כאב לחץ באזור הסינוסים בגבות/מצח
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
כאב לחץ באזור הסינוסים בגבות/מצח דנה 21/05/2012 | 14:05שלום ד'ר.. מלפני שבוע בערך חשתי כאב של כמו ששותים משו קר והקור עולה למעלה וכואב בראש אבל בעיקר במצח והייתי עייפה קצת. ובאמת באותו יום שתיתי קר כוס עם קרח ויום לפני גם שתיה קרה איזה כוס ענקית של פרישייק של פירות קפואים כאלה וגם אני הרבה שעות במזגן.ואני לא אחת שסובלת מכאבי ראש כ"כ.זה נמשך כמה ימים וביום חמישי שישי הרגשתי כבר קצת ברכות קצת שמקרין ללסת והאמת יש לי איזה שן בלסת שאולי ירד לה הציפוי אז ככה החיך אולי רגישה לקור שם אני לא יודעת ממש לאבחן.. יום שבת הרגשתי שכבר הכאב לא נוח שאני אפילו מטה את הראש כלפי מטה.. אני מטופלת על ידי מוקסיפין שקצת מעייף.האם הוא מעייף? והלכתי לרופא א.א.ג הוא אמר שאולי זה זה בסינוס או דלקת שנוצאה באזור הגבות/מצח אבל הוא לא רואה משהו מיוחד כי אני לא מצוננת רק כואב לי מעל הגבות ואני מרגישה בחילה אולי בגלל שאני לחוצה או שבגלל שזה עושה אני לא יודעת..יכול להיות שבגלל הלחץ באזור מצח גבות גורם לכיווץ וגם שאתה חשוף לאור של שמש חזקה?הכאב בשני הנקודות שם של הסינוסים כאילו בא לי להרים אותם למעלה ושלוחצים או נוקשים עליהם זה מקרין לראש וקצת לרכות אבל כאב ראש זה כאב לא ברור ממש.האמת אני בלחץ כי אני מפחדת שזה אולי משהו אחר. מה זה יכול להיות כי זה די מעסיק אותי.?????????. אשמח לתשובה מהירה.. תודההוסף תגובה
תשובת מומחה כאב באזור הסינוסים דר' דניאל עובד 21/05/2012 | 17:32הייתי ממליץ לך להיבדק גם ע"י נוירולוג. התיאור שלך מתאים מאוד לסינוסיטיס, אך יש צורך לשלול גם אפשרויות אחרות. בהצלחה.הוסף תגובה
המשך לשאלה..21/05/2012 | 19:51למה להיבדק ע"י נוירולוג? אם אני מרגישה לחץ מעל הגבות שנוגעים באזור הכואב זה מקרין לכל מיני אזורים כמו ראש או רכות לפעמים או לסת.... אז לא סינוסיטיס?הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך לשאלה דר' דניאל עובד 21/05/2012 | 21:05כפי שכתבתי, זה מתאים לסינוסיטיס, אבל כדאי לפנות לנויורלוג לשלול אפשרויות אחרות...הוסף תגובה
כאבים באזור המצחריקה 19/07/2013 | 20:31שלום ד״ר. אני מרגישה לחצים באזור המצח מה אתה ממליץ לי לעשות?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים באזור המצח דר' דניאל עובד 23/07/2013 | 10:32ממליץ להיבדק ע"י רופא...הוסף תגובה
כאבים בראשיאיר 28/07/2022 | 17:24כבר כמה ימים שכאב לי הראש זה כאב הולך ובא אבל מציק אני לוקח כדור נגד פירטיות אני לא יודע עם זה קשור לכאבי ראשהוסף תגובה
כאבי מצח לחץבובי 08/08/2022 | 23:46מה עושים איך מטפלים דחוףףהוסף תגובה
כאב ראשהילה 16/08/2022 | 08:06עזר לך ?הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
היפוטוניה
-
נוירופיברומטוזיס
בדיקות קשורות
-
אנטיגנים לויקוציטיים אנושיים HLA-DR-DQ
-
חומצה מנדלית בשתן
תרופות קשורות
-
ביפרידן
-
פירידוסטיגמין
מונחים קשורים
-
אפקט הפמליה
-
טרפנים
רופאים בתחום

ד"ר מוחמד הוארי נוירולוגיה
5 ( 12 חוות דעת )
"ד״ר הווארי רופא קשוב, סבלני ומקצועי - ממליצה עליו בחום:)"

ד"ר יסמין זועבי נוירולוגיה ילדים והתפתחות הילד
4.8 ( 6 חוות דעת )
"רופאה מקצועית ממלצים מאוד עליה, נתנה מענה מקצועי ויחס מקסים"

ד"ר טטיאנה ליבשיץ נוירולוגיה
4.9 ( 14 חוות דעת )
"השרות היה נעים, מקצועי וענייני. שמחתי והופתעתי לקבל כזה שרות…שכחנו שזה עוד קיים."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים
פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה