פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 115
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
שבר מייסון 1
עופר 05/10/2018 | 11:47שלום, אני בן 30 ונפלתי על יד ימין ובצילום הרנטגן מצאו אצלי שבר מסוג מייסון 1. ללא רושם לבלוק מכני בפלקציה אקטנציה וספרוסופנציה. האורטופד הנחה אותי להיות עם מתלה למשך יומיים ולאחר מכן "להפעיל את היד בדגש על פרונציה סופינציה" (כפי שאני הבנתי זה לכופף וליישר את המרפק ובנוסף לסובב את כף היד פנימה והחוצה עד כמה שאפשר). אם התגלה שבר האם זה לא יכול להחמיר את המצב כאשר מפעילים את היד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שבר מייסון 1
דר' ירון סלע 05/10/2018 | 13:43שלום רב עופר, ותודה על פנייתך המפורטת ! מידע רב תמצא, בפורום זה, על שברים במרפק בכלל, ועל שברי ראש הרדיוס (מייסון 1 - השכיחים כל כך...) בפרט. אכן, קיבלת הנחיות מדויקות. כל זאת, במידה ואכן זה השבר לפי הצילום (אני לא ראיתי הצילום ואינני רוצה לתת לך עצות לא מדויקות, מבלי שעברתי על הצילום ובדיקה גופנית. במידה ואכן השבר הוא ללא תזוזה ויציב באופיו, הנעת האמה לרוטציה פרונציה וסופינציה וכיפוף ויישור המרפק לאחר ימים ספורים (באופן הדרגתי ולפי מידת כאב) , לא אמור לגרום לנזק וליצור תזוזה בשבר. ממליץ לך להיות במעקב אצל מומחה בתחום. אאחל לך בריאות שלמה, והחלמה מהירה!הוסף תגובה
-
-
שריר תפוס
רועי 02/10/2018 | 23:24שלום רב ירון אני עובד בתחום הבניה לפני כחודשיים הרמתי משהו כבד והרגשתי מתיחה בשריר החזה השמאלי שממש קרוב לכתף הלכתי לאורטופד שאמר שריר הפקטורליס תפוס או נמתח ממש כואב לי בכל תנועה של היד למעלה למטה מה אפשר לעשותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שריר פקטורליס מייג'ור "תפוס"
דר' ירון סלע 03/10/2018 | 12:13שלום רב רועי, ותודה על פנייתך ! ההגדרה של "מתיחה" בלשון העם, יכולה לעתים להיות קרעים חלקיים, או מלאים, בסיבי השרירי או מעבר-גיד שריר, או בגיד עצמו. ללא בדיקת US או בדיקת MRI, לעתים קשה לדעת מה האבחון המדויק. בכנות מלאה, פעמים רבות הטיפול הוא אותו טיפול - מנוחה !! לרוב, אין צורך בהתערבות ניתוחית. אך יש לעקוב אחר המקרה, ובמידה ואין הטבה עם מנוחה ונוגדי דלקת ומשככי כאב , לאורך זמן, מומלץ להמשיך הבירור על ידי US -אולטרסאונד, ובמידת הצורך גם MRI. לסיכום - המשך מנוחה למספר שבועות, לא לבצע פעילות בחדר כושר או עבודה פיזית. לאפשר לגוף להתאושש, ולהיות במעקב מומחה כתף. בהצלחה רבה, ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קרע בליברום דרגה 4
נורית 01/10/2018 | 09:44לבן שלי יש קרע דרגה4+ בליברום + קרע בביספס האחורי. אמורל עבור ניתוח כתף ואני מחפשת להבין יותר כדי לדעת מה לשאול ומה האפשרויות לתיקון.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בלברום דרגה 4
דר' ירון סלע 01/10/2018 | 16:31שלום רב נורית, ותודה על פנייתך ! לצערי הפנייה דלה במידע ומקשה עלי לעזור לך. כדי לייעץ לך האם הוא אכן זקוק לניתוח - אני זקוק לגילו, בריאותו הכללית, כמה זמן עבר מהפציעה, מה תפקידו הכללי עם הכתף ומה הוא עושה בשגרה היומית מבחינת עומסים, מה דרגת הכאב, האם יש מגמת שיפור או החמרה, איזה טיפול "לא-ניתוחי" בוצע עד כה. במידה והוחלט סופית לבצע ניתוח, והשאלה כעת היא בנושא הפרטים הטכניים בניתוח עצמו - על מנת להתייחס לנושא זה, עלי לעבור על בדיקת ה MRI בעיניי. יש טכניקות שונות לטפל בקרעים בלברום ובגיד הבייספס. לכל שיטה יתרונות וחסרונות. לא תמיד יש "עליונות" מובהקת לשיטה אחת על חברותיה. לעתים הכי טוב שהמנתח יתמקד בשיטה בה הוא הכי מנוסה והתוצאות שלו הכי טובות כשהוא מבצע טכניקה ניתוחית זו. בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
מיואשת
אנונימית 27/09/2018 | 19:57שלוום רב ד'ר , מחודש מרץ החלו לי כאבים עזים בזקוע שמאל, בת 41,ברקע בקע דיסק מרכזי בצוור חוחיות c4 עד c6 ובקע נוסף משמאל חוליות c6 עד c7. הכאבים בתחילה היו עזים, אחכ נשארו כאבים חזקים, בעיקר בלילה, אי יכולת לישון על צד שמאל, והגבלה בתנועות, איבוד כח ביד. עברתי בדיקת emg ביד, ללא ממצא. עברתי פיזיוטרפיה וטיפולים של זרמי חשמחץל ודיקור מערבי ועיסויים ששיפרו את המצב, כעת נשאר כאב חזק בעיקר שאני קמה בבוקר אחרי שכנררה ישנתי על הצד שמאל, בעיקר בכתף וגם בזרוע, עשיתי אוחטראסאונד כתך ללא ממצאים וכעת ממתינה לתור לצילום רנטגן....מה יכולה להיות הסיבה לכאבים כה ממושכים עם האולטראסאונד יצא תקין? מומחה לעמוד שדרה שביקרתי אצלו אומר לאחק בדיקה פיזיקלית שהכאב אינו קשור לצוואר אלא לכתף לפי דעתו ןהפנה אותי למומחה כתף...כמו כן יש המון קליקים בסיבוב הידהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אל ייאוש !
דר' ירון סלע 29/09/2018 | 08:41שלום רב , לך ותודה על פנייתך ! אכן, סיפקת אינפורמציה רבה. באבחנה המבדלת של כאבים סביב הכתף והזרוע- תמיד צריך לשקול מקור צווארי המקרין מטה, למול מקור ישיר בכתף עצמה (שחיקה סחוסית, הסתיידות, קרע בגידים, כתף קפואה, בורסיטיס ודלקות שונות... או מקורות נוספים, נדירים בהרבה). בסך הכל, במקרה שלך, יש מקור לכאבים מקרינים, כפי שצינת. בקעי דיסק (פריצה)הנם משמעותיים יותר מבלט "פשוט". לרוב, ככלל אצבע, כאב הנמצא בכתף ובזרוע בלבד, ובמיוחד בלילה, כשישנים על הכתף, ובמיוחד בעת הנעת הכתף עם חריקות - מכוון יותר לבעיה בכתף. כאב המקרין מתחת למרפק, לכיוון האמה ואצבעות, מלווה בזרמים ונימולים ושריפה או ירידה בתחושה, ולא מתאפיין במה שצוין בפסקה מעלה - הנו יותר שכיח ממקור צווארי. כמובן, שפעמים רבות, מתקיימים הדברים במקביל, ויתכן שתי בעיות פעילות בו זמנית. לשאלתך, אולטרסאונד היא בדיקה טובה בסך הכל (במידה ומתבצעת ביסודיות על ידי טכנאי/רופא מנוסה ומפוענחת על ידי רדיולוג מנוסה). לעתים, בכל זאת, ישנן פתולוגיות בכתף שלא מודגמות בבדיקה זו. בדיקת ה MRI נחשבת למדויקת ורגישה יותר, פעמים רבות. הבדיקה בגופנית של הכתף שלך על ידי מומחה כתף (אליו קבעת כבר תור...) היא היסוד והבסיס להכל... לאחר הבדיקה הגופנית, יוחלט האם אכן, יש צורך בבדיקת MRI לכתף ו/או לצוואר... אאחל לך בריאות שלמה, ובהצלחה !הוסף תגובה
-
-
קרע בשריר הביצפס
אדם 26/09/2018 | 03:55שלום אני ספורטאי שמתאמן בחדר כושר באופן קבוע (פיתוח גוף) אתמול הרמתי משקל כבד (לא באימון) עשיתי תנועה פתאומית והרגשתי כאב עם מכת חשמל ביד שמאל בתוך השריר עצמו ואז עצרתי מייד..פניתי לרופא אורתופד בדק אותי עם צילום us ומצא שיש לי קרע של 2 ס"מ בגוף השריר (לא בגיד) הוא המליץ על מנוחה והמשך טיפול אצל פיזיותרפיסט. האם אחזור לתפקוד מלא? האם השריר עלול להפוך ל deformed? כמה זמן צריך לחזור לפעילות אם בכלל? נ.ב אני בריא שרירן בן 33הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בשריר הביצפס
דר' ירון סלע 26/09/2018 | 08:42שלום רב אדם, ותודה על פנייתך ! אכן, התרחיש שציינת מוכר. פעמים רבות, הקרע נוצר בגיד עצמו או במעבר גיד -שריר, אך לעתים, גם קרע בסיבי השריר עצמו (כמו במקרה שלך). נא ראה מספר שרשורים בנושא קרע שרירי הבייספס בעבר, בפורום זה. ציינתי מספר פעמים שקרעים בסיבי השריר עצמו לא מנתחים. הטיפול הינו משרני וכולל מנוחה, בראש ובראשונה, ונוגדי כאב ודלקת, ובשלב השני שיקום הדרגתי של השריר עם פיזיותרפיה (במידת הצורך). לרוב, ניתן לחזור לפעילות מלאה וללא כאב. זה כמובן מאד אינדיבידואלי. אין להשוות עומס על שרירי הבייספס אצל מתאמן בחדר כושר למול אדם העובד משרדית בלבד.... כל מקרה לגופו. אינני יכול לנבא האם תחזור לפעילות מלאה. ללא בדיקתך, אינני יכול לומר האם תיווצר דפורמציה על שם פופאיי (אני מניח שלכך התכוונת במובן של דפורמציה....) לרוב זה לא קורה עם קרע של כ 2 ס"מ בסיבי השריר. הדפורמציה נוצרת כשהגיד מצתנתק מהעצם ואז אין עגינה של השרירי והוא בורח ויותר כיווץ דפורמטיבי. בהצלחה רבה, ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
נפילה מקורקינט על כביש
סער 20/09/2018 | 17:21היי אשמח לדעת האם זה שכיח שלאחר נפילה על כביש (שפשופים שטחיים ומכות יבשות) יהיו כאבים בצד שמאל של הגוף שכן הנפילה נבלמה על ידי היד..? או שעדיף ללכת לבדוק זאתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נפילה מקורקינט על כביש
דר' ירון סלע 23/09/2018 | 14:28שלום רב סער, ותודה על פנייתך ! בהחלט ישנה אפשרות כזו. כמובן, חשוב להיבדק על ידי אורתופד, במידה ולא עברת בירור עד כה. באיזה מהירות נסעת ? חשוב לדעת מה מנגנון הנפילה. מיקום הכאב המדויק. האם עברת צילומי רנטגן במוקד רפואי או מיון ? מתי התרחשה הנפילה , מה המגמה של הכאב מאז החבלה ? בהצלחה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פריקה של גיד
הילה 20/09/2018 | 22:45שלום לפני שנתיים עברתי תאונת דרכים ומאז יש לי כאבים בכתף ימין המקרינים ליד בעיקר בלילה,קישרו שזה מהצוואר ,כשהכאבים התגברו נשלחתי ל Mri כתף= פריקה של גיד הביצאפס שאלתי כיצד ניתן לטפל? והאם יש קשר לתאונה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פריקה של גיד הבייספס
דר' ירון סלע 23/09/2018 | 14:25שלום רב הילה ותודה על פנייתך ! חשוב לי לדעת את גילך ובריאותך הכללית, הטיפולים שבוצעו עד כה לכתף. מה עזר ומה לא? האם ב MRI היו ממצאים פתולוגים נוספים ? בהתאם לכל זאת, אוכל לייעץ האם ללכת לכיוון טיפול שמרני, או שמא, יש צורך בהתערבות ניתוחית (על סוגיה השונים). האם בבדיקה הגופנית, הכאב נמצא בקדמת הכתב, סביב מיקום ה LHB (גיד הארוך של הבייספס) ? מה אמר לך המומחה כתף עד כה ? בהצלחה רבה, ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
תוצאות בדיקת בני החייל
רון 14/09/2018 | 09:411. אין עדות לשינויים מלשד העצמות. ללא עדות לקרע. מצב טרופי של השרירים שמור. :ROTATOR CUFF .2 .SLAP - 3. גיד ביצפס ללא שינויים פתולוגיים. אין עדות ל 4. המפרק האקרומיו-קלביקולרי תקין. .SDSA BURSA 5. היחס הגלנו-הומרלי שמור. מעט נוזל יתר הודגם בתוך 6. הודגם קרע של הלברום האחורי באספקט התחתון של הגלנואיד עם הצטברות נוזל פארא לברלית.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
נלחץ לפני שסיימתי
רון 14/09/2018 | 09:44בהודעה תוצאות בדיקת בני החייל. סובל רק בעומס של סחיבת אלונקה מחולשה פתעומית בכתף שעוברת לאחר זמן קצר, מעבר לכך ללא כאבים או חולשה. האם יש צורך בטיפול בהתייחס לבדיקת ה mri. תודה רבה, רוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוצאות בדיקת בני החייל
דר' ירון סלע 19/09/2018 | 15:54שלום רב רון ותודה על פנייתך בשם בנך ! אכן, יש להתייחס לבדיקת ה MRI. עושה רושם שנוצרו מספר פתולוגיות בכתף - לרבות קרע בלברום, ונוזל יתר בבורסה התת-אקרומיאלית. כמובן, חסרה לי בדיקת בנך. היא המהות של הכל. בדיקת ה MRI היא רק אמצעי עזר. בדיקה גופנית ותשאול רפואי יסודי הם ההתחלה במסע שיפור מצב הכתף של בינך. במידה והוא טרם נבדק על ידי מומחה כתף, אשמח לעזור. ניתן ליצור עמי קשר ישיר דרך אתר זה או אתרים אינטרנטיים נוספים. לאחר הבדיקה, אוכל לייעץ ספציפית לבנך. בהצלחה רבה, ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תודה רבה על התשובה
רון 23/09/2018 | 12:01הוא נשלח לבדיקה על ידי מומחה לכתף ויחזור אליו עם התוצאות ולפי ההתייחסות נשקול חוות דעת נוספת מחוץ לטיפול הצבאיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע לבראלי בכתף
דר' ירון סלע 23/09/2018 | 14:22תודה על העדכון, אאחל לכם חג שמח, ובהצלחה ! במידה ויהיה צורך, אני זמין להמשך אבחון/ טיפול, והכוונה.הוסף תגובה
-
-
מיואש
יונתן 20/09/2018 | 00:24שלום בן 34, בריא בדרכ. נפלתי מרכב נוסע בקמבודיה ב12.8.18 אובחן שבר בכתף קליגולה עצם הבריח. עשו לי שם ניתוח. ביקרתי בארץ אצל 3 אורתופדים אחד מהם מומחה לכתף שבקיצור נמרץ אין להם מה לומר לי- אומרים לי לשים את המתלה ולהתחיל פיזיותרפיה. אני בלחץ נוראי אני לא מצליח ליישר את היד הפגועה ב90 מעלות, אני 5 שבועןת אחרי ניתוח ואין שום שיפור! יש לי עןד כאבים, ובעיקר מרגיש לי כאלו תקוע לי משהן בכתף שמפריע לי. אני חושש שאשאר נכה לכל החיים. האם זה הגיןני ש5 שבןעןת אחרי ניתןח לא יכןלים לישר יד כלפי מעלה? למה תחושה בכתף לא חולפת? דיברתי עם מישהו שאמר לי שאחרי חודש הייתה לי הקלה משמעותית ולי לא. יצוין כי עשו לי ניתוח פשוט ( שמו לי מסמר ולא פלטינןת וגם אותם ב90 אחוז התאמה ןלא 100- לטעמת האןרתופד הראשון שבדק אותי אם כי הוא טען שטוב שניתחו) לא יודע כבר מה לעשות. לפני התאונה התאמנתי במכון 4 פעמים. מה יהיה?? האם אחלים? מתי טפסיק להרגיש רע בכתף? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שבר קלוויקולה לאחר ניתוח בקמבודיה
דר' ירון סלע 20/09/2018 | 14:44שלום רב יונתן, ותודה על פנייתך ! צר לי על הסבל והיאוש אותם תיארת בצורה ברורה. עלי לבדוק אותך, ועלי לעבור על בדיקות הרנטגן אשר ברשותך, על מנת לייעץ ספציפית לך מה כדאי לעשות בשלב הבא. אני זמין ליצירת קשר ישיר דרך האתר או באתרים שונים ברשת. אשמח לעזור. לבינתיים, בריאות שלמה, ולמרות הכל, שתהיה לך שנה טובה !הוסף תגובה
-
-
בדיקת צילום רנטגן
גיא 13/09/2018 | 18:11שלום אנמ עם תנועה מוגבלת במרפק כבר כמה ימים. לאחר ביצוע צילום אשמח לבדיקה נוספת של הצילום. אשמח לקבל מייל כדי שאשלח את הצילוםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת צילום רנטגן
דר' ירון סלע 19/09/2018 | 15:39שלום רב גיא ותודה על פנייתך ! אשמח לעזור. באתר זה ובמקורות אינטרנטיים נוספים, ישנם דרכים קלות לפנייה ישירה אלי. בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סיאטיקה
-
פריקה, נקע
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
איחוי מפרק
-
בדיקות קשורות
-
תרבית נוזל סינוביאלי
-
בדיקת MRI
-
מונחים קשורים
-
אוסטאופיט
-
אוסטאובלסט
רופאים בתחום
ד"ר שמוליק יצחק
אורתופדיה
4.9
( 10 חוות דעת )
"אני יניב וינשטיין שופט כדורגל
עברתי פציעה של קרע בשריר
לדר יצחק שמואל יש אבחנה מקצועית וקבלת טיפול מקצועי
ברמה גבוהה
ברצוני להודות לו על היעוץ והטיפול המסור!"
ד"ר דן פרט
אורתופדיה
5
( 27 חוות דעת )
"דוקטור דן פרט הוא רופא מדהים, מקצועי, אכפתי, המסור למטופלים שלו בצורה בלתי רגילה.
קשוב בצורה יוצאת מן הכלל, מהווה דוגמה ומופת לרופא
ממליץ עליו בחום."
ד"ר ענאן שתייוי
אורתופדיה עמוד שדרה
4.9
( 26 חוות דעת )
"דר ענאן היה נעים, מקצועי, וסבלני. ניכר היה שהוא נעזר בניסיון וידע רחב שצבר ונעזר בו למען מטופליו"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג