חבר עם מאניה דיפרסיה
פורום מאניה דיפרסיה
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
חבר עם מאניה דיפרסיה טליה 03/12/2018 | 22:34חייבת עזרה! חבר שלי מזה 9 חודשים מאושפז כרגע בעקבות התקף מאניה חריף .. אני לא ידעתי שיש לו מאניה דיפרסיה , ולפי מה שהוא אומר גם הוא לא ידע עד האשפוז אפילו שלקח 10 שנים תרופות פסיכיאטריות והיה מאוזן. מה שקרה זה שהתחלנו לצאת והוא היה פשוט באושר , והחליט מעצמו להפסיק עם התרופות. לאחר חצי שנה הייתה התדרדרות שאם הייתי יודעת על ההפרעה לפני כנראה שהייתי מצליחה למנוע את כל זה . אבל עכשיו אני פשוט מבולבלת! אני מאוהבת בבחור הזה בטירוף הוא מקסים. יש בו הכל כל מה שחיפשתי במישהו. אני עכשיו מאןד תומכת בן ומקבלת אותו כמו שהוא. באה לבקר אותו המון ומאמינה שיצא בקרוב. תכננו כבר להתארס וזה הרס קצת את הכל. השאלה שלי היא כזאת האם תוך כדי שימוש בכדורים (יאמר לזכותו שהיה מאוזן לחלוטין במשך 10 שנים) ההתקפים יכולים להתפרץ? והאם זה באותה דרך? או טיפה יותר רגוע כי התרופות עדיין בדם? הפחד שלי שלא תהיה לו התפרצות בעתיד מול הילדים או בעבודה וכו.. וגם מה קורה להפרעה עם השנים? הולכת ומתגברת? או להיפך? או אותו דבר תודה רבה!
טיפול טבעי במאניה דיפרסיהdrf 12/01/2019 | 18:47קיימת דרך טבעית לצאת ממאניה דיפרסיה . דרך זו מבוססת על שימוש בתוסף תזונה שנקרא ליתיום אורוטאט. ליתיום זה נמצא במזון ובמקורות המים שלנו. המים המותפלים גרמו לכך שהליתיום הטבעי נעלם מהזון והשתייה שלנו , וכתוצאה מכך חלה עלייה בשיעור החולים שסובלים מבעיות פסיכיאטריות.בשנה שעברה ניסיתי את שיטת הטיפול הזו על קרובת משפחה שלי , וביחד עם מספר תוספי תזונה נוספים היא בריאה לגמרי ללא תרופות פסיכיאטריות. מצרף לך קישור למצגת של הפסיכיאטר האמריקאי ג'יימס גרינבלאט שגילה את האפשרות להתרפא מהמחלה בעזרת התוסף . https://www.youtube.com/watch?v=2hJeRwN7IQU&t=201s . לפרטים נוספים ניתן ליצור עימי קשר דרך הוואטס אפ 0545502435
חוות דעת נוספת?אסי 06/07/2019 | 09:30עוד מישהו מכיר וממליץ על הטיפול הנ"ל?
אהבה מאניתמאניה דיפרסיבית עם תעודות 08/08/2019 | 19:16גמני מאניה דיפרסיבית, אני חייבת לומר לך ולכל האחרים שמתענינים בנושא, שבמצבים מאוזנים החשק המיני שלי מאוזן עד נמוך, בדיכאון, אני ממש א-מינית וחשה דחיה מכל דבר בעל אופי מיני שלא לדבר על יחסים, אבל במצבים מאניים אני סקסית וחושנית בטרוף, פורצת את כל הגבולות, מושכת חושקת ונחשקת, ולכן אם אתם מכירים מישהו בתקופה של מאניה יכול מאד להיות שכל ההתנהגות המינית שלו היא בגלל המאניה וכשהוא/היא יהיו מאוזנים ההתנהגות המינית שלהם ורמת המשיכה תהיה שונה בתכלית, וסליחה מכל חברי המאניה דיפרסיביים שגיליתי את הסוד!
מיניותקינדר 21/06/2020 | 11:33את צודקת. זה קשור! זוגיות קבועה מייצבת את המצב רוח והיא מתחילה בהחלטה של שניים למחוייבות לקשר.
נושאים מרכזיים
רופאים בתחום

ד"ר אינה מרנזון אבחון פסיכיאטרי
5 ( 19 חוות דעת )
"לאחרונה הקפדתי לשמור על הנחיות של הרופאה עוד יותר והבנתי שזה חשוב מאוד ומהר מאוד התוצאות הם מדהימות. תודה לדוקטור מרנזון. את מחזיקה אותי צעיר ובריא."

ד"ר מיכאל קון ברטשניידר פסיכיאטריה
4.9 ( 15 חוות דעת )
"חוויית הטיפול, היתה אמפטית, רגישה, עוטפת, מקצועית, תוך הקשבה, הכלה, בנועם באווירה שלווה ובהבנה, לקושי והמצוקה האישית. הרגשתי שאני בידיים טובות. כן יירבו רופאים כמוהו. יישר כח !"

פרופ' לאון גרינהאוס פסיכיאטריה
פסיכיאטר מומחה באבחון וטיפול דיכאון, חרדה, מאניה דיפרסיה ומצבים פסיכיאטרים מורכבים-פרופסור אמריטוב האוניברסיטה העברית, לשעבר מנהל בית חולים
מערכת אינפומד