דלג לתוכן

סחרחורות וקושי בנשימה

פורום חרדה

גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.

רופאים מומלצים
פרופ' סמי ניטצקי
פרופ' סמי ניטצקי כירורגיה
5.0
( 68 חוות דעת )
"אני שמח מאד ומברך על כך שבימינו עדיין קיימים רופאים כמו פרופ ' ניטצקי. מדובר במצרך נדיר, ממש Limited Edition . פרופ, ניטצקי הוא רופא מעולה אשר מוביל צוות מעולה ! הגעתי באיחור, עקב טעות שלי במציאת המרפאה- התבלבתי עם מרפאה אחרת שנמצאת באותו הרחוב-למרות הסבר מדוייק ומובן של סופי, חברת הצוות של פרופ' ניטצקי. למרות האיחור הלא זניח שלי, התקבלתי במרפאה בסבר פנים יפות ובחום. טכנאית הדופלר הייתה מקצועי, עד מאד, ועברה וריד וריד, עד שמצאה את הורידים הפגועים, לאחר 10 ורידים תקינים בכל רגל !!! פרופ' ניטצקי דאג להסביר לי היטב מה רואים בכל וריד שנבדק, והסביר לי אף את עקרון פעולת הדופלר בצורה יסודית. לאחר האבחון, הסביר לי פרופ' ניטצקי בהרחבה על מערכת זרימת הדם הורידית העמוקה והשטחית, בצמוד לתרשים. לאחר ההסבר, הציג בפני פרופ' ניטצקי מספר אפשרויות טיפול, והשאיר בידי את הבחירה המלאה בהליך הטיפולי אותו ארצה לעבור, תוך שהוא מפרט את ההליכים ואת תופעות הלוואי בכל הליך. לסיכום: טוב שיש רופאים כמו פרופ' ניטצקי, אשר פתר לי בעיית אי ספיקה ורידית לפני כ-13שנים, ואני משוכנע כי יעשה כל שביכולתו ואף יצליח לרפא גם הפעם את הבעייה הנוכחית. תודה רבה, ויישר כח גדול לפרופ' ניטצקי וצוותו!"
ד"ר נוה טוב
ד"ר נוה טוב ריאות
מומחה לרפואת ריאות ושינה - אבחון וטיפול בהפרעות נשימה ושינה – בגישה אינטגרטיבית מותאמת אישית
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס ייעוץ
מומחים בהתאמת טיפול מותאם אישית עם קנאביס רפואי למגוון מטרות טיפוליות (השירות ניתן לבעלי רשיונות/ מרשמים בלבד)
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםטיפולי פוריות

פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!

לפורום טיפולי פוריות

פורוםהריון ולידה

פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום הריון ולידה

פורוםפסיכיאטריה

בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.

לפורום פסיכיאטריה

פורוםגניקולוגיה

בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.

לפורום גניקולוגיה

פורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים

בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.

לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים

פורוםחרדה

בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.

לפורום חרדה
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו