פורום אסתטיקה רפואית
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
סקולפטרה (חומצה פולילאקטית) (לת)
אבי 17/02/2020 | 16:47שלום רב, האם יש מטפלים בארץ שמטפלים באמצעות סקולפטרה/ ניו פיל (חומצה פולילאקטית). אם כן, איך מגיעים אליהם? תודההוסף תגובה
-
מילוי שומן מתחת לעינים (לת)
מאיהלה 27/12/2019 | 17:49שלום רב, מעונינת במילוי שומן בשקעים מתחת עינים.(עפעפים תחתונות).הוסף תגובה
-
מיצוק עור הפנים (לת)
ריקו 06/11/2019 | 18:18שלום לאחרונה יש ריבוי של פירסום בפייסבוק על טיפול במיצוק והצערת העור ע"י גלי רדיו ואולטרסאנד. האם זה אמין? ולאיזה גיל זה מתאיםהוסף תגובה
-
האם לבצע ניתוח מתית פנים או פיסול פנים (לת)
אוקסנה 25/07/2019 | 15:08שלום קראתי כתבה על פיסול פנים https://www.20il.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%9C-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A6%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%A8/ רציתי לדעת האם באמת ללא ניתוח ניתן לשנות משמעותית את מראה הפנים יש לי אף קצת נישרי ואני שוקלת לבצע ניתוח מתיחת פנים ותיקון אף אודה לעזרתכםהוסף תגובה
-
שתל עור מורכב בקרקפת (לת)
דרור 18/06/2019 | 17:38לפני שבועיים. עברתי הורדת גידול מהקרקפת. כרגע יש לי שתל. שנקלט טוב. אבל יש סיכוי טוב שלאחר הקרנות יפגע. או שאצטרך גם ניתוח הוצאת חלק מעצם הגולגולת. השאלה לגבי ניתוח שחזור של שתל עמוק יותר הכולל שריר. מה רמת הקליטה שלו. לעומת שתל שיש לי עכשיו. מה רמת הפגיעה באזור התורם. מבחינת אסטטיקה משך החלמה ונכות ( היכולת של המקום לחזור לתפקוד קודם). וגם מבחינת מרטה של המקום לאחר השתל זמן ההחלמה שלט ואפשרי שחזור ( כעשרה סמ. בקרקפת)הוסף תגובה
-
הסרת שיער בלייזר (לת)
אבג 31/05/2019 | 18:07שלום, האם הסרת שיער בלייזר יכולה לפגוע בעור או בבריאות? האם הסרת שיער בלייזר יכולה לפגוע בפרומונים המופרשים בבית השחי ובמפשעות? לא יופרשו פרומונים כשאין שיער שצומח? האם הסרת שיער בלייזר פוגעת בבלוטות האפוקריניות? מה ההבדל בין הסרת שיער בשעווה או בסכין להסרת שיער בלייזר בעניין הפרומונים וכדו'? מה ההשפעות על הגוף בהסרת שיער? האם הסרת שיער בלייזר יכולה לפגוע בעוד תחומים? אני רוצה להתחיל בהסרת שיער בלייזר אבל חוששת. תודה רבההוסף תגובה
-
לייזר בהנקה (לת)
ANNA 28/05/2019 | 11:29היי, אני מניקה את בתי בת השנה, רוצה להתחיל טיפול הסרת שיער בלייזר בחורף, כאשר היא תהיה בת שנה וחצי.. זה אפשרי בזמן ההנקה?הוסף תגובה
-
פצעונים בעקבות הסרת שיער שלא עוברים (לת)
ירדן 16/05/2019 | 22:21היי, אני בת 22, לפני מספר שנים התחילו לצמוח לי שערות סביב הפיטמה ובבטן מתחת לטבור. בשני האיזורים השיערות היו דקות ועדינות, אך הן עדיין הפריעו לי ולכן התחלתי להסיר אותן עם פינצטה. זמן רב לא היתה עם זה בעיה, ובערך לפני שנה השיער התחיל להתרבות ולהתעבות ואחרי כל הורדה שלו עם הפינצטה נהיו פצעונים קטנים אדומים שלא עוברים זמן רב מאוד/ עוברים ומשאירים צלקת. כעת יש לי סימנים אדומים שלא עוברים בשני האיזורים. זה מטריד אותי מאוד ולא יודעת איך להיפטר מהסימנים הללו והאם יש דרך אחרת להסיר את השיער (בעיקר סביב הפטמה)שלא תגרום לכך. תודההוסף תגובה
-
צלקות ברגל (לת)
ערן 28/04/2019 | 15:36היי, אני בטיול אחרי צבא. לפני כ5 חודשים במהלך הטיול היו לי תפרים למשך שבועיים. אחרי שהוציאו אותם אני כמובן ברוב חוכמתי עשיתי כל מה שצריך כדי שיישארו צלקות: חשפתי את הפצעים לשמש, קילפתי אותם, גירדתי אותם. עכשיו אני במצב שיש לי 3 צלקות די מכוערות על הרגל. אני לא חושב שאחרי החמישה חודשים האלו משהו עוד ישתנה מבחינת החלמה. יש דרך להעלים את הצלקות האלו? שיהיו פחות בולטות? לא מדובר רק בפס קטן אלא בעיגולים אדומים גדולים בכל מקום שבו היה תפר. תודה מראש.הוסף תגובה
-
הסרת שיער בפנים (לת)
א 13/01/2019 | 19:43שלום, אני מעוניינת להתחיל הסרת שיער בפנים! רציתי לדעת מה עדיף IPL או לייזר....או שיש משו אחר טוב יותר.... ומה התופעות שיכולות להיות במשך הטיפול.. תודה. נ.ב. אני בעלת שיער כהה ועור טיפה כהה.הוסף תגובה

מאיהלה
27/12/2019 | 17:49
שלום רב,
מעונינת במילוי שומן בשקעים מתחת עינים.(עפעפים תחתונות).
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

ריקו
06/11/2019 | 18:18
שלום
לאחרונה יש ריבוי של פירסום בפייסבוק
על טיפול במיצוק והצערת העור ע"י
גלי רדיו ואולטרסאנד. האם זה אמין?
ולאיזה גיל זה מתאים
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

אוקסנה
25/07/2019 | 15:08
שלום
קראתי כתבה על פיסול פנים
https://www.20il.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%9C-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A6%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%A8/
רציתי לדעת האם באמת ללא ניתוח ניתן לשנות משמעותית את מראה הפנים
יש לי אף קצת נישרי ואני שוקלת לבצע ניתוח מתיחת פנים ותיקון אף
אודה לעזרתכם
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

דרור
18/06/2019 | 17:38
לפני שבועיים. עברתי הורדת גידול מהקרקפת. כרגע יש לי שתל. שנקלט טוב. אבל יש סיכוי טוב שלאחר הקרנות יפגע. או שאצטרך גם ניתוח הוצאת חלק מעצם הגולגולת.
השאלה לגבי ניתוח שחזור של שתל עמוק יותר הכולל שריר. מה רמת הקליטה שלו. לעומת שתל שיש לי עכשיו. מה רמת הפגיעה באזור התורם. מבחינת אסטטיקה משך החלמה ונכות ( היכולת של המקום לחזור לתפקוד קודם).
וגם מבחינת מרטה של המקום לאחר השתל זמן ההחלמה שלט ואפשרי
שחזור ( כעשרה סמ. בקרקפת)
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

אבג
31/05/2019 | 18:07
שלום,
האם הסרת שיער בלייזר יכולה לפגוע בעור או בבריאות?
האם הסרת שיער בלייזר יכולה לפגוע בפרומונים המופרשים בבית השחי ובמפשעות? לא יופרשו פרומונים כשאין שיער שצומח?
האם הסרת שיער בלייזר פוגעת בבלוטות האפוקריניות?
מה ההבדל בין הסרת שיער בשעווה או בסכין להסרת שיער בלייזר בעניין הפרומונים וכדו'?
מה ההשפעות על הגוף בהסרת שיער?
האם הסרת שיער בלייזר יכולה לפגוע בעוד תחומים?
אני רוצה להתחיל בהסרת שיער בלייזר אבל חוששת.
תודה רבה
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

ANNA
28/05/2019 | 11:29
היי,
אני מניקה את בתי בת השנה, רוצה להתחיל טיפול הסרת שיער בלייזר בחורף, כאשר היא תהיה בת שנה וחצי..
זה אפשרי בזמן ההנקה?
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

ירדן
16/05/2019 | 22:21
היי, אני בת 22, לפני מספר שנים התחילו לצמוח לי שערות סביב הפיטמה ובבטן מתחת לטבור. בשני האיזורים השיערות היו דקות ועדינות, אך הן עדיין הפריעו לי ולכן התחלתי להסיר אותן עם פינצטה. זמן רב לא היתה עם זה בעיה, ובערך לפני שנה השיער התחיל להתרבות ולהתעבות ואחרי כל הורדה שלו עם הפינצטה נהיו פצעונים קטנים אדומים שלא עוברים זמן רב מאוד/ עוברים ומשאירים צלקת. כעת יש לי סימנים אדומים שלא עוברים בשני האיזורים. זה מטריד אותי מאוד ולא יודעת איך להיפטר מהסימנים הללו והאם יש דרך אחרת להסיר את השיער (בעיקר סביב הפטמה)שלא תגרום לכך.
תודה
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

ערן
28/04/2019 | 15:36
היי,
אני בטיול אחרי צבא. לפני כ5 חודשים במהלך הטיול היו לי תפרים למשך שבועיים. אחרי שהוציאו אותם אני כמובן ברוב חוכמתי עשיתי כל מה שצריך כדי שיישארו צלקות: חשפתי את הפצעים לשמש, קילפתי אותם, גירדתי אותם. עכשיו אני במצב שיש לי 3 צלקות די מכוערות על הרגל. אני לא חושב שאחרי החמישה חודשים האלו משהו עוד ישתנה מבחינת החלמה.
יש דרך להעלים את הצלקות האלו? שיהיו פחות בולטות? לא מדובר רק בפס קטן אלא בעיגולים אדומים גדולים בכל מקום שבו היה תפר.
תודה מראש.
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

א
13/01/2019 | 19:43
שלום, אני מעוניינת להתחיל הסרת שיער בפנים!
רציתי לדעת מה עדיף IPL או לייזר....או שיש משו אחר טוב יותר....
ומה התופעות שיכולות להיות במשך הטיפול..
תודה.
נ.ב. אני בעלת שיער כהה ועור טיפה כהה.
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש