פורום הפרעות קשב וריכוז, ADHD - עמוד 157
ד"ר גלעד חבצלת
-
עזרה
דנה 20/06/2017 | 22:37בני בן ה-9 מאובחן odd hdhd מקבל חצי כדור של ריספונד בערב ועוד חצי בבוקר, וכדור ויואנס 30 מ"ג. ניכר שיפור התנהגותי הילד לא מעורב במקרי אלימות אין לא התפרצויות זעם. אך עדין, הילד יוצא המון מהכיתה לא עובד בכיתה לא מכין שיעורי בית. המבחנים מראים שהוא מכיר את החומר בגיאומטריה קיבל 70 בתנ"ך 70 בשפה- כמעט טוב קורא מאוד יפה בקו רם. בחשבון 60. הילד לוקה בחרדה של אי הצלחה- ולכן, הוא נמנע מלהיות נוכח בשיעורים ומרבה לצאת מהכיתה- אינו משוטט בבית הספר. או בחדר מחשבים או עוזר למורות. בנוסף, לאחרונה הוא לוקח בלי רשות דברים מהבית ספר. אשמח לדעת איך מטפלים בילד כזה? מה הטיפול שיוכל לעזור לו? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
עזרה
ד"ר בועז רפפורט 22/06/2017 | 08:52שלום, הדבר החשוב ביותר הוא להפוך אותך , כאמא, לאשת מקצוע עבורו. את צריכה להבין היטב את שתי האבחנות שלו : ADHD ו- ODD וגם לדעת שביניהן מסתתרת תמיד עוד אבחנה: פרפקציוניזם. היא המבלבלת ביותר וזאת שמדרדרת את המצבים מבחינה רגשית והתנהגותית , כאשר הפרעת הקשב מקבלת מענה הולם זה פוחת מאוד. או במקרה שלכם בעזרת הריספונד. כך שההמלצה הראשונה היא לקבל הדרכה הורית על ידי מי שמומחה בתחומים אלה. לגבי הדיווח: נראה שהריספונד משפיע היטב והויואנס לא מספיק . שכן, הנושאים ההתנהגותיים השתפרו אך לא הביצועיים. צריך לחזור לרופא שמטפל בכם ואחרי ששואלים מספיק שאלות לגבי תופעות לואי, לבחון אפשרות של העלאת מינון הויואנס (הוא כרגע במינון המינימאלי). בהצלחה,הוסף תגובה
-
-
מינון אטנט
אריק 20/06/2017 | 21:21ב"ה שלום רב דר' רפפורט לאחר 7 שנים עם ריטלין ועקב תופעות הלוואי שלו, נרשם לי אטנט 10 מ"ג לניסיון פעם ביום, פעל מצוין וכל תופעות הלוואי של הריטלין LA ספציפית, נעלמו חוץ מדיכוי רעב ושינה. אני שוקל 185 ק"ג, אמנם לפני ניתוח מעקף, אך עדיין, מרגיש שעם העובדה שהעלו לי את המינון ל-10 מ"ג פעמיים ביום, כשאת הראשון אני נוטל ב-06:00 והשני ב-13:00, זה לא מרגיש לי 100% תפקוד כבר בשעתיים הראשונות לאחר נטילת הכדור. ידוע לי שהמשקל הוא פקטור, אך איך ללמוד את התגובות לפני בקשת הגדלת מינון או משהו בסגנון? בברכה, אריקהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מינון אטנט
ד"ר בועז רפפורט 20/06/2017 | 22:05שלום, מניון האטנט מושפע מהגיל ולא מהמשקל. בכל מקרה המינון שאתה לוקח הינו נמוך יחסית ולכן אם אתה לא מרגיש שזה מפקס אותך מספיק (במקרה שלך חשוב גם שיעזור לך להשתלט על האכילה) , מומלץ לחזור לרופא שמטפל בך בתחום הזה ולשקול איתו את העלאת המינון (כעיקרון מותר עד 30 מג' פעמיים ביום, כמובן בהדרגה ועם בקרה טובה על ההשפעה)הוסף תגובה
-
המשך
אריק 20/06/2017 | 22:21שלום רב ראשית, אני בן 37, שנית, זה כן מדכא תיאבון בדיוק כמו הריטלין. יש גם קטע בירוקרטי של 3 פעמים סה'כ שניתן להשתמש בייעוץ רופא מומחה מצד הביטוח המושלם של הכללית בשנה, וכבר ניצלתי שתי פגישות. השאלה אולי אתית, אם לא מושכים אותי סתם במקום לתת מענה רציני וארוך טווח? בהתחשב שהרופא מעוניין במעקב חד חודשי ואני רק ב-10 מ'ג פעמיים ביום סה'כ. כיצד אוכל להתיעץ איתך באופן פרטי יותר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 20/06/2017 | 22:28אני כיום מטפל רק באנשים שאובחנו על ידי במרפאת קשר. זאת מרפאה פרטית והעלויות בהתאם . לכן, ממליץ שתתיעץ עם הרופא שלך ללא שר להחזרים כי בסוף זה גם משתלם לך בהרבה ורות אחרות. פרט לכך, יתכן ואתה יכול להיות איתו בקשר ללא ביקור, לכל רופא יש את ההסדרים שלו (מיילים, שיחת טלפון) , בהצלחההוסף תגובה
-
-
ADHD לימודים
פלוני 20/06/2017 | 12:48שלום רב, אני בן 20+ ויש לי בעיה עם יכולת הלמידה שלי. מה הכוונה? יש נושאים שקל לי לזכור ויש הרבה שלא. למשל: מבחן אמריקאי שיש בו המון נושאים. אני ניגש לשולחן העבודה ללמוד ואני מרגיש כאילו המוח אומר לי ללכת משם לסלון ואז כאילו המוח נרגע. מה זה אומר? איך מתמודדים עם זה? יש לי בעיה של שליפת זיכרון. יש מקרים של שאלות שאני לא מצליח לשלוף את המידע מהמוח אבל אם מישהו יגיד לי בתשובה יבשת אוסטרליה אז אני יגיד אוו נכון - יבשת אוסטרליה. ואם יגידו לי יבשת אירופה אני אדע שזה לא נכון אבל לא את התשובה הנכונה. מאוד קשה לי ללמוד ככה ואני אשמח מאוד לעזרה. אני מקווה שהפתרון אינו מתחיל ומסתיים בכדורי ריכוז כגון ריטלין ואחרים בלבד. תודה מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לימודים
ד"ר בועז רפפורט 20/06/2017 | 12:54שלום, אתה זקוק לאבחון רפואי מקיף במרפאה המתמחה בהפרעת קשב וריכוז . אם כל מה שאתה מדווח נובע מהפרעת קשב וריכוז ראשונית, הפיתרון קרוב לודאי יערב גם מרכיב תרופתי. בכל מקרה, חשוב לך להבין עם אתה אתה מתמודד, יתכן ומה שאתה מתאר זה רק קצה קרחון... לכן אני ממליץ לך לא לבוא עם תנאים מוקדמים, להבין מה בתוכך מהווה את האוייב שלך בדרך להצלחה ולטפל בזה. בהצלחה,הוסף תגובה
-
לימודים
פלוני 20/06/2017 | 13:19שלום דוקטור, מה כוונתך? אשמח להבין יותר באופן מעשי למה אתה מתכוון- ״שזה יותר מזה...״ וכל העניין. אני עברתי בדיקה ואמרו שיש לי ADHD.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 20/06/2017 | 13:27בדרך כלל הפרעת קשב וריכוז לא פוגעת רק בלימודים. או ניתן לומר את זה גם אחרת- למידה יש לא רק באוניברסיטה, כל הזמן לומדים , כל הזמן מעבדים מידע , כל הזמן צריכים להתפתח (לא רק כשרוצים תעודה). לכן הפרעת הקשב המפריעה בלמידה האקדמית , בדרך כלל גם באה לידי ביטוי בחיי היומיום : התארגנות, עבודה, זוגיות, שעון ביולוגי (שינה ואכילה) . כאשר מבינים את כל הפאזל שלך אפשר להכין לך תוכנית טיפול, בחלקה תרופתית (לקשב או לדברים אחרים) ובחלקה לא תרופתית (קבלת מיומנויות שחסרות לצורך הגשמה עצמית). אני כמובן לא מדבר עליך אלא באופן כללי . נסתפק בזה,הוסף תגובה
-
לימודים
פלוני 20/06/2017 | 15:37תודה. יש הסבר לדעתך לעובדה שיש מיקרים שבהם אני קורא חומר לימודי וזה רק קריאה בלי שאני יכול לזכור אותו? כלומר אני לא זוכר את מה שאני קורא ולא בכל המקרים יש לציין. למשל שירים בגלל המנגינה אולי נכנסים לי לראש ואני זוכר אותם למרות שהם לא חושבים לי בכלל. יש מצב נוסף שאני זוכר משהו ולא מצליח לשלוף אותו מהראש ברגע שאני צריך לענות על תשובה נכונה אמריקאית או בכלל -גם זה קיים. איך הייתה מגדיר את המצב באופן כללי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 20/06/2017 | 16:17אומר רק שיש לך הרבה מה ללמוד על הפרעת קשב וריכוז , תגלה את העצמך.הוסף תגובה
-
-
המלצות על התרופה סטרטרה
גיל 20/06/2017 | 09:28האם למישהו יש המלצות על התרופה סטרטרה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סטרטרה
ד"ר בועז רפפורט 20/06/2017 | 10:35שלום, תרופה טובה על הנייר, במציאות הרבה פחות. בדרך כלל מאכזבת בתוצאות. יחד עם זאת ישנם כאלה שבהחלט מצליחה לעזור להם היכן שאחרות נכשלו. לכן, אין מה להזדרז אליה אבל גם לא לשכוח אותה. בברכה,הוסף תגובה
-
-
התייעצות במספר כיוונים
אבי 18/06/2017 | 21:10שלום בן 34 מזה 4 שנים אני מרגיש עייפות(שיכולה להופיע גם בבוקר לאחר שינה מספקת),חוסר ריכוז,בעיות זיכרון,חוסר אנרגיה.לפני 4 שנים התגלה מחסור B12 ומאז ועד היום אני לוקח את תוסף התזונה כך שערכיו הם בנורמה.במסגרת בירור ל B12 נמוך בוצעה בדיקת גסטרין והתגלה גבוה.עברתי 2 גסטרוסקופיות שהציגו מצב של גסטריטיס אטרופית אוטואימונית (HP שלילי - אין נוכחות חיידק הליקובקטור פילורי).עד היום לא הוצע טיפול כלשהו לגסטריטיס חוץ מלהמשיך ליטול B12 עם הפסקות ובדיקות דם שגרתיות.חוץ מזה שאר בדיקות הדם תקינות (אלקטרוליטים,ספירת דם,TSH - הכל תקין לפי שעה).עברתי לפני כמה שנים MRI מוח היות ולכל התסמינים התווספו בזמנו גם זרמים בכל הגוף,לחץ ברגליים וחוסר יציבות בהליכה.ה MRI יצא תקין ולפי שעה אין עדות לממצא נוירולוגי יוצא דופן.לפני שנתיים עברתי גם אקוקרדיוגרפיה חיצונית (אקו לב) ולפני שלוש שנים בוצע הולטר היות ורופא המשפחה מצא סינוס ברדיקרדיה.אציין שאני מרגיש כמו דופק בצוואר מצד שמאל ופלפיטציות.בנוסף לפני כמה שבועות היו אפיזודות של תחושה שעומד להתעלף.2 הבדיקות,הולטר ואקו לב, יצאו תקינות.הייתי אצל קרדיולוג לאחר 2 הבדיקות הנ"ל ובדיקתו יצאה תקינה.הל"ד שלי בגדר הנורמה,אמנם הדופק ביומיום די איטי (45- 50) ועל אף שאני הולך לחדר כושר ועושה ספורט איני בטוח שזה נורמלי עבורי. בנוסף אציין שמצבי הנפשי תקין לחלוטין - הבעיה אינה נפשית (נבדק הכל בסדר). לאור ההיסטוריה הרפואית הנ"ל אנסה כעת למקד יותר את שאלתי : לקחתי ריטלין כבר כמה פעמים (פעם אחרונה הייתה בשבת) ושמתי לב שזה משפר משמעותית את התסמינים שלי.אני מרגיש מרוכז ומפוקס ואין עייפות.בהנחה שבעיית הריכוז היא משנית למצב ממנו סובל ואני עובר את האיבחון של קשב וריכוז עם כל המבחנים וקובעים שיש בעיית ריכוז ולפיכך רושמים ריטלין. אולי הריטלין ינתן כנגד בעיית הריכוז שהיא לא הבעיה העיקרית אלא משנית למצב ממנו סובל ובעצם מפספסים כאן את האבחנה האמיתית שאחראית בין היתר לירידה משמעותית בריכוז. לא היו לי בעיות ריכוז בגיל תיכון ואוניברסיטה וקשה לי להאמין שהבעיה פתאום צצה משום מקום.חוץ מזה מה הקשר בין העייפות,ברדיקרדיה ותחושת ההתעלפות באה והולכת ל ADD או ADHD ? לדעתי אין קשר. אשמח לקבל את התרשמותך האישית למצב המתואר לעיל. תודה אביהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
התייעצות
ד"ר בועז רפפורט 19/06/2017 | 09:23שלום אבי, אתה מתאר מקרה מורכב אשר הפורום צר מלהכילו. איני יכול להתייחס למקרה ספציפי ולאבחן אותו דרך הפורום. לכן תשובתי תהיה כללית. יש ברפואה פתגם שרופאים אוהבים להשתמש בו :"גם כינים וגם פשפשים" רוצה לומר יכול להיות גם וגם וגם. העובדה שיש לך הפרעת קשב וריכוז לא מסבירה חלק גדול מהדיווח שלך אבל זה לא אומר שלא כדאי לטפל בה אם אכן קיימת. להיפך, כל עוד ניתן, מומלץ לטפל בהפרעת הקשב כי זה יכול לפתור הרבה דברים אחרים או לפחות לתת כוח להתמודד איתם. כמובן שאם ממשיכים סימפטומיים כמו אלו שהזכרת אתה תמשיך לברר אותם ולטפל בהם. בהצלחה,הוסף תגובה
-
תודה
אבי 19/06/2017 | 21:38תודההוסף תגובה
-
-
קונצרטה
דנה 19/06/2017 | 07:46שלום שתיתי קונצרטה עם שתיה חמה...ורק לאחר מיכן הבנתי שזה אסור.הורס את המנגנון של שחרור איטי מפחדת שעשיתי נזק??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קונצרטה עם שתייה חמה
ד"ר בועז רפפורט 19/06/2017 | 09:18אכן לא מומלץ לחמם את התרופה אבל לא נראה לי שגרמת נזק, אולי התרופה היתה פחות יעילה. בברכההוסף תגובה
-
קונצרטה
דנה 19/06/2017 | 09:25החימום לא גרם לכך שכל המינון ישתחרר בפעם אחת? ממש לחוצה שיקרה לי משהוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 19/06/2017 | 09:28לא עד כדי כך, המנגנון של הקונצרטה יותר מתוחכם מזה. אל תדאגי. ואם תרגישי לא טוב תפני לרופא המשפחה או למר"מ.הוסף תגובה
-
קונצרוה
דנה 19/06/2017 | 09:31התשובה של ללכת למרמ עוד יותר מלחיצה אותי.....הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 19/06/2017 | 09:34אני מנסה לרמוז שלך שהכל בסדר, מכיוון שאת מאוד דואגת ואין לי אפשרות להתרשם אישית מהמצב , תמיד קיימת האופציה ללכת למר"מ . אופציה שאני מחוייב להזכיר. נסתפק בזההוסף תגובה
-
לסיום
דנה 19/06/2017 | 09:43קודם כל תודה על הסבלנות... עברו שעתיים וחצי מאז ששתיתי את הקונצרטה...חוץ מפחד שעשיתי לעצמי נזק אני מרגישה רגיל. יש לי קצת בעיות עם התרופה לאחרונה לכן נלחצת כל כך.הוסף תגובה
-
-
ריטלין ואטנט
שאלה 18/06/2017 | 00:49לקחתי ריטלין רגיל 20 מג. בערך כשנתיים ולא תמיד הוא היה משפיע אבל שמתי לב שכל פעם שהוא היה משפיע והייתי מרוכזת אז הייתי רואה פתאום ממש טוב את הכל בצורה יותר ברורה וחדה. עכשיו החליפו לי לאטנט ובאטנט זה לא קורה. האם זה תופעה רגילה שרואים בצורה חדה יותר ולמה באטנט זה לא קורה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ריטלין ואטנט
ד"ר בועז רפפורט 18/06/2017 | 09:47שלום, שני הטיפולים לא היו מדוייקים עבורך: הריטלין השפיע טוב אבל לא תמיד. והאטנט לא עושה זה . בשני המקרים זאת יכולה להיות בעיה של מינון נמוך מידי . צריך לחזור לרופא שלך ולהתייעץ בקשר לכך. בברכה,הוסף תגובה
-
שאלה נוספת
שאלה 18/06/2017 | 12:30תודה על תשובתך. אז בעצם מה שאתה אומר כשרואים בצורה ברורה וחדה זה סימן להשפעה? כי עם האטנט יש שיפור רק שאני לא רואה איתו יותר חד. ולמה זה קרה לי שראיתי פתאום הכל חד וברור יותר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 19/06/2017 | 09:16זה כמו שהמנורה מבהבהת כי החיבורים החשמליים לפעמים נוגעים או לא נוגעים. כעיקרון תפקיד המנורה הוא לדלוק כאשר רוצים אור! לכן צריך להדק את החיבורים...כך החשיבה תזרום ברצף כשצריכים אותה, שינוי המינון עשוי לעשות זאת. בהצלחההוסף תגובה
-
-
אטנט
דניאל 16/06/2017 | 07:01שלום התחלנו טיטרציה עם אטנט 10 מג עם בני בן 8. הגענו למינון אפקטיבי של 17.5 מג. הכדורים (10 מג) במינון הזה לא מספיקים לחודש ולכן רכשנו כדורים במינון 20מג כדי שנחצה אותם. יש בעיה להרכיב מינון 17.5 מג מכדורים של 20 מג? - את הרבע האחרון שהוא 5 מג יש לחצות. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אטנט במינון 17.5 מג'
ד"ר בועז רפפורט 17/06/2017 | 17:22שלום, הדרך הכי מדוייקת היא לקחת כדור ו 3/4 של כדורי 10 מג'. במקרה כזה המרשם יהיה לשני כדורי 10 מג' ליום. אפשרות נוספת, לפנות לבית מרקחת שור טבצניק (בתל אביב או בצומת סגולה) ולבקש קפסולה עם הכנה מיוחדת של המינון הזה. במקרה כזה צריך להצטייד במרשם מתאים להכנת מעבדה. בברכה,הוסף תגובה
-
-
תופעות חריגות בבן 18
יעל 17/06/2017 | 08:04שלום רב, לא אחת בני שכיום בן 18 עושה פעולה שבעלי ואני אומרים לו "בפעם הבאה תחשוב לפני שאתה עושה. אם חברך היו כאן היו צוחקים עליך". להלן דוגמא אופיינית משישי האחרון. הבן מסר בחמישי טלפון לתיקון. וקיבלו בשישי בבוקר.(התיקון היה יקר מאד).בשישי בארבע, לאחר הבחין שהטלפון שוב "מת". אמר לנו - אני חוזר מיד לחנות להראות להם .... עצרנו אותו ואמרנו: "שוב לא חשבת. איזה יום היום? בשישי החנות נסגרת בשתיים..." חזר ללמוד למבחן בגרות . ואז בשש היתה לו שאלה קטנה בנושא וניגש לטלפן למורה הפרטית . עצרנו אותו ואמרנו לו (לא בפעם הראשונה) "לא מתקשרים ומפריעים למורה פרטית בסוף שבוע". אציין כי בננו מאד חכם, וקיבל במבדקי הצבא קב"א ודפ"ר גבוהים מאד. ממה נובעת ההתנהגות החריגה שהודגמה? ומה ניתן לעשות להקטינה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בן 18
ד"ר בועז רפפורט 17/06/2017 | 17:19שלום, אם להסתמך על הדיווח שלכם, מדובר בנער חכם מבחינת היכולות הקוגניטיביות אבל עם מיומנויות חיים ותקשורת כנראה נמוכות. בנוסף הדיווח מכוון לכך שהוא אימפולסיבי. אם התנהלותו מטרידה אתכם תפנו לאבחון רפואי מקיף, במרפאה המתמחה בהפרעת קשב וריכוז וקשיים נלווים, זאת כדי להבין את התנהלותו ולהמליץ על דרכי טיפול. אחרי שיעבור תהליך , כנראה שיהיה כדאי לכם לקבל קצת הדרכה כיצד להיות רלבנטיים עבורו. מה שבטוח הוא שהערות וביקורת אינן כלי יעיל. בברכה,הוסף תגובה
-
-
ריטלין la40
אני 14/06/2017 | 15:02שלום רציתי לדעת אני שותה ריטלין la 40 עכשיו בזמן ההשפעה אני מרגיש שהידיים רועדות הראש קצת גם ולפעמים הלב דופק חזק והרגשה של סחרחורת האם זה תופעות לוואי נפוצות? אני דיי מודאג ואי שקט קצת התחלתי לא מזמן לפני 3 ימים והייתי שותה את זה לפניי שנתיים בערך וחזרתי לשתות את זה שןבהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ריטלין
ד"ר בועז רפפורט 17/06/2017 | 17:14שלום, התופעות שאתה מתאר בהחלט מוכרות ומתאימות למינון יתר. עם הזמן שחלף הגוף שלך כראה שינה את רגישותו לחומר הפעיל ולכן אתה מגיב אחרת. מומלץ לחזור לרופא ולשקול להמשיך עם מינון נמוך יותר. אם לא מתאים, תצטרך להחליף תכשיר. בברכה,הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פדיקולוזיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפול קוגניטיבי התנהגותי בהפרעות קשב וריכוז
-
בדיקות קשורות
-
חומצות אורגניות בשתן
-
תרופות קשורות
-
חיסון פוליו חי מוחלש
-
חיסונים קשורים
-
חיסון נגד פוליו
-
מונחים קשורים
-
תסמונת וויליאמס בישראל
פורומים נוספים בתחום
פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD
פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHDפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםטיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה
בפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה ניתן להתייעץ עם צוות המומחים של מכון נוירואקטיב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, ...פורוםפריון וגינקולוגיה ברפואה סינית
בפורום פריון וגינקולוגיה ברפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפלת המוסמכת ענת בויס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פריון וגינקולוגיה ברפואה סיניתפורוםמחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים
בפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר גיא שטויר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדיםפורוםהפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק
בפורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק ניתן להתייעץ עם גב' אסתר אטיה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק
ד"ר גלעד חבצלת
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
נוירואקטיב - טיפול נוירופידבק ללא תרופות ב-ADHD, חרדה וקשב
ענת בויס
ד"ר גיא שטויר
אסתר אטיה