפורט 06/06/2017 | 17:12הוסף תגובה
-
?
מתייעצת 06/06/2017 | 17:24לא הבנתי...מה לנסות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 06/06/2017 | 18:59יתכן וזה גורם לך ליתר קשב בדברים, לא זאת כוונת הטיפול. צריך "לשחק" קצת עם המינון (אולי להוריד, תלוי מה זה עוד עושה). בכל מקרה, במסגרת הפורום אני לא משנה את הטיפול אלא רק נותן "מפתחות" , תצרכי לחזור לרופא שמטפל בהפרעת הקשב שלך ולהתייעץ איתו. נסתפק בזה, בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 06/06/2017 | 19:02הקופאין הינו סטימולנט , גם התרופה לריכוז. כשמערבבים את שניהם זה יכול לתת השפעה מוגברת, לעיתים זה יותר מידי , תלוי ברגישות שלך. בכל אופן אין איסור על שתיית קפה בזמן נטילת תרופה לריכוז , לכן הצעתי לנסות ולראות. אם התוצאה לא נחמדה, תמנעי. נסתפק בזה, בהצלחההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פדיקולוזיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפול קוגניטיבי התנהגותי בהפרעות קשב וריכוז
-
בדיקות קשורות
-
על-שמע (אולטרסאונד) של דרכי שתן בילדים
-
תרופות קשורות
-
פמולין
-
חיסונים קשורים
-
חיסון נגד אדמת
-
מונחים קשורים
-
עמותת קרולינה דה לנגה ישראל
פורומים נוספים בתחום
פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD
פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHDפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםטיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה
בפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה ניתן להתייעץ עם צוות המומחים של מכון נוירואקטיב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, ...פורוםמחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים
בפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר גיא שטויר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדיםפורוםהפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק
בפורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק ניתן להתייעץ עם גב' אסתר אטיה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבקפורוםרפואת ילדים ותינוקות
בפורום רפואת ילדים ותינוקות ניתן להתייעץ עם ד"ר רוני שפר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת ילדים ותינוקות
ד"ר גלעד חבצלת
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח
ד"ר גיא שטויר
אסתר אטיה
ד"ר רוני שפר