תחושת כבדות ולחץ בראש
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
תחושת כבדות ולחץ בראש אורי 05/05/2021 | 15:48שלום, כבר כמה חודשים שאני מרגיש מן תחושת כבדות ולחץ בראש. זה יוצר מן תחושת ערפול, ומוציא אותי מפוקוס וריכוז. התחושה מורגשת כמעט בכל יום ובאופן תמידי. הלכתי לרשימה מכובדת של רופאים: נפרולוג, נוירולוג, רופא עיניים, אף אוזן גרון וגם ביצעתי בדיקות דם מקיפות ,איסוף שתן, אקו לב וכו'. למעט מעקב לחץ דם (אני גבולי) שאני מבצע, לא נמצא שום דבר חריג. אני באמת כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות כי זה פוגע לי באיכות חיים,בחדות המחשבתית וביכולת הריכוז. יש לציין כי אני צעיר, בשנות העשרים המוקדמות.הוסף תגובה
תשובת מומחה כבדות ד"ר שלומית יוסט-כץ 05/05/2021 | 16:02אורי שלום, ללא בדיקה ושיחה כמובן שאיני יכולה לקבוע את הסיבה לתחושתך. אני שמחה שהברור שעשית עד כה תקין וממליצה להמשיך מעקב נוירולוגי. לא תמיד אנחנו כרופאים יודעים להסביר כל תופעה.הוסף תגובה
כאבי ראשקובי ק 15/05/2021 | 21:17מצטרף אותן תחושות בול אחת לאחד כנ"ל לגביי כל הבדיקות כולל ct מוח ללא חומר ניגוד תקין mri עם חומר ניגוד עדיין אין תשובות כבר למעלה משלושה חודשים חיסון שני covid בוצע בינואר בבדיקת חיידק אליקובקטור נמצא חיובי ערך 5.77 אשמח לתובנותהוסף תגובה
לא רופאהלא רופאה 05/08/2021 | 10:12היי אורי, אני גם חווה את אותו דבר (בת 30), אני חושבת שאתה פשוט זקוק למנוחה מהחיים קח לך כמה ימים חופש אפילו שבוע... זה מה שאני עשיתי וזה מאוד עוזר.הוסף תגובה
כבדותיהודיה 05/08/2022 | 13:23יכול להיות בביטחון שזה מהריסוסים שמרססים אותנו .. תסתכל בשמיםהוסף תגובה
בולללל אותו דבר כמוך בן 30חן 04/07/2023 | 00:53אותם תופעות בדיוקמ מה הולך כאןהוסף תגובה
אותו דבררררמוכי 14/07/2023 | 19:50וואי אני מרגיש אותו דבר!!!! מה עשית בסוף?הוסף תגובה
אני בהלם גם אני ככה!! בת 35בת 35 31/08/2023 | 13:00אני אשמח אפ תוכל לעדכן אותי איך פתרת את הבעיה בסוף? לא יודעת אם אפשר להוסיף טלפון אבל אשמח לעדכון 0533432889 אני באותו מצב בדיוקהוסף תגובה
כאב ראשמיכל 12/09/2023 | 12:29כאב לוחץ בראש עם תחושת ערפול וחוסר יציבותהוסף תגובה
תשובת מומחה כאב ראש פרופ' שלומית יוסט-כץ 01/10/2023 | 21:18מציעה לפנות שוב לנוירולוג. מאמינה שניתן לעזור לךהוסף תגובה
כבדות בראש ותחושת נימולות וחולשה ועירפול בגוףאורטל 08/03/2024 | 00:05אני אחרי שפעת חזקה / קורונה לא בטוח מה מבין השניים אבל התופעות שהיו לי במהלך שבועיים היו כמו תופעות של קורונה חליתי לפני חודש , מאז נשארתי עם הכבדות בראש החולשה ותחושת העירפול , כמו נימולות של הגוף עד היום , מפריע לי במהלך החיים , מרגישה עייפה מהר ולא מצליחה לחזור לכושר שהייתי לפניהוסף תגובה
תחושת ערפול בראשאלינור 26/05/2024 | 21:45היי אורי, אני מתמודדת עם מקרה דומה לשלך ואשמח לדעת מה בסוף עשיתהוסף תגובה
כבדות ראש תחושת עירפול וחולשהOrtal 31/05/2024 | 17:47אני מרגישה אותו הדבר מינואר אני ככה אותם תופעות כמו שכתבתם עשיתי את כל הבדיקות , הכל תקין מישהו יכול להמליץ מה לעשות ? אם משהו עזר לכם ? מה עשיתם בסוף ??הוסף תגובה
כבדות ראש וחולשה בכל הגוףOrtal 31/05/2024 | 17:50הייתי אצל נוירולוג , עשיתי mri מוח נתן לי כדורים בשם אולטטריט מפחדת לקחת כי לא בטוחה שזה הבעיה מה עושים ??הוסף תגובה
מיכלמיכל 14/07/2024 | 13:05היי תוכל לשתף אם עבר/השתפר ומה עשית בסוף? תודה תודההוסף תגובה
כאב ראשעומר 17/07/2024 | 02:08היי אלינור, אפ את מרגישה תחושת לחץ בראש ולא כאב חד/ דוקר או משתנה וזה לחץ אחיד שיכול להיות או מסביב כל הראש או רק במצח או ברכות. כנראה מדובר בכאב ראש מתחי (תעוקתי) שיכול להמשך גם שבועות חודשים ושנים ונובע מלחץ נפשי. לא מסוכן רק מפריע לחיים נורמאלים. הדרך הכי טובה לאבחן את זה, זה לחץ ולא כאב. ועדיין במידה ואת דואגת תלכי לנוירולוג.הוסף תגובה
כאב ראשעומר 17/07/2024 | 02:10זה כאב ראש מתחי, תקראי על זה. כאב שהמאפיין העיקרי שלו הוא תחושת לחץ ולא כאב. ושוב אם את דואגת ללכת לנוירולוגהוסף תגובה
היי האם עבר לך ?Jnש 01/08/2024 | 07:20אשמח שתצרי איתי קשר 0533432889 אם בא לך🙏הוסף תגובה
ראש כבדהילה 04/09/2024 | 20:35גם לי יש את זה כמה חודשים מעצבן אבל אני בדיכאוןהוסף תגובה
כובדהילה 12/09/2024 | 21:10אני סובלת מעודף בראש אכשיו גם אין טעם של אוכל הכל טפל ומרהוסף תגובה
כובד בראשהילה 03/10/2024 | 17:16היי יש לי דיכאון קלני ויש לי כובד בראש לא מרוכזת לא בא לי כלום מה עושים עזרו לי בבקשה האם זה עוברהוסף תגובה
לחץ וכובד בראשרחלי 17/10/2024 | 18:33לפני שבועיים חליתי בדלקת עצבית באוזן. מה שגרם לי לורטיגו מאד קשה. מאז אני עדין עם סחרחורות , חוסר שיווי משקל ולא מפוקסת בראייה. עם זאת הראש שלי מאד כבד ומרגישה לחץ חזק בראש. מה עליי לעשותהוסף תגובה
כובדהיל ה 27/10/2024 | 13:33האם זה מדיכאון לא יודעת אני אומנם בדיכאון האם זה מתרופות. תתקשרי אליי זאת שכתבה. 0549470631הוסף תגובה
דיכאון וחרדה יש לי עבר של ורטיגומימי 09/08/2025 | 18:44שלום הראש כבד ולא יציב עם לחץ ליד האוזניים מה עושיםהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
היפוטוניה
-
נוירופיברומטוזיס
בדיקות קשורות
-
נוגדנים לפוליו
-
מעכבי אצטילכולין אסטראז
תרופות קשורות
-
ביפרידן
-
חומצה כנודאוקסיכולית
מונחים קשורים
-
פרחי קנאביס
-
יק"ר
רופאים בתחום

ד"ר אסתר גנלין - כהן נוירולוגיה
5.0 ( 26 חוות דעת )
"לאחר החמרה בכאבי הראש של הילדה ומאחר והתור לנוירולוג שנקבע לנו בקופת החולים היה לעוד חצי שנה, ניסיתי לקבוע תור פרטי לד"ר גנלין. פניתי אל הדוקטור על מנת לברר אם התבטלו לה תורים קיימים. הדוקטור הבחינה בלחץ שלי וקיבלה אותנו במהירות בזמנה החופשי. קיבלנו את כל הזמן הנדרש. מוערך מאוד. ממליצה מאוד."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה