פורום השתלת שיער

מיהו דוקטור חן
מק 16/01/2019 | 21:50האם מישהו שמע על דןקטור חן שמפנה להשתלה בבית חולים מדיסין בטורקיה? והאם מומלץ?פתח בחלון חדשהוסף תגובה
מדיסין
רפי 27/04/2022 | 09:14כן אני עשיתי שם השתלת שיער והיה מצוין זה היה לפני שנתיים.יש שם אישהקשר רפי בנאדם מעולה ודואג להכלהוסף תגובה
המלצה חמה!
שימי 24/12/2019 | 09:48ביצעתי השתלת שיער בטורקיה אצל ד''ר זריאן דרך חברת goldhair . התהליך היה קליל עבר בשלום ובמחיר מפתיע, אני מרוצה :)הוסף תגובה
לדר חן
משה 01/12/2019 | 09:50מי מבצע בפועל את ההשתלה בתורכיההוסף תגובה
ממליץ מנסיון אישי
חיים 25/02/2019 | 15:17עברתי השתלה דרך אתר דוקטור חן היתרון הבולט שלהם שיש להם את השתלת שיער dhi שאיין לכל קליניקה ובמחיר הכי טוב שמצאתי. השתלת dhi נתן לי צפיפות זקיקים יותר גבוה , שיער מלא, זמן החלמה קצר כי ההשתלה היתה ישירה , ותוצאה טבעית כי על ידי השתלת dhi משתילים בזווית הצמיחה הטבעית של השיער. מבחינת שירות היה לי הסעות צמודות מהשדה תעופה למלון ולבית חולים ולכל שאלה שהיתה לי במהלך השהיה שם שאלתי את המנהל קשרי לקוחות של אתר דוקטור חן והחזיר לי תשובה מהצוות הרפואי סה״כ חוויה טובה איכותית ומומלצתהוסף תגובה
השתלת שיער
התמעניינת 26/04/2022 | 11:16האם יש פה נשים שעשו השתלת שיער בטורקיה או בארץ?פתח בחלון חדשהוסף תגובה
תשובת מומחה השתלות שיער לנשים בטורקיה או בישראל
איילת גייר - השתלת שיער 26/04/2022 | 19:51שלום לך, הפורום פה לא פתוח לתגובות לכן זה לא הפורום לקבל בו המלצות מלקוחות אם את שואלת אז כמובן שמבצעים השתלות לנשים גם בארץ וגם בטורקיה יש היום שיטות שיודעות לעזור לנשים לעבור את התהליך המורכב הזה מבלי לגלח את כל שיער הראש חשוב שתגשי לייעוץ פרונטלי ותשמעי ממקור ראשון אבחון קודם כל אם את מתאימה לא כולן מתאימות שיראו לך תוצאות של עבודות שביצעו בהצלחההוסף תגובה
איפה כדאי לעשות השתלה ? מתכנן השתלת שיער בקרוב
אלעזר 30/01/2022 | 01:33הי, אני מתכנן השתלת שיער. איפה הכי כדאי לעשות ? אני רוצה להוציא על זה מקסימום 20000 שח (אפשר יותר אם זה יהיה משהו ממש טוב). אני חושב לעשות ביוון. מעדיף לא בטורקיה העויינת. אשמח לשמוע ממישהו שעשה או שמכיר! תודהפתח בחלון חדשהוסף תגובה
השתלת שיער
יוסי 09/03/2022 | 13:57היי מצאת מישהו טוב לא בטורקיההוסף תגובה
תשובת מומחה איפה כדאי לעשות השתלה ?
איילת גייר - השתלת שיער 01/02/2022 | 22:56אלעזר שלום הפורום פה לא ממליץ על איפה לעשות השתלת שיער לא בארץ ולא בעולם. לשאלה הזו, זה כנראה לא המקום הנכון גילוי נאות הוא שאני בעלת עסק המבצע השתלות שיער גם בישראל וגם מחוץ לישראל אני יכולה להתייחס ענינית ולהגיד לך שבתקציב של 20 אלף שח אתה יכול לבצע השתלה בישראל ביותר ממקום אחד ובידיים בטוחות ומקצועיות תחקור תברר אתה תמצא. בהצלחההוסף תגובה
מינוקסי כדורים
מינוקסי 21/02/2022 | 16:11שלום, אני משתמש במינוקסי ספריי (ניסיתי לפני זה נוזלי) פעם ביום וזה יוצר לי עור מאוד יבש הבנתי שיש אפשרות לקבל מינוקסי בצורה של כדורים (נקראים Loniten) אבל לא מוכרים אותם בארץ והרופא עור אומר שאין אפשרות להוציא לזה מרשם כי זה לא נמכר בארץ הבעיה היא שבתי המרקחת בחול שאפשר להזמין דרכם את הכדור לא מוכרים ללא מרשם... האם יש משהו שאפשר לעשות בנידון?פתח בחלון חדשהוסף תגובה
תשובת מומחה מרשם לכודרים שלא נמכרים בארץ
איילת גייר - השתלת שיער 22/02/2022 | 14:31שלום, לצערי אין לי תשובה אחרת או טובה יותר לתת לך באופן אישי לא מכירה את האופציה למינוקסי בכדורים. אם המינוקסי שנמכר שסופר פראם 5% עושה לך עור יבש או גירוי יש חלופות מעולות של מינוקסי (תכשיר להגדלת כלי דם והגדלת זרימת דם לאזורי הזקיקים ) גם מחומרים טיבעיים שווה לנסות. בהצלחההוסף תגובה
השתלת שיער סינטטי
דוד 17/02/2022 | 07:25הי, רציתי לשאול בבקשה האם השיער באמת מושתל או שהוא פשוט מודבק לקרקפת עם דבק ביולוגי? (מה הטכניקה בעצם) ולכמה זמן הוא מחזיק? תודה רבהפתח בחלון חדשהוסף תגובה
תשובת מומחה שיער סנתטי - השתלת שיער סינתטי
איילת גייר - השתלת שיער 17/02/2022 | 15:14דוד שלום בהשתלת שיער סינתטי אנו מזריקים את השערה לתוך הקרקפת זה בשום אופן לא הדבקה משום סוג, זו השתלה לכל דבר אורח החיים של שערה סינתטית תלוי בהצהרות היצרן יש יותר מסוג שערה אחת בשוק יש שערות עם תוקף אורח חיים של 2-3 שנים ויש שערות של 10 שנים. לשיער סינתטי יש בלאי כמו גם לשיערות הטבעיות שלנו , שצריך לקחת אותו בחשבון שיער סינתטי יצריך תחזוקה פעם בשנה שנה וחצי להוסיף כ 10% מכמות השיער המושתל כל שנה חשוב לגשת לייעוץ פרונטלי לקבל מידע מורחב על התהליך בהצלחההוסף תגובה
השתלת שיער
אילן 24/01/2022 | 09:59אני עשיתימהשתלת שיער לפני חודש והולך עם כובע כול היום האם זה מזיק ומתי אפשר להשתמש בסטרואוידים לניפוח שריריםפתח בחלון חדשהוסף תגובה
תשובת מומחה כובע וסטרואידים לאחר השתלת שיער
איילת גייר - השתלת שיער 16/02/2022 | 18:23אלן - זה לא אידאלי ללכת עם כובע כל היום - הקרקפת לא נושמת מספיק אני מקווה שזו לא קסדה :-) הם זה יזיק להשתלה שלך - אין לי מושג סטרואידים יכולים להיות טריגר לנשירת שיער אנו לא ממליצים לצרוף סטרואידים כלל אחרי השתלת שיער.הוסף תגובה
עישון קנביס לאחר השתלת שיער
דודילה 15/02/2022 | 23:37האם אפשר לעשן קנאביס לאחר השתלת שיער? האם זה פוגע ואם כן עד כמה, תודההוסף תגובה
תשובת מומחה צריכת סטרואידים לאחר השתלת שיער
איילת גייר - השתלת שיער 09/02/2022 | 11:16לא ממולצת כלל - סטרואידים יכולים לעודד ולהחמיר בעיות של נשירה. למי שישי נטיה להתקרחות צריך להימנע לחלוטין לצרוך סטרואידיםהוסף תגובה
תשובת מומחה שימוש בסטרואידים לניפוח שרירים לאחר השתלת שיער
איילת גייר - השתלת שיער 03/02/2022 | 22:18אילן כמו שהבטחתי לך התייעצתי עם צוות הרופאים שלנו ההמלצה אחרי השתלה היא לא לצרוך סטרואידים לכל תקופת ההחלמה - לפחות שנה, אם רוצים להחמיר אם רוצים להקל - לפחות 3 חודשים ראשונים אחרי השתלה לא לצרוך.הוסף תגובה
תשובת מומחה ללכת עם כובע אחרי השתלת שיער ?
איילת גייר - השתלת שיער 01/02/2022 | 23:01אילן שלום עם איזה כובע אתה הולך כל היום ? ולמה ? אתה חייב ? אתה רוצה ? זה כובע הדוק אטום ? זה קסדה ? האם זה טוב לסגור את הראש כל היום בלי איורור - לא זה פחות אידיאלי גם אחרי השתלה וגם בלי קשר להשתלה השיער שלנו הוא איבר חיי שצריך אוויר אור יום גם הזקיקים חדשים שלך עוד מעט יתחילו לבצבץ הייתי נותנת להם קצת יותר מרווח מאוורר. לגב סטרואידים - אני לא יודעת לתת תשובה רפואית - אני אתייעץ עם המנהל הרפואי שלי ואחזור אליך עם תשובה ממליצה בנוסף להתייעץ עם הקליניקה שאצלה ביצעת את ההשתלה.הוסף תגובה
סוגי השתלות שיער
רינת 20/01/2022 | 11:32האם תוכלי להסביר על השתלת שיער טבעית לעומת סינטטית?פתח בחלון חדשהוסף תגובה
תשובת מומחה השתלת שיער סינתטי לעומת השתלת שיער טביעית
איילת גייר - השתלת שיער 22/01/2022 | 11:23רינת שלום, זו שאלה מעולה כי יותר ויותר מודעות להשתלת שיער סינתטי יש כיום בענף וחשוב להבין את ההבדלים האופציה להזריק/ להשתיל שערה סינתטית נותנת פיתרון למי: שלא מתאים להשתלת שיער טבעית (כי אזור העורף התורם לא מספיק חזק, גדול ולא יכול לשמש כתרומה) למי שהתהליך ההחלמה הארוך (לפחות שנה עד שנה וחצי ) למי שהתהליך הפולשני על הקרקפת מבהיל אותו (טווח זמן של 6-8 שעות של השתלה עם פציעה משמעותית על הקרקפת ) למי שתהליך שמצריך גילוח בעורף פחות מתאים לו (מה שפחות מתאים למי שיש לה שיער קצר ולא יכולה לכסות את האזור המגולח ) השתלת שיער סינתטי מאפשר בפעולה קצרה מאוד בין שעה לשעתיים תלוי בכמות השיער שיושתל לצאת מהקליניקה עם שיער מלא וחדש שיער בנראות ובמגע טיבעי ועדין במינימום פציעה של הקרקפת . למי שרוצה לחזור מיד לשגרת חיים מלאה ללא שום הגבלות לפעמים גם הגיל הוא פקטור לפחות בעיני לבחורה צעירה בת 25 - 35 - אם היא מתאימה להשתלה טיבעית - אנ אמליץ יותר מאשר לאישה שעברה את גיל 65-70 .. זה מאוד אישי ולכן כמו תמיד אני ממליצה לגשת לייעוץ פרונטלי אישי ולקבל מידע מלא ומותאם לך. בהצלחההוסף תגובה
השתלת שיער בשילוב שיער טבעי
אנה 18/01/2022 | 12:11יש אפשרות להשתיל חלקי? השיער מאוד דליל, ואני רוצה לשלב השתלה. זה נראה שונה מהשיער הקיים? יש לי נשירה מטורפת בגיל המעבר. תודה על הסבר..פתח בחלון חדשהוסף תגובה
תשובת מומחה השתלת שיער לנשים
איילת גייר - השתלת שיער 20/01/2022 | 00:01אנה שלום אני מתנצלת מראש אבל לא ממש הבנתי את השאלה שלך למה את מתכוונת להשתלה חלקית ? את רוצה לשלב השתלה עם מה ? עם פיתרון אחר נוסף ? עם השיער הטיבעי שלך ? בת כמה את ? ביצוע השתלת שיער שאת בשלב של נישרה מטורפת כמו שאת כותבת זה לא נכון אני ממליצה בחום שתגשי לייעוץ מסודר ואישי במקום שיוכלו לקחת בחשבון את כל הפרמטרים החשובים, שיראו אותך את השיער שלך את מצב העורף שלך - צריך לבדוק שאת בכלל מתאימה להשתלת שיער טבעי אולי לשקול בכלל השתלת שיער סינתטי ... שגם זו אופציה אבל אי אפשר באמת לעשות לך ייעוץ מקיף ואחראי במסגרת הפורום גשי לייעוץ מסודר. לרוב הבעיות יש כיום פיתרונות בהצלחההוסף תגובה
הדמיה - כיצד אראה עם שיער
יואב 27/12/2021 | 23:55היי - שמי יואב, בן 43 - היום אני קרח והאמת שהקרחת שלי יושבת עלי טוב (ראש מגולח). הייתי רוצה לדעת איך אראה עם שיער בכדי להחליט אם להשתיל או לא. יש איזשהיא תכנת הדמיה מומלצת בתחום?פתח בחלון חדשהוסף תגובה
תודה רבה! אחפש אפליקציות רלוונטיות ושאשלח
יואב 02/01/2022 | 11:01יואבהוסף תגובה
תשובת מומחה תוכנת הדמיה לפני השתלת שיער
איילת גייר - השתלת שיער 29/12/2021 | 16:35יואב שלום למיטב ידיעתי אין כזו תוכנה - אבל אולי אני טועה ויש ..... אני יוכלה לספר לך שבעבר בתחום כירורגיה פלסטית השתמשו בתוכנת הדמיות לפני ניתוחי חזה ואף בעיקר - וזה גרר חוסר שביעות רצון גדול בעיקר בגלל הפערים שיכולים להיות בין הדמיה ממוחשבת לבין המציאות של גוף האדם שעובר תהליך כירורגי למיטה הבנתי וניסיוני אין באמת לפחות אני לא ראיתי תוכנה שתוכל לתת מענה מדוייק ולצפות פרמטרים מגוונים כמו גיל מצב רפואי איכות של זקיק רקמת העור של הקרקפת עובי השערה אחוזי קליטה של זקיקים - כדי לאפשר דיוק בצפי של איך תיראה אחרי השתלת שיער אם טוב לך עם הקרחת שלך - אולי זה נכון להישאר איתה :-) בהצלחההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
אלופסיה אראטה (קרחת אזורית)
-
פטריית שמש
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הסרת נקודת חן
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
בדיקות קשורות
-
נוגדני עגבת
-
בדיקה סרולוגית
תרופות קשורות
-
מיקונאזול
מונחים קשורים
-
עמותת תסמונת גורלין
-
קולגן
-
נוגדני הרפס
פורומים נוספים בתחום
פורוםאקנה – פצעי בגרות
בפורום אקנה – פצעי בגרות ניתן להתייעץ עם ד"ר שמואל יורב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אקנה – פצעי בגרותפורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר יובל אור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...