פורום הפרעות קשב וריכוז, ADHD - עמוד 156
ד"ר גלעד חבצלת
-
קשב וריכוז פתרון זמני או טיפול מתמשך
דוד 09/06/2017 | 07:57אני בן 23 הרופא רשמה לי אטנט לבעיות קשב וריכוז עקב תופעות לוואי קשות של רטלין וקונצטרה... רציתי לשאול האם התרופה בטוחה לשימוש ודבר שני האם התרופה משפיע לטווח הארוך או שזה רק פיתרון זמני לבעיה. יש לציין שההפרעה פוגעת בי בכל תחומי החיים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פיתרון זמני או קבוע
ד"ר בועז רפפורט 11/06/2017 | 10:13שלום, הפרעת הקשב שייכת ל"אופי" ולכן יש לה נטייה להישאר. עד כמה היא מפריעה (או עוזרת) זה תלוי ב- מה עושים. חשוב גם לקבל אימון אישי המתמחה בהפרעת קשב כדי ללמוד לנהל אותה במקום שהיא תנהל אותך. לגבי התרופה, היא לא מרפאת אותך כי אתה לא חולה. היא יכולה לפתור בעיה (אם מתאימה ) אבל בהיעדרה , הדברים עלולים לחזור. לכן כל עוד אתה מתפקד במציאות שהפרעת הקשב יותר מפריעה מאשר עוזרת, מומלץ להתמיד בטיפול התרופתי. האטנט בטוחה לשימוש כאשר נמצאים במעקב רפואי (אצל רופא המתמחה בתחום). בהצלחההוסף תגובה
-
-
בעיות שינה והפרעת קשב(24)
On 11/06/2017 | 03:03שלום ד"ר, בתקופת התיכון אובחנתי כadd. לא הצלחתי להקשיב בכיתה מאז שאני זוכר את עצמי אך בתיכון עצם ההישארות בכיתה גרם לי לחוות קשיים עצומים ברמה שלא הרגשתי לפני, כמו כן התחלתי לסבול בצורה רציפה מנדודי שינה כך שלא הייתי נרדם לפני 2.30 3.00 בלילה.. ולא מצליח להתעורר למרות כל נסיונות רבים להעיר אותי. נשלחתי למעבדות שינה והתוצאות היו תקינות. לקחתי לפני בגרויות ולפרקי זמן קצרים בלבד קונצרטה (54). בתקופת הצבא בעיות השינה החמירו אף יותר.. לאחר השחרור התחלתי לשפר בגרויות וקיבלתי קונצרטה התלוננתי לנוירולוג שאני מרגיש פגיעה בשינה והוא החליף לאטנט. הפגישה הבאה תהיה עוד השלושה חודשיים ואני עכשיו חווה כבר שבוע וחצי שאני לא מצליח להירדם לפני השעה 05.00. למי אני צריך לפנות? הדבר פוגע בי קשות ואם זה ימשיך אני אנשור מהלימודים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המשך
On 11/06/2017 | 03:06את האטנט אני לוקח כבר מס חודשים ולכן לא יודע אם לקשר את החמרה לתרופה. בכל מקרה אני מרגיש שיש קשר בין הפרעת קשב להפרעות שינה. תודה על העזרה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שינה
ד"ר בועז רפפורט 11/06/2017 | 10:09שלום, ישנו קשר הדוק בין הפרעת הקשב לבין השינה וגם בין התרופות הממריצות לשינה. לכן צריך לעשות סדר. מהדיווח אני מבין שהפרעה בהירדמות היתה גם בנערותך. ללא שיפור בשינה לא יהיה שיפור בתפקוד היומי. בכל אופן, אם הבעיה היא מהתרופה, ביום ללא תרופה אתה אמור להירדם טוב. אם זה לא קשור, ההמלצה היא לקחת מלטונין (מרשם והנחיות מהרופא שמטפל בהפרעת הקשב שלך). בברכה,הוסף תגובה
-
-
חשוב מאוד
Lior 06/06/2017 | 19:59שלום, אני בן 30 וסטודנט, אני משתמש בויואנס 90 מג של שלוש כדורים של 30 שזה שילוב שעובד טוב עבורי גם בלימודים, אבל לצערי לאחרונה התחילו לי סימני חרדות,הרופא נתן לי את התרופה פבוקסיל פעמיים ביום, השאלה והפחד הגדול שלי, זה לא ינטרל את ההשפעה הטובה של הויואנס? האם זה לא יגרום לי לבעיות קשב, ריכוז וקליטה, וכך הציונים ירדו משמעותית ואכשל? אני ממש חושש מהשילוב של השניים כי הצלחתי בלימודים היא בראש מעייניהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אני מוסיף
Lior 06/06/2017 | 21:55אני מעדכן שאחרי כדור ראשון של פבוקסיל יש לי כל היום התכווצויות שרירים, עכשיו כאבי שרירים לסקים מאוד ברגליים, והרגשה מוזרה, מעופפת, וסחרחורת בראש, מה לגביי זה גם בנוסף למה ששאלתי בשאלה בהודעה הקודמת?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מינון יתר של ויואנס
ד"ר בועז רפפורט 07/06/2017 | 08:39שלום, עצם הרעיון של שילוב ויואנס-פבוקסיל הוא לא בעייתי. הבעייה הגדולה בדיווח שלך היא מינון יתר של ויואנס ! כדי לקחת מינון מעל 70 מג' צריך אישור מיוחד . לכן הרופא שאחראי על הטיפול בך אמור להיות מודע למינונים שאתה לוקח ולאשר אותם. בברכה,הוסף תגובה
-
תשובה
Lior 07/06/2017 | 22:40אבל העובדה היא ש 60 מג ויואנס היה חלש מדי בשבילי ולא הרגשתי אותו, אפילו הייתי מפהק בכיתה,אז ניסיתי 90 במשך חודש והיה מעולה, עירנות, ריכוזהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ויואנס
ד"ר בועז רפפורט 07/06/2017 | 23:10עדיין, מינון מקסימאלי מאושר בארץ הינו 70 מג'. מעבר לכך יש צורך באישור מיוחד. נסתפק בזאת,הוסף תגובה
-
-
אטנט ועייפות
מיכל 06/06/2017 | 21:14שלום ד״ר רפפורט ביתי בת 7 מקבלת 10 מג אטנט . לא ראינו תופעות לוואי משמעותיות מלבד עייפות לא אופיינית ושזה מחזיק 4 שעות בלבד.האם להמתין וזה יעבור או שזה סימן לתת מינון? אטנט אמור להיות מספיק ל5-6 שעות? אגב מהם הסימנים לתת מינון ומינון יתר באטנט? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מינון אטנט
ד"ר בועז רפפורט 07/06/2017 | 08:35שלום, תת מינון יכול לגרום לעייפות, לתגובת ריבאונד , לטווח השפעה קצר מידי. יתר מינון יכול לגרום לעוררות יתר ,לעצבנות, לדופר חזק/מהיר, לחוסר אכילה ממושך וחוסר שינה. לא תמיד קל לומר אם תת או יתר וצריך לשמוע את כל הפרטים. וגם כשיש תת מינון לא תמיד הדברים נפתרים על ידי העלאתו. במקרה המתואר אני מניח שהרופא, המנהל את הטיפול, ישקול להעלות מעט את המינון, זאת בהנחה בהנחה שיתר הפרמטרים יאפשרו זאת. מכיוון שהשיקול תמיד מורכב , כל שינוי ייעשה דרך הרופא. בברכה,הוסף תגובה
-
-
מינון אטנט
מתייעצת 06/03/2017 | 10:59שלום. איך אני יכולה לדעת האם המינון של האטנט מספיק האטנט משפיע ואני מרוכזת? יש איזה דרך לבדוק? אני לוקחת אטנט 20 מ"ג.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
יעילות הטיפול
ד"ר בועז רפפורט 06/03/2017 | 11:15שלום, התשובה הפשטנית היא : כמו שידענו שיש בעיה, באותה מידה צריך לראות אם נעלמה. לגופו של עניין, תחפשי יעילות תפקודית, השאלות שכדאי לשאול: האם המחשבה בהירה, עקבית, רציפה. האם את קוראת ומבינה מהר, האם את זוכרת את מה שרצית, האם תהליך קבלת ההחלטות בזמן ההשפעה טוב יותר. האם את יותר שקטה מבפנים. ומאידך- האם יש תופעות לואי שמעיבות על איוכות החיים. בברכה,הוסף תגובה
-
המשך
מתייעצת 06/03/2017 | 11:18אוקיי. מותר עם האטנט לשתות קפה או קולה?הוסף תגובה
-
המשך
מתייעצת 06/03/2017 | 11:24ועוד שאלה, האם מותר לחצות את הכדור ל4 או שרק ל2? תודה מראש!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך, אטנט
ד"ר בועז רפפורט 06/03/2017 | 21:48מותר לחצות ל 4 . נושא הקופאין עם התרופה (בבליעה או בזמן השפעתה) אינו אסור אבל עלול להגביר את ההשפעה (גם הקופאין הוא סטימולנט, ממריץ) , זה מאוד אישי, יש כאלה שזה מאוד משנה להם ויש כאלה שלא.הוסף תגובה
-
המשך
מתייעצת 07/03/2017 | 22:40תודה רבה!!!! בקשר לחציה של הכדור לא הבנתי האם מותר לחצות ל4 ולבלוע 3/4???הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כן
ד"ר בועז רפפורט 08/03/2017 | 11:55הוסף תגובה
-
אטנט
אתי 22/04/2017 | 08:46שלום האם המינון של 10 מג עבור ילדה בת 11.5 במשקל 31 נשמע הגיוני?הוסף תגובה
-
אטנט
אתי 22/04/2017 | 08:48שלום האם המינון של 10 מג עבור ילדה בת 11.5 במשקל 31 נשמע הגיוני?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 24/04/2017 | 23:18אפשר לחלק ל 4 חלקים, הכדור יחסית פריך. כדא להיעזר במחלק כדורים שניתן להשיג בכל בית מרקחת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כן
ד"ר בועז רפפורט 24/04/2017 | 23:19הוסף תגובה
-
המשך
מתייעצת 06/06/2017 | 16:41אני לוקחת אטנט (רגיל)ויש שיפור עצום. אבל שמתי לב בזמן ההשפעה של האטנט אם אני שקועה במשהו ופתאום מישהו בא ומדבר איתי אז לוקח לי זמן לשים לב שהוא מדבר אלי בדרך כלל אני גם שואלת "מה"? ויש אפילו פעמים שאנשים מסבים את תשומת ליבי שאנשים מדברים איתי,ברגיל זה לא קורה לי. האם זו תופעה מוכרת? למה זה קורה? יכול להיות שזה נובע ממינון יתר? אם כן מהם הסימנים לכך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 06/06/2017 | 17:10תנסי , זה סטימולנט עם סטימולנט, יכול להגדיל את ההשפעה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כן
ד"ר בועז רפפורט 06/06/2017 | 17:12הוסף תגובה
-
?
מתייעצת 06/06/2017 | 17:24לא הבנתי...מה לנסות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 06/06/2017 | 18:59יתכן וזה גורם לך ליתר קשב בדברים, לא זאת כוונת הטיפול. צריך "לשחק" קצת עם המינון (אולי להוריד, תלוי מה זה עוד עושה). בכל מקרה, במסגרת הפורום אני לא משנה את הטיפול אלא רק נותן "מפתחות" , תצרכי לחזור לרופא שמטפל בהפרעת הקשב שלך ולהתייעץ איתו. נסתפק בזה, בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 06/06/2017 | 19:02הקופאין הינו סטימולנט , גם התרופה לריכוז. כשמערבבים את שניהם זה יכול לתת השפעה מוגברת, לעיתים זה יותר מידי , תלוי ברגישות שלך. בכל אופן אין איסור על שתיית קפה בזמן נטילת תרופה לריכוז , לכן הצעתי לנסות ולראות. אם התוצאה לא נחמדה, תמנעי. נסתפק בזה, בהצלחההוסף תגובה
-
-
אריפלי-בן 8
אמא מודאגת 05/06/2017 | 18:21שלום רב. בני בן ה-8 (כיתה ב') אובחן בכיתה א' עם הפרעת קשב וריכוז והיפראקטיביות. בכיתה ב' החל מתן אטנט (הריטלין לא עשה לו טוב) אשר יעיל במהלך שעות בית הספר. הבעיה בתקופה האחרונה (תקופה ארוכה של כחצי שנה)היא הקשיים בהתנהגות בשעות אחר הצהריים, התנהגות אגרסיבית, מרדנית, התפרצויות כעס, מצבי רוח, חוצפה. מאז ומתמיד היו בעיות התנהגות אך התחושה לאחרונה היא שישנה עליית מדרגה והדבר מקשה מאוד על חיי כל המשפחה. יצויין כי בשנה וחצי האחרונה היה בטיפול פסיכותרפיסט אך עקב רצונו העז להפסיק את הטיפול, תחושה שלנו שהטיפול אינו עוזר וגם בעקבות מעבר דירה ליישוב מרוחק החלטנו להפסיק את הטיפול ולחפש עבורו חלופות אחרות לטיפול הרגשי. בביקורת אצל פסיכיאטר ילדים המליץ מתן רבע כדור 5 מ"ג אריפלי לצורך ויסות ההתנהגות. קראתי מעט על התרופה ונחרדתי... האם עלי לחשוש ממתן התרופה המיועדת לטיפול בבעיות פסיכיאטריות קשות? מה גם שעלי לתת את התרופה באופן יומיומי (את האטנט נותנת אך ורק לבית הספר). לטענת הפסיכיאטר מדובר במינון נמוך מאוד ואין לי מה לדאוג אך אני חוששת מתלות למשך כל החיים בתרופות הרגעה מהסוג הזה. מודה מראש על עזרתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אריפלי
ד"ר בועז רפפורט 06/06/2017 | 12:39שלום, מבלי אפילו להתייחס לתופעות של האריפלי חשוב להבין שהיא אינה תרופה ל ADHD אלא יותר לחרדות ולתוקפנות (אצל המבוגרים היא משמשת כאנטי פסיכוטית, לא אצל הילדים). כאשר הטיפול לקשב והריכוז יעיל, בדרך כלל יש גם שיפור ניכר במצב הרגשי התנהגותי. ולכן חשוב לעשות כל מאמץ להגיע שיפור דרך הטיפול בהפרעת הקשב. בנוסף, יתכן גם שהתגובות שלו אחרי הצהרים קשורות בכלל לריבאונד מהתרופה. בכל מקרה, מכיון שהטיפול התרופתי לריכוז כרגע הוא רק דרך האטנט (5-6 שעות השפעה) הייתי שם דגש על הארכת משך הפעולה שלו , זאת בהנחה ששבשעות שעובד ההתנהגות והלמידה בשיפור מובהק, ניתן לקחת את האטנט פעמיים ביום וניתן לעבור לתרופה אחרת מאותה המשפחה המשפיעה כפול זמן (כ 12 שעות) ויואנס. כך שבעיניי, רק כאשר ממצים את כל ההאפשרויות הטיפוליות ל ADHD מומלץ לחשוב על תוספת של תרופה מהמשפחה של האריפליי. והדבר הכי חשוב- הדרכה הורית ! ההתערבות היא אינה רק תרופתית. ההבנה של הסביבה את הילד היא בעיניי אף יותר חשובה. והסביבה הכי דומיננטית היא ההורים. ממליץ בחום על הדרכה על ידי מאמנת המומחית להפרעות קשב וריכוז. בהצלחה,הוסף תגובה
-
-
מינון מקסימלי של אטנטי
מיקי 29/05/2017 | 06:27שלום ד״ר רפפורט, לילד בן 8 השוקל 25 קג , הומלץ אטנט בטיטרציה , של 10 מג עד 20 מג. כרגע אנו על 12.5 מג ללא תופעות לוואי ועם השפעה מועטה ולא מספקת. בעיקר בביהס. 1. האם זה מינון מקובל לילד ? 20 מג 2. בבית נראה לנו שזה משפיע 5 -6 שעות בערך אבל בביהס מתחילים התפרצויות לאחר 4 שעות. למה זה קורה ? מכיר תופעה כזאת? ( ניכר שיש לו בעיה רגשית עם דימוי עצמי נמוך המבוטא בעיקר בזמן התפרצויות) תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מינון אטנט
ד"ר בועז רפפורט 01/06/2017 | 11:01שלום, כן, מעל גיל 6 ש' מותר לתת עד 20 מג' אטנט ביממה. הדרך לעשות טיטראציה היא הנכונה. . כן, יתכן והתרופה משפיעה יותר טוב בבית (עם מיעוט גירויים ויותר ליווי) מאשר בבית הספר (עם ריבוי גירויים ופחות ליווי) . החלר הרגשי הוא חלק מהפרעת הקשב , כאשר הוא מקבל איזון לקשב הוא אמור להיות יותר מווסת רגשית. יחד עם זאת, יתכן גם שבבית הספר יש לו תופעת ריבאונד לתרופה ובבית פחות. כדאי לשפוט את הדברים על ציר הזמן ולחכות כשבוע להתייצבות. הטיפול בריבאונד (במידה ואין בעיות אחרות עם התרופה) הוא על ידי העלאת המינון. הכל בתיאום עם הרופא המנהל את הטיפול. בברכה,הוסף תגובה
-
מינון 20 מג
מיקי 04/06/2017 | 17:09כרגע בהוראה הרופאה אנו על 15 מג ליום למשך שבוע. בבית נפלא ממש! בביהס צרות! 3-4 שעות ראשונות מקסים ואח״כ הצרות מתחילות.(כעסים) נראה כמינון נמוך?(אין תופעות לוואי מלבד התחלה של כסיסת ציפורנים) קצת חוששים ממינון מקסימום לילד בן 8 25 קג. מה דעתך? אגב גם בריטלין la20 עבד 3-4 שעות ואז צרות בביהס.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 04/06/2017 | 22:02כסיסית הציפורניים מכוונת למינון יתר. טווח ההשפעה קצר מידי עבורו. לא הייתי ממשיך להעלות את המינון. ממליץ להתייעץ עם הרופא להחליף תכשיר .הוסף תגובה
-
-
ויואנס ורספרידל
דנה 04/06/2017 | 21:09שלום, בני בן ה-9 מאובחן קשב וריכוז ו- odd מקבל ויואנס 40 וכל ערב חצי כדור רספרידל. לאחרונה בבית הספר טוענים שהילד לא מוציא ספרים ומחברות בכיתה,לא מתנהג כתלמיד. יוצא משיעורים רבים ורוצה הוא לקבוע את מה שיהיה. הרופא החליט להוסיף עוד חצי כדור רספרידל בבוקר ולהוריד את הויואנס ל-30. אני די מודאגת, נראה לי ריבוי תרופות.הילד בוכה בבוקר וממש מתנגד לקבל עוד תרופה.מה עושים במצב כזה? האם יש תקווה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הפרעת קשב וריכוז מורכבת
ד"ר בועז רפפורט 04/06/2017 | 22:00שלום, במצבים מורכבים כמו שאת מתארת, חשובה ביותר ההדרכה ההורית. הדרכה המתמחה בהפרעות קשב. אץצריכה לקבל ביטחון בניהול של החייםפ של הילד כולל בטיפול התרופתי. אם את מהססת הוא ייקח הילד ירצה לנהל את הטיפול וזה לאו דווקא יהיה לטובתו. ברוב המקרים הסירוב לתרופה נובע מהבליעה. יש את הריספרדל גם בסירופ (כנראה טעים, לפי המשוב מהילדים) וגם את הויואנס אפשר להמיס בכל נוזל ולשתות ללא טעם וללא חווית בליעה. אם למרות הכל תהיה התנגדות מוחלטת מצד הילד אפשר להתייעץ עם הרופא המטפל בו , להעלות את המינון של הריספרדל בערב במקום להוסיף בבוקר.הוסף תגובה
-
-
הפרעת קשב וסכיזופרניה
אלי 04/06/2017 | 12:14יש לי הפרעת קשב וריכוז ולאחרונה אבחנה של סכיזופרניה. איזה טיפול לקשב וריכוז יכול לקחת? (ריטלין אני מבין שאי אפשר) האם אפשר לקחת את התרופה סטרטרה לקשב וריכוז והאם היא יעילה כמו הריטלין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הפרעת קשב עם סכיזופרניה
ד"ר בועז רפפורט 04/06/2017 | 21:54שלום, ממעט הניסיון שצברתי בטיפול בשילוב הזה, יתכן והסטרטרה תתאים יותר. בכל מקרה קודם מאזנים את הסכיוזפרניה ואחר כך את הקשב. בהצלחה רבה,הוסף תגובה
-
-
קונצרטה
דנה 04/06/2017 | 09:43אשמח לקבל תשובה קצת יותר ספציפית...אך אחריי כל כך הרבה זמן פתאום הקונצרטה עושה לי כאבי גרון וכל מה שפירטתי בשאלה הקודמת? זה תופעה ידןעה? גרון רגיז כאבים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 04/06/2017 | 10:18התאורים שלך כמובן סובייקטיבים. אין דבר כזה גרון רגיז. יש טיקים. קונצרטה ודומיה יכולה לגרום לטיקים (אם אכן זה טיקים) . למה זה פתאום קרה ? לא יודעים! אולי כי משהו השתנה בשעות השינה שלך, במצב הנפשי שלך, בעומס שלך אולי פשוט איזה וירוס ביקר בגוף שלך ושינה את התגובות שלך לכל מיני דברים . הנקודה היא לקשר את זה באופן מובהק לתרופה ולהמשיך הלאה. בברכה,הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
תולעים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפול קוגניטיבי התנהגותי בהפרעות קשב וריכוז
-
בדיקות קשורות
-
חומצות אורגניות בשתן
-
תרופות קשורות
-
חיסון נגד רוטה-וירוס
-
חיסונים קשורים
-
חיסון נגד דלקת ריאות ודלקת קרום המוח
-
מונחים קשורים
-
נוטרילון קומפורט
פורומים נוספים בתחום
פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD
פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHDפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםטיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה
בפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה ניתן להתייעץ עם צוות המומחים של מכון נוירואקטיב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, ...פורוםפריון וגינקולוגיה ברפואה סינית
בפורום פריון וגינקולוגיה ברפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפלת המוסמכת ענת בויס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פריון וגינקולוגיה ברפואה סיניתפורוםמחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים
בפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר גיא שטויר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדיםפורוםהפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק
בפורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק ניתן להתייעץ עם גב' אסתר אטיה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק
ד"ר גלעד חבצלת
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
נוירואקטיב - טיפול נוירופידבק ללא תרופות ב-ADHD, חרדה וקשב
ענת בויס
ד"ר גיא שטויר
אסתר אטיה