פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 180
פרופ' שלומית יוסט-כץ פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
תחושת נימול /קור בראש מירי 01/05/2014 | 18:16סובלת לעיתים רחוקות ממיגרנה.כרגע שרויה באבל בעקבות מות אבי לפני כחודש וחצי .לפני שלושה שבועות החלה תחושה שמעולם לא הרגשתי של נימול/צמרמורת/קור בצד השמאלי בראש ולחץ בראש בכל מיני איזורים.ישנה טוב בלילה.בדיקה נוירולוגית תקינה האם יש צורך בסי טי?אודה להמלצתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תחושת נימול/קור בראש ד"ר דניאל עובד 02/05/2014 | 10:53לפני CT כדאי להיבדק ע"י נוירולוג או במרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
נבדקתי ,נאמר שאין צורךמירי 02/05/2014 | 17:11האם ייתכן ממצב נפשי?הוסף תגובה
תשובת מומחה תחושת נימול בראש ד"ר דניאל עובד 08/05/2014 | 13:26ייתכןהוסף תגובה
נימול בראשTomer 03/09/2014 | 17:02שלום, בת הזוג שלי סובלת ממגרונות קבועות לעיתים קרובות מאוד בערך שלוש ארבע פעמים בשבוע, היא הייתה מאושפזת כחודש וחצי וניסו למצוא פתרון למיגרנות וללא הצלחה, כיום היא עדיין סובלת ומנסה להסתדר עם זה למרות שזה בלתי אפשרי, בשבועיים האחרונים התחילו לה מין צמרמורות כאלה בראש וקור ואיבוד תחושה של כמה שניות, רציתי לדעת מזה, אם זה קשור למגרנות, ומה לעשות, ואם זה מסוכן.. תודה ויום טובהוסף תגובה
תשובת מומחה הפרעות תחושה ד"ר דניאל עובד 04/09/2014 | 16:45הפרעות תחןשב בקרקפת בהחלט ייתכנו במיגרנה. זה לא מסוכן. כדאי לפנות לבדיקה במרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
אדרל גיא 02/09/2014 | 15:01שלום רב,שמי גיא ואני בן 26. אני מטופל כבר זמן מה בריטלין וקונצרטה וברצוני להתחיל טיפול חלופי באדרל. הרופא המטפל (נוירולוג) אמר לי כי על מנת לעשות כן אצטרך לקבוע תור לפסיכיאטר שימלא עבורי טופס 29 ג'. שאלתי היא האם נוירולוגים לא מוסמכים למלא טופס זה עבור אדרל?..אני מעדיף מאוד שלא ללכת לפסיכיאטר,חרף הסודיות הרפואית,מסיבות כלכליות ואישיות אחרות. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה אדרל ד"ר דניאל עובד 02/09/2014 | 15:37לא קשור לנושא הפורום- כאבי ראש ומיגרנה...הוסף תגובה
האם זה סינוסיטיס? משה 30/08/2014 | 13:17יש לי כאבי ראש עזים באים והולכים, עשיתי רנגטן בראש ואני מצרף כאן את הצילום האם זה סינוסיטיס מה שיש לי? הרופאה אמרה לי שרק ביום שלישי היא תקבל תשובה ממוחה ואם כן אז תביא לי אנטיביוטיקה, אבל זה כבר בלתי נסבל ואני לא יכול לחכות, במיוחד שיש לי את האנטיביוטיקה שהיא המליצה לי לקחת. האם זה סינוסיטיס? תודה מראש http://up.2run.co.il/uploads/543878.png תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה האם זה סינוסיטיס ד"ר דניאל עובד 30/08/2014 | 13:41לא ניתן להיכנס לקישור שצירפת...הוסף תגובה
תיקון לינקמשה 30/08/2014 | 19:33אולי הלינק הזה עובד? http://postimg.org/image/wb6w778et/ תודה מראשהוסף תגובה
תשובת מומחה לא עובד ד"ר דניאל עובד 02/09/2014 | 12:31לא עובד. נא לצטט את מה שכתוב ולא לשלוח קישור.הוסף תגובה
כדורי טופירמאט יפית 31/08/2014 | 22:15שלום רב, יש לי שאלה אני נוטלת כדור בשם טופתרים למיגרנה כדור נהדר אשר עוזר פלאים לככאבי המיגרנה. לפני כשנתיים רזיתי המון ובשנה האחרונה העלתי כחמישה קילו והכל תקין .אני מודעת לכך שאלו תופעות הלוואי של הכדור. השאלה שלי היא אז כשלקחתי לראשונה חוויתי לפני כשנתיים ירידה משמעותית . והיות זה בסדר גמור חמישה קילו נוספו. אבל אני ממשיכה באותה המתכונת של הכדורים. השאלה שלי היא כזו האם תהייה לי שוב ירידה של קילוגרמים במשקל.? גם לאחר שנים של נטילת הכדור והרגל של הגוף או שזה לא משנה.אשמח לתשובתך המלומדת בנושא.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טופירמאט ד"ר דניאל עובד 02/09/2014 | 12:30עליה במשקל נקבעת בעיקר על פי צריכת הקלוריות היומית. לתרופה אפקט שולי לירידה במשקל, ורק באחוז קטן של המטופלים. האפקט יכול לדעוך עם הזמן...הוסף תגובה
כאבים בשורשי השיער אורה 02/09/2014 | 08:15ברגע שמתחיל לנשור מתחילים גם הכאבים ואני צריכה לחפוף כל יומיים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בשורשי השיער ד"ר דניאל עובד 02/09/2014 | 12:28כדאי לפנות לרופא עור...הוסף תגובה
האם זה סינוסיטיס? משה 30/08/2014 | 13:17יש לי כאבי ראש עזים באים והולכים, עשיתי רנגטן בראש ואני מצרף כאן את הצילום האם זה סינוסיטיס מה שיש לי? הרופאה אמרה לי שרק ביום שלישי היא תקבל תשובה ממוחה ואם כן אז תביא לי אנטיביוטיקה, אבל זה כבר בלתי נסבל ואני לא יכול לחכות, במיוחד שיש לי את האנטיביוטיקה שהיא המליצה לי לקחת. האם זה סינוסיטיס? תודה מראש http://up.2run.co.il/uploads/543878.png תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה האם זה סינוסיטיס ד"ר דניאל עובד 30/08/2014 | 13:41לא ניתן להיכנס לקישור שצירפת...הוסף תגובה
סחרחורת בעת מעבר מישיבה לעמידה לאב 23/08/2014 | 09:54כאשר אני שוכבת\יושבת ועוברת למצב עמידה אני מתחילה לראות שחור, עד שלא רואה כלום, ואז נופלת אלא אם כן מישהו לידי ואני מחזיקה בו. תוך כ10 שניות זה עובר והכול בסדר. זה כבר 4 חודשים, ובכל פעם אני חווה את זה. עשיתי בדיקות של ברזל, וערכים תזונתיים נוספים והם יצאו תקינים. כשהייתי קטנה הייתי מאבדת הכרה ללא התראה מוקדמת, עשו לי את כל הבדיקות האפשריות ולא גילו כלום. מה זה יכול להיות, ומה אני צריכה לבדוק עוד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה סחרחורות בשינוי מנח הגוף ד"ר דניאל עובד 27/08/2014 | 15:56התיאור לא מתאים למחלה נוירולוגית. כדאי למדוד לחצי דם בשכיבה, ישיבה ועמידה ולפנות להערכה אצל רופא פנימאי או משפחה...הוסף תגובה
עיקצוצים / דיגדוגים שירי 22/08/2014 | 22:03כחודש וחצי לאחר הלידה התחלתי להרגיש עיקצוצים ברגליים , לאורך כל הרגל. מאחור, בשוק , כמו דיגדוגים כאלה שבאים והולכים. הידיים לעיתים נרדמות לי מתוך שינה ומיד מתעוררות לאחר הקימה. לפעמים חשה שכאילו הפנים תפוסות לי.אזור הלחיים. לעיתים יורד לאזור הצוואר. פתאום תחושה של קור בכתף ואז נעלם. כשאני במקלחת אני לא מרגישה את העיקצוצים ברגליים. בהליכה הם גם פוחתים משמעותית. בעמידה מורגשים ושוב , באים והולכים. הייתי אצל נוירולוג שלא מצא בבדיקה שגרתית דבר. אציין כי אני ישנה כשלוש שעות בלילה כבר 4 חודשים. מתעוררת המון בגלל התינוק ונתונה ללחץ. מה זה יכול להיות? אני חוששת שמא מדובר בטרשת.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה עקצוצים ד"ר דניאל עובד 27/08/2014 | 15:50זה יכול להיות מכל סיבה שהיא- מתח נפשי, חסר בויטמין b12, הפרעה התפקודי בלוטת התריס ועוד. כדאי לפנות לבדיקה אצל נוירולוג...הוסף תגובה
היי נועה 26/08/2014 | 12:06היי, אומרים שאחד התסמינים לגידול בראש זה חולשה ברגל או ביד. מה מרגישים כאשר יש חולשה ברגל? איך להבדיל אם זה כאב רגיל או חולשה? אשמח לתשובה מפורטת ובונה. במקרה שלי זה שאני עומדת אפילו קצת זמן ישר איפה שהשוק כואב לי או שאני הולכת, זה מממ מעצבן היא חלשהנכזאת ואני בקושי יכולה לעמוד עליה, וזה קורה הרבה. אשמח שתגיד לי מה זאת חולשה ברגל ואיך מזהים. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה גידול ד"ר דניאל עובד 27/08/2014 | 15:46מזהים בבדיקה נוירולוגית מקיפה, כולל בדיקת רפלקסים...הוסף תגובה
היי נועה 26/08/2014 | 12:06היי, אומרים שאחד התסמינים לגידול בראש זה חולשה ברגל או ביד. מה מרגישים כאשר יש חולשה ברגל? איך להבדיל אם זה כאב רגיל או חולשה? אשמח לתשובה מפורטת ובונה. במקרה שלי זה שאני עומדת אפילו קצת זמן ישר איפה שהשוק כואב לי או שאני הולכת, זה מממ מעצבן היא חלשהנכזאת ואני בקושי יכולה לעמוד עליה, וזה קורה הרבה. אשמח שתגיד לי מה זאת חולשה ברגל ואיך מזהים. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב ראש ד"ר דניאל עובד 27/08/2014 | 15:45מזהים בבדיקה נוירולוגית מקיפה, כולל בדיקת רפלקסים...הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
דלקת קרום המוח
בדיקות קשורות
-
EEG
-
אנטיגנים לויקוציטיים אנושיים HLA-DR-DQ
תרופות קשורות
-
ארגוטאמין
-
אלטריפטאן
מונחים קשורים
-
אי-התמצאות
-
אות עצבי
רופאים בתחום

פרופ' חן הלוי נוירולוגיה
4.9 ( 33 חוות דעת )
"פרופ הלוי מקצועי , אדיב ומומלץ בחום ! הרגשנו בידיים הכי טובות שיש ברמה הכי מקצועית שיש ! אין ספק שבחרנו בטוב ביותר"

ד"ר ראובן אייכנבאום נוירולוגיה
4.8 ( 6 חוות דעת )
"ד"ר אייכנבאום רגיש למצבנו. שם לב לשיפור במצב, על אף שעברה כמעט שנה מהפעם האחרונה בה היינו בביקור. הוא היה רגיש ואדיב וקשוב"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה