פורום בוטוקס ומילוי קמטים
ד"ר מוני פרידמן ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב. בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא. בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה. במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם. ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות. דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
סקין בוסטר מיטל 14/05/2026 | 20:54הי לפני 8 ימים הזריקה לי רופאה סקין בוסטר על ידי המון דקירות מתחת לעיניים כדי לשפר מרקם .. אמרה שחוזרים על הטיפול עוד חודש …די מהר הגבתי לזה לא טוב עם נפיחות ובצקת שיורדת מאוד מאוד לאט ואני כבר ביום התשיעי !! היא אומרת לי בעיקר סבלנות אבל כל יום שעובר מרגיש נצח ואני מפחדת להשאר ככה.. מיותר לציין שאין סיכוי שאעשה את זה שוב , אני בטראומה לכל החיים ! חשבתי שסקים בוסטר הוא טיפול קליל לשיפור מרקם ולרגע לא חשבתי שהתגובה שלי תהייה כזאת ! מהו זמן סביר להחלמה מסקין בוסטר באזור עדין כזה ? האם נורמאלי שהיא בכלל עשתה לי באזור הזה סקין בוסטר ? אני כבר חמש שנים עושה אצלה טיפולים ופעם ראשונה שזה קורה .. אני בלחץ ! האם סטרואידים יכולים לזרז לי את הריפוי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה סקין בוסטר ד"ר מוני פרידמן 15/05/2026 | 09:36הי מקובל לעשות סקין בוסטר ,אבל האזור ממש עדין והעור מאוד דק . ההזרקה שיטחית ולכן הריפוי לוקח יותר זמן כי העור פצוע מההזרקות. זאת גם הסיבה שמבצעים בדקירות עדינות ושטחיות. העור מתחדש בכל האזורים של הדקירות וביחד עם החומצה יגרמו לשיפור. ממליץ לעשות עיסוי מקומי עם ביאפין או קרם עיניים כמה פעמים ביום. זה יחלוף בהדרגה אבל יכול לקחת גם מספר שבועות.הוסף תגובה
חומצה הילוראנית ובוטוקס בהנקה אלמה 11/05/2026 | 21:29היי יש לי תינוק בן 7 חודש. ממש קשה לי לדחות עוד את עניין הטיפוח על ידי בוטוקס/חומצה הילרונית. דעות הרופאים שונות. אשמח לדעת אם יש דרך לעשות ואפילו לשאוב ולזרוק למשך 24 שעות להבטיח הגנה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חומצה הילוראנית ובוטוקס בהנקה ד"ר מוני פרידמן 11/05/2026 | 22:37מולקולת הבוטוליניום גדולה ואינה חודרת לחלב האם . מאחר ואין מחקרים חלק מהרופאים מעדיפים שלא להזריק. כנ"ל לגבי חומרי מילוי . אם מדובר על כמות קטנה אז אין ממש בעיה. אני מזריק למעט הנשים שמגיעות לאחר הלידה.הוסף תגובה
פגמנטציה HANIAzuBeDAT 14/04/2026 | 14:42שלום ד"ר רציתי לשאול מה הטיפול הכי עוזר לפגמטציה מתחת לעינייםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פגמנטציה ד"ר מוני פרידמן 14/04/2026 | 17:49לפעמים עם קיים חוסר נפח העפעף נראה כאילו שיש כהות. אפשר למלא עם חומצה . אם זה כלי דם ונימים אפשר עם לייזר. לפיגמנטציה הכי טוב זה פילינג עמוק על ידי חומרים כימים או לייזר co2. יש כמובן גם את זירעי הסלמון וסלבוסטרים שעוזרים במידה מסוימתהוסף תגובה
חומצה בעצמות הלחיים והמסה סתיו 13/03/2026 | 11:00לפני 7 שבועות עשיתח הזרקה בעצמות הלחיים לאחר יומיים התנפח לי מעט צד ימין באיזור ההבעה והתחילו לי זרמים, נימול ולחץ ושריפה באיזור הלחי. הלכתי להמסה תחת us והראו גוש קטן בלחי למטה לא בעצמות הלחיים. המיסו רק את הגוש. שחזרתי הבייתה התחיל שריפה חזקה בעין ימין שבאה והולכת לסירוגין ולחץ בעצם הלחי ומתחת לעין ובאיזור האף ליד העין. וגם תחושת זרמים מתחת לעין . אני לא יודעת אם זה בצקת מההמסה או רקמה רגישה גם לא יודעת אם לתת לזה זמן או להמיס עוד. אני כבר מותשת ועייפה מהמצב, אני על כדורים נגד חרדה. מרגישה שאני חייבת קצת אור ותקווה מה אתה מציע לעשות? אני מפחדת שעוד המסה עוד פעם תגרה את כול האיזורהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
פיספסת את השאלה שלי :)סתיו 23/03/2026 | 14:52שאלה למעלההוסף תגובה
תשובת מומחה חומצה בעצמות הלחיים והמסה ד"ר מוני פרידמן 23/03/2026 | 22:16עברו 10 ימים מהשאלה. לא חל שום שיפור? אם לא אז להמיס שוב. מסזים מקומיים במקביל להמסה.הוסף תגובה
חל שיפור של שבוע ללא תסמיניםסתיו 24/03/2026 | 07:30אבל לפעמים זה חוזר בגלים ואז שוב שקט כדאי להמיס שוב? או לחכות? כי ההמסה מחמירה את הבצקתהוסף תגובה
תשובת מומחה חומצה בעצמות הלחיים והמסה ד"ר מוני פרידמן 27/03/2026 | 10:01עדיף שלא חחזרי על ההמסה אם המראה האסתטי לא מפריע .הוסף תגובה
תודה על המענהסתיו 01/04/2026 | 09:10התייעצתי עם רופאה מומחית היא אומרת שיש לי תגובה דלקתית וזה לא משהו עצבי. אם זה הסיפור רק המסה יכולה לעזור? או שגם זמן יכול לרפא?הוסף תגובה
תשובת מומחה חומצה בעצמות הלחיים והמסה ד"ר מוני פרידמן 08/04/2026 | 09:36אני שמח שהתייעצת עם רופאה מומחית אז הכל בסדר. מהניסיון שלי , כאשר יש תגובה של החומצה והיא מתרחבת ומגרה את העצבים התחושתיים . אז עלולה להיות תחושת צריבה. עם הזמן הדלקת פוחתת. אם המגמה חיובית וישנה הטבה כמובן שאין צורך להמיס. לעיתים זה עלול לחזור גם אחרי תקופה. אני נגד המסות אם אין צורך.הוסף תגובה
תודה רבה לךסתין 13/04/2026 | 10:27קודם כול תודה רבה שאתה עונה ועוזר. אכן זה כנראה המצב זה בא בגלים אבל כן מראה שיפור ומגמה חיובית. מקווה שעם הזמן זה ילך ויפחת משמעותית.הוסף תגובה
מירה דריי או בוטוקס מיכל 10/04/2026 | 10:32היי ד״ר מוני, הזעת יתר בבית השחי- מה עדיף לעשות מירה דריי או בוטוקס פעם בחצי שנה (בהנחה שהכסף הוא לא העניין)?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מירה דריי או בוטוקס ד"ר מוני פרידמן 13/04/2026 | 12:17היי מירה דריי אמור להפחית את הפרשת הזעה בממוצע של כ80% וזה כנראה לכל החיים. הפעולה עצמה מבוססת על גלים אלקטרומגנטים ולמעשה יוצר חום שהורס את בלוטות הזעה והריח. יש התאוששות של מספר ימים לאחר הפעולה שמבוצעת בהרדמה מקומית. הזרקת הבוטוליניום זאת פעולה פשוטה שמחזיקה בין 4 ל6 חודשים. אני אישית אוהב את המירהדריי אבל צריך לקחת בחשבון את זמן ההתאוששותהוסף תגובה
בוטוקס והרמוניקה אסתר 09/04/2026 | 22:42שלום דר'. לפני כשבועיים עשיתי טיפול הרמוניקה בלחיים, יחד עם בוטוקס בצידי העיניים, מצד ובין הגבות. הרופאה גם הזריקה מעט בצידי העיניים לכיוון לחי עליונה. במקביל, כאשר הוזרק לי הרמוניקה באיזור הלחיים הרגשתי מיד מן נימול בצד שמאל. הוסבר לי שככה זה, יש חומר מאלחש. לא דאגתי. היום, אחרי שבועיים אני מרגישה שהחיוך מעט התעקם (אם אני עושה "שששש" השפה העליונה הימנית עולה, השמאלית בקושי) כמו כן מרגישה מן נימול באיזור הפנים ואף כאב כאשר אני ממש מתאמצת להפעיל את השרירים (חיוך חזק, ששש חזק וכו') מחר יש לי ביקורת אבל אני ממש מודאגת. יכול להיות שכתב הפנים נפגע? או שמא זה זמני?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה בוטוקס והרמוניקה ד"ר מוני פרידמן 13/04/2026 | 12:25הי אסתר לא עדכנת מה הרופאה אמרה.שינוי במימיקה זאת אומרת בחיוך קשור להזרקות הבוטוליניום נמוך בחלק התחתון בצדי העיניים. זה יחלוף עם הזמן. לפעמים החומר מילוי גורם ללחץ על עצבי תחושה שגורם לנימול שגם יחלוףהוסף תגובה
אלרגיה עקב שימוש במקסיטרול לאחר הזרקות אנונימית 08/04/2026 | 09:17היי בת 52 עשיתי הזרקות בפנים ב26/2/26 5 מזרקים לחי לחי צידית נזולביאלי ובוטוקס 3 אזורים חודש אחרי 24/3/26 באתי לבקורת הוסיף 0.5 בנזולביאלי וחיזוק בוטוקס בצידי עיניים ומצח .12 יום אחרי יצאה לי שעורה בעין הלכתי לרופא עיניים נתן לי מקסיטרול השתמשתי פעמיים ונוצרה לי תגובה אלרגית ונוצרה לי נפיחות בצקתית מתחת לעין על כרית הלחי הקדמית האם ההזרקות ניזוקו ? והאם בגלל החומצה הבצקת עלולה להישאר ולא לעבור? מציינת שזה מרגיש ממש כמו כרית על הלחי הקדמית מתחת לשקית העין רכה למגעהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה אלרגיה עקב שימוש במקסיטרול לאחר הזרקות ד"ר מוני פרידמן 08/04/2026 | 09:33אם הבצקת מקורה בתגובה אלרגית היא תחלוף תוך מספר ימים. לא אמורה להשפיע על החומצה. אם המצב לא משתפר תוך שבועיים תחזרי לרופא במזרי' ורופאת העיניםהוסף תגובה
אלרגיה עקב מקסיטרולאנונימית 08/04/2026 | 09:48תודה לך על המענה המהיר🙏האם יכול להיווצר מצב שיהיה קושי בפינוי הבצקת 12 ימים לאחר ההזרקות והאם מצב כזה יכול להישאר סטטי ולא לעבור?הוסף תגובה
תשובת מומחה אלרגיה עקב שימוש במקסיטרול לאחר הזרקות ד"ר מוני פרידמן 08/04/2026 | 10:40אם הבצקת קשורה לאלרגיה זה יעבור. אם היא קשורה לחומצה זה יקח זמן. תזכרי שבוטוליניום משתק את השרירים וגם את הפינוי הלימפטי. כלי הלימפה תלויים בכיווץ השריר . אפשר לנסות מסז הלימפטי עוד כמה ימים. בטח יש סרטונים במרשתת. מזכיר לך שהתשובות שלי הן כלליות. את חייבת מעקב מקצועי. חג שמח ובהצלחההוסף תגובה
הזרקת בוטוקס פול פייס סמיילי 31/03/2026 | 20:20היי לפניי בערך חודש עשיתי הזרקה של בוטוקס במספר נקודות בפנים זה נקרא פול פייס ולאחר שבועיים התחלתי להרגיש חוסר יכולת להתמקד בראייה תחושה של פזילה וקושי להסתכל לצדדים אשמח לדעת מה אפשר לעשות בשביל לא להרגיש את התחושה מכיוון שזה מאוד מפחיד אותי ומכניס לחרדותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הזרקת בוטוקס פול פייס ד"ר מוני פרידמן 08/04/2026 | 09:38מתנצל על התשובה המאוחרת היתה בעיה טכנית באתר. לצערי אין מה לעשות ורק סבלנות. להבא לקחת בחשבון שכל הזרקת בוטולינום עלולה לגרום לתופעות לוואי כאשר ראיה כפולה ,פזילה ,נפילת עפעף וגבה הן המציקות מכולם. הכל עובר עם הזמן. אין תרופת נגד לבוטוקס. הזרקות לפנים עלולות לגרום לעיוות ואסימטריה בחיוך. הזרקות לצוואר עלולות לגרום לתחושת לחץ (מעין חנק זמני). נכל עובר וצריך סבלנותהוסף תגובה
גוש אחרי רדיאס אנונימית 15/11/2020 | 06:58שלום רב, לאחר הזרקת רדיאס בקמטי חיוך ההולכים מהאף לפה, נוצרה לי נפיחות וגוש בצד שמאל שהפיל לי את השפה כלפי מטה, וכאב. לאחר. לאחר שבועיים ללא שינוי הרופאה הזריקה לי חומר הממיס את הרדיאס ומסתבר שאני אלרגית. מפה לשם הגעתי למיון לקבל זריקת סטרואידים. העניין הוא שעדיין נשאר שם גוש קטן, שכואב לי במגע, וגם נראה לא יפה אסתטית. עכשיו כשאין אפשרות להזריק לי חומר להמסה, מה עוד ניתן לעשות..? עבר חודש וחצי מהזרקת הרדיאס. תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה רדיאס ד"ר מוני פרידמן 15/11/2020 | 08:50היי , היתי רוצה לדעת איזה חומר ממיס הזריקו לך וגם לך חשוב מאוד לרשום בדיוק מה שם החומר. מוזר כי לרדיאס אין ממש חומר ממיס. אפשר לדלל עם מים פיזיולוגים. השאלה אם זה היה רדיאס או אחד התחליפים. אני לא יכול ליעץ בלי בדיקה . יתכן וזה שארית או אולי תגובה דלקתית מקומית. האם זה אדום וחם? אם לא אז תנסי קצת מסז. זה אמור לעבור עם הזמןהוסף תגובה
המשךאנונימית 26/11/2020 | 17:32החומר הממיס היה- (מעתיקה מה שכתוב במכתב איתו הגעתי למיון בגלל התגובה האלרגית) הזרקה של הילאז+דיפרוספאן+5FU, לאיזור הנפיחות בשפה להפגת הנפיחות. יש שם גוש עדיין. והוא כואב ונפוח. ואני על אנטיביוטיקה כבר שבוע מינון של 750 פעמיים ביום של ציפרודקס ואניטיהיסטמינים פעמיים ביום ואין שום שינוי לא בגוש ולא בכאב. ובכללי זה נראה רע כי זה מעוות לי צד אחד של הפה והשאר פשוט נפוח.הוסף תגובה
גוש דלקתי אחרי רדיאספרידמן 30/11/2020 | 15:08יתכן וזהו גוש דלקתי.הזריקו לך כל מה שניתן בניסיון להוריד את הדלקת שסביב הגוש. כמו שכתבתי לא ניתן להמיס רדיאס ותצטרכי להעזר בסבלנות. זה יעלם אבל יקח זמן. הטיפול שאת מקבלת זה נגד התגובה הדלקתית והדלקת. זה לא יעלים את הגוש אולי את הדלק שסביבו.הגוש יעלם בהדרגההוסף תגובה
שאלה נוספתאנונימית 02/12/2020 | 20:57כמה זמן עד שהרדיאס נעלם...? זה הוזרק לי בצורה ממש לא נכונה וכעת יש לי נפיחות באיזור הלחיים שליד קמטי הצחוק וזה נראה ממש לא טוב... כמה זמן לוקח לחומר עצמו להתפרק ולהיעלם? אין שום דבר שניתן לעשות?! תודה מראש.הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך ד"ר מוני פרידמן 02/12/2020 | 21:54אני מניח שלא הוזרק לך כמות משמעותית בצידי הפה אבל עדיין הרדיאס ייספג במשך מספר חודשים. יתכן וחלק מהגוש זאת הדלקת ואז הגוש ייספג יותר מהר. צריך סבלנות בסוף הכל יחלוף.הוסף תגובה
לא רק בצידי הפהא 09/12/2020 | 19:51תודה על הסבלנות. פשוט הרדיאס מסתבר לא הוזרק רק בצידי הפה. הוא הוזרק גם מעט מתחת לעצם הלחי, משום מה. וכרגע זה נראה כאילו יש לי אוכל בשני צידי הפה, כמו שאוגר אוסף בפיו? ואני פשוט תוהה... וזה פשוט הולך ונהייה תפוח יותר ונראה כל כך רע. והשאלה אם כמו שאמרת, אין אפשרות להמיס, האם יש אפשרות לעזור לזרז את תהליך ההתפוגגות שלו מהגוף? האם סטרואידים יעזרו? ממש קשה לי עם זה שאני צריכה להסתובב ככה שנה עד שיתחיל לפוג מעצמו.הוסף תגובה
תשובת מומחה רדיאס ד"ר מוני פרידמן 13/12/2020 | 19:36אפשר לנסות לדלל עם מים סטריליים. לתגובה הדלקתית שמסביב אפשר לנסות סטרואידים . מתנצל אבל לא מכיר עוד משהו שבאמת יעיל בזירוז הספיגה.הוסף תגובה
תודה רבהא 13/12/2020 | 21:08המון תודה על כל התשובותהוסף תגובה
רדיוס בבטןליאת דקל 13/12/2023 | 22:04שלום, הזריקו לי אתמול רדיאס בבטן באיזור הטבור, האם יש בזה סיכון ? עלי לציין שביום שישי האחרון עשיתי בדיקת קולנוסקופיההוסף תגובה
תשובת מומחה רדיאס מדולל לשיפור מרקם העור באזור הבטן ד"ר מוני פרידמן 14/12/2023 | 07:58מזריקים רדיאס מדולל תת עורי בכדי לשפר את מרקם העור. אין שום אפשרות להגיע לחלל הבטן עם מחט או קנולה . אין שום הגיון בזריקה עמוקה. תסירי דאגה מליבך. גם עם יש גושים קטנים אחרי ההזרקה הם חסרי משמעות יתמזגו עם הזמןהוסף תגובה
רדיאסשולה 23/10/2024 | 16:31הנפיחות הצליחה לרדת? הזריקו לי גם ועברו 3 יימים ואני מרגישה מאוד נפוחה סוג של בצקת . הבנתי שלא ניתן להמיס אך 30/ מזה כן אפשריהוסף תגובה
תשובת מומחה רדיאס ד"ר מוני פרידמן 27/10/2024 | 08:00יכולה להיות בצקת מקומית שתחלוף בתוך מספר שבועות. לא ניתן להמיס רדיאס .הוסף תגובה
חוויה דומהמזדהה 04/12/2025 | 00:35עברתי הזרקה של ראדיאס ובדיוק כמו אצלך, החומר מרוכז הלחיים לצידי הפה ואינו מחמיא. חלפו 5 שנים מאז שמפרסמת ורציתי לשאול אם בסוף מצאת פתרוןהוסף תגובה
רדיאסמזדהה 30/03/2026 | 01:335 שניפ רדיאס לא התפוגג?הוסף תגובה
שיקום אחרי היאלדרונידאז מיטל 27/03/2026 | 08:30הי, הומס לי חומר מילוי אחרי חמישה ימים עם היאלדרונידאז ומאז הפנים שלי לא אותו דבר. נוצר ברקוד מעל השפתיים וקפלים בצידי הפה שלא היו. בנוסף הנפח בלחיים ירד והסנטר גם פחות ארוך. הפנים איבדו צורה ואני נראית זקנה יותר ב10 שנים לפחות. השאלה איך אפשר להחזיר את הפנים לקדמותם מאחר וכל הסיפור פגע לי מאד באושר. האם סקולפטרה או רדיאס? מאד מפחדת מנזקים נוספים ועדיין חייבת לתקן את מה שנגרם. בנוסף אם אפשר לשלוח שם של רופא שמזריק נכון סקולפטרה למייל או איך אני יכולה למצוא אחד כזה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שיקום אחרי היאלדרונידאז ד"ר מוני פרידמן 27/03/2026 | 10:07ההזרקות נועדו להחדיר חומצה "ולמתוח" את עור על ידי הוספת נפח. ברגע שהמסת ישנה נפילה של העור. אם את מעל 55 אני לא חושב שסקולפטרה תעזור יותר מדי. מה שצריך זה נפחים על ידי הזרקת חומצה או חומרי מילוי לכל אזור שמפריע לך. אם את בסביבות 55 ומעלה וכמה שזה נשמע לא נעים ,זה הזמן לשקול מתיחת פנים. אני בעד ניתוח בגיל מוקדם אם יש נפילה משמעותית. אנחנו לעולם לא נצליח בהזרקות להתקרב לתוצאה של ניתוח שבו מסירים עודפי עור בפנים וצוואר.הוסף תגובה
שיקום אחרי היאלדרונידאזמיטל 27/03/2026 | 10:24תודה על התשובה, אני רק בת 40. לא רוצה פנים נפוחות אלא להחזיר את הפנים לאיך שהיו לפני ההמסה. היו באמת מתוחות ללא קמטים כלל. ולאחר מכן כמה שפחות להמשיך להתעסק בכל ההזרקות. האם מתיחת פנים היא האופציה היחידה לתיקון?הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
סרחי עור
-
קסנטלזמה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
הסרת נקודת חן
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים
-
איפור קבוע

פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי