פורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה - עמוד 20
נוירואקטיב - טיפול נוירופידבק ללא תרופות ב-ADHD, חרדה וקשב נוירואקטיב - מכון מקצועי לטיפול נוירופידבק וביופידבק. אנו מציעים שיטה מתקדמת ומבוססת מחקר לאימון מוחי טבעי ללא תרופות וללא תופעות לוואי. הטיפולים מסייעים בשיפור קשב וריכוז (ADHD והפרעות קשב), הפחתת חרדה ולחץ, התמודדות עם פוסט טראומה (PTSD), OCD, קשיי שינה, אוטיזם ועוד-לילדים, בני נוער ומבוגרים. בטיפול נוירופידבק המוח לומד לווסת את עצמו ולתפקד במיטבו, לתוצאות ארוכות טווח. אנו מזמינים אתכם לייעוץ ראשוני והערכה ללא עלות וללא התחייבות. צרו קשר עוד היום בטלפון, וואטסאפ או הודעה ישירה. סניפים ברמת גן, חיפה, קריות, עפולה, ראש פינה וטל-אל. נוירופידבק מסייע בשיפור משמעותי במצבים הבאים - ללא תרופות וללא תופעות לוואי: ✓ הפרעות קשב וריכוז (ADHD / ADD) - שיפור ריכוז ומיקוד ללא תרופות ✓ חרדה, לחץ ומתח - הפחתת תסמיני חרדה באופן טבעי ✓ פוסט טראומה (PTSD) - ויסות רגשי ושלווה ארוכת טווח ✓ הפרעה טורדנית-כפייתית (OCD) - שיפור שליטה עצמית ומחשבות ✓ דיכאון - שיפור מצב רוח ומוטיבציה טבעית ✓ הפרעות שינה ואינסומניה - שינה איכותית יותר ללא תרופות ✓ אוטיזם וקשיים בוויסות חושי ורגשי ✓ לקויות למידה וירידה קוגניטיבית ✓ שיקום קוגניטיבי לאחר אירוע מוחי או זעזוע מוח השיטה מאושרת על ידי ה-FDA ומומלצת על ידי מומחים ברחבי העולם. מוכח מדעית | מותאם אישית | ללא תרופות | שיפור ארוך טווח! פרסומים נוספים ערוץ ה-YouTube ADHD מה זה? הפרעת קשב, ריכוז והיפראקטיביות (ADHD) היא מצב נוירולוגי התפתחותי שכיח, שמתחיל בדרך כלל בילדות ועלול להימשך גם בגיל הבגרות. ההפרעה משפיעה על היכולת להתרכז, להתארגן, לשלוט בדחפים ולווסת התנהגות. ADHD תסמינים התסמינים העיקריים כוללים קשיי ריכוז, נטייה להסחת דעת, שכחה, קושי בהתארגנות, אימפולסיביות ולעיתים גם היפראקטיביות - תנועתיות יתר או תחושת חוסר מנוחה מתמדת. אבחון ADHD האבחון נעשה על ידי אנשי מקצוע מומחים (כגון רופא נוירולוג או פסיכיאטר), באמצעות ראיון קליני, שאלונים ותצפיות, ולעיתים גם בעזרת בדיקות כמו מבחני קשב. חשוב לשלב מידע ממקורות שונים, כגון מהמשפחה וממסגרות חינוכיות. ADHD טיפול הטיפול כולל לרוב שילוב של תרופות, הדרכת הורים, טיפול רגשי או קוגניטיבי התנהגותי (CBT), ולעיתים גם התאמות בבית הספר. התאמה אישית של הטיפול חיונית להשגת תפקוד מיטבי. 072-2505262
דיכאון אביבית 16/08/2013 | 23:37שלום, לפני כחודש וחצי נפרדתי מחבר שלי ומאז אני רואה הכל שחור. היה לי קשר אינטנסיבי של ארבעה חודשים שבהם הבחור בנה איתי חלומות ותקוות, ופתאום הכל התרסק ועכשיו אני מרגישה ייאוש מוחלט, לא בא לי לעשות כלום, אני לא מאמינה באף אחד כולל עצמי ובשום דבר. פשוט נדמה לי שהחיים מתאכזרים אליי. בנוסף להכל נכנסתי גם למצב כלכלי לא פשוט בכלל. כולם אומרים לי להסתכל על הצד החיובי של החיים ולנסות לשמוח על מה שיש אבל אני לא מצליחה כי כרגע אני מרגישה שאין לי על מה לשמוח, אני כל היום רבה עם המשפחה, איבדתי את האהבה שלי, המצב הכלכלי שלי על הפנים, פשוט הכל שחור ואני לא יודעת כבר מה הטעם בחיים האומללים האלה. אני אובדת עצות.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
המלצה ועידודאישה 17/08/2013 | 00:43אביביצ היקרה, הייתי שם. לצעריף הלכתי לפסיכיאטר וקיבלתי כדורים שהוציאו אותי מחלק מהדיכאון. הפסקתי לריב עם אנשים, אבל חודשים לא ישנתי יותר מ 3 - 4 שעות, הייתי נעה בין אפאתיה למניה. נראה שהחרדות והעצב העמוק עברו, התפקוד לא ישתפר ודווקא ים הכדורים יצא לי שם של משוגעת בגלל השינויים הקיצוניים במצב הרוח. עם הפחתת המינון שמנתי קילו ביום בשל בעיה בכליות כתוצאה מהשימוש. אני מתביישת לצאת מהבית גם חדר כושר לא עוזר. . אל תגעי בזבל הזה. הכי רחוק שתוכלי ללכת זה רמוטיב שלו יש פחות תופעות והוא לא משמין. צאי, תטיילי ואפילו תמצאי מישהו סתם לזיונים. אל תיקחי תרופות אל אם את עומדת על הגג או שיש לך כבר חבל מסביב לצוואר. . הרב תרופות בנויות כל שתתמכרי ולא תוכלי להפסיק. סבלתי שבועות ויצאתי מזה. . תמצאי מאהב. לא חייב להיות נסיך שתרצי להתחתן אתו. בהצלחה מתוקה.הוסף תגובה
תשובת מומחה דיכאון דר' דורון תודר 17/08/2013 | 13:32שלום רב פרידות הן חלק מהחיים. הזמן וקשרים אחרים בד"כ הם המרפאים החשובים ביותר. לעיתים קשיים בפרדות הן עדות לבעיות מוקדמות מאוד בילדות ואז חשוב לעשות טיפול פסיכולוגי. אם למצב הנוכחי מתלווה מצב דיכאוני (ואני מדבר על המחלה דיכאון ולא על העצב). הרי יש מקום לשקול טיפול בבעיה. השאלה אם כן או לא לטפל ביולוגית במחלה (תרופות, נוירופידבק או כל שיטה אחרת) תלויה במגוון גדול של נתונים כגון האם יש רקע משפחתי של דיכאון, האם מדובר בדיכאון ממשי או רק במצב רוח רע, האם בעבר היה אירוע דומה ועוד ועוד. על השאלה אם מדובר במחלה או לא, צריך לענות איש מקצוע. אסור להתבלבל: דיכאון היא מחלה כמו כל מחלה. גם אם יש לה טריגר כמו פרידה, גם למחלות לב יכול להיות טריגר אבל זה לא אומר שלא מטפלים בהן. בהצלחההוסף תגובה
חרדות מ. 23/07/2013 | 12:53שלום, כמעט תמיד יש לי חרדות על משהו וחוסר אמון בסיסי בעצמי. החרדה העיקרית שלי היא שבחיים לא אמצא בן-זוג. חרדה זו הביאה אותי לבכי כמה פעמים ואף לדיכאון בו הכל היה חסר ערך. החרדות האלה באות והולכות כל כמה זמן. כרגע יש לי חרדה שאני אולי לסבית, בגלל שאין לי בן זוג, אע"פ שאני יודעת כי אין לחרדה זו שום בסיס. בכלל, אני מפחדת הרבה פעמים מכל מיני דברים בחיים. נורא קשה ל לצאת מהחרדות האלה והם לרוב חוזרות על עצמן. ממש אשמח לעזרה כי זה מציק לי ממש. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חרדות דר' דורון תודר 25/07/2013 | 08:18שלום רב שאלתך מעלה מספר רב של אפשרויות. בירור מעמיק של איזו מהאפשרויות הללו היא הנכונה, דורשת ראיון ובדיקה מעמיקים. אני מציע לך לפנות לפסיכיאטר (במרפאה הקרובה למקום מגוריך, או באופן פרטי). סביר להניח שלאחר שבעייתך תוברר - ניתן יהיה לעזור לך בהתמודדות עם הבעיה. ניתן לעזור לבעיות החרדה הן באמצעות טיפול פסיכולוגי מתאים או טיפול תרופתי או טיפול בנוירופידבק. על האחרון את יכולה לקרוא כאן : http://www.neuroclinic.co.il/Anxiety-Treatment.php במידה ויתברר שאת סובלת מדיכאון אזי ניתן גם כאן להעזר באותם כלים. אגב יש כיום טיפול חדש לדיכאון המבוסס על גירוי מגנטי באמצעות קסדה מיוחדת. את יכולה לקרוא על כך כאן: http://www.deeptms.co.il בהצלחההוסף תגובה
אי לקיחת פלוטין יום אחד איריס 03/07/2013 | 13:30אני לוקחת פלוטין מזה 3 חודשים ואתמול שכחתי לקחת אני יכולה היום לקחת 2 כדורים ?האם זה משנה משמעותית כשאני שוכחת יום אחד? תודה איריסהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה אין צורך להשלים דר' דורון תודר 03/07/2013 | 21:39שלום רב אין צורך להשלים את הכדור שדילגת עליו. בהצלחההוסף תגובה
חרדה מורנו 25/06/2013 | 23:06שלום דר" דורון לפני כחודש פתאום הרגשתי לא טוב התקף חרדה לא מוסברת. עלי לציין שעזבתי את העבודה כטכנאי שירות סבלתי מאוד עד שפיטרו אותי פשוט לא הייתי מרוצה בעבודה וכמו כן הפסקתי לעשן (חשיש)אחרי שנים שעישנתי הפסקתי עם כל העישון וכמו כן חברתי נכנסה להריון והיה לי קצת קשה להשלים עם זה אני אגב בן 27 וכמו כן הייתי בטיול בחו"ל כשבוע איך שחזרתי הכל היה בסדר. ופתאום אחרי כשבוע הרגשתי לא טוב חרדה מפחד נלחץ פשוט פחד לא יודע מה לעשות אבקש את המלצתך מה עלי לעשות. אציין גם שחזרתי לדת אני מתפלל הרבה זה עושה לי טוב. אבל קורה לפעמיים החרדה באה לי בלי הזמנה ואני נתקף בבהלה ובפחד. אודה לך מאוד.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חרדה דר' דורון תודר 26/06/2013 | 09:18שלום רב שאלה מורכבת ומצב מורכב. התשובה הנכונה ביותר זו התייעצות עם פסיכיאטר שיבחן את הדברים ויציע דרכי טיפול. בהצלחההוסף תגובה
חרדות זה שוב שרון 18/06/2013 | 17:18שלום רב בקשר לשאלתי היא אני ההיתי חולה במחלת הנשיקה וזה גרם לי שיחזורו לי כל החרדות שהיו פעם ההיתי מטופל אצל פסכיאטר לפני חמש שנים והפסקתי שאלתי היא אם המחלה גורמת לי לכל החרדות והפחדים ועל שינה גרועה אני מקווה שהפעם אני יותר ברור משאלתי קודם תבין שאני פשוט חרד ומפחד מכל דבר בגוף שלי אני ממש על סף יעוש ניסיתי פעם לסים קץ לחיי ולא פעם אחד בבקשה בבקשה תעזור רופא המשפחה שלי אמר לי שאני בריא וזה רק טיפול אצל פסכיאטר תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חרדות דר' דורון תודר 18/06/2013 | 19:05שלום רב לא בלתי אפשרי שלאחר מחלה כמו מחלת הנשיקה יחזרו סימפטומים נפשיים. אבל לאחר 5 שנים יותר סביר שפשוט אתה סובל מחרדות ומדיכאון שמלווים את חייך כמו אצל הרבה אנשים. העובדה שבעבר היה לך מחלת נשיקה היא פחות חשובה. כפי הנראה הרופא שלך חושב שמרבית בעיותיך נובעות ממצב נפשי לא מאוזן. נראה לי שההמלצה במקרה כזה היא פשוטה: פנה לעזרה אצל פסיכיאטר.. וגם אם לפני 5 שנים היית בטיפול ולא נעזרת, אין זה אומר שאתה לא יכול לנסות שוב. בהצלחההוסף תגובה
חרדות שרון 18/06/2013 | 11:02שלום דוקטור אני הניצחון חולה במחלת הנשיקה אני סובל מחרדות. אני לפני שנים ההיתי. מטופל אצל פסיכיאטר וחזרו לי החרדות. אני ממש מיוחד כבר מהחיים מה לעשות זה הגיוני הירח מחלה יש דקעונותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חרדות דר' דורון תודר 18/06/2013 | 12:29שלום רב לצערי לא כל כך הבנתי את מלוא שאלתך. בכל אופן הייתי ממליץ להתייעץ עם פסיכיאטר ביחס למצבך ולשקול טיפול מתאים. בהצלחההוסף תגובה
חרדות קשות בני 25/09/2011 | 17:27היי, אני בן 31 שסובל כ 5 שנים מחרדות לא מוסברות וקשות מאוד עבורי. ביצעתי כמעט את כל הבדיקות האפשריות, עד שהגענו למסקנה שמדובר בחרדה שנמצאת אצלי רוב היום, ומגיעה לשיא בערב. ניסיתי טיפול פסיכאטרי שכלל כדורי לוסטרל שלא השפיעו עלי בכלל, בנוסף ניסיתי כדור שנקרא קסנקס וקסנגיס שטובים לי (ברוב המקרים), אני משתדל לא לקחת יותר מאחד בשבוע . בחודשים האחרונים ניסיתי טיפול פסיכולוגי על בסיס היפנוזה, אציין שבטיפולים הראשונים זה עזר לזמן קצוב מאוד וחזר יום אחרי ובטיפול ה 10 לערך הרגשתי שיפור משמעותי אך עדיין זה לא אני. המטפל אמר שגמרנו את הטיפול אך כלום לא השתנה! אשמח לתשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חרדות קשות דר' דורון תודר 25/09/2011 | 18:05שלום רב התיאור שלך מוכר היטב מחולים הסובלים מחרדה. יש כמה דרכים שיכולות לעזור לך להתמודד: א. עשית יחסית מעט ניסיונות טיפוליים תרופתיים. יש טעם לנסות טיפולים נוספים. ב. החרדה שאתה מתאר נובעת ממוח שפועל בצורה בגורמת לך לחרדה. ניתן לאזן את הפעילות המוחית ובכך "לתקן" את הבעיה מהשורש. הטיפול בנוירופידבק בחרדה הוא יעיל מאוד ויש פרוטוקולים שונים שיכולים לעזור. הבחירה של הפרוטוקול תלויה כמובן שדרך שבה פועל המוח שלך. ניתן לקרוא עוד על טיפול בחרדות בעזרת נוירופידבק כאן – http://www.neuroclinic.co.il/Anxiety-Full.php בהצלחה ד"ר דורון תודרהוסף תגובה
חרדהחרד 03/04/2013 | 19:38איזה תסמינים יש לךהוסף תגובה
האם זה דיכאון מורן 10/06/2013 | 14:26שלום, מזה זמן מה אני מרגישה שאני לא אותה בחורה כמו פעם. עולות בי הרבה מחשבות של ייאוש לגבי עתיד וחוסר תקווה, אני מאוד עצבנית וחסרת סבלנות כלפי הסביבה, אין לי כוח לבוא לקראת אף אחד. והרבה פעמים אני מחפשת את הלבד שלי, וכבר לא פעילה חברתית כמו בעבר. כמו כן, אני לא מרוכזת ואני מרגישה כאילו הזיכרון שלי נפגע. אני שוכחת דברים וגם לא זוכרת כל מיני עניינים, דבר שלא קרה לי בעבר. פשוט אין לי חשק לכלום. אני מרגישה שגם ביחס לבני גילי אני פחות מתקדמת, לכולם יש עיסוקים, ולי אין עניין בכלום. אשמח לתשובה ולייעוץ. מורןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה דיכאון דר' דורון תודר 10/06/2013 | 14:38שלום רב את מביעה תלונות שונות שיכולל להתאים לכמה בעיות. אחת מהן היא אכן דיכאון אך יש עוד אפשרויות. אני מציע לך לפנות לייעוץ פסיכיאטרי בכדי לקבל אבחנה ברורה והצעות לטיפול. אם אכן מדובר בדיכאון ניתן לטפל בזאת הן באמצעות תרופות והן באמצעות נוירופידבק כפי שניתן לקרוא כאן : http://www.neuroclinic.co.il/Depression.php בהצלחההוסף תגובה
פלוטין בהריון יהודית 29/05/2013 | 21:55שלום! אני לוקחת פלוטין קרוב לחודש. האם אפשר להכנס להריון בזמן נטילת התרופה זו? ולהמשיך לקחת אותה? בהריון הקודם סבלתי בעיקר בחודשים הראשונים מדיכאון, בכיתי כל יום ממש. מה הסיכונים שיכולים להיות? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פלוטין בהריון דר' דורון תודר 30/05/2013 | 14:34שלום רב כדאי לברר שאלה זו במרכז שיש בבית החולים הדסה. את מוזמנת לפנות אליהם ולקבל תשובה מוסמכת נכונה לימים אלה. התשובה מורכבת מאוד ולא אוכל לענות עליה בפשטות בפורום. מצורף הלינק של משרד הבריאות שמסביר את מהות השירות http://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/health_centers/Pages/Tartology.aspx בהצלחההוסף תגובה
דכאון קשה מאוד שושנה 27/05/2013 | 22:45שלום . אני סובלת ממשבר נפשי בעל אופן דכאוני מזה 10 שנים . כשגיליתי את הדכאוןכעסתי ושנאתי את עצמי , זה נגד את כל מה שהאמנתי בו קודם.עברתי גם שלב פסיכוטי , חפרתי ונברתי ,והדכאון הוא הרסני ביותר , השוואת חרדות הלקאה עצמית כל רגע מזה 10 שנים , בושה אשמה כעס על המשפחה קנאה באחים שלי שהצליחו ואני לא יאוש עמוק ואין מטרה בחיים. בשנתיים האחרונות איבדתי גם את המוטיבציה לעזור לעצמי ויש לי ממש משאלת מוות . ניתוק מבני המשפחה מרוב בושה . חשוב לי לציין שהסברתי לכל העולם למה אני סובלת כמה , מי אשם ,וכו...אין בי רגש טוב אחד . היו תקופות שהצלחתי להיות מעל הייאוש אבל בשנה וחצי האחרונה לא שורדת יותר . לא מרגישה רגש חיובי לכלום.חברי שוים יותר ממני. דיברתי המון ואני מליאה שליליות עד לעצמותי , רכתי מתפוצצת . כאילו חתכו לי את החיים לשניים ואני לא מסכימה ליות חולהץאני סובלת מפאניקה והשוואות קיצוניות . לא מבינה כיצד ניתן לשקם.השנה החסרתי בעבודה 40 יום.ההרס העצמי הוא הקטלני , מאז שזה קרה ביטלתי את עצמי באופן מוחלט , כעת לא נשאר ממני כלום ,אני עוד יותר כועסת על עצמי בגלל ההרס . חרדות מאנשים וכל הזמן מה אנשים יגידו. לא מצליחה לנהל חיים .יש לי בעיות רגשיות קשות , ואני לא מצליחה להיות במציאות ,כלומר בהווה . מחשבות על מחשבות על מחשבות , אובדן מוחלט.איבדתי את האישיות שלי , את התחושה הטובה שלי . כשאנשים מספרים לי על הקשיים שלהם זה נראה לי בדיחה. מה עושים . העולם מאיים עלי ואין לי כבר תחושת מוגנות . הניתוק הרגשי הכי קשה לי אני סגורה ואטומה וחסומה עד לגב. לא נכנס אלי טוב.אני יודעת שהקנאה האשמה הבושה ההשואות הרסו אותי . איבדתי את הרצון להיות להתקיים.לא רוצה להתאשפז, אבל צריכה משהו אינטנסיבי , מה יעזור לי להרגיש טוב עם עצמי , אני בת 39 כמו ילדה קטנה , והאמת שכל הדאון התחיל מהחרדה לעתיד, שאיך אסתדר , הייתי תלויה בחברותי.אני אישיות תלותית.לפתוח את העיניים בבוקר זה שהכי קשה לי . במשך 10 שנים הראש פועל רק נגדי.כל רגע.התקפי פאניקה קשים ולחץ בראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה דכאון קשה מאד דר' דורון תודר 28/05/2013 | 08:22שלום רב מכתבך מביע כאב רב ונוגע ללב. עם זאת לא ניתן לעזור לך דרך תקשורת אינטרנטית. לך צריך להיות תפקיד אחד חשוב- למצוא מטפל מיומן שיוכל לעשות הערכה מלאה של בעייתך ולהציע לך פתרונות. התמקדי בחיפוש אחר פסיכאטר שכזה. תתייעצי עם אנשים, תקראי חוות דעת וכן הלאה. בהצלחההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
התקף חרדה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפול בדיכאון וחרדות
-
טיפול קוגניטיבי התנהגותי בהפרעות קשב וריכוז
בדיקות קשורות
-
אבחון דידקטי
תרופות קשורות
-
פמולין
-
דסיפראמין

פורומים נוספים בתחום
פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD
פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHDפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםטיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה
בפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה ניתן להתייעץ עם צוות המומחים של מכון נוירואקטיב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, ...פורוםפריון וגינקולוגיה ברפואה סינית
בפורום פריון וגינקולוגיה ברפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפלת המוסמכת ענת בויס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פריון וגינקולוגיה ברפואה סיניתפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםהפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק
בפורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק ניתן להתייעץ עם גב' אסתר אטיה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק
ד"ר גלעד חבצלת
רעות מוקדס
נוירואקטיב - טיפול נוירופידבק ללא תרופות ב-ADHD, חרדה וקשב
ענת בויס
הדרך של רונית
אסתר אטיה