דלג לתוכן

כאבים קצרים בעצמות.

פורום טיפול בכאב

אבנר מן

אבנר מן

5.0
( 5 חוות דעת )
אבנר מן – מטפל ומורה לרפואה סינית אבנר מן הוא מטפל ומורה ותיק לרפואה סינית, בעל ניסיון של למעלה משלושה עשורים. דרכו המקצועית מונעת מתוך אהבה לריפוי, הקשבה אמיתית, וחיבור עמוק בין הגוף, התודעה והנפש. במשך כעשר שנים היה חלק מצוות המטפלים של כללית רפואה משלימה, שם העניק טיפולים בדיקור סיני, שיאצו וצמחי מרפא. במקביל, לימד רפואה סינית במכללת רידמן והכשיר דורות של מטפלים צעירים בראשית דרכם. לאורך השנים יזם והקים סטארטאפ ייחודי, במסגרתו פיתח מכשיר ממוחשב המבוסס על טכנולוגיית פוטו-נוירותרפיה – שיטת טיפול באור אינפרא אדום המדמה את פעולת הדיקור, אך ללא מחטים. כיום הוא משלב את הטכנולוגיה החדשנית הזו כחלק מהטיפולים הקליניים שלו. את דרכו בעולם הריפוי החל בשיטת ביואורגונומי, אותה למד באופן אישי ממייסד השיטה, רפי רוזן. בקליניקה הפרטית שלו ברעננה מטפל אבנר במגוון רחב של מצבים גופניים ונפשיים – בהם כאבי גב וצוואר, מיגרנות, תסמונות עצביות (כגון תעלה קרפלית), כאבי ברכיים וכתפיים, בעיות במערכת העיכול, וכן במצבי מתח, חרדה ועייפות כרונית. הגישה הטיפולית שלי אני מאמין שטיפול אמיתי מתחיל בהקשבה. לפני המחט, המגע או הצמח – יש אדם שמגיע עם סיפור, כאב ורצון להבין את עצמו טוב יותר. הגוף, בעיניי, הוא שפה בפני עצמה – שליח שמבקש שנקשיב לו. תפקידי כמטפל הוא לתרגם את השפה הזו ולהחזיר לגוף את האיזון והזרימה. במפגשים אני משלב הקשבה מעמיקה עם אבחון יסודי, מתוך רצון להגיע לשורש הבעיה ולא רק להקל על הסימפטומים. המטרה שלי היא לאפשר למטופל תחושת רוגע, בהירות וחיבור מחודש לעצמו.   תפקידי באינפומד כמנהל פורום רפואה סינית ופורום טיפול בכאב באתר אינפומד, אני רואה בתפקיד הזה שליחות והמשך טבעי לעשייה שלי. המטרה שלי היא להנגיש ידע אמין ומבוסס ניסיון, לענות לשאלות ממקום מקצועי ואנושי, וליצור מרחב של הקשבה, למידה והשראה הדדית. הפורומים בעיניי הם לא רק מקום לשאלות – אלא קהילה של אנשים שמבקשים להבין את גופם ולהתחבר לריפוי מבפנים.
התור הראשון הפנוי: 11/12/25, 09:00

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
 שחר אביגד
שחר אביגד שיאצו
5.0
( 3 חוות דעת )
"הגעתי לשחר בתקופה של סטרס עם כאבים בגב התחתון שמקרינים לרגל. לאחר שיחה שבה היא ביררה לגב אורח החיים שלי ומחלות רקע היא טיפלה בי בצורה מקצועית ונעימה והסבירה לי מה היא עושה ועל מה היא שמה דגש ונתנה לי הכוונה מה לחזק באורח החיים השוטף ומה יעזור לי בהפחתת המתח וחיזוק הדברים בגופי שדורשים חיזוק ותשומת לב. הרגשתי אחרי הטיפול הקלה גדולה והרגשה שאני בידיים טובות."
בלינדה פלדמן
בלינדה פלדמן תזונה ודיאטה
מטפלת ברפואה סינית
 ג'רמי לגרנז׳ אוסטאופת DO
ג'רמי לגרנז׳ אוסטאופת DO אוסטאופתיה
מטפל בשיטת האוסטאופתיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםסרטן ריאות

בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן ריאות

פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפול בכאב

פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול

בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםקנאביס רפואי

בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום קנאביס רפואי

פורוםרפואה סינית

בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו