פורום ניתוחי אף

-
נפילת תפר והופעת דם לאחר ניתוח אף (לת)
ליאת 01/01/2021 | 10:39שלום דוקטור, אני כשבועיים לאחר הניתוח, עשו לי הצרת נחיריים גם בניתוח ואתמול התפר נפל לי והופיעה קצת אדמומיות או דם ליד הנחיר, לא ממש נזל דם אלא צבע אדום מאוד ליד הנחיר(אולי דם שהתייבש אני לא יודעת) ואני מאוד דואגת, זה לגיטימי? בנחיר השני לא ירד התפר..הוסף תגובה
-
ד"ר אייל סלע המלצות
פזית 19/10/2016 | 11:40שלום המליצו לי על דר אייל סלע מה דעתכם (בבקשה כנה) לא ממש ראיתי עבודות שלו ואין לו אתר האם הא טוב בתחום הפלסטי? הוא המנהל של בח נהריה אף אוזן גרון ומבחינה הזו הטא אלוף השאלה היא מבחינה פלסטית דחוףףףףףהוסף תגובה
-
היי אשמח לדעת כמה עולה הניתוח?
שירה 28/12/2020 | 01:58תודה!הוסף תגובה
-
יצחק דנו/אייל סלע
שרוני 10/11/2020 | 18:21היי, אשמח לשמוע ממנותחים בלבהמלצות/דיסהמלצות. תודה רבה!😊הוסף תגובה
-
שיחרור שריר שפה מהאף
אני 04/10/2020 | 11:09היי אני חושבת לעשות ניתוח אף משולב אצל ד"ר אייל סלע..הייתי רוצה לשמוע מכאלה שנותחו אצלו האם מרוצים?האם הוא קשוב למה שאתם רוצים או בסוף עושה מה שבאלו..ועוד שאלה.לגבי שיחרור השריר של השפה מהאף הבנתי שוהא עושה אתזה יחד עם הניתוח אף..השאלה שלי לכאלה שעברו אתזה..השריר מתפקד טוב אחרי זה?השפתיים ישרות ואותו דבר כמו קודם?החיוך רגיל?..מלחיץ אותי הרעיון..הוסף תגובה
-
ניתוח אף
מלי 07/09/2020 | 15:38הי האם עשית את הניתוח? אצל מי והאם את מרוצה?הוסף תגובה
-
רופאים
צליל 17/08/2019 | 17:14המלצה לא להתיחס לתגובות שליליות הטוב ביותר להגיע לרופא ליעוץ ולאחר מכן לקבל החלטההוסף תגובה
-
צודקת בהחלט
קסניה 30/07/2019 | 11:38אייל סלע הוא רופא בחסד עליון , סבלתי מבעיות נשימה שניםםםם , עברתי אצלו ניתוח שני ( לפני 12 שנה עברתי ניתוח רפואי אצל רופא אחר עקב בעיות נשימה שעם השנים חזרו שוב) והפעם ניתוח רפואי ואסטטי . היה לי אף ממש גדול , הוא הקטין לי אותו , סידר לי מחיצה שהייתה ממש עקומה וסטמה לי את הנחיא השמאלי . בקיצור הוא אלוף . אולי הלא מרוצים אצלו ,אלה מנותחים שמחפשים טף מפוסל מהקטלוג ... אגב , המלצה לכולם , בפייסבוק יש קבוצה שנקראת ניתוחי אף המלצות ופרגון בקבוצה ניתן למצוא הרבה חוות דעת עם המון רופאיםהוסף תגובה
-
ניתוח אף
Maya 11/07/2019 | 06:14היי אשמח לדבר איתך בפרטי 0509194449הוסף תגובה
-
ניתוח אף
אירנה 08/04/2019 | 22:27נטלי, העם תוכלי לדבר איתי בפרטי.עוד 10 יומים עומדת לעבור ניתוח אצלו, פוחדת. 050-4281334 תודההוסף תגובה
-
כן עשיתי
נטלי 31/01/2019 | 09:27אני לא יןדעת מי הגיב כאן את התגובה שסלע הרס לו את החיים אבל יש לי הרגשה שזה מתחזה או סתם מישהו שציפה שיצא לו אף מקטלוג. עשיתי את הניתוח לפני חודש וחצי, ניתוח לא פשוט בכלל, האף שלי עבר ניתוח פלסטי לפני 7 שנים ותאונת דרכים לפני שנה בה הוא נשבר. האף שלי נראה מעולה והנשימה מצוינת. כמוני מרוצים פגשתי עוד הרבה בקבוצת פייסבוק של ניתוחי אף. בהצלחההוסף תגובה
-
עשית בסוף את הניתוח אצל ד"ר סלע ? איך היה ?
טלי 31/01/2019 | 04:16הי נטלי, עשית בסוף את הניתוח אצל ד"ר סלע ? איך היה ? אני מתכוונת ללכת אליו לייעוץ (כי הוא עושה ניתוחים רפואיים) אבל אני מודאגת מהתגובות הקודמות אנא עדכני אותי אם עשית ואם כן איך היה. תודההוסף תגובה
-
עשית בסוף את הניתוח אצל ד"ר סלע ? איך היה ?
טלי 31/01/2019 | 04:14הי שיר, עשית בסוף את הניתוח אצל ד"ר סלע ? איך היה ? אני מתכוונת ללכת אליו לייעוץ (כי הוא עושה ניתוחים רפואיים) אבל אני מודאגת מהתגובות הקודמות אנא עדכני אותי אם עשית ואם כן איך היה. תודההוסף תגובה
-
סלע הרס לך??
נטלי 01/11/2018 | 09:32הי אשמח לדבר איתך אני רוצה גם לעשות אצל סלע 0525870840הוסף תגובה
-
קשה לי להאמין
ערן 12/10/2018 | 02:09אני לא מזלזל בהרגשה שלך או בתוצאה, אבל ממש קשה לי להאמין שד"ר סלע פישל. אמנם הוא לא בעד אפים בובתיים שנראים מנותחים, אבל הוא בהחלט מעולה גם מבחינה קוסמטית וכמובן מבחינה רפואית.הוסף תגובה
-
המלצה על דר אייל סלע
שיר 20/09/2018 | 00:06אני מתכננת לעבור ניתוח אצל דר אייל סלע בקרוב מאוד. התגובה שלך מאוד הדאיגה אותי ולכן אני ממש אשמח ואעריך את זה אם תוכל לדבר איתי באופן פרטי. אנא חזור אלי לפלאפון : 0544336246 בברכה ותודה שירהוסף תגובה
-
המלצה על דר אייל סלע
שיר 20/09/2018 | 00:05אני מתכננת לעבור ניתוח אצל דר אייל סלע בקרוב מאוד. התגובה שלך מאוד הדאיגה אותי ולכן אני ממש אשמח ואעריך את זה אם תוכל לדבר איתי באופן פרטי. אנא חזור אלי לפלאפון : 0544336246 בברכה ותודה שירהוסף תגובה
-
ממש לא! להתרחק מיד!
בן 27/05/2018 | 17:39עשיתי אצלו ניתוח משולב והוא פשוט הרס לי את האף ואת החיים השמחים שהיו לי פעם שכנראה לעולם לא יחזרו שוב, אנשים ניתוחים פלסטים זה שקר באמת שהייתי נותן הכול לחזור אחורה תאהבו את עצמכם כמו שאתם!הוסף תגובה
-
ממש לא! להתרחק מיד!
בן 27/05/2018 | 17:38עשיתי אצלו ניתוח משולב והוא פשוט הרס לי את האף ואת החיים השמחים שהיו לי פעם שכנראה לעולם לא יחזרו שוב, אנשים ניתוחים פלסטים זה שקר באמת שהייתי נותן הכול לחזור אחורה תאהבו את עצמכם כמו שאתם!הוסף תגובה
-
אייל סלע ממש לא!
דודו ביטון 23/05/2018 | 19:38עברתי אצלו ניתוח פלסטי והיום החיים שלי הרוסים.. אל תעשו ניתוחים בכלל בסוף תגלו שהכי יפה טבעי!הוסף תגובה
-
רופא טוב אבל הוא בעיקר מתקן. כנסי
יואב 15/10/2017 | 06:30הוא בעיקר מתקן ניתוחים לא מוצלחים פלסטיים ומציל את מצב האף .הוא בנאדם זהב עם לב טוב ומאוד עיקבי.יש לו מרפאה פרטית ממה שידוע לי בחיפה.הוסף תגובה
-
-
ניתוח אף (לת)
תמר 27/12/2020 | 21:18שלום, עברתי ניתוח אף לפני כמה שנים. היתה לי עצם בולטת ואף ארוך. העצם הוסרה ומה שנראה כרגע בפרופיל זה כמו אף מגלשה, ישר ובסיומתקצת עולה. ממש מתסכל אותי בעיקר המראה של האף הארוך. מה ניתן לעשות והאם ניתן לקצר בניתוח נוסף או בהזרקה?הוסף תגובה
-
אף חזירי וסולד מאוד
סיגל 24/12/2020 | 13:31שלום רב הבת שלי עברה ניתוח אף בשיטה הסגורה להורדת גבנון והרמה מעטה של קצה האף היום הייא לאחר שבוע וחצי מהורדת הגבס והאף מאוד מאוד סולד וחזירי והיא לא מפסיקה לבכות האם האף הסולד ירד?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה אף סולד
ד"ר יעקב בר 26/12/2020 | 20:01קצה האף צונח במידה כזו אחרת לאחר 3 חודשים, הוא לא יראה כפי שנראה שבוע לאחר הניתוח.הוסף תגובה
-
-
ניתוח אף (לת)
איריס 25/12/2020 | 23:52אני שוקלת לעשות ניתוח אף. מתלבטת באיזו שיטה לעשות . אין לי אף מסובך במיוחד. ראיתי שיש רופאי אאג שלמדו ועושים גם ניתוחי אף. אני ממש אהבתי את העבודה של רופא אאג שראיתי, השאלה שלי היא האם הם מספיק מיומנים? שאלה נוספת היא האם ניתוח פלסטי באף יכול לההרס עם השנים? רוצה לעשות אצל רופא אאג אבל מפחדת מהתוצאה ומכך שהניתוח לא יהרס עם הזמן כי הם בכל זאת לא עברו הכשרה כמו פלסטיקאים?הוסף תגובה
-
ניתוח אף כושך
אנסטסיה 20/12/2020 | 22:06שלום דר לפני חודשיים עברתי ניצוח אף בגישה הפתוחה. היה לי אף עם פונפון עגול (עור דק בגשר האף ועור עבה בפונפון קצה האף) . ביקשתי מהמנתח אף קצר קטן בובתי סולד מורם ומראה לא טבעי אני לא אוהבת מראה טבעי. היה בינינו תיאום ציפיות והוא אמר שיש ביכולתו לבצע זאת וחעשות לי אף בובה"אף דיסני" כייום אני חודשיים אחרי והאף עגול מאוד נפול ארוך ועקום ושונה 180 מעלות ממה שביקשתי. יש סיכוי שזה ישתנה לנוכח הציםייה והסיכום שלי לאף שביקשתי או שזה נטו לחכות שנה ולחפש תיקון. ??הוסף תגובה
-
ניתוח אף כושל
אנסטסיה 22/12/2020 | 16:43דיברתי עם הרופא ואפשר לומר שהוא סוג של מנפנף אותי . האף נפול לחלוטין עגול וארוך והוא טוען שהאף שלי דומה בול להדמיה כשבפןעל אין שום קצה דימיון בין ההדמיה למציאות. הוא מנסה חהוציא את עצמו בסדר למרות שזה כבר ברור שבניתוח שלי נעשתה פאשלה כלשהי וזה פשוט זילזול באינטלגנציה מה שהרופא ומרפאתו נותנים. בייחוד שזה זה היה שקר שהוא אמר לי עור דק וחאחר מכן בביקורת כשלא היתי מרוצה פתאום הוא אמר עור עבה.הוסף תגובה
-
ניתוח אף פתוח
לירון 22/12/2020 | 14:38האם דיברת על זה איתו אחרי חודשיים של הניתוח? מה הוא אמר לך על זה? לי אמר שצריך סבלנות. ושבניתוח אף פתוח לוקח יותר זמן לקצה האף לרדת. דיברתי על זה היום עם עוד רופא נוסף וגם כן אמר שמוקדם עדיין להגיד שזה כישלון ושצריך סבלנות ושראה מקרים שיש בהם שינוי לטובה. צריך לחכות לפחות שנה ואז עם כמה חודשים לפני בביקורת לא רואים שינוי משביע רצון אז אפשר לדבר על מה ניתן לעשות וההשלכות במידה וצריך ניתוח מתקן. בתקווה שהוא יהיה פשוט יותר ופחות מורכב. בנתיים חשוב להתאזר בסבלנות ואם צריך לקבוע שיחה נוספת עם הרופא שידבר ישקף וירגיע. כי זה באמת לא נעים. מבין אותך.הוסף תגובה
-
ניתוח אף כושל
אנסטסיה 22/12/2020 | 08:07תקשיב שהקטע אצלי שאני ביקשתי משהו מאוד ספציפי אף צר מראה מנותח . אף קצר בובתי ומורם. הרופא אמר לי ביעוץ שיש לי עור דק. ובביקורת פתאום אמר שיש לי עור עבה ובפונפון ותכלס זה משנה הרבה במבחן התוצאה ופשוט התאכזבתי מרגישה מרומה ושהאף נשאר בדיוק כמו לפני הניתוח אולי רק במילימטר יותר קצר וזהו. אפילו הוא ניראה עקום פתאום בין הפונפון לגשר האףהוסף תגובה
-
ניתוח אף פתוח קצה האף
לירון 21/12/2020 | 22:05אני גם באותו המצב בערך. עוד חודשיים בערך תעבור חצי שנה. הרופא שניתח אותי (ד"ר אהרון עמיר) אמר בביקורת (אחרי חודשיים) שלוקח לפחות שנה להורדת הנפיחות בקצה האף ושזו בצקת. מתבאס כרגע על התוצאה. אין ברירה מחכה לביקורת הבאה ולכל היותר שנה עד שתהיה שאקבל תוצאה משביעת רצון. לא מתכוון לוותר. אם צריך שיעשה לי תיקון ולא יברח מאחריות.העיקר במהלך הפגישה הבטיח ואמר שזה יהיה הכי מדויק שאפשר.הוסף תגובה
-
-
ניתוח אף כושל (לת)
אנסטסיה 20/12/2020 | 22:09השתמשו באתר עם קורא מסךלקריאת הצהרת הנגישות או קבלת עזרהדילוג לתוכן דפים מרכזיים ממפת האתר חיפוש רופאים המועדפים שלי אחרונים תרופות מחשבונים בתי מרקחת המועדפים שלי פורומים כתבות בריאות מונחים רפואיים מחלות בדיקות טיפולים וניתוחים שאלות ותשובות ראשי > פורומים רפואיים > ניתוחי אף ניתוחי אף חזור ד"ר יעקב בר שליחת שאלה 20/12/20 22:06אנסטסיה ניתוח אף כושך שלום דר לפני חודשיים עברתי ניצוח אף בגישה הפתוחה. היה לי אף עם פונפון עגול (עור דק בגשר האף ועור עבה בפונפון קצה האף) . ביקשתי מהמנתח אף קצר קטן בובתי סולד מורם ומראה לא טבעי אני לא אוהבת מראה טבעי. היה בינינו תיאום ציפיות והוא אמר שיש ביכולתו לבצע זאת וחעשות לי אף בובה"אף דיסני" כייום אני חודשיים אחרי והאף עגול מאוד נפול ארוך ועקום ושונה 180 מעלות ממה שביקשתי. יש סיכוי שזה ישתנה לנוכח הציפיייה והסיכום שלי לאף שביקשתי או שזה נטו לחכות שנה ולתקן ??הוסף תגובה
-
הרחבת נחיריים לאחר ניתוח אף (לת)
נ 02/12/2020 | 14:23שלום.. לפני 15 שנים עברתי ניתוח אף קוסמטי, כתוצאה מכך נגרם לי בעיות בנשימה וצד אחד נראה צבוט. לפני חמש שנים עברתי נתוח להסרת קונכיות אכן זה עזר לי לבעיות נשימה שהיו לי בעבר אך הניחיריים עדיין נשארו קטנים והתרחבו מעט עם השנים. השאלה שלי האם יש אפשרות להרחיב את הנחיריים בניתוח?הוסף תגובה
-
הופעת גבנון לאחר ניתוח אף
אדל 04/08/2016 | 14:16עשיתי ניתוח אף לפני שבועיים, האף שלי היה מאוד יפה רק היו לי שני בליטות בצידי האף שהפריעו לי, כשהורדתי את הגבס האף היה קצת נפוח אבל מאוד אהבתי את התוצאה כי הבליטות התיישרו, אתמול התחילו להופיע לי הבליטות כמו שהיו קודם, השאלה שלי אם זה בעקבות הנפיחות( נפיחות שלא הייתה בשבועיים הראשונים) או שהבליטות יחזרו להיות כמו שהיו קודם ואני יצתרך ניתוח חוזר? אני ממש מתוסכלת כי הוצאתי המון כסף והלכתי לאחד המנתחים הכי מפורסמים בארץ( דר קליין)הוסף תגובה
-
לאדל
נון 30/11/2020 | 14:40תודה לך על התגובה!! אחכה בסבלנות:) ❤️❤️הוסף תגובה
-
ניתוח אף
אדל 26/11/2020 | 22:41אין מה להתבאס..זה לוקח הרבה זמן עד שהאף מחלים לגמרי.. אצלי לקח יותר משנה וחצי עד התוצאה הסופית.. גם הנשימה שלי הייתה לא טובה וזה הסתדר לי אחרי שנה בערך.. צריך הרבה סבלנות ולא להתרגש בכלל ממה שרואים במראה.. מניסיון שלי👌הוסף תגובה
-
ניתוח אף
נון 26/11/2020 | 14:30תודה רבה!! אני מקווה שזה יסתדר לי גם כי זה ממש נראה כמו גבנון ובנוסף יש עצם בולטת בצד יצין מעל הגביון שרואים אותה ממש גם מקדימה וגם בפרופיל וזה מבאס אותי מאוד!!:((הוסף תגובה
-
ניתוח אף
אדל 25/11/2020 | 20:11היי, כן זה הסתדר לי זה היה רק בצקת.. ממליצה לא להילחץ בכלל כי יכול להיות שגם אצלך זה בצקת או נפיחות.. זה יכול גם לקרות רק בצד אחד של האף ואחרי שנה ואפילו שנה וחצי האף מגיע לתוצאה הסופית שלו.. הכי חשוב זה לא לגעת באף ולא לקבל מכות באף! שיהיה לך בהצלחה!הוסף תגובה
-
שאלה לאדל
נון 18/11/2020 | 18:56היי אדל, אני עשיתי ניתוח אף לפני שבועיים וקרה לי בדיוק אותו דבר, אחרי כמה ימים שבורדתי את הגבס יצא לי גבנון וזה ממש מלחיץ אותי וכרגע אין תשובה ברורה מהרופא שלי הוא אןמר לי לחכות ושזה עדיין מוקדם לקבל תוצאה... רציתי לשאול אותך אם זה הסתדר לך בסוף? אשמח אם תעני לי זה ממש ממש חשוב לי תודה מראש!הוסף תגובה
-
גבנון לאחר ניתוח אף
אדל 06/08/2016 | 11:34היי תודה על המענה, יש לי עוד שאלה- ממה הגבנון יכול לקרות? כי כשהורדתי את הגבס לא היה גבנון בכלל זה נראה שהורידו אותו בניתוח, יכול להיות שיש לי סוג כזה של סחוס שגם אחרי שמורידים אותו הוא חוזר למצבו הקודם? ואם לא אז ממה זה יכול להיות? שלא הורידו אותו מספיק בניתוח או נפיחות/ בצקות וכאלה? תודה ויום טובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה הופעת גבנון לאחר ניתוח.
ד"ר יעקב בר 05/08/2016 | 07:12שלום אדל. מדובר בשלב מאוד מוקדם לאחר הניתוח. ייתכן שתישארנה בליטות לאחר ניתוח, אך לא ניתן כרגע לדעת זאת בודאות. צריך לזכור כי האף משתנה שנה שלמה לאחר הניתוח וממילא לא ניתן לנתחו שוב בקרוב . מציע לך להתאזר בסבלנות ולפנות לביקורת בראש ובראשונה לרופא שניתח אותך, אני בטוח שהוא יעשה ככל שביכולתו להביא לתוצאה שתשביע את רצונך.הוסף תגובה
-
-
מכה באף לאחר ניתוח (לת)
גלעד 27/11/2020 | 15:57שלום ד״ר יעקב אני בן 21 ולפני כ 10 חודשים עשיתי ניתוח מחיצות וגם ניתוח אסתטי באף, ביום שישי האחרון שיחקתי כדורגל ובזמן המשחק כדור שנבעט פגע לי באף ובפנים, הרגשתי כאב ל2-3 דקות אבל ירד גם דם. האם זה משהו שאמור להדאיג אותי? אשמח מאוד לתשובתך תודה מראש !הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
הזדקנות העור
-
סרטן השד
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הצמדת אוזניים
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
בדיקות קשורות
-
צילום פנים
מונחים קשורים
-
ניתוח עפעפיים
-
ניתוחים פלסטים
-
שיוף עור
-
קרטוזיס סולרית
-
ניתוחי עפעפיים
פורומים נוספים בתחום
פורום הסרת יבלות בכף הרגל ...

בפורום הסרת יבלות בכף הרגל בלייזר ניתן להתייעץ עם רופאים/ות בתחום, להגיב לגולשים אחרים ולמצוא מידע במגוון נושאים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הסרת יבלות בכף הרגל בלייזרפורום טיפול בציפורן חודרנית ...

בפורום טיפול בציפורן חודרנית בלייזר ניתן להתייעץ עם רופאים/ות בתחום, להגיב לגולשים אחרים ולמצוא מידע במגוון נושאים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפול בציפורן חודרנית בלייזרפורום ניתוחים פלסטיים ...

בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם רופאים/ות בתחום, להגיב לגולשים אחרים ולמצוא מידע במגוון נושאים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםהגדלת חזה והרמת חזה

פורום ניתוח הגדלה והרמת חזה מנוהל ע"י פרופ' ליאור הלר, מנהל המחלקה לכירורגיה פלסטית בבית חולים אסף הרופא. היכנסו עכשיו והתייעצי עם מומחה!
לפורום הגדלת חזה והרמת חזהפורוםניתוחי חזה קוסמטיים

בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם רופאים/ות בתחום, להגיב לגולשים אחרים ולמצוא מידע במגוון נושאים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורום סרטן העור וניתוחי מוז ...

בפורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס) ניתן להתייעץ עם רופאים/ות בתחום, להגיב לגולשים אחרים ולמצוא מידע במגוון נושאים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס)פורוםניתוחי אף

בפורום ניתוחי אף ניתן להתייעץ עם רופאים/ות בתחום, להגיב לגולשים אחרים ולמצוא מידע במגוון נושאים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום ניתוחי אףפורוםהקטנת חזה

בפורום הקטנת חזה ניתן להתייעץ עם רופאים/ות בתחום, להגיב לגולשים אחרים ולמצוא מידע במגוון נושאים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הקטנת חזה